Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:37:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober dan. danes pa res pripeka spps - zdaj sem se pa tak narežala tej zgodbi o lončku. pol je pametni kuža boljši nakup, ker je mehek glede one zgodbe o smrti v Izoli pa meni tudi vse skupaj malo smrdi ja ful. Midve z Lijo sva bile dobre 3 urce zunaj, komaj sem domov pritišala voz, tak me je zanohtalo. kaj pa rokavičke? Kaj pa vašim dojenčkom date rokavice gor? Jaz mu jih dam a kaj ko drži pest in jih ne morem do konca natakniti. Potem pa ima vedno mrzle rokice, ko mu jih slečem. Pa čevlje si non-stop sezuva. joj! Sem mu sedaj kupila ene res termo zokne, ki mu jih dan na vrh štramplčkov in še enih zoknov. Kak pa ve rešujete te probleme? moj ji je zadnjič hoto dat gor rokavice pa je bil protest. tak da jih nima. drugače pa ji včasih dam tak rokave preko rok. pa zadnje čase sedi ko ena bubica v vozičku. ne vem, kaj ji je to. in jo celo stlačim pod koco - rokice tudi, pa jih pusti notri. medtem ko včasih ni blo šans, da bi jo čez roke pokrila. tudi sezuva se ne toliko, ker itak skoro nič ne miga. včasih se je ful zamotila in igrala s kakimi igračami, zdaj pa ne - samo pridno sedi pri miru in ven gleda. pa se krega nad kakim kužkom če ga srečama al pa smeji mimoidočim al pa cvili... in je čisto pridna. mogoče ji je pa ta novi voziček bolj všeć, ko bolj ven vidi al kaj jaz vem... kaj pa če ga s kako koco še tak preko nog pokriješ pa jo tak zavihaš spodaj, da je kot ena vreča. saj pol tudi če se sezuje, je še vedno pokrit... ja, saj ga pokrijem s koco, dokler je ne prevozima z vozičkom, ko je dol zbrca... Sedaj bom verjetno vrečo nabavila...kaj pa vem! Mi se tak spet kengurujčkamo. Mu je postalo spet nezanimovo v vozičku. V Kenguručku pa ima nogice lepo odprte in ga verjetno zebe. hi hi hi. mali migec. aja, v kengurujčku pa bi ga znalo zebst ja. te pa je verjetno to še najboljše - ful debeli zokni, kot si rekla, da si nabavla. pa še kaki spodaj. pol ko bo pa bolj mrzlo pa še pač kaki....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:37:55
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz mu že dajem rokavičke. Pa tudi če pest drži, nimam problemov z natikanjem. Itak gre cela rokica v rokavičko jaz ji bom tud začela rokavičke devat. Pa ne samo njej, tudi meni Bom pa jo začela v kombinozon oblačit, ker če jo dam zimsko vrečo se dere kot šoja pol pa naju vsi gledajo in samo čakam, kdaj bo spet kak pameten stari ata se oglaso, da se mi otrok joče. A ma nemoj, gluha sem pa ne slišim he he. to so pa mimoidoči ja.... jaz sem jo danes že dala v kombinezon pa sem jo pač spodaj malo manj oblekla. pa se mi zdi, da ji je blo v redu. Naš ima žabice, debele hlače, po potrebi dekica. Zgoraj debelo bundico, rokavičke, kapo. Obute pa ima podložene, tople škornjčke. Ne prenese omejitev, tko da vreča - no go!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:38:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj pa rokavičke? Kaj pa vašim dojenčkom date rokavice gor? Jaz mu jih dam a kaj ko drži pest in jih ne morem do konca natakniti. Potem pa ima vedno mrzle rokice, ko mu jih slečem. Pa čevlje si non-stop sezuva. joj! Sem mu sedaj kupila ene res termo zokne, ki mu jih dan na vrh štramplčkov in še enih zoknov. Kak pa ve rešujete te probleme? ne, rokavičk še ne dajem. Ima malo daljšo jakno in ji jo dam čez rokice. Za na noge pa nabavi tiste copatke, ki imajo podaljšano nogavico in so visoke, pa jih ne more kar tako sezut. a točno. to mam jaz tudi. sem pozabla v h&m majo, pa BC pa Muler
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:39:59
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A ste videle tole? http://www.ringaraja.net/forum/m_4626761/mpage_1/key_/tm.htm#4627113 glede na to, da poje, kot bi bil kastriran, mi ni jasno, kako mu je to uspelo ha ha ha. mater sem se mogla zdaj režat. pa še na wc me in je skoraj bla že kriza
