Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:04:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evi je včeraj vročina padla in je mela max. 37,5, je pa začela še kašljat zraven. ponoči sem prav videla, da jo je bolelo, ko je kašljala, tako da bova verjetno spet morale k P. upam, da bo krema materine dušice kaj pomagala. Meni se ob kašlju takim majhnih črmljev srce trga Revica Eva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:04:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! za nami je porazna noč .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekoče ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne Jana,kaj obljubljaš slikico,potem pa nič Špelin@...uživajta konec tedna opa.. evo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:04:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! za nami je porazna noč .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekoče ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne Jana,kaj obljubljaš slikico,potem pa nič Špelin@...uživajta konec tedna opa.. evo hvala.Sedaj se mi pa cedijo sline,jesti pa še ne morem oz. ne upam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:07:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! za nami je porazna noč .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekoče ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne Jana,kaj obljubljaš slikico,potem pa nič Špelin@...uživajta konec tedna opa.. evo hvala.Sedaj se mi pa cedijo sline,jesti pa še ne morem oz. ne upam no vidiš kaj si si sedaj naredla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:07:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči za nami je porazna noč .Zvečer je Nejc jamral,da ga trebuh boli,potem je 2x bruhal direkt na ,ki ga je hotel hitro nesti v kopalnico.Potem sem pa še jaz bruhala in driskala.Tudi Tilen je imel zjutraj čisto tekoče ,verjetno še od AB,ali pa je tudi že kaj staknil.Upam,da ne Ojej, tilči, še dobro, da imaš dopust (a boš zamenjala z bolniško?), pozdravite se Bom kar na dopustu.Ne grem še k dohtarju,da še tam kaj staknemo.Nejc je sedaj ok,zjutraj je imel celo apetit,kar sploh ni njegova navada,je pojedel celo pol kajzarce in spil kakav,Tilen pa normalno funkcionira.Zjutraj sem mu dal linex že zaradi krčev Jaz pa sem koliko toliko ok,le vrti se mi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:33:17
|
|
|
|
suzy85
|
sem popravla album. zdej vidite?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:37:34
|
|
|
|
suzy85
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:41:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem popravla album. zdej vidite? jaz vidim.meni je všeč št.12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:49:23
|
|
|
|
tilči
|
sem študirala,da je nekam mraz v hiši,mi je pa mulček termostat ugasnil Tilna sem sedaj previla in mu namazala lulčka in je sedaj ok,tako da bova počasi zmanjšala samo 1x na dan do petka,ker ga moram mazat vsaj 5 dni.Mu gre pa kožica sedaj še bolj dol,kot je šla pa že prej .Doma smo,pa ima spet poln nosek Imam pa po celi sedežni polno krekerjev.Danes bo zadolžen za čiščenje,jaz moram kavč speglat,tako kot ga je on prejšnji teden
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:51:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:57:22
|
|
|
|
špelin@
|
Joj, kak mraz je zunaj in ta strupeni veter Skoraj so mi zmrznila ušesa, me prav bolijo, poleg tega sem pozabila vzeti rokavice in imam prste čisto otrple. suzy85, ja, zdaj tudi jaz vidim tvoj album. Najbolj mi je všeč št. 12 Enka je tudi krasna, nikakor mi pa ne "potegne" dvojka. Št. 4 ima prehud kontrast, drugače je korzet ful lep.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:58:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem študirala,da je nekam mraz v hiši,mi je pa mulček termostat ugasnil Tilna sem sedaj previla in mu namazala lulčka in je sedaj ok,tako da bova počasi zmanjšala samo 1x na dan do petka,ker ga moram mazat vsaj 5 dni.Mu gre pa kožica sedaj še bolj dol,kot je šla pa že prej .Doma smo,pa ima spet poln nosek Imam pa po celi sedežni polno krekerjev.Danes bo zadolžen za čiščenje,jaz moram kavč speglat,tako kot ga je on prejšnji teden Tudi pri nas je termostat zelo zanimiv Ti kar lepo na kavč in počivaj!!! Pri nas imamo pa še vedno težave okrog kožice na lulčku - gre malo bolj dol kot prej, ampak še vedno zelo na tesno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 9:58:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 11:03:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči sem študirala,da je nekam mraz v hiši,mi je pa mulček termostat ugasnil Tilna sem sedaj previla in mu namazala lulčka in je sedaj ok,tako da bova počasi zmanjšala samo 1x na dan do petka,ker ga moram mazat vsaj 5 dni.Mu gre pa kožica sedaj še bolj dol,kot je šla pa že prej .Doma smo,pa ima spet poln nosek Imam pa po celi sedežni polno krekerjev.Danes bo zadolžen za čiščenje,jaz moram kavč speglat,tako kot ga je on prejšnji teden Tudi pri nas je termostat zelo zanimiv Ti kar lepo na kavč in počivaj!!! Pri nas imamo pa še vedno težave okrog kožice na lulčku - gre malo bolj dol kot prej, ampak še vedno zelo na tesno pri nas pa sploh ne gre dol..no čisto malo, do pol glavice recimo, naprej pa ne, in tud Nejc se začne kr odmikat, ker ga boli..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 16:11:21
