Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
uff,.. sem se trudila več kot uro, da je Oskar zaspal. in sem potem vsa jezna siknila na svojega, kam in komu je dal tiste vrečke za knjižnico (nekaj sem morala najti) in mu razložim situacijo. očitno sem zarila trn v peto, ker se mu je dvignil pritisk in bo jutri verjetno naredil celo štalo v vrtcu... no, upam, da ne,... da bo našel kakšne primeren ton in besede, da Oskar ne pade v kakšen slabši položaj... na, pa je. če spi en, se pa drug upira spancu,... (a lahko pohvalim? da Urban spi že 2 uri in pol?pssst...) ne, ne joka še,... nič še ne slišim,... ne, ne... kar naj spi,... . lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:26:49
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sicer pa v štacunah gužva za ponort, kaj še bo decembra A si ti tut to opazila?! Groza Ja, sem čist znervirana zmer k je tkole. Ne maram take gužve-ampak zadnje čase jet ko, da kadarkol grem je gužva, dopoldne, popoldne, vikend-vedno miljon folka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Sicer pa v štacunah gužva za ponort, kaj še bo decembra A si ti tut to opazila?! Groza decembra bo bolj prazno. bodo vsi že brez denarja (ampak police bodo pa tudi prazne,... bodo vsi govorili, da roba pride šele januarja zaradi zaključka leta kam gre trgovstvo!)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:35:26
|
|
|
|
Anonimen
|
helu, kakšna gužva ? kje ? kle je tak velik mercator, pa živga boga ni nikjer.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:37:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mah spanje otrok - its crazy ! sem se že kar navadila, da ali eden ne spi, ali se drugi zbuja, ali pa oba spita - pa jest celo noč čmurim in gledam na uro, češ sedaj je pa že čas, da se kakšen zbudi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:39:16
|
|
|
|
majana79
|
Ja, če pa si bogu izza nogu Ej, jaz sem bila ob pol 2 v mestu, Mueller poln, HM poln, še Tomas Sport je bil poln, pa navadno ni... k.tja, nekako dvomim da bo decembra manjša gužva, ljudje očitno še vedno najdejo denar, če ne pa vzamejo kredit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:40:04
|
|
|
|
Anonimen
|
grem spat - sem danes uživala v jogurtovi savni, pa obilnem kosilu, ki sta ga častila tast in tašča - sem kar tired
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:44:21
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja, če pa si bogu izza nogu Ej, jaz sem bila ob pol 2 v mestu, Mueller poln, HM poln, še Tomas Sport je bil poln, pa navadno ni... k.tja, nekako dvomim da bo decembra manjša gužva, ljudje očitno še vedno najdejo denar, če ne pa vzamejo kredit... Sem zadnjič poslušale neko oddajo ravno o tem, da so zdaj bolj polne trgovine kot pred krizo in so mal spraševali folk. To naj bi blo zato, ker noben ne kupuje večjih stvari, ne investirajo, ne menjajo avta, ker je ŽE eno leto star... in potem ostane mal več za čez mesec. Jst morm kupit čevlje. Imam ful problem, ker imam zelooooooo široko nogo in ogromna meča, tko da škornji vsi odpaejo, čevlji morjo bit pa skor moški model. Nč ne najdem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:47:34
|
|
|
|
Leela
|
danes je gužva bila v mercatorju, ker imajo upokojenci nek popust. Sem bila dopoldne ampak sem hitr opravle, ker grem na tiktak blagajno tam pa upokojencev ni. k.tja saj je prav da kaj reče. za vnaprej pa če kaj prištimate, zmeraj Oskarju razložita kje je kaj, si bo sigurno zapomnil. Jaz dam stvari v malo vrečko in potem je to obešeno na njegovem obešalniku in obvezno mu povem, da ko bodo rabili je tukaj. maja jaz bi nekaj naročila za 11€, a je še veliko do 70€, ker poštnina je kar draga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:52:46
|
|
|
|
VHM
|
maja1488 : Za noge imaš podoben problem kot jaz. No, ravno včeraj sem si naročila ene ful dobre škornje pri www.duoboots.com iz Anglije. Tam imajo tudi čevlje za širšo nogo itd, je pa res, da niso ravno poceni. Jaz imam podoben problem - zelo široka meča in mi nikoli nobeni škornji še niso šli gor. :-( No, tukaj si pa sam izmeriš širino meča in potem naročiš. Upam, da ti bo kaj pomagalo. Ko pa dobim te škornje na dom (čez ene par dni) ti pa javim, kako je izgledalo. :-)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:54:05
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, nisi grozna, sej mi se tut nosimo, če je tako samo danes je bila ena kolegica na obisku pa se je vse premaknilo... še jedla sva ful pozno Lepe sanje! poki, jaz sem spet kruh, ajvar in sir maja, mi smo žal še premali, ampak so pa lušne a tale kombinacija kruha, ajvara in sira šmeka kaj? Jst sem pa snedla 2 čoko keksa in en magnum. Pa bi še kr neki iskala...boljš da grem spat! Ja trgovine, bi se jim najrajš izognila, prav grozne so tele gužve. Bo treba it kmalu božična darila kupovat .