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:44:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj pa rokavičke? Kaj pa vašim dojenčkom date rokavice gor? Jaz mu jih dam a kaj ko drži pest in jih ne morem do konca natakniti. Potem pa ima vedno mrzle rokice, ko mu jih slečem. Pa čevlje si non-stop sezuva. joj! Sem mu sedaj kupila ene res termo zokne, ki mu jih dan na vrh štramplčkov in še enih zoknov. Kak pa ve rešujete te probleme? ne, rokavičk še ne dajem. Ima malo daljšo jakno in ji jo dam čez rokice. Za na noge pa nabavi tiste copatke, ki imajo podaljšano nogavico in so visoke, pa jih ne more kar tako sezut. a točno. to mam jaz tudi. sem pozabla v h&m majo, pa BC pa Muler jaz saj vem katere ja...MIslim, da jih ima Tasina LIja tudi! Samo moj bavc, to vse dol sleče.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:44:47
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jaz mu že dajem rokavičke. Pa tudi če pest drži, nimam problemov z natikanjem. Itak gre cela rokica v rokavičko jaz ji bom tud začela rokavičke devat. Pa ne samo njej, tudi meni Bom pa jo začela v kombinozon oblačit, ker če jo dam zimsko vrečo se dere kot šoja pol pa naju vsi gledajo in samo čakam, kdaj bo spet kak pameten stari ata se oglaso, da se mi otrok joče. A ma nemoj, gluha sem pa ne slišim he he. to so pa mimoidoči ja.... jaz sem jo danes že dala v kombinezon pa sem jo pač spodaj malo manj oblekla. pa se mi zdi, da ji je blo v redu. Naš ima žabice, debele hlače, po potrebi dekica. Zgoraj debelo bundico, rokavičke, kapo. Obute pa ima podložene, tople škornjčke. Ne prenese omejitev, tko da vreča - no go! no, saj naša je podobno oblečena. samo da sem ji danes dala kombinezon pa sem ji dala spodaj samo debele žabe brez hlač. zgoraj pa sem jo tudi isto oblekla, kot drugače, samo brez bunde.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:46:12
|
|
|
|
tasa_m
|
Felix a se ti zdi kastriran? Poglej ta njegov pristen nasmešek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:47:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz saj vem katere ja...MIslim, da jih ima Tasina LIja tudi! Samo moj bavc, to vse dol sleče. imamo, imamo. Sem včeraj še ene našla tak da jih imamo na zalogi. Kamot posodimo, samo so roza
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:48:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj pa rokavičke? Kaj pa vašim dojenčkom date rokavice gor? Jaz mu jih dam a kaj ko drži pest in jih ne morem do konca natakniti. Potem pa ima vedno mrzle rokice, ko mu jih slečem. Pa čevlje si non-stop sezuva. joj! Sem mu sedaj kupila ene res termo zokne, ki mu jih dan na vrh štramplčkov in še enih zoknov. Kak pa ve rešujete te probleme? ne, rokavičk še ne dajem. Ima malo daljšo jakno in ji jo dam čez rokice. Za na noge pa nabavi tiste copatke, ki imajo podaljšano nogavico in so visoke, pa jih ne more kar tako sezut. a točno. to mam jaz tudi. sem pozabla v h&m majo, pa BC pa Muler jaz saj vem katere ja...MIslim, da jih ima Tasina LIja tudi! Samo moj bavc, to vse dol sleče. vau, tepa je dober naša še tega ni dol spravila pa si jih je z roko dol vlekla....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:51:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica vau, tepa je dober naša še tega ni dol spravila pa si jih je z roko dol vlekla.... Lija pa že,enega obvezno dol spravi, drugi ji dela težave..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:51:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
TASA, DAJ MI PLIS LINK OD ONIH KAPIC. HVALA
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:52:12
