|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 20:10:37   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Prjatlce moje... A je danes res tako čuden dan? Bo minilo? Najraje bi zaspala in se ne bi več zbudila... No ja, mogoče enkrat... Eh, ne bi se... Pa nikogar nimam, da bi me objeluser posted image user posted image user posted image

objemček zate!!! user posted image  Naj čimprej mine tvoja žalost kakršnakoli že je.

Tanja imaš čisto prav, jst sem tudi ogromno delala prek študenta za časa študija, da sem si zaslužila zase, sicer so mi en cajt devali starši, pol prot koncu pa več nič, ...cote mi moji niso kupvali že od 15. leta naprej, vse sama, tk da tud dobro vem kolk je ker evro vreden. Zdaj ko sma pa za sebe že en cajt in sma vse morala kupit, da mamo lepo stanovanje, in vsak mesec stroški, pa še kako dobro vemo kako je cenit denar.
Tud večina mojih sošolcev in sošolk, ko so meli vse pr riti so zdaj še zmeraj pod starševsko streho in še študirajo neki...večni študenti, ko jim tak položaj ustreza. Jim bo pa težje enkrat živet samostojno življenje kot pa nam, ko smo vajeni že vsega hudega.

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 6.11.2009 20:11:50 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
6.11.2009 20:11:22   
Dudica1
Vse se bo porihtalo...

Pri nas tud spita T je šel glih kar se je še mal certal z mano user posted image

Zdej greva pa z mojim po avto k sva dala neki popravit...wil be back

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
6.11.2009 20:14:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Prjatlce moje... A je danes res tako čuden dan? Bo minilo? Najraje bi zaspala in se ne bi več zbudila... No ja, mogoče enkrat... Eh, ne bi se... Pa nikogar nimam, da bi me objeluser posted image user posted image user posted image

objemček zate!!! user posted image  Naj čimprej mine tvoja žalost kakršnakoli že je.

user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
6.11.2009 20:21:25   
pokica_
Moram delit veselje z vami, sem skoraj pozabla;
Anej je včeraj začel bolj konkretno puzit, rito v luft in se vleče z rokcami naprej, pa tud nazaj, rotira kot kazalec na uri.
Jst sem ga ta teden naučila, da se odzove na svoje ime; Anej!user posted image user posted image user posted image
Ko noče več jest mlekeca začne z neeeeeeee, neeeeeee; ati ga je pa danes naučil poknit z rokco na Daj mi pet!!! in tleskneta z rokami! Pa sam 1x mu je pokazal; naš lump mali sladki........iiiii, bi ga kr popapcala lupčka našga! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
6.11.2009 20:23:07   
FLASK_A
Pokiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
6.11.2009 20:34:39   
majana79
poki user posted image

J. je pa prej tako jokal ene 15 minut, da sva ga hotla zdravniku peljat user posted image user posted image

Zdej pa ne vem od česa... A lahko zobki tako bolijo?? Je sicer res da se je v spanju jokal, kar je najbrž potem še šok zanj, pa dopoldne je pojedel pol žličke, ampak res samo pol riževe kašice, več pa ni hotel, je začel kar jokat da ne bo. Pa mende ni možno da ga bi tako zvijalo od pol žličkice??

Zdaj je božček zaspal...

Utrujena sem, psihično od vsega danes. Enga krepkega bi. Škoda ker nismo sosede, bi v copatih lahko hodile ena k drugi pit. user posted image (moram se mal hecat, da si popravim razpoloženje) - no hecam glede pitja, sosede bi pa res mela take kot ste ve oz kar vas user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
6.11.2009 20:34:51   
Dudica1
evo sm nazaj

poki user posted image user posted image user posted image za Aneja

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
6.11.2009 20:36:43   
Dudica1
majana možno je tudi da je v spanju kaj sanjal veš to se lahko dostikrat zgodi in pol tko joka revež...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
6.11.2009 20:37:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majana možno je tudi da je v spanju kaj sanjal veš to se lahko dostikrat zgodi in pol tko joka revež...

