|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
5.11.2009 11:10:57   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

dobro jutro in lep dan vsem skupaj

danes sem pri bolj zrelih...

user posted image

A te je le pamet srečala user posted image  user posted image  user posted image

he he he  mene nikoli user posted image   
včeraj sem gledala Australijo...mater moram poiskat tisto slikico ko se umiva...pa se mi je malo zaluštalo pogledat fajn tipa, takega z hudim geštelom...

ne morem s spratiti k merjenju temperature, pa tko lepo sem si vzpostavila red na tem področju - zdaj pa spet bluzim user posted image   kar malček me je minilo, no nisem še vrgla puške v koruzo, čakam na genetiko, pol bomo pa videli...bliža se december in lanskoletni dogodki so spet zelo zelo živi user posted image   ampak čas pa teče, presneto...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
5.11.2009 11:27:01   
BarbiG

Mausikaa user posted image user posted image user posted image . Sej bo hitro minil čas, verjemi mi.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
5.11.2009 11:27:52   
mismis
Mausiii, tale sicer ni iz Australie (vsaj mislim), ampak umiva se pa vseeno user posted image user posted image user posted image  Čist fant, ni kaj

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
5.11.2009 11:59:38   
gigi1
Mausika saj bo hitro minilo. Jaz sem dans tolk zmešana, da bi najraj spet za en mesec prestavla user posted image

Barbi user posted image user posted image user posted image  kaj pa tebe zdravje tolk heca? Ma, zdele pa res mora ratatuser posted image user posted image user posted image

Fida hvala za nasvet...pa se je že včeraj ulilo, samo ne sveža kri user posted image . Mah bom nehala težit s tem. Jutri začnem pa konc!

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
5.11.2009 14:18:02   
BarbiG

Gigi, ne vem, ampak sej veš kaj pravjo: Slab začetek, dobr konc. Dons mi je pa še najmlajši sonček zbolel, sem mogla ponga v vrtce. Je revček drisko dobil in je že 4 ure skoz na WC-ju revček.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
5.11.2009 14:22:24   
gigi1
Barbi user posted image user posted image user posted image  tvojemu sončku. Upam, da se hitro pocajta in da se ti ne nalezeš user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
5.11.2009 15:10:01   
Grethy
Gigi srce, hvala za odgovor, ploskam user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam s tabo za uspešno rast foliklov ...
ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ...
torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu ....

matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.11.2009 15:12:19 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
5.11.2009 15:27:08   
mausikaa
mišmiš tale bo prava user posted image

user posted image

nice view...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
5.11.2009 15:28:51   
mausikaa
Barbi hvala,

naj tudi tebi čas čimhitreje mine, naj se sonček čimprej pocajta, pa da se vidimo v službi tam enkrat leta 2011 user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
5.11.2009 15:29:34   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Gigi srce, hvala za odgovor, ploskam user posted image user posted image user posted image user posted image in navijam s tabo za uspešno rast foliklov ...
ma jz bom zdej kr skoz navijala, ker bo pri vseh tolk foliklov, pa itak si zaslužjo da jih spodbujam do zadnjega ...
torej pupe moje, naj bo čimveč dojenčkonosnih foliklov, ki naj v primeru vgnezditve po oploditvi magari parkirajo na hladnem in upajoč čakajo na ponovno snidenje s mamico čez čas, pol, po porodu ....

matr sem zagnojila ... tkole men možgani sekajo po 4 urah spanja hahahaha user posted image user posted image user posted image user posted image

opa pesniška duša je med nami...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
5.11.2009 15:59:38   
Grethy

opa pesniška duša je med nami...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... aha ... a si me predstavljaš kako šele pesnim, če ga imam po prešernovo eno orng dozo ... tole men bl seka na nakladaštvo kot na pesništvo ... al pa še bolje matranje besed ... HVALA ZA KOMLIMENT user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
5.11.2009 16:39:09   
KIWI
Ojla,

Sem že nazaj, UZ bil danes malo čuden, je bila neka nova fuuul mlada in zgleda neizkušena zdravnica, se je nekaj mučila, pa je dr. Gavričeva hitro zraven stopila. Torej levo in desno po dva folikla, sicer še čisto majhna, endometrij pa, če sem prav razumela, samo 4,5?!?!?! No danes pa je padla še prva doza Menopurja (5 praškov in 2 vodi). IN zdaj se bo ta veseli del začel, ha ha....

Zdaj pa spet nazaj v mesto letim, greva s taščo po nakupih, jutri pečeva torto za dedeja, pa greva po fasungo. Bo nama kar vetra dala tale torta, imama neke divje ideje.....

Pa pa, letiiiiim......

