thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin žabika - mislim, da tudi tega osnovnega lahko nadgradiš, sej so iste tračnice (nisem prepričana, se mi pa zdi, da so drugačne od tistega čisto majhnega kompletka, ki je kot nek cirkus). Mi imamo delux, najcenejši pa je bil v Mullerju (okrog 90€), v Ita niso nič kaj cenejše, kvečjemu dražje. Ma če bi zdej kupovala, bi še nekaj več, ker Draž je to dobil za 2. RD, naši pa bojo skoraj 3 in sicer: lego duplo intelli train, ampak sem ga pri nas vidla samo 1x v mercatorju pa še to ena založena in cela raztrgana škatla. Iste kocke, samo "pametne", lokomotiva vozi z različno hitrostjo ob različnih strojevodjih, pre tunelom in odprto kretnico se ustavi, zapiska,... Aja, to pa res, v US niso moderne in se prodajajo po smešni ceni. Mislim, po normalni ceni, ker je ipak samo plastika. Pri nas so malo precenjene, sem pa mislila, da so na Danskem kaj cenejše, figo, še dražje . Sej tvoj je dostikrat čez lužo, bo on pritrogal domov ;) Drgač škatla je ogrooooooooomna, ampak če pa ven vzameš, gre pa komot zraven cunj v potovalko ;) jaz se sicer nisem kej dosti poglobila v te kocke in vlakce, ker je bolj na tekočem.Mi je pa čudno da osnovnega Train kompleta ni možno nadgrajevat ...bi pa vzela ta deluxe komplet, če bi bila kej bolj normalna cena, npr 90€ kot je dskubin a se jih da kej preko neta naročit iz usa??? se splača? dskubin - lepo potujte danes!!!!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|