|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
31.10.2009 15:26:58   
nmagk
Jaz že cel dan letam,moja metla je z lahkoto opravila tehnični pregled,sem se pa letos malo medernizirala in imam na metli kar dva auspuha ter pojačan štil,kaj morem kile še niso šle dol,sem pa še obarvala izpuh na rdečo tako,da je za mano vse rdeče,ne M še nimam,kjerkoli sem je vse rdeče.Drage moje,če me kje srečate v luftu mi potrobite,da bom vedla da ste ve,ker moja metla je turbo čokoladni pogon 3.0.

Prijetno letanje vam vsem lp.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
31.10.2009 15:57:09   
veronikab
Uf, tudi jaz sem danes letala okrog po Rudniku in Supernovi. Sem bila verjetno viditi kot kaka furija, na štilu user posted image   user posted image  user posted image , pa sem se že bala, kako bo, gužve pa podobno, pa je bilo manj ljudi kot med tednom.

Sedaj se pa počasi preoblačim in uštimavlem za zvečer. No katera ugane, katera sem jaz?

user posted image
Bo treba zalogo sladišov napolniti. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
31.10.2009 16:07:15   
nmagk
Jaz mislim,da si vila rozika,ker tok vdiguješ to vrečko za sladkarijam.user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
31.10.2009 18:06:01   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravljene punce!

Nisem vas še uspela prebrat za nazaj, prišla sem vam nekaj povedat...

Včeraj sem dobila nov katalog Maxi Cosi in so notri 3 novi sedeži:
- eden je jajčka
- drugi je od 9 kg naprej in paše na isofix od jajčke, kar je super
- in potem še eden, ki me je navdušil  - Axiss, tako da bomo izbirali med tem in Tobijem. Končno odločitev bo dala varnost, tak da se morma z dragim pozanimat še o kakšnih testih.

Evo, še link:  http://www.maxicosiaxiss.co.uk/demonstration-video.html

Lep dan vam želim!

odlocitev je enostavna - TOBI user posted image  Axiss zgleda res kul, al je na varnosti dobil krozec. Je v bistvu isto kor bebe comfort axiss.. Tobi pa je dobil oceno najbolj varnega v razredu brez isofixa.

A res? Kje pa so rezultati testov? Js sem sicer za Tobija, ampak sem dala možnost tudi temu, ampak če je tako ocenjen, potem nima šans.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
31.10.2009 18:13:32   
*Junona*
Aha, sem že našla: http://maxi-cosi.com/maxicosi/content.aspx?contentcode=etalage&id=932

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
31.10.2009 19:04:05   
detelja
evo pa je detelja priletelauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

nmagk moja metla pa ni opravila tehničnega pregleda...so mi rekli, da je to že iz mode...da zdaj letajo čarovnice sesalci oz bolj modernimi "metlami" na elektriko naokol...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak ti nekaj zašepetam na uhouser posted image user posted image  jaz pa kar še z mojo ta staro metlo letimuser posted image user posted image  leti kot šususer posted image user posted image sam upam, da me policaji ne bodo ustavil...

kako ste kaj drugače? mi smo že par dni tečni ko sam hudič...ni dobr, če mamica carta, ati itak ni dober pa itak je že par dni cele dneve v službi, ni dobre v vozičku...v bistvu nič ni dobr...danes smo spet vse kar smo doma pripravili izbruhali, pa čeprav smo čakal, da bo majči ful lačna...tk majči je tečna zarad zobkov in polne lune...mamico "boksajo" predmensturalne težaveuser posted image  ati pa je tečen, ker je skoz v službi...user posted image user posted image  se pravi tečna femelijuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
31.10.2009 20:54:15   
lili82
Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima user posted image , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. user posted image

Aja, pa da se pohvalim, kakšno lepo barvo smo izbrali:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
31.10.2009 21:43:13   
nmagk
Detelja klinc gleda pa tehniko,kdo bo pa sedel na tisto mehko cev mam pa rajš uno tatrdo,veš kaj original je še vedno boljši pa tud če je že mal star.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
1.11.2009 9:40:04   
tinaaja
Nmagk - imas kaksne izkusnje z Eucasol od Justa? V teh dneh pa verjetno zimo bi glede na napisano zelo prav prisel.