A res? user posted image Ker je bil čisto neutolažljiv... Mi ga je tako hudo takega gledat. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
6.11.2009 20:37:45   
FLASK_A
Majana, jaz bi bila tudi takoj tvoja sosedauser posted image Sej se lahko kej zmenimouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
6.11.2009 20:39:16   
majana79
flaska, a bi k men prišla? Al imaš na kaj zraven tebe? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
6.11.2009 20:39:25   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

A res? user posted image Ker je bil čisto neutolažljiv... Mi ga je tako hudo takega gledat. user posted image

Se podpišem pod Dudi. To se ti bo še dostikrat zgodilo... Saj mine. Če ne kaže ničesar drugega, je lahko komot od sanj...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
6.11.2009 20:40:03   
FLASK_A

flaska, a bi k men prišla? Al imaš na kaj zraven tebe? user posted image

Imam, imam... Neposredno nad manouser posted image Takoj bi imela tako dobro sosedouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
6.11.2009 20:40:51   
Dudica1

Se podpišem pod Dudi. To se ti bo še dostikrat zgodilo... Saj mine. Če ne kaže ničesar drugega, je lahko komot od sanj...

jaz mislim da je to no...če je drugač on zdrav in vse tud zobki ne mučijo tolk da bi tkole jokal...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.11.2009 20:46:14 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
6.11.2009 20:43:01   
majana79
Uf, kaj bi blo to fajn user posted image Ampak se nekako ne morem ločit od te šume user posted image

Danes smo v Žurnalu (no, omenjeni), da so 'začasno' zaustavili projekt selitve, ker ni dinarja... user posted image Se bo moja napoved o renovaciji na lastno pest kar uresničila in bomo po novem letu začeli kar malo gledat naokoli za majstre ipd. 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
6.11.2009 20:43:27   
Tanja_
Pravijo, da ponoči predelujejo, kar se jim je čez dan zgodilo in lahko jokajo. Hana je bila zadnjič, ko smo šli na Šmarno potem ponoči ful nemirna in jokava. In sem se pol prou na to spomnila, da je bla v kenguruju in je ful enih novih stvari vidla in je čist možno, da je predelovala v spanju.
Tko da je res možno, da je Jure sam sanjal. A je zdej okej?Spi?

Jst bi bla tud vaša soseda, a loh?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
6.11.2009 20:46:12   
FLASK_A
Tanja, ti si tut lahko soseda, ofkorsuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
6.11.2009 20:47:20   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Pravijo, da ponoči predelujejo, kar se jim je čez dan zgodilo in lahko jokajo. Hana je bila zadnjič, ko smo šli na Šmarno potem ponoči ful nemirna in jokava. In sem se pol prou na to spomnila, da je bla v kenguruju in je ful enih novih stvari vidla in je čist možno, da je predelovala v spanju.
Tko da je res možno, da je Jure sam sanjal. A je zdej okej?Spi?

Jst bi bla tud vaša soseda, a loh?

Ja zdej spi. Samo vsake toliko časa zavzdihne. Lih razmišljam kaj se je danes dogajalo...

Tanja, itak da si lahko user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
6.11.2009 20:49:26   
Tanja_
Ma zlate ste user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
6.11.2009 20:50:03   
Anonimen
user posted image

AKP,... VSE NAJBOLJŠE, UPAM, DA JE BIL LEP ROJSTNI DAN!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4645
6.11.2009 20:52:07   
Dudica1
ooo kok lepa rožica :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
6.11.2009 20:53:10   
majana79
dudi, hitr predlagej kaj naj jem user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
6.11.2009 20:54:11   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ....jaz sem gres s čokolado in Tej 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
6.11.2009 20:54:21   
FLASK_A

dudi, hitr predlagej kaj naj jem user posted image

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
6.11.2009 20:55:06   
Anonimen

in Oskar in Urban... oba sta se večinoma zbujala z grozovitim jokom pa ne samo zaradi lakote... pri Oskarju se mi je zjutraj vedno dogajalo, da sem ga morala dokončno zbuditi, da me je pogledal in se je potem šele pomiril in zasmejal.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?