|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
5.11.2009 9:57:05   
Kratka
Frčefela, jaz sem bila pri tej G na horionski biopsiji. Meni deluje taka hladna, nič kaj fajna. Sicer pa na vem kako se obnaša na nuhalni.
Ena je spraševala, če smo vse dale kri za DHT. Jaz nisem, sem šla takoj na poseg ker je bolj zanesljiv izvid.

od 10.12.09 najina pupa spančka med angelčki :(

(odgovor članu Melia)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
5.11.2009 10:04:51   
nusi
jaz sploh še nisem bila v laboratoriju user posted image  mal butasto a ne? Sem mislila, da bo to ob prvem ali vsaj drugem pregledu. Napotnico za lab sem celo zadnjič dobila ampak grem lahko šele v sredo.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
5.11.2009 10:22:03   
bubolin
Pozdravljene nosečke.
Minimiška user posted image sej bo vse u redu boš videla pa eno user posted image za srečo.
Teja K -vse bo u redu, rajši se ne sekiraj ker to tvoj bejbi čuti user posted image

Petruscha - čimprej se pozdravi user posted image
Nanny.girll - verjemi vse bo ok in zelo bodo veseli take lepe novice user posted image
Anomimna B - tudi tebi eno user posted image da bodo izvidi u redu.

Nooo tako zdaj sem vas obdarila s pikapokami za srečo in rožicami, tako da bo vse ok user posted image Jaz tudi razmišlam da bi si šla kupit Tekane čaj za nosečnice, ko ga že tako hvalite.

Lep dan in veliko sreče vsem, ki imate preglede in NS user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
5.11.2009 10:42:39   
nusi
Ja ta tekane je res dobr, js sm ga še nenoseči frendici podtaklna in je bla čist navdušena user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
5.11.2009 10:51:16   
petruscha
Ojla !

Hvala vsem za lepe željeuser posted image . Zdajle sem že malce boljše, ponoči pa je bilo user posted image user posted image user posted image . Malo imam še vročine, grlo me HB ne boli, nos pa se je začel tudi že čistiti.
Drugače sem včeraj kar nekaj lekadolov popila (lekadol plus C), danes pa še nobenega,... če bo res kriza bom še vzewla kakega, če bo stanje takšno kot je sedaj, pa ne bom. Glede lekadolov so tudi meni rekli, da jih lahko vzamem, samo brez pretiravanja in pa za kratek čas 2- 3dni.
Čajčki so še vedno "in", seveda z medom in limono.

Vseeno pa je tudi meni včeraj kljub bolezni uspelo speči torto za mamin rojstni dan (pri nas je to nekakšna tradicija), samo žal nisem imela nekih rekvizitov in dodatkov za okrasitev, je pa vseeno zelo dobra (sva jo z mamo že preiskusili).

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
5.11.2009 11:22:34   
nanny.girll
me je strah zato, ker pomoje bojo očitki ker sva tok mlada. pa živiva še zmeraj pri njih pa to. sam mislm, da bosta na koncu lepo sprejela. bomo mogli kar dons to spelat, ker sem bla pri gin s5 in se je una sestra zadrla, da sm noseča uzunej pa ena znanka od strašev. in nočem, da zdj od nje kej zvejo. user posted image držte pesti, da si bom upala sploh.

sem pa danes še dubla izvide z lab. in sem mela beljakovine v urinu. baje to ni lihk dober. tako da zdj grem na eno bolj podrobno preiskavo. upam da bo vse ok.

lp

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
5.11.2009 11:28:23   
Teja K
nanny.girl vem, da je težko, če pričakuješ najslabši odziv od staršev, vendar pa upam, da bodo bolje sprejeli kot pa si sedaj misliš... drugače pa glej, prej ko slej se bodo navadili in na koncu bodo navdušeni, boš videla... mogoče bo sedaj to zanje šok in bodo odreagirali na nepravi način... ampak povej jim !z mirnim tonom!, da se ti veseliš in da bi bila vesela tudi njihove podpore, ker je to zate velik korak...

Na user posted image za srečo, pa javi kako je šlo

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
5.11.2009 11:31:14   
markicaa
nanny.girl drži se, saj bojo lepo sprejeli, na začetku bo verjetno šok, potem bo pa use lepo steklo. Držim pesti zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
5.11.2009 11:35:23   
milena2222
MiniMiška-Kot sem že napisala,jaz osebno poznam primer,ko je bilo na NS vse narobe,potrebni so bili dodatni testi,ki so bili menda sicer tudi vprašljivi,ta par pa ima danes srečnega in povsem zdravega otroka!Misli pozitivno še naprej!!!

