|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
1.11.2009 20:51:52   
thaiss
no, da se še jaz po dogem času oglasimuser posted image

kati- lih danes sem vidla v BC novičkah da imajo harmoniki, tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165970
pomoje bo za začetek kar OK.

Matia ima neko klaviaturo z mikrofonom in je imel en mesec vsak dan pevske vaje user posted image user posted image , naša ušesa pa user posted image ampak naj ima svoje veselje. Zdej se najraje igra s svojimi ˝prijatelji˝, to sta dva mini dojenčka , ena big size bambola in en medvedek. Lepo skrbi za njih, jim posluša srčka, jih nahrani in pelje na sprehod....čist nič fantovska igrauser posted image
ja no, Legice so itak zakon, tako da bo dobri mož prinesel tole
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192027
Drugače pa smo zdravi (tok-tok), rad hodi v vrtec (HB) je še vedno priden, kar uboga itd....se nima kaj tožit user posted image

pikcauser posted image user posted image
Brina pikepoke na prstek user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 1.11.2009 20:52:17 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.11.2009 21:41:35   
Žabika
Oj, oj punce!
Pri nas tudi vse lepo teče, imamo se fino.

tinaaja: štartam 09.11. in to redno - urnik zaenkrat še kar, edina skrb je lokacija - MB, ampak tudi to bo upam, da šlo.

kati: mi dlje od ksilofona še nismo. Mi tudi tale neuglašena mizika izpod malih rok ne potegne. Ampak, če je želja tako velika, jo pa le uresničite.

thaiss: tudi pri nas DM že naroča legice - vlak, ampak so mi prijatelji razložili, da se ne splača kupit tega osnovnega seta, ampak delux, ki ga potem lahko še nadgrajuješ z kretnicami, pa križišči, kar baje tega osnovnega ne moreš. Ima pa Quelle trenutno najbolj ugodne Legice. BC je drag kot hudič. Kako je pa kaj v IT glede cene legic? V US pa so določene reči smešno poceni.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.11.2009 22:31:52   
dskubin
žabika - mislim, da tudi tega osnovnega lahko nadgradiš, sej so iste tračnice (nisem prepričana, se mi pa zdi, da so drugačne od tistega čisto majhnega kompletka, ki je kot nek cirkus). Mi imamo delux, najcenejši pa je bil v Mullerju (okrog 90€), v Ita niso nič kaj cenejše, kvečjemu dražje. Ma če bi zdej kupovala, bi še nekaj več, ker Draž je to dobil za 2. RD, naši pa bojo skoraj 3 in sicer: lego duplo intelli train, ampak sem ga pri nas vidla samo 1x v mercatorju pa še to ena založena in cela raztrgana škatla. Iste kocke, samo "pametne", lokomotiva vozi z različno hitrostjo ob različnih strojevodjih, pre tunelom in odprto kretnico se ustavi, zapiska,...

Aja, to pa res, v US niso moderne in se prodajajo po smešni ceni. Mislim, po normalni ceni, ker je ipak samo plastika. Pri nas so malo precenjene, sem pa mislila, da so na Danskem kaj cenejše, figo, še dražje user posted image . Sej tvoj je dostikrat čez lužo, bo on pritrogal domov ;) Drgač škatla je ogrooooooooomna, ampak če pa ven vzameš, gre pa komot zraven cunj v potovalko ;)

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.11.2009 22:37:12 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 228
2.11.2009 8:23:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

žabika - mislim, da tudi tega osnovnega lahko nadgradiš, sej so iste tračnice (nisem prepričana, se mi pa zdi, da so drugačne od tistega čisto majhnega kompletka, ki je kot nek cirkus). Mi imamo delux, najcenejši pa je bil v Mullerju (okrog 90€), v Ita niso nič kaj cenejše, kvečjemu dražje. Ma če bi zdej kupovala, bi še nekaj več, ker Draž je to dobil za 2. RD, naši pa bojo skoraj 3 in sicer: lego duplo intelli train, ampak sem ga pri nas vidla samo 1x v mercatorju pa še to ena založena in cela raztrgana škatla. Iste kocke, samo "pametne", lokomotiva vozi z različno hitrostjo ob različnih strojevodjih, pre tunelom in odprto kretnico se ustavi, zapiska,...

