|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008, 2. del
2.11.2009 7:48:38   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

majuska, ne vem ali bo mothercare draga ali ne, takrat ko sta bila Mark in Nina še taka mala kot so sedaj naši, sem jaz kar kupila kakšne bodije, pa dobila sem pri Marku ko je bil dojenček kakšno stvar, ki se jo v ostalih otroških trgovinah ni dobilo, pa najceneje so takrat zame imeli kakšno stvar, na primer jaz sem stalno tam kupovala prsne blazinice za dojenje, ker so mi bile najboljše in najcenejše.
Sedaj dobiš že vse tudi v ostalih trgovinah in bodo morali biti konkurenčni. Pa še slišala sem, da so trgovine takrat zaprli zato, ker so predrago prodajali  stvari v primerjavi z nihovimi trgovinami v tujini in to firmi - materi ni ustrezalo, očitno bo sedaj drugače.

Meni so bile predvsem všeč pižame, po tri v kompletu, s stopali. Ali pa komplet za novorojenčke, 7-delni. PA bodiji so bili res kvalitetni. Kaj več pa nisem kupovala, so bili predragi...

SAj res, kam pa se je zabubila Metuljčica? Je tudi ona odletela na morje?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 7:50:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.11.2009 7:51:17   
Majuska
'jutro ladies,

kako gre? Mi smo imeli nočno budnico ob 1:30, ma glih dobro sem zaspala ... zjutraj pa itak koma. No, bom imela kmalu opravke, tako da grem hitro kofi zrihtat in potem dalje.

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.11.2009 7:55:10   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

GR - zg. deli 74/80 so mu že majhni, hlače so še ok. samo pajaca mu pa ne bom te številke kupila, ker mu bo ziher premajhen. čeprav je tak piščanc mali.

zadnje 3 dni še skoraj nič ne je, so ga že same kosti, božček... ob 9.30 sva naročena k P.

Imaš prav, pajac je lahko malo večji, ne sme biti pa full prevelik, drugače se še premikati ne bo mogel.

Tvojega Matička pa malo pripelji k meni, da ga malce poredimo user posted image , pri nas vsi pridobivamo na teži.user posted image Drugače pa vama želim, da hitro opravita pri P in da A TAKOJ prime, da bo lahko vsaj kak čokolino dol spravil.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.11.2009 7:55:42   
neboglasnica
Aja, Majuska: zajtrk po mojem okusu, TX user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3105
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 7:59:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:02:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.11.2009 8:18:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

mislim, da ima soor, ker ima vse belo po ustih in težko požira... ma, res se mi ful smili, je včeraj tako z veseljem zagrabil za žlico, potem pa takoooo grozno začel jokat. zgleda, da ga je ful zapeklo po ustah (pa ni bilo vroče)...

Auroraa, če imaš kaj Daktarina, ga namažite malo ... ko je bil naš fant mali, smo kar iz sladkorja skuhali en tak sirup in mu dajali, mu je izginilo v 2 dneh.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3108
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:31:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3109
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:38:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.11.2009 8:40:40   
rovar_ka
hruška, ko si že tukaj - kje ste kupili sedežno?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 3111
2.11.2009 8:41:33   
rovar_ka
drugače pa vsem bolnim veliiiikouser posted image , tudi mi smo med njimiuser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
2.11.2009 8:51:13   
3jeMi
jutro, dame!

najprej za se bolančke veliko veliko user posted image ... in šcpšc stran tegobe...

ah, pa še polna luna je danes...

a smo spet klele? user posted image ... ah, midva sva dobro spala, samo dete naše je začelo ponoči tankat vodo kot za šalo... po 2,5 dl vode spije... user posted image ... glih kar bom začela plenčke s šleparjem odvažat v smeti, toliko se potem nalula user posted image ...
najin očka... ah, joj... user posted image ... ne vem... kdor jezika špara, kruha strada, je nam rekla medicinska sestra v porodnišnici, jaz pa zdaj svojemu možu v KC... bučman smotani ni upal za svečko rečt, da bi šel lahko na stranišče, sem mogla jaz user posted image , ej bi mu kar glavo odšraufala...

skratka... kako čem danes komentirat... citirat, al' kako...

bom probala al'kako...

