Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:34:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Skratka bilo je fajn vas videt...babnce Enako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:46:02
|
|
|
|
rina22
|
Super, da ste se načvekale in uživale Saraya, če je blo tole: IZVIRNO SPOROČILO: Saraya KAJ ZAJ...............??????????? napisao zaradi tega: IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem pogledala za priimek - dr. Žebeljan On pa je bil pri mojem porodu. Deloval mi je zelo fajn. In ko sem bla na odelku se je edini predstavil ko je bila vizita. meni so bili v bolnici vsi vredi.Edino en bolj starejši mi je šel na živce,ko mi je zize potipal in rekel vaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu,vi ste pa ko Pamela anderson...sem imela take velike takrat Kaj vse ne doživi živ človek se opravičujem, če sem te užalila. Ni bil tole moj namen. Samo povedat sem hotla, da se res marsikaj zgodi živim Vglavno - brez zamere... Jaz pa šibam dalje kuhat, prijateljica je odšla. Je blo fajn videt po tak dolgem času
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:57:03
|
|
|
|
arabela*
|
Draga moja rina22...........KAJ ZAJ??????????? je bilo napisano zato ker se nismo razjasnile če gremo na kofe ali ne...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 13:59:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gutten Morgen meine liebest freunde... (matcar sem prav napisala ?) Ne,napisat bi mogla: Gutten Morgen,meine lieben freunde! Si pa skoraj prav napisala. Saj bo,Botrca! samo liebest...kaj ni to najljubše? drugače pa bravo botrca...jeeeeee Ne,najljubše pomeni am liebsten.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:02:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Draga moja rina22...........KAJ ZAJ??????????? je bilo napisano zato ker se nismo razjasnile če gremo na kofe ali ne... AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaja No, vgalvno, da ni nesporazumov Nimam rada kreganja, pa sem raje napisala, da ni blo tak mišljeno, kot da bi kaj narobe razumela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:02:23
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene! Naju je tudi malo namočlo,pa nič zato,nismo iz cukra! Jaz pa sem kr čevapčiče naredla,pa juhico,zdaj pa grem ležat,me križ boli nenormalno,pa ne vem od česa. Punce,lepo vas je blo videt,pa naslednji teden mormo ponovit. Nič,grem ajat malo. Čauči do takrat!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:03:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: botrca Gutten Morgen meine liebest freunde... (matcar sem prav napisala ?) Ne,napisat bi mogla: Gutten Morgen,meine lieben freunde! Si pa skoraj prav napisala. Saj bo,Botrca! samo liebest...kaj ni to najljubše? drugače pa bravo botrca...jeeeeee Ne,najljubše pomeni am liebsten. Nemščina... a vi2 jo full obvaladata? Mene bi verjetno v nemško govorečih državah kar prodali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:04:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene! Naju je tudi malo namočlo,pa nič zato,nismo iz cukra! Jaz pa sem kr čevapčiče naredla,pa juhico,zdaj pa grem ležat,me križ boli nenormalno,pa ne vem od česa. Punce,lepo vas je blo videt,pa naslednji teden mormo ponovit. Nič,grem ajat malo. Čauči do takrat! Mene še zdaj velikokrat boli križ in mesto, kjer sem mela vstavljen kateter za EA Lep počitek, matcar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:09:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Draga moja rina22...........KAJ ZAJ??????????? je bilo napisano zato ker se nismo razjasnile če gremo na kofe ali ne... AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaja No, vgalvno, da ni nesporazumov Nimam rada kreganja, pa sem raje napisala, da ni blo tak mišljeno, kot da bi kaj narobe razumela eh ne.ne bi nekaj pisala na forum,če ne bi potem tud kritik sprejela.tako da.tud če bi kaj glede na tisto napisala...sprejmem vse....... ..nič bat
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:14:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ne,najljubše pomeni am liebsten. vidiš kak me angleščina moti...se mi kuj vrine zmes...tititi Bistvo si razumela.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:16:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Nemščina... a vi2 jo full obvaladata? jaz sem na začetku, ker hodim na tečaj na dobo... matcar pa ful obvlada...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:18:16
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 ful luškan avatar...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:19:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Skratka bilo je fajn vas videt...babnce Enako. enako na kubik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:19:58
|
|
|
|
tasa_m
|
Nagradno vprašanje: katera ugotovi, koga sem videla pri Mullerju? Znano osebnost
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:20:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nagradno vprašanje: katera ugotovi, koga sem videla pri Mullerju? Znano osebnost Kaj pa je nagrada? kaj se ima za znano ali je res znana ...Murkota
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.11.2009 14:21:20 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:29:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nagradno vprašanje: katera ugotovi, koga sem videla pri Mullerju? Znano osebnost Kaj pa je nagrada? kaj se ima za znano ali je res znana ...Murkota bingo!! Ima se za znano...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:30:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...Murkota Na to sem tudi jaz najprej pomislila.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:31:34
|
|
|
|
ly117
|
grema tudi midva malo ležečki. Kak bo pa s spanjem pa je še ?.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:32:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bingo!! Ima se za znano... ...in nagrada je?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:34:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca ...Murkota Na to sem tudi jaz najprej pomislila. pa sem te prehitela ...ti dobiš tolažilno nagrado
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 14:55:50
|
|
|
|
botrca
|
Ly117 poslala sem ti mail.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 15:00:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nagradno vprašanje: katera ugotovi, koga sem videla pri Mullerju? Znano osebnost Kaj pa je nagrada? kaj se ima za znano ali je res znana ...Murkota bingo!! Ima se za znano... ma kaj samo šinfate babnce??? meni pa je Murko prav v redu.............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 16:23:11
|
|
|
|
marta82
|
Saraya saj si sarkastična ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 16:42:13
|
|
|
|
matcar
|
Tak,mi smo se približno spočili.Saš pa zdaj je -go flašo,ker je namreč nazadnje jedel v Astorii in je lakota na kubik.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 6.11.2009 16:50:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m bingo!! Ima se za znano... ...in nagrada je?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.