|
|
|
|
špelin@
|
Ups, na drugo stran smo padle. Kako sem se prejle narežala Pride velika pika domov in nekaj godrnja čez policaje. Danes so namreč imeli tematski dan in so jim policisti celo dopoldne predavali o varnosti, taki in drugačni. Seveda so policisti dobili tudi malico. In veliko piko je motilo dvoje: 1. Oni (otroci) so dobili štručke s slanino (polno hrustancev ), policisti pa sendviče s sirom in suho salamo. Rabimo smajlija za fovšijo!!! 2. Ona in njena sošolka sta bili dežurni (pospraviti sta morali po malici in odnesti pladnje + ostalo kramo) in so policisti med jedjo nasvinjali bolj kot sošolci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 18:52:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 18:54:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, na drugo stran smo padle. Kako sem se prejle narežala Pride velika pika domov in nekaj godrnja čez policaje. Danes so namreč imeli tematski dan in so jim policisti celo dopoldne predavali o varnosti, taki in drugačni. Seveda so policisti dobili tudi malico. In veliko piko je motilo dvoje: 1. Oni (otroci) so dobili štručke s slanino (polno hrustancev ), policisti pa sendviče s sirom in suho salamo. Rabimo smajlija za fovšijo!!! 2. Ona in njena sošolka sta bili dežurni (pospraviti sta morali po malici in odnesti pladnje + ostalo kramo) in so policisti med jedjo nasvinjali bolj kot sošolci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 4.11.2009 22:03:40
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ups, na drugo stran smo padle. Kako sem se prejle narežala Pride velika pika domov in nekaj godrnja čez policaje. Danes so namreč imeli tematski dan in so jim policisti celo dopoldne predavali o varnosti, taki in drugačni. Seveda so policisti dobili tudi malico. In veliko piko je motilo dvoje: 1. Oni (otroci) so dobili štručke s slanino (polno hrustancev ), policisti pa sendviče s sirom in suho salamo. Rabimo smajlija za fovšijo!!! 2. Ona in njena sošolka sta bili dežurni (pospraviti sta morali po malici in odnesti pladnje + ostalo kramo) in so policisti med jedjo nasvinjali bolj kot sošolci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:28:36
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Čeprav danes ne tako fajn naspano kot prejšnje dni.. se je Nejc zbudil ob 3h pol pa ne nazaj zaspat, je sedel na postli in klical mal mama mal ati, mal avion, mal boni (balone)..pa se smejal...tak živ še nikol ni bil sred noči.. Posledično sem jst manj naspana, ker ga je sral do 4h. no zjutri smo si pa zaspali..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:51:29
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:55:24
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Čeprav danes ne tako fajn naspano kot prejšnje dni.. se je Nejc zbudil ob 3h pol pa ne nazaj zaspat, je sedel na postli in klical mal mama mal ati, mal avion, mal boni (balone)..pa se smejal...tak živ še nikol ni bil sred noči.. Posledično sem jst manj naspana, ker ga je sral do 4h. no zjutri smo si pa zaspali.. za nespanje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:56:10
|
|
|
|
špelin@
|
Potrebujem nasvet. Iščem dobrega okulista za veliko piko. V poštev pride LJ z okolico oz. CE z okolico. kasso, kam sta že šli vidve z Varjo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:57:09
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Čeprav danes ne tako fajn naspano kot prejšnje dni.. se je Nejc zbudil ob 3h pol pa ne nazaj zaspat, je sedel na postli in klical mal mama mal ati, mal avion, mal boni (balone)..pa se smejal...tak živ še nikol ni bil sred noči.. Posledično sem jst manj naspana, ker ga je sral do 4h. no zjutri smo si pa zaspali.. Joooooooj, Nejc, lumpek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 8:59:46
|
|
|
|
suzy85
|
malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 5.11.2009 9:01:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 malo sem brala debate o cepljenju proti tej novi gripi. se bo katera cepila in dala cepiti tudi otroke? Trenutno sva z na stališču "ne". Čakava na trdne argumente in neizpodbitne dokaze "za". Se bo pa cepil proti navadni gripi, tako kot vsako leto.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?