|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
4.11.2009 13:35:32   
tatly
kepica -ma nevem ce ga nebi prepoznala,ma sigurno ga bi,ko sem zagledala prvic svojo stello ma to je blo najlepso bitje pod soncem,micena,nezna,nemocna,moja najvecja ljubezen do sedajuser posted image ko so mi je sli umivat mi je pa nikakor neb zamenjal ker so ji tako irokezo naredli da je bla vsem sestram taka mala faca.obcina je pri banki kbmuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.11.2009 14:07:18   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kepica -ma nevem ce ga nebi prepoznala,ma sigurno ga bi,ko sem zagledala prvic svojo stello ma to je blo najlepso bitje pod soncem,micena,nezna,nemocna,moja najvecja ljubezen do sedajuser posted image ko so mi je sli umivat mi je pa nikakor neb zamenjal ker so ji tako irokezo naredli da je bla vsem sestram taka mala faca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obcina je pri banki kbmuser posted image

zdaj vem jauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.11.2009 14:07:30   
aprilasemtu
no da se po kratkem odmoru malo javim...

Danes je za mano pregled, od katerega sem odnesla kvečjemu glavobol. Najprej čakam cele 3 ure (prišla sem točno ob naročeni uri), notri pa vsega skupaj slabe 5 minut. Sicer sva na hitro (cca. 15 sekund) poslušali srčka, drugače pa nič posebnega, pač administracija. Poleg vsega je bilo treba ponovno v laboratorij, ker prejšnjič niso naredili vseh preiskav. V laboratoriju pa ena naveličana oseba, ki je jambrala, da ima že dost za dons in je bil seveda posledično odvzem krvi bolj "nasilne narave".

Naslednji pregled in morfologija bo pa že čez 3 tedne, in sicer 26.11.2009.

Čeprav sem tokrat upala, da bom imela vsaj nekaj časa mir, ker 3 ure čakanja je pa višek (aja v službo sem zamudila 4 ure!!!!).

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.11.2009 14:12:25   
nejanejc
Oj, teb pa re snisem "vidla" ze dolgo :) Potem je tvoj pregled in cakanje kopija mojega za 2. pregled :) Na sreco tebi ni treba potem tako dolgo cakat na morfologijo :)

Lep dan!

(odgovor članu aprilasemtu)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.11.2009 14:17:17   
flora1983
Pri men ni šlo za zamenjavo dojenčka, ampak so samo podatke o spolu narobe napisal. Pa verjemte, da ko prvič vidite svoje male pikce in pikice vam jih nikoli ne bodo mogli zamenjat. Ker enostavno mati ve kateri je njen otrok. Takšna je pač naša intuicija. Pri meni je šlo samo za administrativno napako, ker tisti punčki, ki je bila rojena istočasno pa so na zapestnico napisali, da je fantek. Zato pa pravim, da mi je danes to hecna štorija, ker če bi šlo za dejansko zamenjavo otrok mi verjetno ne bi bilo hecno.

Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.11.2009 14:33:35   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

Pri men ni šlo za zamenjavo dojenčka, ampak so samo podatke o spolu narobe napisal. Pa verjemte, da ko prvič vidite svoje male pikce in pikice vam jih nikoli ne bodo mogli zamenjat. Ker enostavno mati ve kateri je njen otrok. Takšna je pač naša intuicija. Pri meni je šlo samo za administrativno napako, ker tisti punčki, ki je bila rojena istočasno pa so na zapestnico napisali, da je fantek. Zato pa pravim, da mi je danes to hecna štorija, ker če bi šlo za dejansko zamenjavo otrok mi verjetno ne bi bilo hecno.

bog nedaj da bi menjali ne?
moja je bla tak atiju podobna da ze potem mi je nebi mogli menjta

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu flora1983)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.11.2009 14:47:53   
aprilasemtu
IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

Oj, teb pa re snisem "vidla" ze dolgo :) Potem je tvoj pregled in cakanje kopija mojega za 2. pregled :) Na sreco tebi ni treba potem tako dolgo cakat na morfologijo :)

Lep dan!

dons se mi je res zamerlo vse skupaj... nisem bila prov nič vesela, da bom čez 3 tedne ponovno tam. sicer sem prosila za najbolj zgodno uro, torej 7.00, sam mi je že zdej povedala, da imajo ful gužvo; kar v prevodu pomeni, da jih je za ob 7-ih naročenih že najmanj 5. in pa seveda bo sam UZ pregled trajal max 2 minuti...
ah kaj pa vem, meni so danes pobrali vse veselje. Se sprašujem zakaj plačujem 2. vrsti zavarovanja...
aja morfološki pregled bo malce prej, ker je bil tamal/a na UZ nuhalne svetline kar velik za svoje tedne in razmišlja o prestavitvi PDP

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.11.2009 15:07:43   
memole
Ejla!

