Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:13:04
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 junona:lepi je men je ta barva lepa ddetelja.ma si hot čarovnica ni kaj,saj ni čudn da pol same tk hot tipe gor limaš m...tina:hvala za verz,sem ga dobila po sms tudi in sem se tko nasmejala veronika:a si napolnila sladkiše ? lili:lepa barva in super za prvo vožnjo z njim klavdyk:joj bogi revček,to so pa ornk izpuiščajčki ,to pa ni kr tko. janja*:dobrodošli nazaj in super za zobek Ja, res je lepa...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:13:39
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:18:45
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk hej ho kosilo se kuha, Gašper spi, Gregor in ati se igrata no ko sn misla, da smo rešeni vsega... kašelj boljši, doji se fajn... smo pa v petek dobli ene pikice po hrbtu. naj bi ble od hiconcila(je rekla dr. Tanč), no in naj bi danes izginile. pa še niso mah... če ne bo jutri bolje greva k P no naši flekeci [www.shrani.si] nič grem mal nazaj prebrat lp da flekci čimprej izginejo.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:20:55
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Čvekice dober dan! Včeraj smo prispeli z morja in moram povedati,da smo se imeli imenitno.Vreme je bilo super.Sončno in toplo.Res škoda da se bliža zima zima bela............. No naš Nikec je dobil naenkrat 3 zobke,tako,da jih imamo sedaj4. Nič ni bil tečka. janja* morje. kaj je že to??? Letos ga nisem videla, torej ti prav zavidam. Pa nove zobke in pridnega Nika, ki je njihov prihod prestal tako pogumno.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:30:41
|
|
|
|
m..tina
|
Klavdyk...vi mate pa res kr naprej neko sranje! A sam po hrbtu ma, pa nikjer drugje al kk? Bogi! Kr idita k P, kaj pa če je kak alergija na kako sestavino v Hikoncilu?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:31:41
|
|
|
|
veronikab
|
Sestre moje, saj vem da je noč čarovnic mimo, samo mene pa še kar nekaj meče in si moj kostum ne morem slečti. Mogoče je pa kriva tona sladkarij, ki sem jih nabrala in jih pol morala sproti pohrustati, da je metla nesla mojo rito in sladko vrečo. Hmmm ... bo pa zdaj treba spet malce več za postavco narediti. Pa začnimo ...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:35:52
|
|
|
|
nmagk
|
Tale tazadnja me ful na eno spominja,na katero že......a ja sem že mal pozabla na mojo taščo matr ji je je čist podobna,še metlo ma podobno.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 0:29:09
|
|
|
|
tinaaja
|
junona, a si vidla te http://o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Pearl_10111_3.html
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 7:44:14
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Saš pa je danes star 7 mesecev! Pa sami že sedimo,brez opore!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 8:04:20
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Saš pa je danes star 7 mesecev! Pa sami že sedimo,brez opore! Dobro jutro in čestitkeeeee Glasovanja je kot zgleda konec ,vsem tistim ,ki ste glasovali -HVALA
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 8:39:35
|
|
|
|
Pat74
|
Dobro jutro vsem čarovnicam in malim čarovniškim vajencem! Saš za sedenje in 7 mesecev. Janja dobrodošla nazaj in za zobeke. klavdyk upam, da so flekci šli, pa da ste zdravi. Kot vidim, da nekatere pridno nakupujete že 2. avtosedež - res so lepi - mi bi tud morali najbrž novega, samo kaj ko so vsi tako široki, pol je pa pri nas kar problem, ker se zadaj peljejo 3 otroci: starejša je že sicer brez, Maša ga pa ima.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 8:42:24
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jutro! Saš pa je danes star 7 mesecev! Pa sami že sedimo,brez opore!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 8:45:40
|
|
|
|
veronikab
|
Eno kavico na hitro za dobro jutro, ker naš škratek zahteva družbo ...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 9:50:20
|
|
|
|
*Junona*
|
Morgen! Mi smo danes ponoči veliko vstajali, no, mamica je...se je pupika kar naprej zbujala in bila zelo nemirna. Kako pa ste kaj ve? Matcar, bravo za Saša, ki že sam sedi, jupiii! In čestitke za 7. mesecev! IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Tale tazadnja me ful na eno spominja,na katero že......a ja sem že mal pozabla na mojo taščo matr ji je je čist podobna,še metlo ma podobno. IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 9:52:29
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab Sestre moje, saj vem da je noč čarovnic mimo, samo mene pa še kar nekaj meče in si moj kostum ne morem slečti. Mogoče je pa kriva tona sladkarij, ki sem jih nabrala in jih pol morala sproti pohrustati, da je metla nesla mojo rito in sladko vrečo. Hmmm ... bo pa zdaj treba spet malce več za postavco narediti. Pa začnimo ... Hvala za kavico, zelo paše!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 9:54:24
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja junona, a si vidla te http://o-baby.de/agr/Maxi-Cosi-Pearl_10111_3.html Ja, sem jih videla že v katalogu. Mogoče veš, kako so se kaj na testih obnesli? Itak boma skoraj 100% Tobija vzela, ampak vseeno bi rada še mal "raziskovala". Daj mi prosim povej, kako delujejo varnostni pasovi pri Tobiju? Baje se nekako smai odmaknejo...