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
5.11.2009 18:11:44   
gigi1
Gretka srce kakšen odgovor? Sem kaj zamutila?
A maš ti še eno nočno, al si fertik za ta teden? Naspi se user posted image

Kiwi user posted image  user posted image  user posted image . V tej fazi postopka se meni zdi endometrij 4,5 kar veliko. No, v MB imajo drugačen pristop kot v LJ. V LJ je običajno 1. UZ 7. dan M in takrat naj bi bil endometrij 0. Potem šele dajo arcnije za naprej. Zgleda, da v LJU res uničijo najprej vse lastne hormone. Je pa res, da s tem zamaknejo cikel za cca 7 dni.
V glavnem po moji oceni se zdaj nimaš kaj za obremenjevat z debelino endometrija. Pomembno je kolk je debel na zadnjem UZ.
Visoko dozo so ti dali. Naj bo veliko foliklov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
5.11.2009 18:14:39   
zarja1
Gigi helov......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
5.11.2009 18:35:19   
gigi1
Helou horny teddy user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela, da te tkole razganja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
5.11.2009 18:42:30   
Fidolina

O, Gretka, si ti fletna pa prijazna- upam, da bomo drugo leto lahko skupaj vozke furale, pa usrane ritke brisaleuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
5.11.2009 18:49:37   
Fidolina
Kiwi-ti boš pa ornk zaposlena. Sem mela 4 praške, pa je bilo dela polno kapo. Ko tele recnije razpostaviš po mizi, pa špikle, pa vatke, ...- je kot v kakšni večji ambulanti. Pa vlečeš vode, pa mirkaš, da ni preveč zraka, pa, da najdeš kam špiknt. Ja, kar cela znanost. Naj ti folikli lepo rastejo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
5.11.2009 19:37:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Helou horny teddy user posted image user posted image user posted image . Sem prav vesela, da te tkole razganja user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
6.11.2009 8:28:40   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj, kako smo kaj na tale deževen dan???

pa še en malček jutranjega zadovoljstva

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
6.11.2009 8:39:10   
mausikaa
evo še ena kavica

user posted image

miša me je malček prehitela user posted image

tko zdej bom pa poslušala Parni valjak user posted image   in me dež ne bo več motil...

Kiwi sej rezultati se kar dobro berejo tko da optimistično naprej!

a se meni samo zdi, ali nas je res tistih okoli 40 zadnje čase tolk velik? ali jih pa jest prej nisem opazila user posted image  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
6.11.2009 8:43:40   
mismis

a se meni samo zdi, ali nas je res tistih okoli 40 zadnje čase tolk velik? ali jih pa jest prej nisem opazila user posted image  

Mausiii, saj nismo vse 40+, ene smo se prištulile user posted image user posted image user posted image  k je tle tolk fajn

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
6.11.2009 10:21:03   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mausiii, saj nismo vse 40+, ene smo se prištulile user posted image user posted image user posted image  k je tle tolk fajn

aja, tudi prav...itak da smo zakon user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
6.11.2009 10:46:58   
gigi1
Helou user posted image

Vidim, da smo zakon user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem in ne se dežju pustit v slabo voljo spravit.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
6.11.2009 11:34:26   
mismis
ja no, kakšna žalost je pa tukaj gor... gremo malo akcije, mogoče vas pa tole prebudi user posted image

user posted image

Žižek, tale je tvoj user posted image user posted image user posted image , mogoče ga nisi prepoznala, ker kaže svojo drugo plat

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ko bi vsaj malo vetrček zapihal, da dvigne tole krilce user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
6.11.2009 11:45:43   
BarbiG

Pozdravček vsem skupaj.

Sem z UZ-ja. Morm rečt, da sem prijetno presenečena. Endometrij je 14, folikli na levi 16, 16, 16 in 17 na desni pa 13, 13 in 19. V nedeljo 08.11. imam ponovno UZ, predvidena punkcija pa je v torek ali sredo naslednji teden. Aja, pa še to. Mož je šel k dr. D-ju po napotnico, če bi bila potrebna biopsija pri njemu in sta družno ugotovila, da punkcije pri njemu nima smisla delat in da bo imel kar biopsijo. Se mi zdi, da se mu je cela skala odvalila s srca, ker mu punkcija ni bila po godu, da bi mu dr. D iglo vstavil v njegovo veličanstvo, na koncu pa še nič ne bi ven dobil. user posted image

Mausikaa, veš načeloma bi pa ja še kej prišla v službo nardit, recmo za ene tri, štiri mesece, pol se pa čist strinjam, da pridem naokol šele nekje v letu 2011. user posted image Reci, kako si kaj?

Gigi, hvala ti. Mislim pa, da sem se že od tamauga nalezla, ker sem bila pol noči na školjki.  user posted image    user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

gluten
1hruška

Kdaj ste začele uvajati gluten?

pred 6. mesecem (29%)

med 6. in 7. mesecem (50%)

po 7. mesecu (14%)

po 1. letu (7%)

Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!