|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del
3.11.2009 14:19:37   
**NiNa**
CIPRESA: jaz sicer ne dojim več, ji pa zato nisem nič dajala potem AM, če misliš tako za pit. Tudi naša je sire, pa skutke. Sedaj ji bom počasi najprej pripravila pol KM in pol vode. Če ne bo nobene reakcije ji bom potem začela dajat samo KM. To mislim takrat ko ji bom recimo kuhala mlečni riž ali pa gres. Samega mleka žal ne pije več user posted image

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
3.11.2009 14:28:08   
Anonimen
Kar se materinega mleka tiče, sva se midve samo 1 mesec in pol napol dojili, ker ni in ni bilo mleka .. no zdaj pa zvečer pod tušem, kot bi me en malo zafrlkaval, mi še vedno priteče par kapljic belega ven user posted image ... drugače pa bomo mi še počakali teh 17 dni, tolk da bo uradno 1 leto stara, potem ji bom pa tut jaz začela gres in riž na navadnem mleku iz tetrapaka kuhat ... za zvečer pred spanjem in ponioč pa pomoje ji bom še vedno AM dajala ... če ga ima rada, naj ga pije.

O Cipresa a ti pa že kar paštetke in marmelado daješ ... no saj če prav pomislim, je punčka od ene kolegice pri še pri kakem mesecu manj hrenovko jedla in to ... ja bo počas treba preklopit, da tile naši dojenčki niso več tako zelo dojenčkasti user posted image ... sem ji pa zadnjič dala koščke kruha z zdenkasirom namazane, se je pa tako zmrdovala in ven pljuvala da je bilo joj, pa ima kruh drugače grozno rada user posted image .

(odgovor članu **NiNa**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
3.11.2009 16:22:21   
arupnik3
glede teh namazov na kruhu kako to naredite kr namažete pa nadrobite al zmiksate al mal bolj velike koščke date ker mislim da vse dol popada ker kruh ji dajem tko kar konkretne koščkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
3.11.2009 18:07:35   
čebeli
hoj!

KM- sem ji ga že dala kake 2 meseca nazaj, pri dobrih 8 mesecih-domačega, razredčenega z vodo. Pa ji ni bilo nič... kaj vse sem ji že dala in ji ni bilo nič! Tudi mleko in med in je u šusu zdonkala celo flaško! Pa ji tudi ni bilo nič...tako da, jaz ji kuham gris in puding na mleku....pije mi pa vseeno bolj čaj - ne pretiravam s tem mlekom, konec koncev ga še vedno dobi tudi pri meni.

Kruh je zakon! Najraje ima doma pečenega...pa zdenka sirček- ga grize samega. Namazan kruh je samo z nutello...sire obožuje, sadje malo manj- ali ima pa tako mičken želodček in ne poje več kot tretjino jabolka, hruške, breskve...banana je bljak, jogurti tudi (čeprav v zadnjem času popapca 5 žličk). Dala sem ji tudi že tuno, maslo (njam), hrenavko...

Ahja, sedaj smo pri 5 zobkih, čakamo na 6ga...najbrž bo jutri (če še ni prišel popoldne venuser posted image ).

Pri nas je prehlad še vedno na pohodu...pa vseeno nisva hoteli zamuditi prvega snegeca. Ko sva prišli nit, jo je pa oblilo...upam, da se mi sedaj končno sčisti.user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
3.11.2009 18:14:29   
YOZIKA
jaz sem se vam pridružila user posted image

Jaz tudi.

ALI IMATE ŠE SVOJE MLEKO? ŠE DOJITE?

Jaz še. Mu pa tudi pripravljam čokolino, gresolino in podobne zadeve s KM in mu ga nič ne redčim.

Uvajanje v vrtec- zaenkrat nam gre v redu. Včeraj smo bli 1 urco, sem bla jaz z njim, danes sem ga pustila za 1 uro in pol, pa je se je tudi lepo zaigral za otroci, sploh ni opazil, da sem šla. Celo jedel je tam kosilo in je rekla vzgojiteljica, da je kar veliko pojedel. Mi je bil tako hecen, ko sem ga prišla iskat in je sedel na tistem malem stolčku za mizo skupaj z ostalimi otročki. Se pa hkrati uvaja še en 20 mesečni otrok in ful skoz joka, tako da se ga Miha kar malo ustraši. Drugače je v skupini 8 otrok in vsi so starejši od 1 leta in vsi že hodijo.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
3.11.2009 19:11:26   
čebeli
O, Yozika, kje si hodila? tebe sem pa že pogrešala! Ja, še dojim...pa bolj za crkljanje, kot zares.

