Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 11:10:57
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa dobro jutro in lep dan vsem skupaj danes sem pri bolj zrelih... A te je le pamet srečala he he he mene nikoli včeraj sem gledala Australijo...mater moram poiskat tisto slikico ko se umiva...pa se mi je malo zaluštalo pogledat fajn tipa, takega z hudim geštelom... ne morem s spratiti k merjenju temperature, pa tko lepo sem si vzpostavila red na tem področju - zdaj pa spet bluzim kar malček me je minilo, no nisem še vrgla puške v koruzo, čakam na genetiko, pol bomo pa videli...bliža se december in lanskoletni dogodki so spet zelo zelo živi ampak čas pa teče, presneto...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 11:27:01
|
|
|
|
BarbiG
|
Mausikaa . Sej bo hitro minil čas, verjemi mi.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 11:27:52
|
|
|
|
mismis
|
Mausiii, tale sicer ni iz Australie (vsaj mislim), ampak umiva se pa vseeno Čist fant, ni kaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 11:59:38
|
|
|
|
gigi1
|
Mausika saj bo hitro minilo. Jaz sem dans tolk zmešana, da bi najraj spet za en mesec prestavla Barbi kaj pa tebe zdravje tolk heca? Ma, zdele pa res mora ratat Fida hvala za nasvet...pa se je že včeraj ulilo, samo ne sveža kri . Mah bom nehala težit s tem. Jutri začnem pa konc!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 14:18:02
|
|
|
|
BarbiG
|
Gigi, ne vem, ampak sej veš kaj pravjo: Slab začetek, dobr konc. Dons mi je pa še najmlajši sonček zbolel, sem mogla ponga v vrtce. Je revček drisko dobil in je že 4 ure skoz na WC-ju revček.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 14:22:24
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi tvojemu sončku. Upam, da se hitro pocajta in da se ti ne nalezeš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 15:10:01
|
|
|
|
Grethy
|
Gigi srce, hvala za odgovor, ploskam in navijam s tabo za uspešno rast foliklov ... ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ... torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu .... matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha
< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.11.2009 15:12:19 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 15:27:08
|
|
|
|
mausikaa
|
mišmiš tale bo prava nice view...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 15:28:51
|
|
|
|
mausikaa
|
Barbi hvala, naj tudi tebi čas čimhitreje mine, naj se sonček čimprej pocajta, pa da se vidimo v službi tam enkrat leta 2011
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 15:29:34
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Gigi srce, hvala za odgovor, ploskam in navijam s tabo za uspešno rast foliklov ... ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ... torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu .... matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha opa pesniška duša je med nami...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 15:59:38
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: Grethy Gigi srce, hvala za odgovor, ploskam in navijam s tabo za uspešno rast foliklov ... ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ... torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu .... matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha opa pesniška duša je med nami... ... aha ... a si me predstavljaš kako šele pesnim, če ga imam po prešernovo eno orng dozo ... tole men bl seka na nakladaštvo kot na pesništvo ... al pa še bolje matranje besed ... HVALA ZA KOMLIMENT
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 16:39:09
|
|
|
|
KIWI
|
Ojla, Sem že nazaj, UZ bil danes malo čuden, je bila neka nova fuuul mlada in zgleda neizkušena zdravnica, se je nekaj mučila, pa je dr. Gavričeva hitro zraven stopila. Torej levo in desno po dva folikla, sicer še čisto majhna, endometrij pa, če sem prav razumela, samo 4,5?!?!?! No danes pa je padla še prva doza Menopurja (5 praškov in 2 vodi). IN zdaj se bo ta veseli del začel, ha ha.... Zdaj pa spet nazaj v mesto letim, greva s taščo po nakupih, jutri pečeva torto za dedeja, pa greva po fasungo. Bo nama kar vetra dala tale torta, imama neke divje ideje..... Pa pa, letiiiiim......