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 10:00:23
|
|
|
|
klavdyk
|
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina Klavdyk...vi mate pa res kr naprej neko sranje! A sam po hrbtu ma, pa nikjer drugje al kk? Bogi! Kr idita k P, kaj pa če je kak alergija na kako sestavino v Hikoncilu? sej greva danes popoldan. mah ne vem kaj bi blo. pikice so še kr pristone in samo po hrbtu sej ne vem. zdaj sn ga samo dojila v sob in ned, če bi res blo od hrane. bomo videli kaj bo rekla dans P
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 11:45:17
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Daj mi prosim povej, kako delujejo varnostni pasovi pri Tobiju? Baje se nekako smai odmaknejo... Ja, paseki se sami razmaknejo in ti ne delajo gužve, ko malega oz. malo not pakiraš. So trdi in lepo na svojem mestu stojijo... Težko je razložit - tole poglej: http://www.maxi-cosi.com/maxicosi/productdetail.aspx?id=10&tn=2 Kar se kilaže ob uporabi tiče - predviden je od 9 do 18 kg, oz. nekje okol 9 meseca - vendar pa kot je Detelja napisala - ko malčki prerastejo jajčko in so v njej utesnjeni, je pač treba stolček zamenjat... Edini pogoj je, da znajo sami dobro glavico držat... Barve 2009 - določenih ni težko dobit, midva pa sva želela to, ker je nevtralna, če bo naslednja slučajno punčka, pa še rjava nama v avto lepo paše.. Naši BC in PP pa so zelo pametno naročevali - polno črnih izvedb, barvnih pa zelo malo. Naše izvedbe v BC sploh niso imeli, v PP pa eno, ki so nam jo iz Postojne pripeljali - novih barv pa menda naj ne bi naročali, dokler aktualne zaloge na prodajo...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 12:08:36
|
|
|
|
lili82
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mi smo danes ponoči veliko vstajali, no, mamica je...se je pupika kar naprej zbujala in bila zelo nemirna. Pri nas je že 2 noči tako... Jaz pa kot zombi čez dan okol postavam
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 12:11:40
|
|
|
|
lili82
|
Še nekaj... Naš mali grozljivo kašlja... Najprej sem bila jaz prehlajena, kašljala in kihala, nos je spuščal, vročine pa nisem imela - tak da ni prašičja gripa Zdaj pa sta moj mali in moj mož enaka. Meni je proti kašlju zelo pomagal čaj iz slezove korenine, moj mož ga že tudi pije, za malega pa ne vem, kaj mu lahko dam... Pa še naše P kot zakleto do srede ni, h komu drugemu pa ga ne bi rada vozila (če se bo stanje poslabšalo, ga seveda bom). Ima katera kako idejo za kakšno "domače" zdravilo proti kašlju, ki ga lahko mali dobi?
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 12:56:32
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Mi smo danes ponoči veliko vstajali, no, mamica je...se je pupika kar naprej zbujala in bila zelo nemirna. Pri nas je že 2 noči tako... Jaz pa kot zombi čez dan okol postavam a ni polna luna danes?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 13:05:01
|
|
|
|
veronikab
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja a ni polna luna danes? Ja je.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 2.11.2009 14:20:13
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja a ni polna luna danes? Ja je. prosim prosim naj na moji dve vpliva, da bosta fuuuul spali.. (al sem prevec zahtevna)
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?