Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 16:20:03
|
|
|
|
mama_milchy
|
jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 16:24:02
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 16:36:04
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 o, Najaa je že skuhala, pospravla in dala otroke spat, zdej je pa pršla na rr ne, Najaa je dop kofetkala, šla z Niko na FT, kupila možu in sebi kebab in zdaj kulira preden gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 16:45:43
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit mamaM
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 16:55:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit Tolaži se s tem, da zdaj lahko gresta v nove boje!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 17:14:18
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit Bo pa mogoče zato rajše papcala hrano za ta velike.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 17:44:00
|
|
|
|
|
Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:02:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
cita; če se ne motim naj se ne bi s kamilicami nič po učkah tikalo; pokliči P; punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli..... zdaj pa k dogodku pred kako minuto: mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho. Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral je pa bil korak od nje na kavču tko da
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:16:06
|
|
|
|
yania
|
No evo.,,.sem se prikopala do računalnika, ko imam tako v bajt, da komaj hodimo....zdej po beljenju pa akcija-ćiščenje...grrrr....sobica je dokončana, no, temno barvo, ki je spodaj bo treba verjetno še enkrat,,,,tako da potem slikam, ko bo čist konc.... Naja je spet pri babi, ji dela družbo ker je dedi šel v Dalmacijo obirat mandarine...meni bo pa tudi dolgčas...je taka tišina in mir ko je ni....nismo navajeni.... nič, gremo pucat...lepo bodite... kaj dogaja nimam časa brati nazaj.,..bom zvečer če utegnem.. aja, Feliks hvala za link...sej ne vem če mi s tam kaj prav pride...zdej me je barva mal šokirala, ker sva res temnirala ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:17:35
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi uživamo, ampak sem rekla, da danes pa moram napisat, kaj sem videla. NO najprej opazim eno skupino italjanov vodi z dvema dojenčkama, ki ju slikajo pod vodo, so očiten kupili nov podvodni fotoapart, mislim mala so tunkali ko nori, maladva pa jokala, potem so me razjezil s tem ko so eni majhni punčki pokazali, da naj kar lula v vodo(men so to ne zdi ravno lepo). In da ni dovolj očitno tej Italjani nimajo časa iti iz vode ampak kar dojijo stoje v vodi, dobesedno, pač mali je lačen, mama potegne svojo zizo ven in mu da jest, dober potem pa še druga in so tako dojile v vodi.Očitno je to moda Drugače pa za vse , za vse ki ste dobili zobke in za vse, ki imate obmesečnice caw
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:21:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA s kamilicami baje ni priporočljivo... ne vem, Nika je imela 2x vnetje oči in je obakrat dobila AB kapljice. Veš, ni nujno it ven, da prehladiš oko. Lahko si npr. z rokico smrkelj iz nosa obriše in potem pomenca oko in je vnetje tu.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:28:34
|
|
|
|
sonček85
|
KLIKNI NA TA LINK.NI POTEGAVŠČINA JE SAMO DOBRO DELO ZA UBOGEGA FANTKA,KI GA JE ZAPUSTILA MAMI(PREBERI PRVO STRAN ) http://www.ringaraja.net/forum/m_4557726/mpage_1/key_/tm.htm
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:29:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA s kamilicami baje ni priporočljivo... ne vem, Nika je imela 2x vnetje oči in je obakrat dobila AB kapljice. Veš, ni nujno it ven, da prehladiš oko. Lahko si npr. z rokico smrkelj iz nosa obriše in potem pomenca oko in je vnetje tu. tvpje mleko če še slučajno dojiš,ali pa s smetliko (dobiš v lekarni )
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:31:32
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Mi uživamo, ampak sem rekla, da danes pa moram napisat, kaj sem videla. NO najprej opazim eno skupino italjanov vodi z dvema dojenčkama, ki ju slikajo pod vodo, so očiten kupili nov podvodni fotoapart, mislim mala so tunkali ko nori, maladva pa jokala, potem so me razjezil s tem ko so eni majhni punčki pokazali, da naj kar lula v vodo(men so to ne zdi ravno lepo). In da ni dovolj očitno tej Italjani nimajo časa iti iz vode ampak kar dojijo stoje v vodi, dobesedno, pač mali je lačen, mama potegne svojo zizo ven in mu da jest, dober potem pa še druga in so tako dojile v vodi.Očitno je to moda Drugače pa za vse , za vse ki ste dobili zobke in za vse, ki imate obmesečnice caw svašta Lolita vi pa le uživajte ... midve sva danes spet plaavle in je bilo super, nismo pa delali nič novega, tako da nista nič zamudile
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:34:53
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!! Mi uživamo, ampak sem rekla, da danes pa moram napisat, kaj sem videla. NO najprej opazim eno skupino italjanov vodi z dvema dojenčkama, ki ju slikajo pod vodo, so očiten kupili nov podvodni fotoapart, mislim mala so tunkali ko nori, maladva pa jokala, potem so me razjezil s tem ko so eni majhni punčki pokazali, da naj kar lula v vodo(men so to ne zdi ravno lepo). In da ni dovolj očitno tej Italjani nimajo časa iti iz vode ampak kar dojijo stoje v vodi, dobesedno, pač mali je lačen, mama potegne svojo zizo ven in mu da jest, dober potem pa še druga in so tako dojile v vodi.Očitno je to moda Drugače pa za vse , za vse ki ste dobili zobke in za vse, ki imate obmesečnice caw čisto podobno italijanom;
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 18:39:50
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy cita; če se ne motim naj se ne bi s kamilicami nič po učkah tikalo; pokliči P; punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli..... zdaj pa k dogodku pred kako minuto: mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho. Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral je pa bil korak od nje na kavču tko da
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 19:12:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit saj bo saj kaki dan, da se hormoni umirijo, pa se bo potem verjetno normalno dojila....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 19:13:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy cita; če se ne motim naj se ne bi s kamilicami nič po učkah tikalo; pokliči P; punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli..... zdaj pa k dogodku pred kako minuto: mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho. Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral je pa bil korak od nje na kavču tko da joj toti Žiga z njim vam pa res ni nikoli dolgčas
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:07:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy jz sem pa žalostna je prišla teta z krvavca in naša Lea se noče dojit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:07:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA Cita, s smetliko-zel navadne smetlike. Jaz sicer nisem nikjer v Mb. dobila, ko je mela Lija očko vneto, pa mi je pol kolegica posodla tolk da sem ji skuhala,pa je bilo takoj OK.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:07:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy cita; če se ne motim naj se ne bi s kamilicami nič po učkah tikalo; pokliči P; punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli..... zdaj pa k dogodku pred kako minuto: mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho. Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral je pa bil korak od nje na kavču tko da Žiga pa je pravi car!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:21:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: cita Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA Cita, s smetliko-zel navadne smetlike. Jaz sicer nisem nikjer v Mb. dobila, ko je mela Lija očko vneto, pa mi je pol kolegica posodla tolk da sem ji skuhala,pa je bilo takoj OK. kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 20:22:23
|
|
|
|
trezika
|
Mi smo pa sinoči očitno prveč dobro spali....je zaspala ob osmih in spala neprekinjeno do 7 zjutraj.... danes pa nikakor noče zaspat...samo jamra in joka.... evo spet...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imelenca8Ime za punčkoAlexa (
33%)
Fiona (
44%)
Lety (
23%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!