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 18:11:44
|
|
|
|
gigi1
|
Gretka srce kakšen odgovor? Sem kaj zamutila? A maš ti še eno nočno, al si fertik za ta teden? Naspi se Kiwi . V tej fazi postopka se meni zdi endometrij 4,5 kar veliko. No, v MB imajo drugačen pristop kot v LJ. V LJ je običajno 1. UZ 7. dan M in takrat naj bi bil endometrij 0. Potem šele dajo arcnije za naprej. Zgleda, da v LJU res uničijo najprej vse lastne hormone. Je pa res, da s tem zamaknejo cikel za cca 7 dni. V glavnem po moji oceni se zdaj nimaš kaj za obremenjevat z debelino endometrija. Pomembno je kolk je debel na zadnjem UZ. Visoko dozo so ti dali. Naj bo veliko foliklov
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 18:14:39
|
|
|
|
zarja1
|
Gigi helov......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 18:35:19
|
|
|
|
gigi1
|
Helou horny teddy . Sem prav vesela, da te tkole razganja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 18:42:30
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ... torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu .... matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha O, Gretka, si ti fletna pa prijazna- upam, da bomo drugo leto lahko skupaj vozke furale, pa usrane ritke brisale .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 18:49:37
|
|
|
|
Fidolina
|
Kiwi-ti boš pa ornk zaposlena. Sem mela 4 praške, pa je bilo dela polno kapo. Ko tele recnije razpostaviš po mizi, pa špikle, pa vatke, ...- je kot v kakšni večji ambulanti. Pa vlečeš vode, pa mirkaš, da ni preveč zraka, pa, da najdeš kam špiknt. Ja, kar cela znanost. Naj ti folikli lepo rastejo .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 5.11.2009 19:37:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou horny teddy . Sem prav vesela, da te tkole razganja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 8:28:40
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan??? pa še en malček jutranjega zadovoljstva
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 8:39:10
|
|
|
|
mausikaa
|
evo še ena kavica miša me je malček prehitela tko zdej bom pa poslušala Parni valjak in me dež ne bo več motil... Kiwi sej rezultati se kar dobro berejo tko da optimistično naprej! a se meni samo zdi, ali nas je res tistih okoli 40 zadnje čase tolk velik? ali jih pa jest prej nisem opazila
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 8:43:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa a se meni samo zdi, ali nas je res tistih okoli 40 zadnje čase tolk velik? ali jih pa jest prej nisem opazila Mausiii, saj nismo vse 40+, ene smo se prištulile k je tle tolk fajn
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 10:21:03
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa a se meni samo zdi, ali nas je res tistih okoli 40 zadnje čase tolk velik? ali jih pa jest prej nisem opazila Mausiii, saj nismo vse 40+, ene smo se prištulile k je tle tolk fajn aja, tudi prav...itak da smo zakon
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 10:46:58
|
|
|
|
gigi1
|
Helou Vidim, da smo zakon Lep dan vsem in ne se dežju pustit v slabo voljo spravit.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 11:34:26
|
|
|
|
mismis
|
ja no, kakšna žalost je pa tukaj gor... gremo malo akcije, mogoče vas pa tole prebudi Žižek, tale je tvoj , mogoče ga nisi prepoznala, ker kaže svojo drugo plat ko bi vsaj malo vetrček zapihal, da dvigne tole krilce
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 6.11.2009 11:45:43
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Sem z UZ-ja. Morm rečt, da sem prijetno presenečena. Endometrij je 14, folikli na levi 16, 16, 16 in 17 na desni pa 13, 13 in 19. V nedeljo 08.11. imam ponovno UZ, predvidena punkcija pa je v torek ali sredo naslednji teden. Aja, pa še to. Mož je šel k dr. D-ju po napotnico, če bi bila potrebna biopsija pri njemu in sta družno ugotovila, da punkcije pri njemu nima smisla delat in da bo imel kar biopsijo. Se mi zdi, da se mu je cela skala odvalila s srca, ker mu punkcija ni bila po godu, da bi mu dr. D iglo vstavil v njegovo veličanstvo, na koncu pa še nič ne bi ven dobil. Mausikaa, veš načeloma bi pa ja še kej prišla v službo nardit, recmo za ene tri, štiri mesece, pol se pa čist strinjam, da pridem naokol šele nekje v letu 2011. Reci, kako si kaj? Gigi, hvala ti. Mislim pa, da sem se že od tamauga nalezla, ker sem bila pol noči na školjki.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
gluten1hruškaKdaj ste začele uvajati gluten?pred 6. mesecem (
29%)
med 6. in 7. mesecem (
50%)
po 7. mesecu (
14%)
po 1. letu (
7%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!