Kako ste?
Kaj počnete?

Jaz še samevam doma!
Pijem čajčka ker je zunaj mrzlo pa še dež imamo spet!user posted image

nataša vse naj naj obema!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi negativna na tokso pa sem tudi v stiku z mačkami že celo svoje življenje!user posted image

Kaj pa pomeni kratica HbsAg?user posted image

Moji mami so tudi menjali sam je takoj opazla ker so ji prinesli fantka ona je pa rodila punčko,menjali so pa zato ker je bla še ena porodnica z istim priimkom!user posted image
Naše tudi ne bi mogli menjat ker je imela tako lepo bujno pričesko pa eno bulo na glavi ki je nastala med porodom,sej potem je izginila!

Sem še kej pozabla?
Upam da ne!user posted image

Aja glede spola zdej imam občutek da je fantek v prvi pa nisem imela nobenega občutka in sem samo čakala kdaj mi bojo spol povedali ker večina mi je govorila da nosim fantka!

No lep dan vam želim!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

Neposredna povezava do sporočila: 2783
4.11.2009 15:20:36   
flora1983

IZVIRNO SPOROČILO: flora1983

bog nedaj da bi menjali ne?
moja je bla tak atiju podobna da ze potem mi je nebi mogli menjta

Ja hvala bogu, da niso menjal, že glede te pomote mi je bilo na začetku takrat zarad divjanja hormonov hudo. Amapak zdaj se temu še samo smejimo. Kr pr men je blo namreč tako ker je bil carski ponoči, ga je vidu le možek, ki je šov pol domov in zjutraj prej moj zmedeni klic, če je prepričan da imava fantka, ker sta mi namreč on in babica, ki je bila pri porodu čestitala za fantka pol pa ugotovim, da piše, da je punčka. Seveda je prišu takoj v porodnišnico pogledat kaj se tam dogaja, vmes pa sem jaz vzela stvari v svoje roke in ga enostavno previla in tako ugotovila, da je res fantek. Takoj sem o tem obvestila tudi sestre, ki so bla pa potem ekstra prijazne, ko so namreč ugotovili, da gre za njihovo administrativno napako, ker vse ostalo je blo OK. Pa vsaka, ki je že rodila, vam bo vedla povedat, da mati enostavno loči svojega otroka od drugih, takšna pač je materinska intuicija, zato se nič bat.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
4.11.2009 15:29:32   
NATAŠA35
hvala vsem za čestitke...zdaj čakam mojega user posted image , da pride iz terena, pa da gremo z otroci v kitajsko, v soboto bo pa žur, če v petek sede plačauser posted image user posted image

sem jezna na durs, ker so spet zašuštrali dohodnino, moje dobil nakazilo, pa ga sploh ne bi smel, jaz pa nisem niti izračuna dobila, niti nakazila, tako da bom plačalauser posted image user posted image user posted image pa ne bi smela...Januarja sem poslala vlogo za družinske člane in sebi dala dva, mojemu pa enega otroka, da več dobiva...jaz sem izračun dobila v prvi rundi in seveda naj bi plačala, zato sem napisala ugovor, in vse otroke dala k sebi, ker so vsi, ki so imeli otrok, jim davčna ni upoštevala...nato moj v drugi rundi dobi izračun in ima vpisana tista dva otroka, ki naj bi jih jaz imelauser posted image , seveda sva napisala ugovor in 30.10. vidim, da je možu nakazana dohodnina, po znesku sem takoj vedela, da so mu upoštevali enega otroka in to tistega, ki ga je napisal januarja na vlogi...a so res taki kreteni na tej davčni, ali sem pa jaz mela tako srečo...res ne vem, kaj naj si mislim....žal mi je samo, da nisem vsega fotokopirala, da jim dokažem...si samo praskajo riti tam...ahhhh sem mogla ven iz sebe datuser posted image user posted image