Aja, to pa res, v US niso moderne in se prodajajo po smešni ceni. Mislim, po normalni ceni, ker je ipak samo plastika. Pri nas so malo precenjene, sem pa mislila, da so na Danskem kaj cenejše, figo, še dražje user posted image . Sej tvoj je dostikrat čez lužo, bo on pritrogal domov ;) Drgač škatla je ogrooooooooomna, ampak če pa ven vzameš, gre pa komot zraven cunj v potovalko ;)

jaz se sicer nisem kej dosti poglobila v te kocke in vlakce, ker je bolj user posted image  na tekočem.Mi je pa čudno da osnovnega Train kompleta ni možno nadgrajevatuser posted image ...bi pa vzela ta deluxe komplet, če bi bila kej bolj normalna cena, npr 90€ kot je dskubin
a se jih da kej preko neta naročit iz usa??? se splača?

dskubin - lepo potujte danes!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.11.2009 9:48:14   
K_a_t_i
U, ste se pa razpisale :)

Mah, bomo še videl kaj bo s to harmonko... Včer je namreč izjavu, da harmoniko bo dobil, ko bo šel v šolo. Zdej bi pa on štiri kolesnik - tak OGROMEN! Sem rekla, da dedek Mraz pa tega ne bo mogu prnest pa da imamo majhno stanovanje. In me je koj zabil: "Sej dedek Mraz je močan!" user posted image  Bomo še mal počakal... Sem pa drgač jst tud te male harmonike gledala, samo tega se mi zdi, da bi se prehit naveličal, ker ne bi blo nobene melodije ven - zato sem spraševala za kako tako, ki že ima not posnete pesmice.

A ve ste se pa na vlakce vrgle? Žiga ma tudi zelo rad in vlakce in legice - samo pa že imamo eno tako plastično cesto z avtomobilčki, tako da še ene podobne stvari ne bi.

Kaj boste pa kej druge nabavljale? Zbiram ideje user posted image . Kako tako igro, ki se jo gre Matija, bi mu tud jst predlagala user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.11.2009 10:22:09   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Kaj boste pa kej druge nabavljale? Zbiram ideje user posted image . Kako tako igro, ki se jo gre Matija, bi mu tud jst predlagala user posted image .

moj predlog je bil ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175189
pa sem jih takoj nazaj dobila od možauser posted image ..
...bo treba res eno pupiko za mamo naštimatuser posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 2.11.2009 10:23:20 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.11.2009 10:39:17   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

moj predlog je bil ta http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=175189
pa sem jih takoj nazaj dobila od možauser posted image ..
...bo treba res eno pupiko za mamo naštimatuser posted image

hihihiihi, razumem tvojega moža user posted image user posted image user posted image . Jst bi tud čukast pogledala user posted image . Ja, pupiko za mamo user posted image  - dejmo, dejmo akcija!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.11.2009 13:06:10   
Dajadada
Ojla še mal od mene.

Uživamo doma...brišemo noske enkrat enemu, enkrat drugemu...v glavnem se mi zdi, da samo to počnem.

Vrtca še zmer nimamo za tima...odprtje nove enote se kar zamika in zamikauser posted image user posted image user posted image . Meni pa dopusta zmanjkuje, tako da bo treba kar ornk babice vprečt in jih namatrat. No sej na srečo je tim angelček, tko da z njim ni veliko dela. če sta oba skup je pa jaooouser posted image user posted image user posted image . Treba se je ves čas ukvarjat z njima, pol je ok, če pa hočeš še kaj naredit zraven, je pa takoj kaj narobe. Ampak gre na boljšuser posted image .

Tim še veselo šiba naokrog in tudi spi veliiiiko bolje. Verjetno lahko to kar povežem, ker je bilo pri nejcu tudi podobno. zgleda, da se morata res namatrat in nahodit, nalaufat čez dan, da pol spita.

Vreme oz. letni čas mi mori...pa še slabše bo. Tok smo se razvadil, da smo bili ves čas zunaj, zdaj moramo pa že ob 4ih not bežatuser posted image , k je tema, pa zahladi tudi tok, da ni za zunaj biti. Se bo treba navadit na prihajajočo zimo.

Harmonika...z bratom sva jo imela, ko sva bila majhna, ampak to res taki grozni zvoki ven prihajajo, da ni za poslušat. Mi imamo klavir, pa kitaro...kitara je bolj neslišna, klavir pa nabijata tko, da vsi sosedje slišijo kakšen kilometer naokoliuser posted image . Kar se tiče klavirja ga priporočam, če imate glasbenike doma...se mi zdi, da še najbolj normalni zvoki pridejo ven. No ja, verjetno je veliko odvisno od tega, kakšen je. Mi imamo še mojega, tako da je star par desetletij, ampak špila pa super.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.11.2009 13:12:10   
tinaaja
uff sem si mogla prav pavzo vzet za vse prebrat user posted image

zabika user posted image  .. bos pa krofe nosila nam v lj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

