Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:01:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! ne bom pozabila. ne zaj. me Kako si?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:01:15
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer in lahko noč tistim, ki že odhajate čeeer. Ste umli zobke? ja si jih je kar sama med kopanjem, s krpico in vodo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:01:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ej, še malo pa bomo na 6. delu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:03:34
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ej, še malo pa bomo na 6. delu. sva istih misli
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:06:04
|
|
|
|
felix7
|
a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:07:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? ne, nisem gledala..kaj pa je z Izolo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:07:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledala. Ma ne vem če je to glih tak res,..a misliš da nebi blo nič po TV.ju? Dvomim, ..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:08:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, grem spat. Lahko noč
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:10:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledala. Ma ne vem če je to glih tak res,..a misliš da nebi blo nič po TV.ju? Dvomim, .. ziher ni res. če bi blo, bi mi soseda 100% omenla. ena, ki vse ve.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:10:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledala. Ma ne vem če je to glih tak res,..a misliš da nebi blo nič po TV.ju? Dvomim, .. ziher ni res. če bi blo, bi mi soseda 100% omenla. ena, ki vse ve. Kaj pa? Tasa- lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:11:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? ne, nisem gledala..kaj pa je z Izolo? tist, k smo se prej pogovarjale... ena je na rrju objavla, da se je v izolski P v enem tednu rodilo 8 mrtvih otrok, vse mamice pa naj bi mele pregled na isti dan...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:12:04
|
|
|
|
yania
|
nisem gledala Sveta.....po mojem tudi ne drži to no..sem pa brala danes tragično zgodbo 2 letnega dečka, ki ga je mama povozila..pa kaki cukerček je bil mali, s takimi rjavimi kodri...boga družina, in zdej bo mama kaznovana,kot da že ne trpi dovolj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:12:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledala. Ma ne vem če je to glih tak res,..a misliš da nebi blo nič po TV.ju? Dvomim, .. ziher ni res. če bi blo, bi mi soseda 100% omenla. ena, ki vse ve. ma jaz sem takoj dvomla v to. Ker če je samo ena smrt nepojasnena v kakšni P. je to po TV non stop kar nekaj časa, ne pa da bi jih bilo 9 ?!?! In da to nebi bilo po TV-ju?! Ni šans..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:12:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? ne, nisem gledala..kaj pa je z Izolo? tist, k smo se prej pogovarjale... ena je na rrju objavla, da se je v izolski P v enem tednu rodilo 8 mrtvih otrok, vse mamice pa naj bi mele pregled na isti dan... eh....pa ena se je šla črni humor verjetno ...nisem nič zasledila...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:13:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a je katera gledala Svet? najbrž ni blo nič govora o Izoli, ne? nisem gledala. Ma ne vem če je to glih tak res,..a misliš da nebi blo nič po TV.ju? Dvomim, .. ziher ni res. če bi blo, bi mi soseda 100% omenla. ena, ki vse ve. Kaj pa? Tasa- lahko noč! danes je ena pametna buča napisala na rr, da se je nekaj dni nazaj v izolski P rodilo 8 mrtvih otrok. Pa nič ni blo na TV, nihče nič ne ve tukaj okoli... tako da ziher ni res. Mislim, s čem vse se folk zafrkava...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:13:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! ne bom pozabila. ne zaj. me Kako si? dobro. likam, da malo nadoknadim za celodnevno zabušavanje. pa mi je para ven iz likalnika butnila in zaj moj popravla.... jaz pa lahko tu gor malo čekiram vsak izgovor je dober da pridem na RR
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:13:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania nisem gledala Sveta.....po mojem tudi ne drži to no..sem pa brala danes tragično zgodbo 2 letnega dečka, ki ga je mama povozila..pa kaki cukerček je bil mali, s takimi rjavimi kodri...boga družina, in zdej bo mama kaznovana,kot da že ne trpi dovolj... kje si to prebrala..jaz bi tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:14:03
|
|
|
|
felix7
|
Najaa, a ti prideš na FB? z mano se je očitno skregu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:14:50
|
|
|
|
tasa_m
|
Zdaj pa res grem.. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:14:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania nisem gledala Sveta.....po mojem tudi ne drži to no..sem pa brala danes tragično zgodbo 2 letnega dečka, ki ga je mama povozila..pa kaki cukerček je bil mali, s takimi rjavimi kodri...boga družina, in zdej bo mama kaznovana,kot da že ne trpi dovolj... kje si to prebrala..jaz bi tudi. ma dej, a res bi to brala? ne vem no, jaz pa takih žalostnih stvari raje ne berem...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:15:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, a ti prideš na FB? z mano se je očitno skregu neki šteka, ja.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:15:35
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! ne bom pozabila. ne zaj. me Kako si? dobro. likam, da malo nadoknadim za celodnevno zabušavanje. pa mi je para ven iz likalnika butnila in zaj moj popravla.... jaz pa lahko tu gor malo čekiram vsak izgovor je dober da pridem na RR pridna si...ni kaj...G. pa naj le dolgo popravlja. Pozdravi ga!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:15:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: yania nisem gledala Sveta.....po mojem tudi ne drži to no..sem pa brala danes tragično zgodbo 2 letnega dečka, ki ga je mama povozila..pa kaki cukerček je bil mali, s takimi rjavimi kodri...boga družina, in zdej bo mama kaznovana,kot da že ne trpi dovolj... kje si to prebrala..jaz bi tudi. ma dej, a res bi to brala? ne vem no, jaz pa takih žalostnih stvari raje ne berem... jaz tud ne... še manj pa neresničnih kot tole z 8 mrtvimi dojenčki.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:16:29
|
|
|
|
Najaa
|
eh, ne bom.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 2.11.2009 21:19:17 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:17:26
|
|
|
|
yania
|
včeraj je bilo na 24 ur, na netu, samo nič konkretnega, danes pa v novicah, podrobno....pa slikice... si ne predstavljam kako je to, pa ne vem kako lahko starši preživijo tako zadevo,no imajo še eno hčerko 5 let staro...ona jih bo držala gor..ma res je grozno...čakaj, bom mal prelistala po netu, če je kje gor...samo minutko...
|
Nosecnice in vrememaca83 RRPo parih dneh nore vročine se je končno malo ohladilo. Sonosečke, kakšno se vam zdi vreme?koncno grem lahko sprosceno ven iz hise (
67%)
pa ne dez no, mi pa pakiramo za morje (
6%)
vreme me sploh ne moti (
11%)
na nasem koncu je dezja prevec (
0%)
temperatura sploh ne vpliva na moje pocutje (
17%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!