ali bo vaš pri porodu? moj je bil 3x, da mu slučajno otrok ne bi zamenjaliuser posted image user posted image , ampak kakor je ena napisala, mama takoj ve kateri je njen...zadnji je tak lepo dišal, da sem ga nonstop vohala, tako da če bi mi ga zamenjali, bi svoj nos uporabila, pa bi ga našla....user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
4.11.2009 15:43:38   
flora1983
Malo je sicer že pozno ampak, tudi od mene čestitke Nataša35. In ja dacarji so ful leni in površni mam tud jaz tašne izkušnje z njimi, ko sva čakala na davčno št. od Cirila 4. mesece, na koncu pa sva mogla it sama po njo, ker je drugače sploh ne bi dobla, pol pa še za piko na i mojmu za tiste 4. mesece cirila niso upoštevali v olajšavo, pa tud mene ne, pa sem bila takrat še redna študentka. Tako da se dogajajo takšne stvari a nihče od odgovornih za to ne odgovarja.

Pri porodu bo pa moj tudi tokrat prisoten, tudi prvič je bil in je res ful fajn da je zraven.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
4.11.2009 16:15:44   
dacy
Prav pridne cvekice ste... sploh vas ne uspem precitat... vglavnem vsem zelim lep dober dan - ceprav je zunaj hladno... Moj otrok zdaj ze par dni nagaja ... kr skoz mam krce ... kar dost mocne... nic kaj prijetno user posted image
Pa spet bo treba v nocni siht... tak da sem se oglasila samo malo pregledat forum, pozdravit, zdaj pa se letim preoblect pa v uniformo in letim v Medvode na siht ... od tam pa se verjetno spet kaj oglasim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2787
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 16:33:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2788
4.11.2009 17:08:02   
memole
Ejla!

Ja o davčni bi pa res lahko cel roman napisali!
Nam so po rojstvu tamale poslali davčno in glej ga zlomka dobili smo od enega fantka ki je bil en dan pred Laro rojen in iz istega kraja!user posted image user posted image user posted image
Kako jim je to uspelo zamenjat mi pa še zdaj ni jasno!
Kako se sploh lahko tako zmotijo pri uradnih dokumentih?
Če se pa ti kej zmotiš pa ne manjka malo da se znajdeš na sodišču al pa v zaporu!user posted image user posted image

Moj je bil pri prvem porodu zraven in tudi tokrat ne bo manjkal!
Ne predstavljam si da ga ne bi bilo zraven!user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 18:39:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu memole)
  Neposredna povezava do sporočila: 2790
4.11.2009 19:19:52   
Kepica83
COJKA prav si imela da sledijo dobre stvariuser posted image .
Zdaj sem pa jaz tudi dobre voljeuser posted image user posted image . Sma se danes z šefom dobila ker sem mu mogla bolniški list dat. Je hotel da grema na pijačo, pa sem rekla da nimam jaz časa na pijače hodituser posted image ..  pa če on misli da sem jaz mojega na tomboli zadela. Ni šanse da grem z njim na kafe user posted image . Pa nisem šlauser posted image user posted image . In mi da plačilno pa še en papir. In mi reče da je bil regres nakazan. In skočim na banko pa res. In zdaj ima kepica din din za prstančke. user posted image user posted image user posted image  Ker sma zdaj imela toliko izdatkov zaradi popravil sma rekla da nebo dinarčkov za prstane, in da bova te srebrne kaj jih imava samo spolirat dala- sva skromna ne? Ker če bi moj regres bil decembra pol bi blo prepozno za prstančke. In evo dinarčke že danes. oz je blo že 21.10. nakazano. No se vidi kak hodim na bankomat ne?user posted image  res sem vesela. sma spremenila sedaj izgled prstana. Bo druga varianta. Nebo pol pol ampak bo cel zlat. Ampak je do polovice brušen tako da zgleda, kot da bi druga polovica bila belo zlato.- Res lepo. Midva ko sma gledala sma bla ziher da je, pol pol pa ni bilo. Full je lep pa še popust dobimauser posted image .

Hja cojka naš kuža je pravi as, zaveda se svoje moči in to tudi jasno pokaže.

Glede majčk se strinjam s tabo. Katera ve kaj več o teh majčkah? Ker mene je zanimalo, če je možno imet dolg rokav ampak drug napis kot je tam prikazan. Jaz bi imela dolg rokav z napisanom prinese me štorklja ali nekaj takega.

