Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:24:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika kaj pa je to? smetlika ... sicer pa je precej pogosta po bolj suhih travnikih, pa v hribih. tam kjer je plahtica in materina dušica. precej jo je na polževem in okoliških hribčkih, na veliki planini .... je precej močna in veže nase bakterije, zato je tako dobra za vnetja oči. lahko se jo meša s plavico. res je treba zelo paziti, da je vse sterilno in je zato najbolje, da se čaj nanese s kapalko na gazo, s katero se potem umije oko s potegom od zunanjega roba proti nosu. to potem zavržeš in za drugo izmivanje uporabiš drugo gazo. cveti od julija pa septembra se jo tudi še najde. v času cvetenja se jo tudi nabira.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:36:44
|
|
|
|
spps
|
oj! ste kaj pridne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:36:57
|
|
|
|
trezika
|
vau, to pa je izčrpen odgovor hvala za pojasnilo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:37:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:37:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? vedno
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:39:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? vedno
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:41:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? ojla, jaz vedno :D, pa ti kako?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:42:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer a moram nazaj brat?,hitri povzetek prosim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:43:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? ojla, jaz vedno :D, pa ti kako? ne bom jamrala , za to pa ne bom nič komentirala grem pod tuš , pa spat...če bo kaj od tega tak,da lahko noč vsem ;D
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:44:24
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? ojla, jaz vedno :D, pa ti kako? ne bom jamrala , za to pa ne bom nič komentirala grem pod tuš , pa spat...če bo kaj od tega tak,da lahko noč vsem ;D To,pa je blo brzinsko .Lahko noč.
< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 2.11.2009 20:45:13 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:45:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit a je to povezano? A prvič po porodu si dobila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:45:51
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? ojla, jaz vedno :D, pa ti kako? ne bom jamrala , za to pa ne bom nič komentirala grem pod tuš , pa spat...če bo kaj od tega tak,da lahko noč vsem ;D nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:47:05
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA uf, tu smo pa mi že pravi eksperti glede na to, da ima Jure vnetje že skoraj od rojstva (samo pri nas je vzrok zamašena solznica). S kamilico se lahko izpira oko, ali pa se gazico namoči v kamilico in jo podrži za kakšno minuto na očesu. Kamilico nam je priporočila tako P v porodnišnici kot Juretova osebna P. Lahko se v oko tudi brzgne materino mleko, ampak so P rekli, da so v mleku prisotne tudi bakterije. Oko se lahko izpira tudi s fiziološko raztopino in če se v parih dneh stanje ne izboljša, P predpiše antibiotik (običajno ciloxan).
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:47:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ... sicer pa je precej pogosta po bolj suhih travnikih, pa v hribih. tam kjer je plahtica in materina dušica. precej jo je na polževem in okoliških hribčkih, na veliki planini .... je precej močna in veže nase bakterije, zato je tako dobra za vnetja oči. lahko se jo meša s plavico. res je treba zelo paziti, da je vse sterilno in je zato najbolje, da se čaj nanese s kapalko na gazo, s katero se potem umije oko s potegom od zunanjega roba proti nosu. to potem zavržeš in za drugo izmivanje uporabiš drugo gazo. cveti od julija pa septembra se jo tudi še najde. v času cvetenja se jo tudi nabira. o, to je pa čisto blizu nas bom svojo mami (Pehto ) vprašal, če ji je ta zel kej znana.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:48:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
Cita- za očke se lahko uporabi tudi fiziološka raztopina PHYSIODOSE, je sterilna v majnih pakungah in namenjena ravno za oči, no pa za nos seveda. Jaz samo to uporabljam. Dobi pa se v lekarni.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:49:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps oj! ste kaj pridne? ojla, jaz vedno :D, pa ti kako? ne bom jamrala , za to pa ne bom nič komentirala grem pod tuš , pa spat...če bo kaj od tega tak,da lahko noč vsem ;D nočko, upam, da boš se naspala..no, vsaj malo naspala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:52:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ... sicer pa je precej pogosta po bolj suhih travnikih, pa v hribih. tam kjer je plahtica in materina dušica. precej jo je na polževem in okoliških hribčkih, na veliki planini .... je precej močna in veže nase bakterije, zato je tako dobra za vnetja oči. lahko se jo meša s plavico. res je treba zelo paziti, da je vse sterilno in je zato najbolje, da se čaj nanese s kapalko na gazo, s katero se potem umije oko s potegom od zunanjega roba proti nosu. to potem zavržeš in za drugo izmivanje uporabiš drugo gazo. cveti od julija pa septembra se jo tudi še najde. v času cvetenja se jo tudi nabira. o, to je pa čisto blizu nas bom svojo mami (Pehto ) vprašal, če ji je ta zel kej znana.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:53:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:55:06
|
|
|
|
trinity22
|
dober večer in lahko noč tistim, ki že odhajate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:55:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! pa idi po novi fotoaparat-vodni, da se boste lahko pod vodo slikali
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:56:03
|
|
|
|
yania
|
Čer kako smo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:56:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 dober večer in lahko noč tistim, ki že odhajate čeeer. Ste umli zobke?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:57:31
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! ne bom pozabila. ne zaj. me
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:58:10
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! pa idi po novi fotoaparat-vodni, da se boste lahko pod vodo slikali že gledam po netu, ki se da dobit
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 21:00:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ jutri ne pozabi na plavanje! Boš lahko Klaro kar v vodi podojila, kot je to sedaj moderno, če še ne veš! pa idi po novi fotoaparat-vodni, da se boste lahko pod vodo slikali
|
|
|
Ko otrok rišeAdminKo moj otrok riše, jaz največkrat:vprašam, da mi pove kaj je narisal (
36%)
okaram, česa ni lepo narisal (
1%)
svetujem kaj lahko popravi, da bo lepše (
1%)
narišem sam/a da vidi kako se kaj nariše (
0%)
pohvalim, da se je zelo potrudil (
61%)
ga spodbujam za drugačne dejavnosti (
0%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!