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj pa rokavičke? Kaj pa vašim dojenčkom date rokavice gor? Jaz mu jih dam a kaj ko drži pest in jih ne morem do konca natakniti. Potem pa ima vedno mrzle rokice, ko mu jih slečem. Pa čevlje si non-stop sezuva. joj! Sem mu sedaj kupila ene res termo zokne, ki mu jih dan na vrh štramplčkov in še enih zoknov. Kak pa ve rešujete te probleme? Žabice in nogavičke potem pa v zimsko vrečo. Ko zaspi, mu še rokice v vrečo zaprem. Prej pa pač rokavičke.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:52:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica TASA, DAJ MI PLIS LINK OD ONIH KAPIC. HVALA kirih?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:55:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica TASA, DAJ MI PLIS LINK OD ONIH KAPIC. HVALA kirih? tisto, po kateri so ti naredli ono rozasto kapico z belo rožico. en link je bil teh kapic.... zadnjič si mi pri tebi rekla da maš
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:55:35
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 če katero zanima: v Šparu bodo meli od 4. - 10.11. tri vrste Hippovih kašic v akciji po 99 centov. aja, Taši, pa eno kapico s Tweetyjem majo tut a tud kakšna zelenjavna? Nika je namreč včeraj jedla od hippa korenček-cvetača-brokoli z rižem. Men je blo tak da ko sem probala, sem mogla en keks dat v usta ona je pa jedla ko velika! Nika
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 14:57:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica TASA, DAJ MI PLIS LINK OD ONIH KAPIC. HVALA kirih? tisto, po kateri so ti naredli ono rozasto kapico z belo rožico. en link je bil teh kapic.... zadnjič si mi pri tebi rekla da maš ti na FB pošljem, ker je men tud N. poslala preko FB. OKy?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:02:26
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica TASA, DAJ MI PLIS LINK OD ONIH KAPIC. HVALA kirih? tisto, po kateri so ti naredli ono rozasto kapico z belo rožico. en link je bil teh kapic.... zadnjič si mi pri tebi rekla da maš ti na FB pošljem, ker je men tud N. poslala preko FB. OKy? ok
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:03:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 jaz saj vem katere ja...MIslim, da jih ima Tasina LIja tudi! Samo moj bavc, to vse dol sleče. imamo, imamo. Sem včeraj še ene našla tak da jih imamo na zalogi. Kamot posodimo, samo so roza
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:03:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tak sedaj pa grem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:11:45
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Felix a se ti zdi kastriran? Poglej ta njegov pristen nasmešek mogoče pa le ni kastriran, ker zgleda, kot bi ga nekdo za jajca držal
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:11:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
moram kuhat. čao
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:14:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 mogoče pa le ni kastriran, ker zgleda, kot bi ga nekdo za jajca držal
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:15:44
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps dajte mi rečt, a ima katera ustni aspirator za nos? Jaz imam silikonski aspirator, narejen tako, da mu jaz vlečem ven. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 2.11.2009 15:23:51
|
|
|
|
Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 mogoče pa le ni kastriran, ker zgleda, kot bi ga nekdo za jajca držal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kava v nosečnostiSadrikaAli ste pile/pijete kavo v nosečnosti?Ja - do 1/dan (
40%)
Ja - do 2/dan (
21%)
Ja - več na dan (
4%)
Ne (
35%)
Število vseh glasov: 572Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!