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:57:49
|
|
|
|
pokica_
|
Smo že 3 z širokimi mečami! Sam jst mam že 2 škornje za zimo, ene bolj tople muckaste ene pa bolj šiki-miki. Sam včasih bi pa tud še kake kupla, pa že ko vidim da so za ozke nogice, dam kr nazaj na polico. Zakaj moram met noge, ko moj ati? Grrrrrrrrr
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 21:58:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst morm kupit čevlje. Imam ful problem, ker imam zelooooooo široko nogo in ogromna meča, tko da škornji vsi odpaejo, čevlji morjo bit pa skor moški model. Nč ne najdem maja, letos je ful modelov škornjev s širšim zgornjim delom, ni več tistih samo popetih modelov... v Alpini, v Ecco, v Humanicu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:01:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ a tale kombinacija kruha, ajvara in sira šmeka kaj? Ja ne vem, če vsakemu Mi smo to dobivali v OŠ in mi je ostalo v spominu, pa ful mi je dobro.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:07:54
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst morm kupit čevlje. Imam ful problem, ker imam zelooooooo široko nogo in ogromna meča, tko da škornji vsi odpaejo, čevlji morjo bit pa skor moški model. Nč ne najdem maja, letos je ful modelov škornjev s širšim zgornjim delom, ni več tistih samo popetih modelov... v Alpini, v Ecco, v Humanicu Vem ja....vse zapnem čez gleženj, prej tudi do tam ni šlo. Mah sploh mi je vseeno al so škornji al ne, rada bi vsaj ene čevlje, ki nebi bli vsi razvlečeni in razšlampani po parih nošenjih. V omari imam najmanj 10 parov (kupljenih v roku dveh let), ki so grozni za videt. ratajo take karo oblike, ker imam tisto kost ful široko. In vsi v familiji imamo take noge. Od mojga pa tko suhcene nogice in stopala. No tamali imata že zdej plavutke, to sta dobili po meni. Bogi revci.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:08:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ a tale kombinacija kruha, ajvara in sira šmeka kaj? Ja ne vem, če vsakemu Mi smo to dobivali v OŠ in mi je ostalo v spominu, pa ful mi je dobro. Njami....komaj čakam, a bom lahko spet sir jedla. Si bom najbrž en mesec sam sir povsod stavla Zdej grem pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:13:08
|
|
|
|
lake
|
No evo mene, je Taja zaspala šele pred kratkim, jst sm mela obisk, je pršla prjatlca, in sva spraznile en manjši šampanjček, njami. Zdej je treba pa še kuhinjo pospravt, pa pod tuš, pa se mi nekak nič od tega ne da.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:14:49
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela danes je gužva bila v mercatorju, ker imajo upokojenci nek popust. Sem bila dopoldne ampak sem hitr opravle, ker grem na tiktak blagajno tam pa upokojencev ni. k.tja saj je prav da kaj reče. za vnaprej pa če kaj prištimate, zmeraj Oskarju razložita kje je kaj, si bo sigurno zapomnil. Jaz dam stvari v malo vrečko in potem je to obešeno na njegovem obešalniku in obvezno mu povem, da ko bodo rabili je tukaj. maja jaz bi nekaj naročila za 11€, a je še veliko do 70€, ker poštnina je kar draga. Študiram, da bi reskirala s temile: http://www.crocs.eu/shop/product/velocity/ Še razmišljam....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:15:08
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jst morm kupit čevlje. Imam ful problem, ker imam zelooooooo široko nogo in ogromna meča, tko da škornji vsi odpaejo, čevlji morjo bit pa skor moški model. Nč ne najdem maja, letos je ful modelov škornjev s širšim zgornjim delom, ni več tistih samo popetih modelov... v Alpini, v Ecco, v Humanicu Vem ja....vse zapnem čez gleženj, prej tudi do tam ni šlo. Mah sploh mi je vseeno al so škornji al ne, rada bi vsaj ene čevlje, ki nebi bli vsi razvlečeni in razšlampani po parih nošenjih. V omari imam najmanj 10 parov (kupljenih v roku dveh let), ki so grozni za videt. ratajo take karo oblike, ker imam tisto kost ful široko. In vsi v familiji imamo take noge. Od mojga pa tko suhcene nogice in stopala. No tamali imata že zdej plavutke, to sta dobili po meni. Bogi revci. Jaz imam pa precej ozko, samo zdaj se mi je podaljšala noga za pol številke in mi je večina čevljev premajhna... Me je kar groza. Si razmišljala o čevljih po meri? Ker je tak čevelj navadno veliko bolj kvalitetno narejen, kot tile 'konfekcijski'. Aja, si slišala kdaj za čevljarstvo Koritnik (link), baje imajo precej široke modele pa zmenit se da za kako prilagoditev.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:19:02
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Aja, si slišala kdaj za čevljarstvo Koritnik (link), baje imajo precej široke modele pa zmenit se da za kako prilagoditev. Sem mal prej gledala. Imam ene troje njihove in so mi OK. Sam zdej sem se nakak zapičla v tiste crocse, pa ne vem kaj bi. Morem mal premislit. Hvala za link
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:19:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Zdej je treba pa še kuhinjo pospravt, pa pod tuš, pa se mi nekak nič od tega ne da. men tut ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:20:22
|
|
|
|
maja1488
|
Jst bom pustila razmetano in grem spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:20:44
|
|
|
|
majana79
|
maja, ni za kej Babuške, grem spat. Olimpija je spet zgubila, upam da bodo jutri po mestu hodili z velikim L na čelu Se beremo jutri. Nočko!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:24:34
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake No evo mene, je Taja zaspala šele pred kratkim, jst sm mela obisk, je pršla prjatlca, in sva spraznile en manjši šampanjček, njami. Zdej je treba pa še kuhinjo pospravt, pa pod tuš, pa se mi nekak nič od tega ne da. Spet ta kuhna Mi smo pa šele zdele zaspal .Smo mel kr naporen dan upam,da se nas noč usmili
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 5.11.2009 22:26:35
|
|
|
|
lake
|
Kuhinja popravljena, še tuš, pa kmetijo morm zrihtat. Mi je kr mal vroče po temle šampanjcu, se bom kr z mrzlo tuširala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?