NATAŠA35
|
hvala vsem za čestitke...zdaj čakam mojega , da pride iz terena, pa da gremo z otroci v kitajsko, v soboto bo pa žur, če v petek sede plača sem jezna na durs, ker so spet zašuštrali dohodnino, moje dobil nakazilo, pa ga sploh ne bi smel, jaz pa nisem niti izračuna dobila, niti nakazila, tako da bom plačala pa ne bi smela...Januarja sem poslala vlogo za družinske člane in sebi dala dva, mojemu pa enega otroka, da več dobiva...jaz sem izračun dobila v prvi rundi in seveda naj bi plačala, zato sem napisala ugovor, in vse otroke dala k sebi, ker so vsi, ki so imeli otrok, jim davčna ni upoštevala...nato moj v drugi rundi dobi izračun in ima vpisana tista dva otroka, ki naj bi jih jaz imela , seveda sva napisala ugovor in 30.10. vidim, da je možu nakazana dohodnina, po znesku sem takoj vedela, da so mu upoštevali enega otroka in to tistega, ki ga je napisal januarja na vlogi...a so res taki kreteni na tej davčni, ali sem pa jaz mela tako srečo...res ne vem, kaj naj si mislim....žal mi je samo, da nisem vsega fotokopirala, da jim dokažem...si samo praskajo riti tam...ahhhh sem mogla ven iz sebe dat ali bo vaš pri porodu? moj je bil 3x, da mu slučajno otrok ne bi zamenjali , ampak kakor je ena napisala, mama takoj ve kateri je njen...zadnji je tak lepo dišal, da sem ga nonstop vohala, tako da če bi mi ga zamenjali, bi svoj nos uporabila, pa bi ga našla....