klavdiy4
|
pike...kdaj pa ima roj.dan tvoja pikica?24.11.? Otika .... hehe, naše decembersko finančno stanje :naša mala praznuje 1.roj.dan, od sestre mala praznuje 1. roj.dan , od sestre mali praznuje 1.roj.dan , potem so še tuki 3 možje , znanec praznuje 50 let, za avto imava tehnični pregled, 2.obrok šolnine moram plačati, pa še novo leto je blizu.... ...tako, da za Leilin 1.roj.dan bomo najbrž doma,....vendar praznovali definitivno bomo, upamo, da nam shodi finančni minister.... Bom Božičku kar za denar pisala.... Ali pa, da nas skrije za cel december.... Za darilo za obletnico, pa na žalost nimam nobenega pametnega predloga... Za obdarovanje ,sva se z mojim šalila, da bomo pri nas , kar mlade mucke talali za Božič, ker bo mačka ravno nekje decemrna najbrž mela mladičke.... Letos, bomo samo najmlajše obdarovali, to so Leila, 2 njeni sestrični in 2 njena bratrana ... Drugi pa bodo dobili kakšne čokoladice ipd. vrtnica21..zgleda, da veliko malčov rado pleše...naša tudi, samo, da čuje muziko, pa tudi, če samo telefon zazvoni.... Na facebook-u pa sem se vam pridružila... tasa.m....glede rojstnodneven torte ...za Leilin krst mi je bila full všeč in mislim, da bomo jo v isti slaščičarni dali delati...full je mala slika - torta iz krsta, na njej piše: (Lejla angelčki naj te čuvajo)... CIPRESA...Mi imamo NOVALAC IT2 in ga moramo dajati, tako dolgo, dokler bo pila mleko iz stekleničke....pri čokolinotu, medolinotu ipd.pa ji dajem mleko iz tetrapaka in sicer 1,5 saj težko odvaja blato....saj če ji naredim čokolino ali kaj drugega z novalacom noče jesti.... arupnik3....jaz ji namaze na kruh namažem in potem kruh nadrobim....ali pa ji samo sredico dam, saj ji skorjica ne gre...oz.je ne more gristi, ker nima zobkov...
|