...brišemo noske enkrat enemu, enkrat drugemu...v glavnem se mi zdi, da samo to počnem.

ne govor user posted image  mi imamo dva sesalca, enga za tla enga za nos user posted image

legice - metro v at jih ima ugodno..  brina je dobila zdaj druzinsko hiso.

decembra pa bo bozicek prinesel kako malenkost. sva se odlocila,da zaradi vseh daril,ki jih dobijo dec, mi2 ne bova veliko kupovala. raje kak € na varcevanje.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.11.2009 13:24:28   
Dajadada
Evo malega muzičara
user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.11.2009 13:26:15   
K_a_t_i
Sam dons je pa res pestro kle gor, še Dajadada se je javila user posted image . A se men pozna, da sem na bolniški (neč skrbet, sem že boljš)?
Ja, klavir/no, sintesizer/ je tud ena od opcij.... We shell see. Družinska hiša je pa kaj? Mogoče bi to blo za našga - k prejšen teden k sem šla po njega v vrtec sem ga dobila kako streho na eni hiši za punčke drgne. Sem hotla doma izkoristit, sem mu koj cunjo v roke porinla, pa ni blo nobenga efekta user posted image .
Dons me je pa čist preveč po tem forumu user posted image ...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.11.2009 13:28:08   
K_a_t_i
Iiiiiiiii Dajadada, kok je pa dober!!! user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.11.2009 13:36:03   
tinaaja
kati http://www.eigrace.com/popup_image.php?pID=3218&imgID=1

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.11.2009 13:38:06   
tinaaja
za nl bo verjetno dobila kaj na kolesih od legota.. kaj priporocate? pa da gredo ti mali clovecki not za volan user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.11.2009 13:46:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

kati http://www.eigrace.com/popup_image.php?pID=3218&imgID=1

Uuuuuuuu, zelo všečno!
Lego na kolesih - edin "dober" je tovornjak hruška user posted image . No, pa kak policijski z lučkami je tud ok. Samo si pa kr ne predstavljam, da bi se Brina s tem igrala user posted image . Človečki grejo pa itak vsi v vse. Ma ne vem - jst sem nad temi Lego vozili kar malo razočarana. Žiga ima še najraje čist navadno kocko s kolesi, pol si pa sam gor sezida kar mu paše.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.11.2009 14:02:42   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Žiga ima še najraje čist navadno kocko s kolesi, pol si pa sam gor sezida kar mu paše.

no saj kaj tazga se meni tudi zdi se najboljs. moram najt kater komplet ima najvec tega.. hisa je pa kul, samo je se prezahtevna, da bi jo sama zgradila. ampak se pa zamoti(mo) z njo na polno user posted image  dober nakup!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.11.2009 21:02:59   
Žabika
Uf, uf, debata!

legice - vlak: tudi jaz ne vem, če se tistega osnovnega seta res ne da nadgradit, ampak sem ubogala prijatelje. Mogoče so pa to rekli samo za to, ker vedo kako se bo tudi oči z veseljem igral s tem ... Ja, oči gre pa zdaj kmalu v US, pa bo samo rezervne oziroma dodatne dele prinesel, cele škatle pa ne. Sem jo kar pri Q naročila; me je prišla 80 eur.

tinaaja: obstaja tudi rešilec. Lušten!

Tim: luškan! Onemenband!

Žiga: user posted image user posted image Glihkar ti bo rekel, da je DM samo v pravljicah.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.11.2009 21:20:22   
thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Uf, uf, debata!
Sem jo kar pri Q naročila; me je prišla 80 eur.

Quelle ??

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.11.2009 21:49:47   
K_a_t_i
A Quelle še dela v Sloveniji? So namreč bankrotirali... V Nemčiji imajo totalne razprodaje, da sčistijo skladišča in s tem vsaj delno pokrijejo izgube.

Žabika, mi se bomo pa hodil h vam igrat z vlakci user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.11.2009 22:22:45   
Žabika
Kati: Zmenjeno, ampak to bo potem šele drugo leto. Upam, da se še spomniš, kaj si zadnjič napisala, ker jaz še vedno čakam!

Za quelle pa ne vem, poskusila sem, odgovora pa še ni. Bomo videli. V Nemčiji se jim je vse sesulo, ko so začeli s totalno razprodajo.

nalepke: a so vaši sončki tudi nori na njih? Hana nori, samo da jih omeniš. Pa so lahko tudi Mercatorjeve nalepke, samo da je na eni strani lepljivo. ;)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.11.2009 23:04:09   
sezam

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
nalepke: a so vaši sončki tudi nori na njih?

