|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
3.11.2009 6:56:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: divja

Čestitke Barbchen za Sarouser posted image

ej punce danes je pa že toliko snega napadlo pri nas, moj je že priden in ga zunaj kida, da bo lahko šel v službo,  ker mu je še iz nove strehe na avto padel ....zdej se je pa res začela zima

ma kr neki, jest morm it zdej v Kamnik, ker še nimam zimskih gum pa kasnej ne vem če bi pršla v dolino ko bo še več snega, že zdej me je strah po temu hribuuser posted image

(odgovor članu divja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.11.2009 7:21:39   
divja
ja Nina kar previdno, tudi mene malo skrbi, ker mam danes pregled pa tudi še brez zimskih copatkov...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.11.2009 7:38:43   
ninka80
Čestitke rožica in barbchen.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdej ta sneg? jst še nimam zimskih gum user posted image , pa moram v trgovino. A to je samo danes napovedan?

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.11.2009 8:34:39   
alexjera
Čestitke rožica in barbchen, očitno so res na vrsti deklice.

Pri nas je kar 3 cm snega, pa smo v dolini. Sva ae zjutraj z možem hecala, da od treh avtov pri hiši imamo zimske gume samo za tistega, ki sva ga včeraj razbila. user posted image user posted image user posted image user posted image      Tast in jaz pa imava nove avtomobile in še nismo kupili zimskih gum, stare pa zaradi dimenžij ne pošejo. Gume za moj avto sva nameravala kupiti šele po novem letu, saj se sedaj cca. 2 meseca ne bi vozila sama. A glej ga zlomka, zdaj moram pa stavhati 500 evrov.   user posted image user posted image user posted image

Danes imam doma tudi tamalo, ker so v vrtcu staknili neko okužbo in ga razkožujejo, za varstvo so poskrbeli samo za tiste, ki res nimajo domačega varstva. Ker pa je to katoliđki vrtec, se veselo zanašajo, da varstvo imaš in so nas o tem obvestili včeraj ob odhodu domov. user posted image user posted image user posted image
Sva bili s tamalo pri tastu in tašči na zajtrku in mi je tašča rekla, da slabo izgledam, da moram še malo počakati, da se sneg umiri.  Pa me res že od snoč nekaj čudno tišči vse, pa slabo mi je, nimam apetita, mogoče pa res bo kaj, vpliv lune še ni ponehal.

Grem še malo poležati, da res ne bo treba danes v P.

(odgovor članu ninka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.11.2009 9:00:42   
*I.am.happy*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za nove mamice in pupike!!

Punce pa kje ste ve vse doma, da mate sneg? Pr nas pa ta zamorjen dež!! Ironija je, da mam pa škorenjce na avtu od včeraj in bi prov rada saj 5 cm snega vidlauser posted image za lepš vzdušjeuser posted image

Aja sej ne vem a ta debata je že bla? Cepljenje in nova gripa? Ja, ne? Potem, ko rodimo?

(odgovor članu alexjera)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.11.2009 9:40:45   
valerija77
I am happy a v Lj nimate snega? Pol pa pridi v Celje, pa boš videla zimsko idilo. Prav paše izza toplega radiatorja gledat kak pada sneg, sam matra pa me ker moram čez 2 uri ven z avtom. K sreči sva z mojim že menjala gume. Je pa vseeno noro na cesti, ker jih ima 3/4 še vedno letne. Ne raumem folka, da čakajo do zadnjega dne za menjavo gum. Itak je vseen al jih menjaš 14 dni prej ko ni gužve, al pa te preseneti sneg, čeprav ni bil ravno presenečenje ker se je itak že nekaj dni govorilo da bo danes sneg. Verige pa so v mestu sam pesek v oči, ker po cesti jih itak ne smeš vozit. Pa ne me narobe razumeti, ni to letelo nate alexjera, ampak govorim na splošno. Danes je že bilo nekaj razbite pločevine ravno zaradi letnih gum in premale varnostne razdalje.

