Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:17:36
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit a je to povezano? A prvič po porodu si dobila? prvič sedaj po porodu, Kokica; ja mleko dobi drugačen okus in ga znajo otroci zavračat; ima drugačen vonj in tudi barvo tako da Leo to očitno moti ampak jo ni dolgo; zdaj pred spanjem se je kr na obe joški spravla in jih spraznila tko da upam da bo tudi teh par dni papcala pri meni; nisem ti jaz lih od flašk, pa vodo nosit s sabo pa tko; sej če bi bla sila verjetno bi nosla tko pa joško ven in gremo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:18:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, še malo pa bomo na 6. delu. dejmo čvekat, puste pri miru
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:18:29
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a ti prideš na FB? z mano se je očitno skregu neki šteka, ja. meni tudi a ti si gor al ne? Najaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:18:47
|
|
|
|
NoBady
|
čer...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:19:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady čer... olla, kako si? Pa Taj? Sta zdrava? Kdaj boš na Obali?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:20:28
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a ti prideš na FB? z mano se je očitno skregu neki šteka, ja. meni tudi a ti si gor al ne? Najaa sem gor, ja. sem se hotla neki razpisat, ker sem besna ko ampak ne gre.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:21:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady čer... a si me hotla kej vprašat? povedat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:21:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a ti prideš na FB? z mano se je očitno skregu neki šteka, ja. meni tudi a ti si gor al ne? Najaa sem gor, ja. sem se hotla neki razpisat, ker sem besna ko ampak ne gre. a res? ja, meni ga zdaj sploh ne odpre, mrtvo vse; čaki bom še enkrat se prijavla in odjavla sploh ne gre
< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 2.11.2009 21:22:29 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:23:12
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledla. pa misliš, da bi to uspeli tak hitro skup spesnit?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:23:21
|
|
|
|
Najaa
|
NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:24:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit a je to povezano? A prvič po porodu si dobila? prvič sedaj po porodu, Kokica; ja mleko dobi drugačen okus in ga znajo otroci zavračat; ima drugačen vonj in tudi barvo tako da Leo to očitno moti ampak jo ni dolgo; zdaj pred spanjem se je kr na obe joški spravla in jih spraznila tko da upam da bo tudi teh par dni papcala pri meni; nisem ti jaz lih od flašk, pa vodo nosit s sabo pa tko; sej če bi bla sila verjetno bi nosla tko pa joško ven in gremo super, samo, da je pila! Tega pa nisem vedela.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:25:09
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! ne bom pozabila. ne zaj. me Kako si? dobro. likam, da malo nadoknadim za celodnevno zabušavanje. pa mi je para ven iz likalnika butnila in zaj moj popravla.... jaz pa lahko tu gor malo čekiram vsak izgovor je dober da pridem na RR pridna si...ni kaj...G. pa naj le dolgo popravlja. Pozdravi ga! he he. bom hvala. kak si pa ti kaj? pa skokec in D.?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:25:14
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela? dela, dela; jaz pa sama z otročki, kužkom in muco
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:26:25
|
|
|
|
Najaa
|
KOKICA, kako je kaj V? Kako je na FT?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:26:39
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit a je to povezano? A prvič po porodu si dobila? prvič sedaj po porodu, Kokica; ja mleko dobi drugačen okus in ga znajo otroci zavračat; ima drugačen vonj in tudi barvo tako da Leo to očitno moti ampak jo ni dolgo; zdaj pred spanjem se je kr na obe joški spravla in jih spraznila tko da upam da bo tudi teh par dni papcala pri meni; nisem ti jaz lih od flašk, pa vodo nosit s sabo pa tko; sej če bi bla sila verjetno bi nosla tko pa joško ven in gremo super, samo, da je pila! Tega pa nisem vedela. jz sem sicer vedla, da je drugačno mleko med M samo da pa ima drugačen vonj in tako pa sem danes zvedla in tudi sama pol ugotovila; zdaj sem pa vesela, da ni blo treba flaške dat, nardila sem jo že pa jo je Žigec spil
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:26:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela? dela, dela; jaz pa sama z otročki, kužkom in muco a spijo vsi?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:30:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela? dela, dela; jaz pa sama z otročki, kužkom in muco a spijo vsi? seveda;jaz sem lih juhco precedila, da se ohladi; moram še po kuhnji mal pospravit in pripravit tor+bo za jutri
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:32:50
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela? dela, dela; jaz pa sama z otročki, kužkom in muco a spijo vsi? seveda;jaz sem lih juhco precedila, da se ohladi; moram še po kuhnji mal pospravit in pripravit tor+bo za jutri Jaz sem tud že prštimala jutrišnje kosilo. Sem ga pa koooomaj skuhala, ker danes sem res mela dve levi roki. Ma še to je premilo. VSE mi je šlo narobe! Zdej špa čakam, da še Tija zaspi in grem pripravit za jutri. A pol velja kot dogovorjeno?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:34:55
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Najaa NoBady sem ugotovila, kaj te zanima. In ti povedala. mamaM ne sekiri se. Kje maš možeka? Sigurno dela? dela, dela; jaz pa sama z otročki, kužkom in muco a spijo vsi? seveda;jaz sem lih juhco precedila, da se ohladi; moram še po kuhnji mal pospravit in pripravit tor+bo za jutri Jaz sem tud že prštimala jutrišnje kosilo. Sem ga pa koooomaj skuhala, ker danes sem res mela dve levi roki. Ma še to je premilo. VSE mi je šlo narobe! Zdej špa čakam, da še Tija zaspi in grem pripravit za jutri. A pol velja kot dogovorjeno? a ne spi še Tija? boš jutri povedala; ja, jz sem 100% za druge pa ne vem.....ena mogoče zamudi, ena zaspi, ena mogoče ne pride; sej veš kako to gre
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:36:40
|
|
|
|
Najaa
|
Punce nujno, a obstaja kakšen komad na temo Špijuni su među nama? Nujno rabim!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!