glugluglu
|
Jaz sem pa danes doma, no midva s Tianom, je bruhal celo noč, , pa še dopoldan 1x , vsega skupaj najmnj ene 8x, na koncu ni imel nič več za bruhat, samo še slina, ampak se dobro počuti, zaenkrat nima vročine, kar nekaj je in pije, zgleda dobrovoljen, zdravnica je ocenila, da je viroza in ko sem povedala, da je imel med vikendom kar en dan vročine potem pa je že ponoči vročina šla je rekla, da to skupaj paše, najprej vročina čez dva dni pa bruhanje in da naj pričakujem še drisko. In res, ko smo domov prišli od zdravnice, se je pa še pokakal čisto vodeno. Še eno vprašanje, a dajete tisti tobrex v nos, ki je drugače za oči? Metuljcek, to s tvojo svakinjo je pa res žalostno, pri nas ni takih zadev, se kar dobivamo, tudi skupaj kam gremo, sej ima svoje fore, samo mene nič takega ne moti. Po drugi strani pa svoji svakinji nič ne zavidam moje mami, ki je njena tašča s čudnimi forami . populis, nisem še videla te kreme v Muelerju. 24julij, a kar nočna služba? Za kosilo je rižota z zelenjavo in puranjim mesom. Sem pa čisto povožena, ne vem, če sem sploh kaj spala ponoči, upam, da se do petka vsaj malo naspim, ker imamo v petek popoldan Markove sošolce in prijatelje na obisku, da bo še z njimi malo praznoval rojstni dan. To bo še pestro. Ja pa zamudila bom cepljenje proti gripi (stari gripi) sem se prijavila, ker nas služba časti in je cepljenje ravno v petek, potem pa direktorici napišem sms, da upam, da pridem že v petek v službo (ker bi potem bil Mitja na bolniški), ona pa meni nazaj, da če pridem v petek, je pa čisto mim.. . Saj ima prav.
|