Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 8:05:32
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* ada 86 letnika sma ajeii mihec pa bi res bil za pano ja imikimi ne? sem se morala včeraj prav zadrževati, sa se nisem več oglašala, ker bi seveda takoj zblebetala, da je samo fotomontaža bravo monchy - bi bila za detektiva torej, drage moje, miha ni nikjer razstavljen, to je le fotomontaža in ena predprvoaprilska šala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 8:12:46
|
|
|
|
*monchy*
|
ada ne bi vedla če nebi jaz tudi timonove slike tak naredla , pol sem pa v kotu pogledala
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 8:57:12
|
|
|
|
mamamajča
|
moja sošolka ma na fb same take slike, kot da je razstavljena na nekih newyorških ulicah in je ful dobro. Jaz pa sem se vzdržala komentarja (ker so mele veselje ), ampak fora je pa dobra. Sicer pa- jaz se ne bi nič čudila, če bi res kje zmagal, taka lepota kot je!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 8:58:14
|
|
|
|
mamamajča
|
Spravila sem se v omare Moja je že. zdaj me čaka še dušanova, ki pa je napooooorna (preveč cot)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 9:30:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 9:31:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:06:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje.
< Sporočilo je popravil Betkica -- 4.11.2009 10:07:47 >
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:30:57
|
|
|
|
*monchy*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje. betkica dobrodošla hmmm pol te poznam jaz ?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:33:23
|
|
|
|
mamamajča
|
betkica, dobrodošla!! Vedno več nas je, fino, se bo le malo čvek razživel!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Monchy mislim da ne, ker se me mogoče niti tvoj ne spomni. Tašča pa ja.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:41:58
|
|
|
|
*monchy*
|
betkica pol bomo pa mogle na kavo it pa se spoznat
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:45:01
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *monchy* ada 86 letnika sma ajeii mihec pa bi res bil za pano ja imikimi ne? sem se morala včeraj prav zadrževati, sa se nisem več oglašala, ker bi seveda takoj zblebetala, da je samo fotomontaža bravo monchy - bi bila za detektiva torej, drage moje, miha ni nikjer razstavljen, to je le fotomontaža in ena predprvoaprilska šala jeb. te neko Ada čestitke še enkrat...tokrat za izvirno šalo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:46:17
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje. super...še ena čvekica dobrodošla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 10:49:28
|
|
|
|
*monchy*
|
ada pošlji slike v agencije res
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 11:37:56
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica Dan! Tudi jaz sem občanka Ormoža. Sicer moj sin je star že 13 let, otrok s pp, pa sem se vam upala oglasiti. Sicer pa vas že nekaj časa spremljam. Poznam pa vas kar nekaj, Ado npr. na videz, z Monchyjinim tastom smo v malem rodu, Tatly včasih srečam na kavi v Imperiji, vsaj ko so poleti vozičkali. Od Didike pa sem oddaljena le pet minut vožnje. hmm, a pol jaz tebe tudi? ja, se bo treba zmenit za kavo... s katko sva zadnjič ugotovili, da je primeren teren v centralu, s seboj pa je treba imeti nekaj igrač za otroke in potem se oni lepo igrajo na tleh, pa je vsaj malo miru, tolko, da se kava spije
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 12:07:22
|
|
|
|
tatly
|
pozdravljene po dolgem casu.mi veselo rastemo kot stella in moj manjsi bebi obe novi dobrodosli betkica-nimam pojma katera bi naj bila malo mi radovednost omili.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 12:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 12:46:28
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica Najprej hvala vsem za prijaznost. Ada, ti me mogoče poznaš tudi na videz, še iz časov, ko je sine hodil v vrtec, tebe sem tam srečevala, takrat si imela hrošča. Tatly, ti me pa sigurno ne poznaš, mogoče na videz. Sicer pa mojega sina poznate, kerr hodi na Stanka Vraza in jih je poln Ormož, je med vozičkarji. Kava pa bo padla, sem vsako jutro v Ormožu. kako pa ves katera sem?ce ni skrivnost kaj pa ima tvoj sinek?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 12:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Vem kera si, ker sem šnofala po albumu. Sine je pa na vozičku po okužbi z enim virusom v maternici.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 13:17:56
|
|
|
|
tatly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Betkica Vem kera si, ker sem šnofala po albumu. Sine je pa na vozičku po okužbi z enim virusom v maternici. ohjoj bogi
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2009 15:23:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 19:37:30
|
|
|
|
mamamajča
|
Čer! Jaz sem pa sama Otrokec mi pa reče, da bi jajčko (potem ko se je že navečerjal), mu jo na brzino naredim, pridem po njega, pa je revček že spal. Zaspal je 19.15 in zadnje čase vedno tak hitro. Hvala bogu zjutraj tudi malo potegne, je tak lenušček kot mami
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 19:50:06
|
|
|
|
ada2
|
aloha da vam na hitro javim - nuša je danes dobila še enega brateca
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 19:57:56
|
|
|
|
*monchy*
|
čestitke
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 4.11.2009 20:00:53
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aloha da vam na hitro javim - nuša je danes dobila še enega brateca ooooo, čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.