|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del
4.11.2009 8:05:32   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada 86 letnika sma user posted image  ajeii mihec pa bi res bil za pano ja user posted image  user posted image  imikimi ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image   sem se morala včeraj prav zadrževati, sa se nisem več oglašala, ker bi seveda takoj zblebetala, da je samo fotomontažauser posted image user posted image

bravo monchy - bi bila za detektivauser posted image

torej, drage moje, miha ni nikjer razstavljen, to je le fotomontaža in ena predprvoaprilska šalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.11.2009 8:12:46   
*monchy*
ada ne bi vedla če nebi jaz tudi timonove slike tak naredla , pol sem pa v kotu pogledala user posted image user posted image  

7.1.2008 nama je svet polepšal sonček Timon, ki ga imava najraje!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.11.2009 8:57:12   
mamamajča
moja sošolka ma na fb same take slike, kot da je razstavljena na nekih newyorških ulicah in je ful dobro.

Jaz pa sem se vzdržala komentarja (ker so mele veseljeuser posted image ), ampak fora je pa dobra.
Sicer pa- jaz se ne bi nič čudila, če bi res kje zmagal, taka lepota kot je!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.11.2009 8:58:14   
mamamajča
Spravila sem se v omareuser posted image
Moja je že. zdaj me čaka še dušanova, ki pa je napooooorna (preveč cot)

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 9:30:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *monchy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 9:31:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.11.2009 10:06:30   
Anonimen
Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje.

< Sporočilo je popravil Betkica -- 4.11.2009 10:07:47 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.11.2009 10:30:57   
*monchy*
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica

Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje.

betkica dobrodošlauser posted image user posted image   hmmm pol te poznam jaz ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.11.2009 10:33:23   
mamamajča
betkica, dobrodošla!!
Vedno več nas je, fino, se bo le malo čvek razživel!

(odgovor članu *monchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.11.2009 10:38:56   
Anonimen
Monchy mislim da ne, ker se me mogoče niti tvoj ne spomni. Tašča pa ja.

Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.11.2009 10:41:58   
*monchy*
betkica pol bomo pa mogle na kavo it pa se spoznatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.11.2009 10:45:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *monchy*

ada 86 letnika sma user posted image  ajeii mihec pa bi res bil za pano ja user posted image  user posted image  imikimi ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image   sem se morala včeraj prav zadrževati, sa se nisem več oglašala, ker bi seveda takoj zblebetala, da je samo fotomontažauser posted image user posted image

bravo monchy - bi bila za detektivauser posted image

torej, drage moje, miha ni nikjer razstavljen, to je le fotomontaža in ena predprvoaprilska šalauser posted image

jeb. te neko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ada čestitke še enkrat...tokrat za izvirno šalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.11.2009 10:46:17   
trezika

super...še ena čvekica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.11.2009 10:49:28   
*monchy*
ada pošlji slike v agencije res user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
4.11.2009 11:37:56   
ada2

hmm, a pol jaz tebe tudi?
ja, se bo treba zmenit za kavo... s katko sva zadnjič ugotovili, da je primeren teren v centralu, s seboj pa je treba imeti nekaj igrač za otroke in potem se oni lepo igrajo na tleh, pa je vsaj malo miru, tolko, da se kava spijeuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.11.2009 12:07:22   
tatly
pozdravljene po dolgem casu.mi veselo rastemo kot stella in moj manjsi bebiuser posted image
obe novi dobrodosli
betkica-nimam pojma katera bi naj bilauser posted image malo mi radovednost omili.

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.11.2009 12:18:51   
Anonimen
Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.11.2009 12:46:28   
tatly

Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu.
kako pa ves katera sem?ce ni skrivnost kaj pa ima tvoj sinek?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.11.2009 12:55:52   
Anonimen
Vem kera si, ker sem šnofala po albumu. Sine je pa na vozičku po okužbi z enim virusom v maternici.

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.11.2009 13:17:56   
tatly

Vem kera si, ker sem šnofala po albumu. Sine je pa na vozičku po okužbi z enim virusom v maternici.
ohjoj bogiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   [Brisano sporočilo]
4.11.2009 15:23:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.11.2009 19:37:30   
mamamajča
Čer!

Jaz sem pa samauser posted image

Otrokec mi pa reče, da bi jajčko (potem ko se je že navečerjal), mu jo na brzino naredim, pridem po njega, pa je revček že spal.
Zaspal je 19.15 in zadnje čase vedno tak hitro. Hvala bogu zjutraj tudi malo potegne, je tak lenušček kot mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.11.2009 19:50:06   
ada2
alohauser posted image

da vam na hitro javim - nuša je danes dobila še enega bratecauser posted image

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.11.2009 19:57:56   
*monchy*
čestitke user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.11.2009 20:00:53   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

alohauser posted image

da vam na hitro javim - nuša je danes dobila še enega bratecauser posted image

ooooo, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.