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
5.11.2009 11:45:44   
fiška33
Nanny.girll, držim pesti, da se bo izteklo bolje, kot pričakuješ.
TejaK ti je zelo dobro svetovala. user posted image
So imeli vajini starši v vajinih letih že otroke? user posted image

LP

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
5.11.2009 11:47:49   
Kratka
minimiška sem te pozabla vprašat kako je z nosno kostjo? Se je vidla?

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.11.2009 11:54:24   
m_o_i
pozdravljene user posted image bejbike

zaj pa jaz vas prasam : a je tisti test po NS, ki ga mors opravit, ce je slab rezultat, tudi samoplacniski?! (mislim, da vem, kak je odgovor, pa vseeno user posted image )

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.11.2009 12:00:48   
nanny.girll
hvala punce za spodbudne besedice. user posted image ja mene sta imela pri 20. od mojga oči je bil pa oči tud že pri 18. sam oni so usaj že imeli službo. to bojo najteži razumel, ker ne vejo, da se da fax vseeno lepo narest kljub otročku. sej mislim, da se bo vse lepo izteklo... mogoče bo malo čudno na začetku. potem pa ojo zelo zelo veseli.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.11.2009 12:10:15   
nusi
nanny.girll upoštevaj nasvet teje K, res se mi zdi najbolje, da jim pokažeš svoje občutke, vendar jasno poveš, da se tega veselita. Nista ne prva ne zadnja, ki imata zgodaj otroke, naj ti povem, da so imele tudi nekatere izmed zelo uspešnih žensk otroke relativno zgodaj. Lahko in idealno ni pa verjetno ne ko si mlad in ne ko si star - vse je odvisno od vaju user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.11.2009 12:23:54   
Teja K
Moi ojla!

naj ti potrdim  tvoje predvidevanje, jap pregled je samoplačniški in stane 40€,torej vse skupaj z UZ stane 100€ in še ni 100% rezultata, pa naj kdo reče, da ni to ena velika marketinška poteza...

user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.11.2009 12:25:47   
Mubi
nanny.girll kolikoa pa si stara?
Jaz sem stara 22 let, bodoči očka pa 27let. skupaj sva sicer že 6.5 let, eno leto živiva skupaj pri naših v mansardi. On je zaposlen, jaz kot iskalka dela prijavljena na zavodu za zaposlitev. Otročička sva midva načrtovala, vendar za to bodoči dedki in babice niso vedeli. Njegovi so se novice neizmirno razveselili. Mojim sem se pa tudi malo bala povedati. Ravno zato ker sem izgubila službo in sem sedaj brez in sem vedela da mi bojo sigurno kaj težili. Vendar kolikor znam biti "nesramna" sem imela takoj pripravljene odgovore ki se navezujejo na to, da je bila ona stara 18 let ko me je imela. res da je imela redno zaposlitev, ni pa imela dokončane niti srednje šole....tako da....časi so bili takrat drugačni, sedaj so kakršni so!
Zbrala sem pogum in jim povedala da bosta maja postala babi in dedi. Ati sprva ni dojel ali je prav slišal ali ne. Pomoje je bil malo v šoku, saj ni pokazal nobenega posebnega izraza na obrazu. Mami (za katero me je bilo strah kaj bo rekla) je poskušala biti resna, vendar se ji je videlo da bi najraje na ves glas zavriskala.  Ko sem videla te izraze sem bila čisto vesela! Kasneje mi je mami še velikokrat kaj "težila" glede službe in faksa, ki še ni dokončan. sem si mislila: pa ali res ne moreš biti samo vesela in me pustiti na miru???..... Potem sem pa od drugig zvedela, kako se je ponosno hvlalila, da bo babi user posted image
Kar sem ti hotela povedati je to, da ne skrbi! Tudi če bodo na začetku reagirali negativno se ne ustraši! Povej jim da sta si vidva to želela, sta načrtovala, se veselita ko bosta imela otročička in da jih prosiš, da se oni veselijo z vama. in naj ti ne sitnarita v tem času, saj ne smeš bit pod pritiskom in stresom :).
Boš videla, naslednji dan se bo že ponosno hvalila da bo dobila vnučkinjo ali vnučka! Tudi če ne bosta pokazala veselja bosta neizmirno srečna. Vsak je srečen do postane starš, dedi, babi, stric, teta.....in nobeden ne more taga zanikati!