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.11.2009 9:59:12   
katyn
ČESTITKE ROŽICA, LUPINICA IN BARBCHEN ZA VAŠE PUPIKE!!!! SEJ BOJO SPET KMAL FANTEKI NA VRST BOTE VIDLE user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pr ns je tud šou full sneg. Tko da sem zdej brez avta ostala, ma moj še kr letne gume gor, pa še te niso tud za polet nč več. Jst mam pa lepo zimske in je kr mojga vzeu, Bomo vse zaračunal user posted image .  Punce a še katero zgaga peče? Pa kaj nardite, men se bo zmešal počas.
A katera ve a je Tassika že dobila Zojo nazaj?
Uživajte v zimskih radostihuser posted image plundra pa voda....user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.11.2009 10:13:53   
kepica78
IZVIRNO SPOROČILO: katyn

ČESTITKE ROŽICA, LUPINICA IN BARBCHEN ZA VAŠE PUPIKE!!!! SEJ BOJO SPET KMAL FANTEKI NA VRST BOTE VIDLE user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja pr ns je tud šou full sneg. Tko da sem zdej brez avta ostala, ma moj še kr letne gume gor, pa še te niso tud za polet nč več. Jst mam pa lepo zimske in je kr mojga vzeu, Bomo vse zaračunal user posted image .  Punce a še katero zgaga peče? Pa kaj nardite, men se bo zmešal počas.
A katera ve a je Tassika že dobila Zojo nazaj?
Uživajte v zimskih radostihuser posted image plundra pa voda....user posted image user posted image

vsem novim mamicam in njenim user posted image čestitke pa veselo cartanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v glavnem novičke o Tassiki: s svojo Zojo se lepo fino že cartata, je pa bibika malček zaspanka, zato je Tassi še v P. na opazovanju.  bosta danes javili kaj in kako. jest kumi čakam da jih vidim. mala Zoja je pravi cukerček :)

drgač pa mam jest tud grozne probleme z zgago. še posebej zvečer ko se uležem v posteljo. v glavnem začnem s kozarcem mleka (pomaga za pol ure) pol je na vrsti donat (za cca 1 uro) in na koncu Rupurut, pol pa spim skoraj do jutra. user posted image

ko izvem kaj od Tassike vam javim.

tiste katere mate sneg uživajte pri nas je sam megla pa dež.user posted image

(odgovor članu katyn)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.11.2009 11:08:50   
Pikapoka83
Pozdravljene punce! Pri nas na Primorskem je pa samo oblačno vreme in mraz user posted image - pa tako lepo je ko snegec pobeli pokrajno.
Najprej čestitke novim mamicam za njihove pupike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Meni so ščipalci prenehali, vendar naš malček tako pritiska navzdol, da skoraj ne morem več hodit in komaj čakam, da ga bom držala v naročju. 
Tale naša težko pričakovana luna pa nima ne vem kakšnega vpliva. Bomo videli kaj pove G v četrtek ko imam pregled.

Lepo se imejte in uživajte v pogledu skozi okno!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.11.2009 11:13:05   
nogavicka80
user posted image user posted image user posted image vsem novim mamicam, očkom in otročkom!!!!
Veselo cartanje in obilo radosti vsem!!!!

Včeraj je bilo v Leonišču proti pričakovanjem ZELO mirno in sem bila gotova že ob uri, ko bi mogla biti na vrsti :). Na UZ naše dete ni pokazalo spola - tišči noge skupaj, pa sva rekla, da potem bo verjetno res mala dama, ki ne da nog kar tako narazen user posted image . Posteljica je že malo kalcinirana, ampak ni panike. Na CTGju so še očka poklicali, da je poslušal srčka...res je bilo luštno no. Moja G pa že tako skozi govorim, da je carica. Tako da, mi smo še lepo doma, se cartamo in se nam ne mudi v P. Mene motijo le ti krči, ki so vse pogostejši in neprijetni, ampak stisnem zobke, pa je. So mi pa danes zelooo zatekli prsti, ampak bomo malo več pili in upam, da bo šlo nazaj...

Tiste, ki še imate bušije, uživajte v zadnjih brcikah, ostale pa v cartanju z vašimi zakladki!