Ja, oba. e bi pustila bi vse polepila user posted image

harmonika - tud pri nas navijata, sam bi blo/bo treba 2 kupit, ker drugače bo skoz dretje. Kaj bodo pa prinesli dobri možje, se pa še nisem čist odločila. mogoče celo harmonike, ali pa kaj bruderjevega (bagre), ali ... legic imata pa zaenkrat dovolj. Dobita kasneje klasične (4+).

dajadada
- user posted image user posted image iiii kok je prisrčen. Cukerček user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 246
3.11.2009 8:01:31   
skačica
jutro!

Obe spita(upam, da še)in imam svojih 5 minut. No, Zara že nekaj gode.

Pri nas so tud aktualne nalepke, si jih najraje lima po rokah- HB, tam gre vsaj BP dol. Pa na štampiljke. No, tle je pa problem. Je poštempljala cel pralni stroj in zdej hudiča ne spravimo dol, je neka močna tinta al kaj?

Pa igra tud rada, ampak ne na harmoniko, sintisajzer je bil neki časa zakon. Tak, da je lahk kej zaigrala pa tud kar nekaj posnetih melodij ima in spremljav. Pa mikrofon je zraven, da je lahko še kaj zapela. No, zdej stoji v kotu pri moji mami in se vsake tok časa kdo od naših treh mulčkov spotakne ob njega in pol imamo pevske vaje. Fanta imata še harmonikeuser posted image . Smo ša ta inštrument kupili v A v Toysu in je res trpežen in vreden eurčkov.

Letim........nadaljujem, Iza kliče

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 247
3.11.2009 8:07:18   
skačica
no, se oblači, jaz pa nadaljujem:
v glavnem pri nas bo nosil samo Miklavž, mogoče kakšno malenkost Božiček, ampak mislim, da ne. Za Miklavža bodo bolj bogata darila, ne vem pa kaj še. Iza pregleduje kataloge in razmišlja kaj bi imela, jaz pa tud premišljujem, ampak še ne vem.

Spet letim, ker gdč želi, da jo jaz oblečemuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 248
3.11.2009 8:29:48   
draja
Jutro!

he, he kaj naj rečem - ko imaš 2 mulčka si misliš ma kaj imajo za jamrat uni, ki imajo samo enegauser posted image user posted image . Ko imam samo enega doma oz. drugi spi se mi zdi kot da sem na dopustu user posted image .

Drugače se imamo pa luštno. Zdaj je bilo pestro, ker je bila Živa fejst bolna, tamali pa s krčki, ampak zdaj smo že bolje. Moram pa res pohvalit našo punco, ki je od prvega dne takooooo pridna in nežna do svojega bratca. Ma nobenih problemov ni bilo z njo, nobenega ljubosumja, vse se ji da dopovedat (npr. da ga pusti pri miru, da ne jemlje njegovih stvari, da ne hodi okrog njega ko je bolana...). Ma res, sem pričakovala čist kontra reakcijo.

Za pokomentirat se je pa vsega preveč nabralo.

Darila pri nas bo verjetno enaka Lego hišica kot jo je dobila Brina (sem jo že lani hotla, pa jih je decembra povsod zmanjkalo), pa mogoče tudi Lego vlak. Mogoče še kakšno glasbilo.

Skačica super porodna zgodba!!!

Dajadada mali je res cuker!!! Pa kako je že velik. Noro res!

Dskubin uživajte v Angliji!

Tinaaja k vam pa spet pošiljam zdravja, zdravja, zdravja,...

Encijan pojma nimam če so Živi naredili tudi krvne teste za alergijo na KM, ker je bil mož z njo in je pozabil vprašat. Vem da so ji vzeli fuuul krvi. Zdaj nekaj za preiskave pred cepljenjem, verjetno pa tudi za teste. Bom videla ko bo (če bo) prišla kakšna odpustnica po pošti. Zdaj se moramo naročiti na mlečno provokacijo in če jo uspešno prestanemo adijo dieta!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 249
3.11.2009 8:50:28   
erna14
vprasanje-a ce noska skoz cistis z fiziolosko, nacin v eno nosnico not spricnes na drugi strani pa da vn pihne to ne mora kaj skodit na vonj ali kaj drugega ,mislim ni panike ker mi mamo skoz neki z nosom razen poleti je mir,drugac ga mormo pa vsak dan pucat skoraj

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!
Kdo so Miklavž, Božiček in Dedek Mraz?
photo
Kdo so pravljični možje, ki se jih naši otroci tako veselijo? Razen tega, da vsi trije obdarujejo otroke in da prihajajo...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?