Se opravičujem ker sem tok nakladala, samo hotela sem svojo situacijo povezati s tvojo in te s tem pomiriti!
vseeno pa eno user posted image za srečo!
pa še enkrat: ne sekiraj se če bosta sprva reagirala negativno!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.11.2009 12:38:26   
m_o_i
user posted image si vedla, kam pes taco moli,ane?
takole je...bolj ko berem, bolj mi je jasno: cisto pobiranje denarja!

ok, so povecana tveganja, ce si starejsi od 30, 35 AMPAK da bi se pa na tem pod/forumu (da ne bi sla preucevat punc namenjenih v Rim v kakem drugem mesecu leta 2010!) NAKLJUCNOuser posted image  zbrale nosece punce razlicnih starosti in da ma vsaka tretja neko povecano tveganje - ne me basat nooo user posted image user posted image  

in da so tok pokvarjeni, da sluzijo pri tako obcutljivih temah!!! ma ne mors verjet, majke miuser posted image

pies: pri mojih (takrat ze) 34ih bo naslednji petek slab rezultat NS...mi je pticka povedala oz. nasa cvekanja

< Sporočilo je popravil m_o_i -- 5.11.2009 12:40:02 >

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.11.2009 12:41:46   
nanny.girll
hvala Mubi. user posted image sem zelo vesela, da vas imam tukaj na forumu.zlate ste. stara sem pa 19.

sporočim potem kako se bo vse odvilo. user posted image

(odgovor članu Mubi)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.11.2009 12:59:01   
Kratka
m_o_i, leta so itak nek brezvezen parameter. Jaz sem stara 25 let in imam 1:12 tveganja za trisomijo, pa si takšnega tveganja niti v sanjah nisem predstavljala. Ta krvni test je res brezveze, ker ti še vedno nič ne pove, spet samo kolikšno je tveganje. Tako, da če se mene vpraša sem mnenja, da v kolikor imaš slabe rezultate, greš na nadaljne  preiskave, ki ti skoraj 100% dajo prave izvide.

Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.11.2009 13:01:36   
m_o_i
o tem sem pisala: tako mlade punce imajo povecano tveganje! in starost je pomemben parameter, ves?!
denar je sveta vladaruser posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.11.2009 13:15:04   
Kratka
Ah seveda, samo da si polnijo žepe tisti, ki jim že tako ali tako pada denar ven.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.11.2009 13:25:33   
m_o_i
jaz sem glede NS podvomla na glas in je moj reku, da bova vseeno sla.seznanjen je z mogocimi nadaljnimi preiskavami (spet samoplacniskimi) in pravi, da bova sla... je res, da je super imeti moznost mal se "zazihrat", da bo ja vse OK - ceprav 100% garancije ni nikoli...

jaz pa se vedno zaupam svoji intuiciji, ki mi pravi, da bo vse OK, ker sem se odlocla, da bo to poglavje mojega zivljenja tisto, ki mi bo uspevalo (ce mi ze v preteklosti ni vse slo na roko)user posted image
in mislim, da ce bi ze slo karkoli hudo narobe, da bi bla narava pa se vedno tista, ki bi postavla stvari na svoje-pravo-mesto!
vem, da bo kdaj tole moje prepricanje zamajano, ampak sem odlocena, da se bo vse koncalo tocno tak, kot se mora - NAJBOLJSEuser posted image user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.11.2009 13:29:29   
Teja K
Bravo Moi, tako se govori user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.11.2009 13:31:50   
MiniMiska
m_o_i: lepo in user posted image  za tako razmišljanje. Tudi jaz sem (bila) prepričana, da je vse OK, dokler mi ni najprej dežurna G rekla za povečano nuhalno, potem pa še včeraj na pregledu. Sem prebrala zdaj kar nekaj na to temo, pa vem, da številka še čisto nič ne pomeni, da je lahko v resnici user posted image  zdravo in OK, a ... (žal je vedno tisti, kaj pa če...) in da se rešim dvomov, grem v torek na biopsijo horionskih resic. Da dobim potrditev, da je vse OK.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.11.2009 13:32:44   
Kratka
M_o_i, pravilno razmišljaš! user posted image Seveda bo vse ok.
Narava pa itak vedno poskrbi, da je tako kot mora bit.
Kdaj že imaš ti, v petek ne?

< Sporočilo je popravil Kratka -- 5.11.2009 13:46:19 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.