Drugače pa, help, kdaj mi pošljejo škorenjce iz male maše?

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
3.11.2009 20:55:51   
vrtnica21
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

Glede na to, da smo vse preveč na Facebooku-u sem ustvarila skupino malčki 2008. Kjer lahko na lažji način dodajamo slikice in čvekamo.

http://www.facebook.com/group.php?gid=166425151644&v=info&edit_info=all#/group.php?gid=166425151644

Če vam je všeč, pa se mi pridružite.

Ful ste bile pridne in ste se ze prijavile. Dajte nalepit se kaksno slikico vasih sonckov, da ne bo stran tako pusta user posted image

Lahko noc

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
3.11.2009 21:18:14   
andya
vrtnica: to je bila super ideja, sem že tam...

lp,andreja

Neposredna povezava do sporočila: 1033
3.11.2009 21:29:45   
YOZIKA
O, Yozika, kje si hodila? tebe sem pa že pogrešala!

Ej, Čebeli, skoz sem tle, he, he, samo me skoz ali čas preganja ali sem preutrujena, da bi kaj napisla. Saj berem pa kolk tolk redno. Še dobro, da ni veliko za brat. user posted image

Še to sem prej hotela napisat, da je danes  Miha za sadno malico jedel kuhane kutine in so mu zelo teknile. Samo sem jih pa malo pocukrala, ker drugače so res nikakvega okusa.

(odgovor članu čebeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
3.11.2009 21:42:11   
Anonimen
Helowa ... danes se je pa zgodilo nekaj nepojemljivega ... Neži je čez dan spala skupaj 2 uri in pol user posted image ... ma toliko časa v kosu podnevi ni spala že kake pol leta.

Aja pa malo smo bili v šopingu in sva si z atijem kupila zimski jakni pa jaz še dve majici in šal ... hlače pa še pridejo na vrsto ...

Nič jaz grem v mižule ... bodite v cvetju!

(odgovor članu YOZIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
3.11.2009 22:23:03   
klavdiy4
pike...kdaj pa ima roj.dan tvoja pikica?24.11.?

Otika .... hehe, naše decembersko finančno stanje :naša mala praznuje 1.roj.dan, od sestre mala praznuje 1. roj.dan , od user posted image  sestre mali praznuje 1.roj.dan , potem so še tuki 3 možje , znanec praznuje 50 let, za avto imava tehnični pregled, 2.obrok šolnine moram plačati, pa še novo leto je blizu....user posted image user posted image ...tako, da za Leilin 1.roj.dan bomo najbrž doma,....vendar praznovali definitivno bomo, upamo, da nam shodi finančni minister....user posted image
Bom Božičku kar za denar pisala....user posted image Ali pa, da nas skrije za cel december....user posted image
Za darilo za obletnico, pa na žalost nimam nobenega pametnega predloga...user posted image

Za obdarovanje ,sva se z mojim user posted image  šalila, da bomo pri nas , kar mlade mucke talali za Božič, ker bo mačka ravno nekje decemrna najbrž mela mladičke....user posted image
Letos, bomo samo najmlajše  obdarovali, to so Leila, 2 njeni sestrični in 2 njena bratrana ... Drugi pa bodo dobili kakšne čokoladice ipd.

vrtnica21..zgleda, da veliko malčov rado pleše...naša tudi, samo, da čuje muziko, pa tudi, če samo telefon zazvoni....user posted image
Na facebook-u pa sem se vam pridružila...

tasa.m....glede rojstnodneven torte ...za Leilin krst mi je bila full všeč in mislim, da bomo jo v isti slaščičarni dali delati...full je mala slika - torta iz krsta, na njej piše: (Lejla angelčki naj te čuvajo)...

user posted image

CIPRESA...Mi imamo NOVALAC IT2 in ga moramo dajati, tako dolgo, dokler bo pila mleko iz stekleničke....pri čokolinotu, medolinotu ipd.pa ji dajem mleko iz tetrapaka in sicer 1,5 saj težko odvaja blato....saj če ji naredim čokolino ali kaj drugega z novalacom noče jesti....

arupnik3....jaz ji namaze na kruh namažem in potem kruh nadrobim....ali pa ji samo sredico dam, saj ji skorjica ne gre...oz.je ne more gristi, ker nima zobkov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
3.11.2009 22:48:08   
uršula83
Pozdravček!