Evo, jaz komcno mal pospravljam user posted image  Se malo pa bo mal vec reda.. sibam sesat dokler malcica spi.
pa cakamo na sonce, da gremo mal ven, ker tukaj je prav user posted image  bedno vreme trenutno..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
1.11.2009 10:47:56   
detelja
v prekmurju je taka megla...ne vem, če so to naredile čarovnice ali kajuser posted image user posted image user posted image  sva z majo hotli v trgovino, ker ne vem kaj ji naj kuham pa sem ji mislila blitvo nardit...pa je zaprta...pol pa sva šli en krog...center mesta je čist prazen pa še tiste, katere sva srečali so naju tako čudno gledali...so si verjetno mislil, da se je materi odpeljalo, da otroka vozi zunaj...ampak mene to ne moti...danes sem spet poslušala, da otroka premlao oblačim...jutr jo bom zanalašč oblekla v kombinizon in jo tk not zadelala da bo sam učke ven držalauser posted image user posted image  pa sploh še ni rednega minusa in že vsi neki tulijo...jau imam pritiska 200000user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
1.11.2009 10:48:45   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Detelja klinc gleda pa tehniko,kdo bo pa sedel na tisto mehko cev mam pa rajš uno tatrdo,veš kaj original je še vedno boljši pa tud če je že mal star.

itakuser posted image user posted image user posted image  no, moram se pohvalit policaji me niso dobili sem jim pobegnilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
1.11.2009 11:21:41   
nmagk
Tinaaja jaz eucasol redno uporabljam v tem zimskem času,vsak večer predno gredo otroci spat jim samo enkrat špricnem v sobo da jim razkužim in še lažje je za dihat,če so pa prehlajeni jim pa špricnem povšter na kontra stran,da ponoči vdihavajo in se jim nosek ne maši,pa še vse lepo diši.

Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
1.11.2009 11:22:09   
klavdyk
hej ho

kosilo se kuha, Gašper spi, Gregor in ati se igrata

no ko sn misla, da smo rešeni vsega... kašelj boljši, doji se fajn... smo pa v petek dobli ene pikice po hrbtu. naj bi ble od hiconcila(je rekla dr. Tanč), no in naj bi danes izginile. pa še nisouser posted image user posted image user posted image mah... če ne bo jutri bolje greva k P

no naši flekeci

[www.shrani.si]

nič grem mal nazaj prebrat

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
1.11.2009 12:52:59   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Tinaaja jaz eucasol redno uporabljam v tem zimskem času,vsak večer predno gredo otroci spat jim samo enkrat špricnem v sobo da jim razkužim in še lažje je za dihat,če so pa prehlajeni jim pa špricnem povšter na kontra stran,da ponoči vdihavajo in se jim nosek ne maši,pa še vse lepo diši.

Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon.

hvala :)
a bos ti kaj narocala? moja znanka bo sele konec meseca, pa ful ne bi cakala tok dolgo user posted image

klvdyk - pikepoke za vas!

soncek v kotlini.. jaz pa sibam tect user posted image  

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
1.11.2009 12:58:14   
Nalini
oj

še ena čarovnica vas pozdravlja danes .... user posted image .... moja metla je pa brezhibna user posted image ....user posted image user posted image user posted image
polna luna pa tudi pri nas zgleda vpliva - že dva dni ponoči imamo partyuser posted image ..... nič čudnega, če zgledam kot čarovnicauser posted image ... še dobro, da je čez dan okuser posted image

uživajte danes .... zvečer ali pa jutri pa bolj obsežno poročilo ...user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
1.11.2009 14:34:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

ojla

mali spi, jaz sem pa šla malo prebrat rr ... user posted image

heimlichov prijem - kolikor sem jaz seznanjena naj do 1. leta ne bi izvajali tega prijema .... ker, če izvedeš pravilen Heimlichov prijem je možnost poškodbe pri tak malem otročku ..... pa baje bi naj vsakega človeka pri katerem je bil izveden heimlichov prijem pregledal zdravnik(zaradi možnosti poškodb) ....
pri otročku do 1. leta bi naj izvajali prvo pomoč tako kot je opisala veronika .....

