Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:35:33
|
|
|
|
sonček33
|
a smo ok?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:45:16
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Ooooo Biba! Ja ja, sej, ti si zdej čist v luftu, sej je praaaaav tako . Ne, nisem pri Rešu, na GKLJ sem, tam pa nočjo nč kej slišat za anastezijo . Hehe, Loremi, saj Reško tudi ne...ampak potem, ko sem mu zadnjič izdahnila na mizi, predprejšnjič pa prav nedostojanstveno odplazila, medtem ko je on rokoval s tisto iglo.....no, najsi bo dovolj, če rečem, da se je tudi njemu anastezija zdela konec-koncev boljša opcija
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:50:59
|
|
|
|
loremi
|
Pa je Reš potem pristal na anastezijo? Ma sem čisti pesimist, pomojem v Lj. prav velik ne bom dosegla , sem mela zdej "komi" dve punkciji za sabo in ta druga je bla grozna, ne vem, al sem jst tolk občutljiva, al kaj je to blo, že prva špika je bla grozna, pa sem potem mal vprašala sestre glede anestezije, pa rečejo .... če mislte, da res ne morte zdržat, ampak drugač nobeni ne dajemo anestezije . Mogoče sem mela pa smolo, da sem na šalamunovo naletela, mogoče bi pri kom drugem lažje prenesla, ne vem. Me je strah za naslednjič že zdej.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:51:03
|
|
|
|
gasilka
|
Oja! Jaz sem fasala unetje po punkciji kaj naj naredim?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:53:13
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gasilka Oja! Jaz sem fasala unetje po punkciji kaj naj naredim? Glivično vnetje? Ali pač vnetje, da vse srbi in peče? Pokliči na kliniko (si imela postopek na GKLJ), verjetno ti bodo lahko predpisali neke kapsule al svečke al kaj že je tisto, jaz sem jih enkrat dobila.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 9:59:13
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 a smo ok? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa prav superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pa še petej jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 10:37:03
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Zarči kaj je s tabo? Kak TRR? Za rundo maš pravico dat le če si zraven Gasilka kakšno vnetje? Res najboljš, da takoj pokličeš na kliniko oz. se greš pokazat. Tiki spremljaj, če dovolj lulaš. Da nimaš slučajno hiperstimulacijo . Od utrogestana se pa vsem vrti in zaspane smo. Dokler ga jemljemo oralno. Potem bo bolje. Loremi na GK ni šans za anastezijo, ker v pritličju nimajo prostora oz aparatov za reanimacijo in po zakonu ne smejo tega delat. Edina možnost je, da ti dajo analgezijo. To so naredili WP, ker je imela zaradi prometne nesreče zlomljeno medenico in je zanjo punkcija res neznosna. Ni vsaka punkcija ista. Jaz imam kar visok prag bolečine in sem skoraj vse zelo dobro prenesla. Razen ene. Sem pa mislila, da bom kar umrla ali omedlela... Pa pridelala cele 3 celice. Sam se niso pustile spunktirat in me je moral za vsako špiknit po 5-10x, da jo je lahko posesal. Očitno je odvisno tudi od samih foliklov. Tisti dan so vse nasmejane prišle ven in nobene ni nič bolelo - razen mene. Ni nujno, da je kriv G. Vendar je pa res, da pri dr. Dju še nobena ni imela slabe izkušnje . On je pa res car za punkcije Barbi kako je šlo? Lep pozdravček vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:11:57
|
|
|
|
loremi
|
Cel post sem že sestavla, pa je neki forum zaštekal , morm ponovit. Danes sem klicala na kliniko za zamrznjenčka, pa ne bom letos prišla na vrsto, bom glede na njihov termin prepozno dobila M . Gigi, hvala. Se mi je zdej, da v Lj. anestezije ne delajo, za analgezijo pa moraš pomojem tud bit upravičen, kot je npr wp. Mah, sem očitno jaz tista z nizkim pragom bolečine, čeprav prvo punkcijo sem v reduprestala, druga je bila pa čist druga pesem. Pa je z enim vbodom sem in tja posesala tud 2 folikla, ampak vseeno, glede na to, da nekatere napišejo, da je bilo čist znosno, sem jaz komaj čakala, da bo konec. Pač, ni druge, bo treba vsakič sprot to prestat.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:25:56
|
|
|
|
mismis
|
Loremi, kot ti je Žižek napisala, je pri punkcijah zelo, zelo odvisno kdo ti jih dela. Probaj se naslednjič zmeniti z dr. D-jem, da ti jo naredi. Sicer pa morada sploh ne boš več imela punkcije, če se tvoji pingvini primejo. Glede prenosa pingvinov, bi ti me tuakj gor lahko povedale, da jih sedaj ne delajo več, nekako konec oktobra štopirajo vse postopke z zamrznjenčki, ker hočemo spraviti skozi čim več teh koncesijskih postopkov (dolgi in kratki), za katere tudi dobijo denar
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:29:44
|
|
|
|
loremi
|
mismis hvala Pa dela dr.D punkcije tudi tistim, ki nismo njegove pacientke?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:38:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi mismis hvala Pa dela dr.D punkcije tudi tistim, ki nismo njegove pacientke? aha, ti ga lepo ulovi na hodniku in ga prosi, če le nima kakšne operacije, ti ne b odrekel. On je delal punkcijo tudi miški73 (pacientka dr. Ribič), pa še kakšni
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:41:59
|
|
|
|
loremi
|