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.11.2009 11:59:26   
petkapet
Ojla, so user posted image !

Najprej čestitke Barbchen in njeni Sari user posted image user posted image user posted image . Na isti dan imava PDP, ampak sevede, pupe majo prednost user posted image ,naš fantiček se še malo greje.

No, drugače pa evo me s pregleda!! V bolnici je bla fuullll gužva, tolko sem se načakala danes, boge sestre, so delale 100na uro.
Ctg je rekel G, da je ok, me je pa še pregledal in sem odprta 2cm!! Je pa tako, da če bom imela malo bolj močne popadke, moram pridet kr gor. CTG imam (če ne bo kaj prej), naslednji torek in najbrž mi bodo porod sprožili pred rokom ...bomo videli naslednji teden.

Mayamaya a si bila tudi ti gor zjutraj - dopoldne, sva se videle?

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.11.2009 12:20:17   
kepica78
no sam tolk obveščam da Tassika odhaja danes domov se cartat s svojo malo Zojo.

(odgovor članu nogavicka80)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.11.2009 12:33:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kepica78

no sam tolk obveščam da Tassika odhaja danes domov se cartat s svojo malo Zojo.

jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam da je vse ok pa da bojo zdej užival doma

(odgovor članu kepica78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.11.2009 12:37:59   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še za nove mamice in pupike!!

Punce pa kje ste ve vse doma, da mate sneg? Pr nas pa ta zamorjen dež!! Ironija je, da mam pa škorenjce na avtu od včeraj in bi prov rada saj 5 cm snega vidlauser posted image za lepš vzdušjeuser posted image

Aja sej ne vem a ta debata je že bla? Cepljenje in nova gripa? Ja, ne? Potem, ko rodimo?

jest si ga pa prov nč nism želela, ker tm k sm doma so full klanci in pol še ta sneguser posted image user posted image user posted image . je lih najslabš da ga mal zapade, ker pol sploh ne splužijo. Lani sm s tamalo v naročju hodila en tedn peš do bajte po hribu, ker nism mogla z avtom do hišeuser posted image . Pa še odkar sm rodila me je full strah vozit po zasneženih klancihuser posted image . Upam, da bo pop. skopnel da bom lahko domov prišla.

Glede gripe pa se mi ne bomo cepil

Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.11.2009 12:46:14   
Anonimen
Katera je pol naslednja na vrsti za rodit? Mi je par sumljivih da so že, Sanjacka, Bojana82, Juniorka,Ellam...kje ste punce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.11.2009 12:55:00   
eva1
Čestitke Barbchen za user posted image Saro!!!

Tasika, super, sem vesela da že grete domovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo  ok..no ja kolikor smo lahko glede na to, da sta oba malo bolna...jaz sem lih danes razmišljala da če mi porod sprožijo 13, bom že čez 10 dni mamica..men pa še kr ni, da bi rodila...sej po eni strani komi čakam, ker me tako user posted image že boli sramna kost, pa obračanje....po drugi strani pa kaj pa vem..najraje bi vidla, da bi se spontano začeo, kadarkoli se že mora!

Glede cepljenja-mi se ne bomo, ne zaupam cepivu...ponavadi straja več let, da naredijo študije in preučijo stranske učinke..sedaj pa naj bi bilo cepivo po 2 mesecih varno za uporabo..mislim..ajde pa še nekak razumem zdravo odraslo populacijo, ampak otroke, nosečnice cepit z cepivom, ki niti približno ni testirano ta njih..ne vem no...dvorezni mečuser posted image

Moj pa pravi da naj grem že 1x rodit, ker samo tečnarim s pospravljanjem, pa skoz more bit vse tipi-topi, prah brišem na 2 dni..res sem čisto divja..nikoli me ni ta gnezdtev tako držala kot v tej nosečnosti..pa nisem bila nikoli lih perfekcionist, ampak zdej me pa vsaka stvar zmoti, tut če poušter ni prav obrnjenuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.11.2009 12:57:49   
Anonimen
Eva 1user posted image user posted image user posted image user posted image za Luka in Anjo.