spanje na zizi - tudi meni je dojenje zakon user posted image ..... čeprav čez dan dobi 4. obroke goste hrane se še midva kar pogosto dojiva .... danes npr. 5x (si mali kar sam sprosi zizo) ..... ponoči se aa dojiva x-krat (tudi do deset-krat se priklopiuser posted image ) - to noč sem mu dala zizo in sva zgleda oba zaspala - čez pol ure sem se pa zbudila s čisto mokro pižamo, ker mi je mali zgleda potegnil samo toliko, da je začelo mleko tečt te pa zaspaluser posted image user posted image
pri nama je bil edino problem, da je fuuuuullll začel izsiljevati in ni znal zaspati brez zizanja ..... nooo, ker sem vztrajala se je tudi to navadil .....

punce, ki dojite ---- do kdaj približno mislite dojiti?
kdaj omejiti dojenje le na jutro in večer?
kdaj ukiniti nočno dojenje?
na kakšen način mislite prenehat dojiti? (glede na to, da se moj mali tak rad carta na zizi močno dvomim, da se bo sam odstaviluser posted image ..... ampak jaz ga pred letom pa pol ne mislim odstavljat, če bo še zizal ....)

Nalini, jaz bi tudi rada še dolgo dojila. Je pa meni P zadnjič rekla, da naj ima otrok sedaj 5 obrokov na dan, od tega 2x dojenje (zjutraj in zvečer), ampak sem zelo vesela, da se moja pupika še kakšnih 4-5x na dan podoji. Ponoči pa včasih 1x, včasih 2x, včasih pa prespi nočko in se proti jutru podojiva.
Nočno dojenje oz. nasploh hranjenje ponoči naj bi se ukinilo po 9. mesecu, je rekla P.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
1.11.2009 14:35:28   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima user posted image , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti user posted image

A je težko dobit barve 2009?
Kdaj pa že lahko sedijo v tem avtosedežu?

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
1.11.2009 14:41:26   
detelja

user posted image

ja, odvisno od kg...naša maja je v podobnem sedeže že več kot mesec dni...kajti v lupinici ni imela placa...noge je mogal met kar v luftu v avtu...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
1.11.2009 14:46:10   
janja*
Čvekice dober dan!
Včeraj smo prispeli z morja in moram povedati,da smo se imeli imenitno.Vreme je bilo super.Sončno in toplo.Res škoda da se bliža zima zima bela.............
No naš Nikec je dobil naenkrat 3 zobke,tako,da jih imamo sedaj4.user posted image user posted image Nič ni bil tečka.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
1.11.2009 15:00:40   
nmagk
user posted image user posted image user posted image  Nikec za zobke.

Tinaaja ti samo povej kaj rabiš in bom naročila,meni prinese takoj in sploh ni problem za eno ali več stvari.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
1.11.2009 15:00:50   
*Junona*
Aja, lili82, Tobi je dobil oceno najbolj varnega v svojem razredu brez isofixa.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
1.11.2009 15:07:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Čvekice dober dan!
Včeraj smo prispeli z morja in moram povedati,da smo se imeli imenitno.Vreme je bilo super.Sončno in toplo.Res škoda da se bliža zima zima bela.............
No naš Nikec je dobil naenkrat 3 zobke,tako,da jih imamo sedaj4.user posted image user posted image Nič ni bil tečka.

Bravo za zobke!user posted image user posted image user posted image

A ste bli na Pagecu?

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
1.11.2009 15:08:14   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

ja, odvisno od kg...naša maja je v podobnem sedeže že več kot mesec dni...kajti v lupinici ni imela placa...noge je mogal met kar v luftu v avtu...

Če je pa taka lepa velika babika!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
1.11.2009 18:59:46   
L & L
Eucasol od Justa?

Mi ga imamo vedno na zalogi, fajn za v zrak pa proti kašlju, pa še diši sveže

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
1.11.2009 20:09:24   
sonček85
junona:lepi je men je ta barva lepa
user posted image
ddetelja.ma si hot čarovnica ni kaj,saj ni čudn da pol same tk hot tipe gor limaš

m...tina
:hvala za verz,sem ga dobila po sms tudi in sem se tko nasmejala
veronika:a si napolnila sladkiše ?
lili:lepa barva in super za prvo vožnjo z njim
klavdyk:joj bogi revček,to so pa ornk izpuiščajčki ,to pa ni kr tko.
janja*:dobrodošli nazaj in super za zobek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?