Neposredna povezava do sporočila: 2791
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 19:43:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
4.11.2009 19:49:49   
Kepica83
vesel dan pa bo 19.12.user posted image

Jaz bi imela majčko dolgi rokav črno, rdečo z narisano štorkljo in napis, prines me štorklja. Velikost pa hmmm 38? Ali imate M, L,XL? Ker rok imam 4.4. ampak mislim da bo prej, ker je na nuhalni bil za en teden večji pa G nji spreminjala roka. In zato nočem imet meseca napisanega ker nevem kdaj bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2793
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 21:49:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.11.2009 21:52:21   
živa
Hoj!

Nataša35, čestitke obema. Uf, 12 let, je že celi frajer, kaj?

Nejanejc, sta bila pa res lepa. Kje pa je bila poroka, kje na Krasu?

Cojka, lep buši user posted image . Jaz bi zdaj v tretje tudi tako kjuti majhnega user posted image .

Prisotnost pri porodu: moj je bil obakrat zraven - pri elektivnem CR user posted image . Me je držal za roko in mi na koncu povedal, kaj imamo user posted image . Tako da: postojnska porodnišnica je zakon user posted image  in tudi tretjič grem tja user posted image .

Joj, meni se pa že ful buši pozna user posted image  - pa sem komaj dobrih 14 tednov noseča ... Brc pa seveda še ne čutim, moji otroci so navadno bolj pozni nogometaši user posted image  - upam, da ta ne bo user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 21:56:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2796
4.11.2009 22:12:31   
memole
O kepica čestitke pa lepe priprave še naprej!

Jaz sem se tudi letos poročila in nama je hčerkica prstane nosila!user posted image user posted image

Jaz grem zdaj vodoravno!

Lahko noč user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2797
4.11.2009 23:17:01   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Živa, hvala. Zgleda si v prvo ful želiš, da bi se buši čim prej videl. Vsaj jaz bi kar imela že amlo večjega. Verjetno pa z nadaljnimi nosečnostmi  želiš ravno obratno user posted image

user posted image  Nikoli nam ni prav, ne?

Joj, poroka user posted image , Jaz sem od moje naprej ali noseča ali dojim user posted image  - z izjemo letošnjega poletja, ko sem nadoknadila vse za nazaj in še za naprej in si končno lahko brez slabe vesti ali slabosti v tisti vročini privoščila "kako" bevando user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.11.2009 5:35:10   
dacy
evo ura je 5:20 ... se malo pa bo konec sihta ... pol pa spanje - koncno.
Mislim da bo pocasi treba malo v bolnisko... te nocne me ubijajo in vsekakor je to se slabse za mojo bebo... user posted image

No glede vase teme o poroki ... midva z mojim dragim pa sva se nasla oba ravno taka ko  pac nic kaj dosti ne dava na poroko  ... nama to nic kaj prevec ne pomeni... mogoce pa si bova enkrat premislila pa bo do tega vseeno prislo, nikoli se ne ve ... ampak za zdaj bova pa ostala kar na "koruzi" user posted image
...ma v bistvu mi je najbolj vazno da se razumeva in da se imava oba rada in da nimava nobenih konfliktov... in upam da se to ne bo spremenilo!

Evo se malo pa bo ponedeljek in kontrola pri G, pa da vidimo kak je kaj moja bebica...v bistvu mi se cisto malo manjka do polovice nosecnosti ampak sem ze tolko nestrpna da bi ze kr rodit sla ce bi blo mozno ... pa da to dete ze koncno pocartam konkretno...ampak malo se bo pa vseeno treba pocakat user posted image za zdaj bo moralo bit dovolj da otroka cutim kak se premika v meni... moj se pa bo moral zadovoljit z bozanjem trebuscka user posted image

Evo tolk sem se razpisala da je ura ze 5:35, treba racunalnik pospravit in se pocasi pristimat na odhod ... lep pozdravcek vsem aprilcicam

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
5.11.2009 8:29:55   
nejanejc
dobro jutro...

Dacy re sti ne zavidam teh nočnih :( dobra si,da zdrzis. no sej vem,da kar se more nije tezko, ma vseeeno ...

Jst sem danes bolj slabo spala, sem tko spi....

Jst za majcke sem se za, sam ne bi pa rada imela štorklje narisane, kaj piše mi je vseeno.

Lep dan!

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?