(odgovor članu eva1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.11.2009 13:38:56   
srecna_zvezda
Pozdravljene user posted image !

Najprej za Barbchen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za njeno malo pupiko!user posted image
Kaj pa ostale? Kje se skrivate? Kaj res na nobeno luna ni imela vpliva sinoci?user posted image Jaz sem nekako vseskozi upala, no da zdaj pa bo, vendar ne duha ne sluha o cemerkoli. Le bebi je bil noro zivahen.
Danes sem imela pri G zadnji pregled. Na UZ je videla, da je plodovnice se vedno veliko (kaj to pomeni da se ne grem rodit kmaluuser posted image ) , se vedno da je barva kolikor toliko ok, bebi je zivahen mu ni mogla niti srcka slisat takoj ko se je kar naprej premikal in pravi da je zelo vitalen. PDP JE CEZ 3 DNI, ce pa kaj ne bo prej, pa imam v ponedeljek CTG v B.

Punce drzite pesti da do petka bo kaj, no....user posted image

Drugace pri nas v Velenju je tudi zjutraj napadalo snega, ceprav ne tisti obstojni...user posted image popoldne imam se zagovor naloge na faksu, potem sem pa v polni pripravljenosti na najinga bebija...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.11.2009 13:43:48   
juniorka

Cestitke lupinca, rozca in barbchen!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem se v enem kosu, nic ne dogaja, spim tudi fajnuser posted image

Katera bo kaj n seznam dodala, ko sta obe ze rodili, ki sta to poceli, meni se ne da.

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

Moj pa pravi da naj grem že 1x rodit, ker samo tečnarim s pospravljanjem, pa skoz more bit vse tipi-topi, prah brišem na 2 dni..res sem čisto divja..nikoli me ni ta gnezdtev tako držala kot v tej nosečnosti..pa nisem bila nikoli lih perfekcionist, ampak zdej me pa vsaka stvar zmoti, tut če poušter ni prav obrnjenuser posted image

Kot da bi mene opisovalauser posted image Ista slika, moj kr zavija z ocmi, ko recem ne, ta kroznik pa ne pase tjauser posted image .

So me ravno danes klicali za cepljenje proti swine flu, ma se ne bom... Sicer tu je panika, ker je kr nekaj mamic po porodu umrlo, ampak so ble ze prej okuzene.
Jaz bi tudi rada, da se porod sam zacne... bomo vidli, se 2 dni do roka!
mejte se, grem kuhat

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.11.2009 14:07:50   
Metuljcica77
helou čvekice,

zdej ja pa še mal bolj luštno brat tale RR, k je vsak dan kakšn novuser posted image  na seznamu ...

Barbchen čestitke za user posted image  Saro.

Tassika in Zoja user posted image user posted image user posted image  super vama tole laufa, lepo se imejta doma z očkom.

Naša user posted image  bo pa še kr malo pri mamici, sva ravno s pregleda, vse BP, sicer je pupa spala ampak srček lepo enakomerno bije in plodovnice še dovolj ... naslednji pregled imava 11.11. na PDP in takrat naju čaka CTG.

Snegec ... ja, ja ... tud pri nas je ... smo takoj peljali moj avto do vulkanizerja in zrihtali dedi taxi da naju je peljal na današnji pregled, bravo dedi, komaj čaka na svojo prvo vnučko user posted image

Zdej se grem pa še mal naprej crkljat, tale naš dedi še kosilo kuha danes za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.11.2009 14:12:48   
caryn
pozdravljene,

no mene pa sindrom gnezdenja ne daje preveč...postorim tisto kar je treba, drugače me pa kaj dosti ne moti.