o fino, hvala upam, da ga res kdaj ulovim ker drugač bom skup lezla tolk časa, dokler ne zagledam tam tistega dr. ki bo tist dan masaker delal upam, da bi tole šlo hvala
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:48:03
|
|
|
|
Špelka
|
Ojla, punce! Najprej Fargi in Picola - bravopooooooo!!!!!! Super sta opravili, zdaj pa srečno do poletja! Cukica - vedela sem! Bravo, bravo ti in tvoja pikica! Bo, boš videla, da bo! Zdaj naj raste in raste in srčk naj močno začne bit! Meni se dnevi vlečejo kot megla, komaj čakam vidend, ker sem v službi čist neproduktivna. samo o čticah razmišljam NO, k smo glih pr tem - v kolkme času nej bi stopka 10.000 enat šla iz telesa? Uživate vkeeeenddd!!! Bye
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:51:19
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Sem z UZ-ja. Punce hvala za navijanje. Je pomagal. Pa tud spiti zelenci pa jajčka so očitno nardil svoje. Morm rečt, da sem bila prijetno presenečena. Endometrij je 14, folikli na levi 16, 16, 16 in 17 na desni pa 13, 13 in 19. V nedeljo 08.11. imam ponovno UZ, predvidena punkcija pa je v torek ali sredo naslednji teden. Aja, pa še to. Mož je šel k dr. D-ju po napotnico, če bi bila potrebna biopsija pri njemu in sta družno ugotovila, da punkcije pri njemu nima smisla delat in da bo imel kar biopsijo. Se mi zdi, da se mu je cela skala odvalila s srca, ker mu punkcija ni bila po godu, da bi mu dr. D iglo vstavil v njegovo veličanstvo, na koncu pa še nič ne bi ven dobil. A viš, mismis, bomo mi to uštimal prej, tko da boš dr. D-ja pol lohk mela čist zase. Dons upam, da pridem, ker me tole zdravje res zaj....a, sem od tamauga še drisko ponoč pokasirala. Tko da, če bo počutje OK in tamau ne bo več tolk na školjki, pol pridem, sicer mal kasnej, da dam fante spat.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:51:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči kaj je s tabo? Kak TRR? Za rundo maš pravico dat le če si zraven če pa, če pa, če pa ne morem prittttttttttttt
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 11:52:50
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Endometrij je 14, folikli na levi 16, 16, 16 in 17 na desni pa 13, 13 in 19. V nedeljo 08.11. imam ponovno UZ, predvidena punkcija pa je v torek ali sredo naslednji teden. super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 12:06:34
|
|
|
|
diana79
|
danes sem zmenila s sestra milico!najbrž ne bom prišla na vrsto letos,ker bom imela šele konec novembra !je rekla da vseeno pokličem ko dobim,mogoče pa lakho naredi kakšno izjema,ker imam malo drugače situacija in ne gre za postopek za zamrzenčkimi ampak še sodi k tem postopku!no bomo videla kaj bo!če pa ne bom letos prišla na vrsto,bom pa takoj po prazniki!aja po 20. novembru več ne naročajo za postopek z zamrznenčki,to sem danes izvedela!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 12:52:04
|
|
|
|
Fargesia
|
diana, upam da boš letos na vrsti... punce, jst sem dobila datum za prvi pregled in me je skor na rit vrglo...17.12!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 12:52:58
|
|
|
|
sonček33
|
fargi ja to je pa res kr mal deleč
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 12:56:29
|
|
|
|
Fargesia
|
men se tud zdi...pa so mi tole odpisal ko sem prosila za drug datum... Spoštovani, za prvi pregled v nosečnosti je datum vredu, če bi bile pa težave, se boste ,pa tako morali zglasiti na urgenci. lp, naročanje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 13:06:36
|
|
|
|
loremi
|
Fargesia, pa saj ti si na GKLJ, ne? kako pa to?? a potem nimajo več prvega UZ po enem mesecu od ET?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 13:07:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia men se tud zdi...pa so mi tole odpisal ko sem prosila za drug datum... Spoštovani, za prvi pregled v nosečnosti je datum vredu, če bi bile pa težave, se boste ,pa tako morali zglasiti na urgenci. lp, naročanje Fargi, neki mi tukaj smrdi, a si se to naročila pri sestri Lili. ker tale naročanje meni diši na prvi UZ pri dr. Voglerju. Tebi pa pripada v okivru postopka še UZ, na katerega se naročiš pri sestri Lili, to je tam, kjer so ti delali UZ-je v postopku, ta pa naroča na prvi UZ v roku dveh tednov oz. največ v treh tednih. Daj malo poglej na tisti obrazec, ki si ga dobila, mislim da na izvidu bete, piše telefonska, na katero se moraš naročiti med 9. in 10. uro dopoldne.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 13:10:06
|
|
|
|
sonček33
|
fargi, se strinjam z mismis
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 13:15:39
|
|
|
|
Fargesia
|
mhm...24.11. imam prvi UZ, prvi pregled pa 17.12.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 6.11.2009 13:19:17
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mhm...24.11. imam prvi UZ, prvi pregled pa 17.12. no, no panika panična, potem je pa vse v redu. Namreč 24.11. ti bo delal UZ, če bo takrat vse ok, tako nimaš kaj. Kakor jaz tebe poznam boš zihr za UZ čakala Voglerja, kar pomeni, da ga boš že takrat vse zaslišala. Toej 17.12 sploh ni tako daleč, če tako pogledaš je samo dobre tri tedne stran od prvega UZ-ja.
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?