No najprej naj vam povem, da imamo že 3 zobe (ampak samo š****), prej tuk cajt nč, zdej pa rastejo ko gobe po dežju.
Bila pa sva tudi na uvajanju (vrtec) 1 uro (drugače začneva šele 23.11.). In tam vsi otroci (stari vsi okoli 1 leta) jejo že MA VSE! Tm so jim vzgojiteljice dale hruške narezane na kose in so kar sami jedli...js sm zdej čist zgrožena, zasekirana in depresivna. Naš mali še ne zna jest sam, on se s hrano igra, niti flaške noče sam držat (ok to res ne vem zakaj noče), je več al manj spasirano ali pretlačeno. No koščke (res mini) kruha mu dam, drugač imava pa kar probleme. Takrat če se spomnete se mi je začel dušit po daktarinu (pri 2,5 mesecih) in sm js čist paranoična če se mu zaleti. Tko da res ful mirkam kuk mu dam naenkrat v usta. Tko je use sam res pa ne kakih kosov pa tko. Ampak dejansko ti otroci sami sedijo za mizo na stolih (naš tut to pomoje ne bi, ker bi se vrgu u stran kukr ga poznam) in SAMI jejo. Js sm čist osupla in si NE predstavljam, kako bo moj srček to čez 3 tedne sposoben delat. In sm omenila vzgojiteljici, da pač še ne zna jest tkole sadja sam pa grizt (ker tut zob nima!!!!!!), pa me je čist čudn gledala kako je to možno in da naj ga navadim user posted image
Zdej pa ne vem kaj naj naredim. Čist sm iz sebe glede tega. In tut one jim dajo sadje pa jih nimajo na očeh. Moj bi se še zadavu sigurn z 1/4 hruške!!!

Lepo prosim za kak nasvet.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
3.11.2009 22:55:08   
vrtnica21
Ursula83 - jaz imam isti problem. Moja gre naslednji teden v vrtec in tudi ne zna koškov sadja jest. Tudi koški kruha ji gredo težko po grlu. Se kar začne davit in potem mi vse ven pljune. Kakšnega pamentega nasveta nimam. Menda moraš vsak dan dajati koščke hrane, da se otrok navadi. Prvo majhne, potem večje.

Ti bom pa lahko naslednji teden povedala, kaj bo meni vzgojiteljica rekla na to, da še ne je koščkov sadja. Vem, da so v tem vrtcu že jedli mandarine user posted image .

Zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
4.11.2009 8:15:43   
tasa.m
Koščki hrane, pri nas tudi še ne grejo, kakšen kruh že gloda, pa piškot, banano, da sama grizla, ampak ona ne poje sproti in se potem nabere kepa in zbruha vse. Meni je tudi rekla varuška, da pričakuje, da bo sama držala kruh v roki in ga jedla. Kako bo pa to zgledalo pa ne vem.
Kruh z namazom, tudi mi smo že probali kakšen sirov namaz, ker zdaj ko vidi če kakšen od naju kaj je, mora tudi ona vse probat.
Torta, vizualno bo morala biti najbolj meni všečuser posted image , verjetno bojo kakšne figurice na njej, da bo še Larino pozornos pritegnila. Mogoče kaj v smislu Hello Kitty-a user posted image  (imamo ful cunc s tem motivom).
Dojenje, midve se še dojive 2 x podnevi (za spanje) in ponoči. Pred spanjem pa ji dajem že kakšen mesec kar AM, da se bolje naje. Imave pa kar od Babylova mleko, ker mi Aptamila ni hotela sprejeti, ali pa od Hippa. In to bom veretno počela toliko časa, kolikor bo hotela še jesti mleko. Z navadnim mlekom ji bom pa delala gresote, ala čokolino variante, pire .....

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
4.11.2009 10:20:21   
Anonimen
Uh ... po eni strani sem vam tako fouš, ker ste dobile vrtec ... po drugi sem pa ful vesela, da se z Neži še doma stiskava ... jaz itak še nekaj časa ne bom šla v službo ... edino po tem, ko bo diploma spisana bom šla kaj prek študenta delat, če bo babica pripravljena tamalo merkat.