kombinezonček... ah, jaz sem šopingirala po internetu... pa sem kar tegale naročila... sem že lansko leto kupila en kompletek, pa je bilo čisto ok... upam, da bo tudi tale...
http://www.quelle.si/si/q4r/kinderweltspielwelt/babyampkindermode/bambino/schianzgeoverals/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT05JiZmaF9zZWNvbmRpZD1zaV8xNzY0ODImZmhfbGlzdGVyX3Bvcz01JmZoX2xvY2F0aW9uPSUyZiUyZnF1ZWxsZV9zaSUyZnNpX1NJJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9zaV9zaV8xMDg3MyU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfc2lfc2lfMTA4NzNfc2lfMTA4NzQlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3NpX3NpXzEwODczX3NpXzEwODc0X3NpXzEzNzgxJTdkJTJmY2F0ZWdvcmllcyUzYyU3YnF1ZWxsZV9zaV9zaV8xMDg3M19zaV8xMDg3NF9zaV8xMzc4MV9zaV8xMzc4NyU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PWxpc3Rlcg==/m-176482/index.html

konf. št.... jah, kar 86... naša grinta dolga še sem in tja nas spravi kaj s št. 80, ponavadi od H&M, drugače pa kar 86... user posted image ... še malo pa bo moral it kaj služit, da ga bomo lahko oblekli user posted image ... ne ne, saj je priden zelo, full pomaga pri vseh opravilih...

neboglasnica... zimska je že napisala, da ne verjame v alternativno zdravljenje user posted image ...
... jaz sem pa gledala kraljico Latifo na Zadnjih počitnicah...

HD... meni je ratan všeč, samo kaj ko pri njem vidim samo prah med tistimi luknjicami... user posted image

čauči.... kofi tajm z nekaj sladkega... upam... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:51:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
2.11.2009 8:52:22   
3jeMi
o ti bog, kera klobasa... pišuka poldi...
... pa še uredit mi ne pusti, tale moja škatla z Windows 2000... user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 2.11.2009 8:53:08 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:55:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3116
2.11.2009 8:56:02   
3jeMi
bom takole... brez povezave...

jutro, dame!

najprej za se bolančke veliko veliko user posted image ... in šcpšc stran tegobe...

ah, pa še polna luna je danes...

a smo spet klele? user posted image ... ah, midva sva dobro spala, samo dete naše je začelo ponoči tankat vodo kot za šalo... po 2,5 dl vode spije... user posted image ... glih kar bom začela plenčke s šleparjem odvažat v smeti, toliko se potem nalula user posted image ...
najin očka... ah, joj... user posted image ... ne vem... kdor jezika špara, kruha strada, je nam rekla medicinska sestra v porodnišnici, jaz pa zdaj svojemu možu v KC... bučman smotani ni upal za svečko rečt, da bi šel lahko na stranišče, sem mogla jaz user posted image , ej bi mu kar glavo odšraufala...

skratka... kako čem danes komentirat... citirat, al' kako...

bom probala al'kako...

konf. št.... jah, kar 86... naša grinta dolga še sem in tja nas spravi kaj s št. 80, ponavadi od H&M, drugače pa kar 86... user posted image ... še malo pa bo moral it kaj služit, da ga bomo lahko oblekli user posted image ... ne ne, saj je priden zelo, full pomaga pri vseh opravilih...

neboglasnica... zimska je že napisala, da ne verjame v alternativno zdravljenje user posted image ...
... jaz sem pa gledala kraljico Latifo na Zadnjih počitnicah...

HD... meni je ratan všeč, samo kaj ko pri njem vidim samo prah med tistimi luknjicami... user posted image

čauči.... zdaj pa res letim...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:58:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3118
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 8:59:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:04:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:07:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3121
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:10:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3122
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:15:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3123
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 9:17:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3124
2.11.2009 9:24:01   
neboglasnica
Tralala...jaz sem pa že nazaj.... Na pregledu je sicer malce bolelo, ker je bilo vse zlimano, ampak je tale reč videti (baje) veliko boljša. Uh, sem si oddahnila. Zdaj mi pripada že dopoldanska malica, pa pa

Mojcek: uživaj...

HD: čaj bi se definitivno prilegel poleg, na zdravje!

3jeMi: saj veš, moški=otrok

Flower: si kaj kupila?

Auroraa:
o sooru pa nimam pojma user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......