čestitke vsem novim mamicam in njihovim pupam!!!

ja, zgleda da res tale luna nima kaj preveč vpliva...me je pri prejšnjih dveh (polni in prazni) dosti bolj ščipalo, kot pa včeraj in danes. mogoče pa tudi preveč nestrpno pričakujem...k si res že želim držat malo štručko v rokahuser posted image

jutri imam ctg in pregled...bomo videli če se že kaj dogajauser posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.11.2009 14:39:13   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljcica77

Naša user posted image  bo pa še kr malo pri mamici, sva ravno s pregleda, vse BP, sicer je pupa spala ampak srček lepo enakomerno bije in plodovnice še dovolj ... naslednji pregled imava 11.11. na PDP in takrat naju čaka CTG.

se podpišem, samo, da je pri nas user posted image .očitno jim je čist fino v bušijih, čeprav bi blo men že mal pretesnouser posted image

(odgovor članu Metuljcica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.11.2009 14:43:54   
Eva19
Evo jaz sem mela tud danes pregled, CTG, je pa pokazal sam da je user posted image očitno še čist luštno, srčk dobr bije, premikala se je pa tud dosti. aja, pa končno ni blo nobenih problemov z izvidi vode, je bla enkrat končno ok user posted image  user posted image  user posted image sej sem vsak dan do danes tok tekočine spila, da bi blo ja konc s težavam enkrat user posted image no naslednji pregled CTG, v torek, 10.11.2009. mi je pa rekla zdravnica na konc, pa vso srečo, če se v torek ne vidimo več, nevem a ji je že kej hodil na misel, da bom šla kej prej, bomo vidl. jaz bi že kr šla user posted image . Aja pa dobila sem že datum za pregled za po porodu, januarja enkrat, mi je dala kr od 9-12 ure enkrat, da naj pridem, kukr bom pač z otročkom zrihtala, se mi zdi ful fajn user posted image

no pr nas v Radomljah tud nobenga duha ne sluha o snegu, jaz si ga pa prov želim, no ja, mogoče pa še bo kej. zaenkrat je samo skos dež user posted image

pozdravček vsem user posted image Aja, pa čestitke vsem novim mamicam, pa veliko cartanja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu caryn)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.11.2009 14:55:24   
luan
Prihajam s pregleda, na zadnjem CTG-ju se je ful dogajalo, danes pa popolnoma nič.Še mali je tako spal, da kar niso mogle verjetuser posted image .Dobila sem izvide brisov in sta negativna,HB.Naslednji pregled imam naslednji torek.

Polna luna je name usekala ravno nasprotnuser posted image o in se ni popolnoma nič dogajalo.

Pri nas nimamo nič snega samo čez hrib pa je vse belo.Dobr, da sem včeraj težila, da je potrebno gume menjat.

Zdaj pa grem spat za ene dve urce.Bo dan prej minil.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.11.2009 15:06:51   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Ojla, so user posted image !

Najprej čestitke Barbchen in njeni Sari user posted image user posted image user posted image . Na isti dan imava PDP, ampak sevede, pupe majo prednost user posted image ,naš fantiček se še malo greje.

No, drugače pa evo me s pregleda!! V bolnici je bla fuullll gužva, tolko sem se načakala danes, boge sestre, so delale 100na uro.
Ctg je rekel G, da je ok, me je pa še pregledal in sem odprta 2cm!! Je pa tako, da če bom imela malo bolj močne popadke, moram pridet kr gor. CTG imam (če ne bo kaj prej), naslednji torek in najbrž mi bodo porod sprožili pred rokom ...bomo videli naslednji teden.

Mayamaya a si bila tudi ti gor zjutraj - dopoldne, sva se videle?

ja, petkapet sem bila. kaj ti si una, ki si me vprašala kdaj imam rok? ma če bi bile samo dve, bi še kaj rekla tako pa nisem vedla kateri naj kaj rečem. jaz sem bila una v črtastem puliju, s kratkimi lasi user posted image

v glavnem pri nas se ne dogaja nič. bolj kot ne je spet spal/a in sem pol mogla tam neki telovadit user posted image . v torek 10. (na PDP) imam spet ctg in pregled, da vidimo kako in kaj naprej, če se še nič ne zgodi do takrat.

aja in seveda Barbchen čestitke za malo Saro user posted image user posted image user posted image

ta teden so očitno punčke na vrsti user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Najlepše ime za fanta
patkapatatka

Katero ime bi izbrale?

Nikola (39%)

Ivan (13%)

Jurij (48%)

Število vseh glasov: 146

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!