V glavnem Neža koščke že kar fino je ... sicer tako da ji dam v roko, gre samo piškot, ker se sproti topi v ustih, samo skorjice kruha pa ne, ker je do sedaj še vedno bruhala po njej. Sredico pa je ko tavelika in niti ne malih koščkov. Tut banano sama odgrizne in poje, pa mehke hruške sem zadnjič narezala na pol cm x pol cm velike koščke in jih je lepo pojedla. Pa makaronov ji ni treba nič več rezat in to ... samo da bi pa sama sedela na nizkem stolčku za mizo in pojedla sama zajtrk, pa ni šans ... jz ne vem, kaj si predstavljajo tele varuške v vrcih user posted image

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 1040
4.11.2009 10:47:16   
pike
Ojla,

naša pupa že spi dopoldanski spanes , tudi pri n as že 5. zob gleda ven in nam že povzroča preglavice predvsem ponoči. Včeraj oz. lahko rečem kar danes smo šli ob 01 h zjutraj spat, ker se je drla in zbujala na 30 minut. Pol sem ji pa kar žličko calpola dala ter malo na ziziko in je vsaj takrat spala 3 ure.

Klavdy naša bo 26.11.2009 stara 1 leto, sem imela rok 11.12.2008 rodila pa sem 15 dni prej tako,da je naša še novemberka.

Hrana - naša že tudi je kruh in sirček, hrenovko,... vse ji dam za probat, saj ko vidi da kdo kaj je, že kaže s prstom in pravi to to.

Dojenje
- še vedno se približno 3 x na dan dojiva čeprav vidim, da mleka nimam več toliko, da bi bila sita 3 ure ampak je to bolj mala malica in cartanje z mamico.
Včasih me kdo tako začudeno pogleda češ, da še dojim in da je to samo razvada. Pa kaj potem. Čisto povsod so same pozitivne stvari napisane glede dojenja, pa tudi po 1 letu pa čeprav je to potem še vse drugo kot samo hranjenje. Jaz jo bom kolikor bo možno vsaj zjutraj in zvečer še naprej dojila, mogoče do leta in pol.

< Sporočilo je popravil pike -- 4.11.2009 10:48:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
4.11.2009 11:03:37   
arupnik3
evo sva ble zuni tamala v pajacku in škorenčki pa kapica rokavičke ki so seveda zelo umazane ful se ji je fajn zdelo tale sneg pa tko ko kaplja iz strehe pa v največjo lužo je padla in v malo manjšo šla peš tko da je mela malo mokro nogico ........ nadihale sva se svežega zraka popoldne pa spet da bomo bolše spali.....
hrana ja ji bom probala kr dajat mal večje koščke ker gloda vse kruh, piškot, krhel pomaranče sm ji dala je kot tavelika, tko sadja ji še nisem dala da bi jedla v kosu,  se pa tut naša včasih začne davit zato morm ful gledat...
imamo 3 zobke user posted image user posted image
jaz sem vrtec odpovedala ker sta tast in tašča doma pa še sama ne vem če bom dobila kašno službo ali ne tko da bo zaenkrat doma

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
4.11.2009 11:08:20   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica21

Ursula83 - jaz imam isti problem. Moja gre naslednji teden v vrtec in tudi ne zna koškov sadja jest. Tudi koški kruha ji gredo težko po grlu. Se kar začne davit in potem mi vse ven pljune. Kakšnega pamentega nasveta nimam. Menda moraš vsak dan dajati koščke hrane, da se otrok navadi. Prvo majhne, potem večje.

Ti bom pa lahko naslednji teden povedala, kaj bo meni vzgojiteljica rekla na to, da še ne je koščkov sadja. Vem, da so v tem vrtcu že jedli mandarine user posted image .

Zdaj pa res lahko noč.

Moja dobra prijateljica je vzgojiteljica in sem jo že povprašala o teh zadevah, pa je rekla, da jim one dajajo hrano in da otroci ne jejo sami, razen tisti večji ... pa še tistim, je potrebno pomagati pri juhi. Pri njih imajo tudi tako, da lahko mame prinesejo hrano s seboj če mali user posted image ne jejo vsega po vrsti, nekaterim pa kuhajo tudi posebno hrano (pač tisti, ki imajo takšno ali drugačno dieto). Ravno včeraj mi je omenila, da imajo 20 mesečnika, ki čisto nič ne je... oz.ne je nobene hrane v kosih,...pač mama prinese hrano s seboj, vzgojiteljice pa mu hrano v vtcu pretlačijo, da user posted image spravi vase kakšen grižljaj.
Saj to vse skupaj je odvisno vse od vrtca do vrtca in pa od kolektiva.

