|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
2.11.2009 16:09:56   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

A ste videle tole?

http://www.ringaraja.net/forum/m_4626761/mpage_1/key_/tm.htm#4627113

user posted image user posted image user posted image

glede na to, da poje, kot bi bil kastriran, mi ni jasno, kako mu je to uspelo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa je izjava stoletja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
2.11.2009 16:20:03   
mama_milchy
jz sem pa žalostna user posted image user posted image user posted image je prišla teta z krvavca user posted image in naša Lea se noče dojit user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
2.11.2009 16:24:02   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

jz sem pa žalostna user posted image user posted image user posted image je prišla teta z krvavca user posted image in naša Lea se noče dojit user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
2.11.2009 16:36:04   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

o, Najaa je že skuhala, pospravla in dala otroke spat, zdej je pa pršla na rr user posted image

ne, Najaa je dop kofetkala, šla z Niko na FT, kupila možu in sebi kebab in zdaj kulira preden gre v vrtec. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
2.11.2009 16:36:16   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

A ste videle tole?

http://www.ringaraja.net/forum/m_4626761/mpage_1/key_/tm.htm#4627113

he he he

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
2.11.2009 16:45:43   
trinity22

mamaMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4781
2.11.2009 16:55:54   
Najaa

user posted image

Tolaži se s tem, da zdaj lahko gresta v nove boje! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4782
2.11.2009 17:14:18   
mmmc

Bo pa mogoče zato rajše papcala hrano za ta velike. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4783
2.11.2009 17:44:00   
Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
2.11.2009 18:02:02   
mama_milchy
cita; če se ne motim naj se ne bi s kamilicami nič po učkah tikalo; pokliči P;

punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med user posted image samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli.....

zdaj pa k dogodku pred kako minuto:
mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho.
Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral
je pa bil korak od nje na kavču tko da user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
2.11.2009 18:16:06   
yania
No evo.,,.sem se prikopala do računalnika, ko imam tako v bajt, da komaj hodimo....zdej po beljenju pa akcija-ćiščenje...grrrr....sobica je dokončana, no, temno barvo, ki je spodaj bo treba verjetno še enkrat,,,,tako da potem slikam, ko bo čist konc....
Naja je spet pri babi, ji dela družbo ker je dedi šel v Dalmacijo obirat mandarine...meni bo pa tudi dolgčas...je taka tišina in mir ko je ni....nismo navajeni....

nič, gremo pucat...lepo bodite...
kaj dogaja nimam časa brati nazaj.,..bom zvečer če utegnem..

aja, Feliks hvala za link...sej ne vem če mi s tam kaj prav pride...zdej me je barva mal šokirala, ker sva res temnirala user posted image ....

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 4786
2.11.2009 18:17:35   
Lolita23
Živjo!!

Mi uživamo, ampak sem rekla, da danes pa moram napisat, kaj sem videla.

NO najprej opazim eno skupino italjanov vodi z dvema dojenčkama, ki ju slikajo pod vodo, so očiten kupili nov podvodni fotoapart, mislim mala so tunkali ko nori, maladva pa jokala, potem so me razjezil s tem ko so eni majhni punčki pokazali, da naj kar lula v vodo(men so to ne zdi ravno lepo).user posted image In da ni dovolj očitno tej Italjani nimajo časa iti iz vode ampak kar dojijo stoje v vodi, dobesedno, pač mali je lačen, mama potegne svojo zizo ven in mu da jest, dober potem pa še druga in so tako dojile v vodi.Očitno je to modauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki ste dobili zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse, ki imate obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

caw

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4787
2.11.2009 18:21:33   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Imam eno vprašanje...Kako lahko pomagam Lii ker si je še sama nevem kje oko prehladila (sva skoz doma zarad bolezni) ker ji solzica teče pa rdečega ima kaj naj nardim???Nekje slišala s kamilicam ampak nimam pojma prosim za pomoč.HVALA