Neposredna povezava do sporočila: 1043
4.11.2009 11:40:39   
uršula83
Ja sej verjetno je v  navadi da se otroku prilagodijo. Sej mogoče se tudi v najinem vrtcu. Hotla sm povedat, da so vsi otroci jedli sami za mizo hruške narezane na 1/4, držali v rokah in jedli, nastarejši otrok v tem oddelku pa je punčka stara leto in pol. Vsi ostali so okoli 1 leta. In vsi jejo sadje, grizejo...Naš to še ne zna (se mu zaleti) niti ne more (nima zob) in sm ful zaskrbljena. Kr ona je rekla da naj ga kar navadim na kose. Js sm pa mislila da je čist normalno če pri 10 mesecih še ne je sam sadja. Sam je rekla, da od 9. meseca naprej naj bi to že znal in tudi skorjo pa to. Ne vem al sm js res preveč počasna pri uvajanju bul zahtevne hrane al res naš fant ne zmore tak tempo. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
4.11.2009 12:01:44   
klavdiy4
 hrana....kruh, banano,kekse, mandarino že je sama...vendar se ji včasih še naredi kepa v ustih, vendar jo na srečo ne pogoltne in si jo vzame iz ust....
Hoće pa poskusiti vse, kar drugi jedo....user posted image je pa vsekakor bolj zanimivo jesti z maminega ali atijevga krožnika kot s svojega....user posted image

Hello Kitty...tudi mi imamo veliko cunc s tem motivom....user posted image

pike...jaz sem pa rok imela 24.11. tako, da sva prijavljeni tudi med malimi kričači novemberk ....user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
4.11.2009 12:28:47   
nanaa
Ojla,

vrtnica21 ful dobra ideja se grem prijavit, zdej bomo pa razmišljale katera je ta pa ta s tem nikom:)))

dojenje: me se še dojiva zjutraj za zajtrk, to je okli pol sedmih zjutraj, da potem še malo poleživa. Drugače pa ji dam tiste kašice za večerjo, ki se z vodo pripravljajo, drugi zajtrk okol po devetih - devetih pa je navaden jogurt pa kruh notri to ji je pa najboljše:). Drugače pa bom tudi jaz začela jemat KM, pri mojmu stricu ki imajo veliko kmetijo in mleko stalno pod kontrolo:), sem zadnjič gledala kakšne podatke morajo to vse zbirat, za vsako kravo točno ve, koliko maščobno mleko daje pa tko....

koščki hrane: naša ima itak en mini zobek:) pa tut tako še nič kaj ne gruze sama, dam ji piškot Plasma, al pa kruh. sadje ji pa še vedno pretlačim ali pa zmiksam, tko da si ne predstavljam kako bi sama jedla. Ji dam svojo žlico pa posodico in prva stvar, ki jo naredi je to, da vse na tla vrže. Tko, da Uršula ne se sekirat, sigurno mu bodo pomagale.

Po novem ima ful rada ješpren.A ve jim hrano solite?

Medva greva pa danes na sejem moj dom, mal pogledat, za kakšno idejo in popust:)

lp

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
4.11.2009 12:29:30   
nanaa
uuu kaj mi je pa to vse odeblejno napisalo....ah

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
4.11.2009 15:39:22   
Detece
Nap Ruj je pa kar velik jedec in pohrusta vse kar mu damo, tudi hrano v kosih. Morda ima nekoliko težav z jabolko ki je trša.

Kje ste kaj kupile zimske kombinezončke?? Kateri so kvalitetni, nepremočljivi in topli. Moram ga poiskat, ker mu ga bo babi kupila za rojstni dan, le ta se pa hitro bliža. Imava že bundico, zdaj bi pa rada še kak kombinezonček v celem za v sneg.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
4.11.2009 22:16:42   
nanaa
kombinzonček . dva v Hoferju, super so:), enega imamo pa še od lani, ga je dobila od sestrične:)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
5.11.2009 7:42:49   
tasa.m
IZVIRNO SPOROČILO: nanaa

kombinzonček . dva v Hoferju, super so:), enega imamo pa še od lani, ga je dobila od sestrične:)

Mi tudi in zgleda kar fin, edino upam, da ji ne bo prehitro premajhen, ker je št. 74-80.

Smo pa z hojo kar pridni, zdaj obhodive že celo stanovanje (če je za), in se ful smeji zraven, je pa še vedno najrajši na tleh - na kolenih.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu nanaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?