s kamilicami baje ni priporočljivo... ne vem, Nika je imela 2x vnetje oči in je obakrat dobila AB kapljice. Veš, ni nujno it ven, da prehladiš oko. Lahko si npr. z rokico smrkelj iz nosa obriše in potem pomenca oko in je vnetje tu.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
2.11.2009 18:28:34   
sonček85
KLIKNI NA TA LINK.NI POTEGAVŠČINA JE SAMO DOBRO DELO ZA UBOGEGA FANTKA,KI GA JE ZAPUSTILA MAMI(PREBERI PRVO STRAN ) http://www.ringaraja.net/forum/m_4557726/mpage_1/key_/tm.htm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
2.11.2009 18:29:55   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

s kamilicami baje ni priporočljivo... ne vem, Nika je imela 2x vnetje oči in je obakrat dobila AB kapljice. Veš, ni nujno it ven, da prehladiš oko. Lahko si npr. z rokico smrkelj iz nosa obriše in potem pomenca oko in je vnetje tu.

tvpje mleko če še slučajno dojiš,ali pa s smetliko (dobiš v lekarni )

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
2.11.2009 18:31:32   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

NO najprej opazim eno skupino italjanov vodi z dvema dojenčkama, ki ju slikajo pod vodo, so očiten kupili nov podvodni fotoapart, mislim mala so tunkali ko nori, maladva pa jokala, potem so me razjezil s tem ko so eni majhni punčki pokazali, da naj kar lula v vodo(men so to ne zdi ravno lepo).user posted image In da ni dovolj očitno tej Italjani nimajo časa iti iz vode ampak kar dojijo stoje v vodi, dobesedno, pač mali je lačen, mama potegne svojo zizo ven in mu da jest, dober potem pa še druga in so tako dojile v vodi.Očitno je to modauser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa za vse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vse ki ste dobili zobkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za vse, ki imate obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

caw

svaštauser posted image user posted image user posted image

Lolita vi pa le uživajte ... midve sva danes spet plaavle in je bilo super, nismo pa delali nič novega, tako da nista nič zamudileuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
2.11.2009 18:34:53   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!

caw

čisto podobno italijanom;

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
2.11.2009 18:39:50   
mmmc

punce, hvala, bomo vildli kaj bo z dojenjem zdaj med user posted image samo mi je hudo, ko vleče in vleče pol pa ven pljune, nad AM pa ni lih navdušena, ji bom danes kako žličko rižolinota al keksolinota dala noter pa bomo vidli.....

mami pravi: Žiga a se usedeš k Lei na tla na puzzle pa se igrata? da grem samo po meso za juho.
Žiga: jooj, mami, mene tako noge bolijo da ne morem do nje, kaj šele da bi z njo sedel in se igral

Neposredna povezava do sporočila: 4793
2.11.2009 19:12:22   
MalaČebelica

saj bo user posted image user posted image user posted image saj kaki dan, da se hormoni umirijo, pa se bo potem verjetno normalno dojila....

Neposredna povezava do sporočila: 4794
2.11.2009 19:13:53   
MalaČebelica

joj toti Žiga user posted image user posted image user posted image user posted image z njim vam pa res ni nikoli dolgčas

Neposredna povezava do sporočila: 4795
2.11.2009 20:07:49   
tasa_m

Neposredna povezava do sporočila: 4796
2.11.2009 20:07:51   
tasa_m

Cita, s smetliko-zel navadne smetlike. Jaz sicer nisem nikjer v Mb. dobila, ko je mela Lija očko vneto, pa mi je pol kolegica posodla tolk da sem ji skuhala,pa je bilo takoj OK.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
2.11.2009 20:07:52   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image Žiga pa je pravi car!!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4798
2.11.2009 20:21:22   
trezika

Cita, s smetliko-zel navadne smetlike. Jaz sicer nisem nikjer v Mb. dobila, ko je mela Lija očko vneto, pa mi je pol kolegica posodla tolk da sem ji skuhala,pa je bilo takoj OK.

kaj pa je to? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
2.11.2009 20:22:23   
trezika
Mi smo pa sinoči očitno prveč dobro spali....je zaspala ob osmih in spala neprekinjeno do 7 zjutraj.... danes pa nikakor noče zaspat...samo jamra in joka.... evo spet... 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime
lenca8

Ime za punčko

Alexa (33%)

Fiona (44%)

Lety (23%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!