|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 19:40:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 19:42:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3077
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 19:52:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 20:37:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3079
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 20:39:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3080
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 20:54:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3081
   RE: Julijke 2008, 2. del
1.11.2009 20:58:35   
Inigo
tut men je mal dost 36€ za kominezon. je pa res, da ne vemo kako zgleda. mogoče ima tudi rokavičke, pa snemljive nogavičke, super podložen, termoflis notr... vprašanje.

mi bomo jutri babico poslali v hoferja. že kr zjutri. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3082
1.11.2009 21:21:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

36€, se je tudi meni zdelo malo drago, kaj pa vem nouser posted image , sem pa tudi jaz videla reklamo iz Hoferja za bucke in kombinezon, tako da jih bom šla Lari iskati. Kombinezon pa že imamo, mi GR pridno dostavlja robo user posted image

Ni drago. Ko smo kupovali januarja, je bil na znižanju (mislim da 40 %) 35 €.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3083
1.11.2009 21:22:33   
Majuska
Populis, katero št. pa nosi Lara zdaj? user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
1.11.2009 21:33:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

tut men je mal dost 36€ za kominezon. je pa res, da ne vemo kako zgleda. mogoče ima tudi rokavičke, pa snemljive nogavičke, super podložen, termoflis notr... vprašanje.

mi bomo jutri babico poslali v hoferja. že kr zjutri. user posted image user posted image

se glih suši, tko da ne morem fotkat. Temno moder, noter zelen flis, hmmm ne rokavičk ni. Precej športen model.

08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
1.11.2009 21:51:06   
Majuska
Punce, katera mi zna povedati, ali ima Hofer velike ali bolj majhne konf. št. za malčke?? 

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
1.11.2009 21:51:25   
neboglasnica
Oj, evo mene nazaj.. Sem si ogledala film in bi najrajši čas nazaj zavrtela, to gospo pa objela. In svaka čast, da ni klonila pred temi nadutimi moškimi in je mislila s svojo glavo. Ena cvetka: pride avstrijska novinarka malo pofotkat, jo najprej nosijo po rokah, tik preden gre, jo zaprejo za 20 let s prisilnim delom. Doma pa male otročke. Porkadijo, kako je bilo včasih kruto. Ok, bom nehala. Že marca sem hotela kupiti to knjigo, pa je nikjer ni bilo, je bila razprodana, zdaj jo pa sploh moram dobiti.

Jap, Hofer ima kombinezončke in skibucke od jutri dalje full ceneje. Za skibucke sice rne vem kake kvalitete so, pa me sploh ne bi motilo, asj naši malčki še ne bodo pretirano dolgo zunaj tacali.

Ekola, zdaj pa res čav čav...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
1.11.2009 21:51:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Punce, katera mi zna povedati, ali ima Hofer velike ali bolj majhne konf. št. za malčke?? 

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
1.11.2009 21:52:50   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

se glih suši, tko da ne morem fotkat. Temno moder, noter zelen flis, hmmm ne rokavičk ni. Precej športen model.

neka normalna cena je to, user posted image

glede na to, da sem pa zadnjič (očitno pomotomauser posted image ) zavila v IANO v hali A, kjer je bila ena bundica najmanj 50 EUR  je pa ta kombinezon kar poceni.user posted image Pa ne vem, včasih (res že dolgo časa nazaj) sem v Emporiumu kupovala kar dosti stvari od te Iane, res, da bolj na znižanjih, ampak se mi ni zdelo tako drago.

Še to sem se spomnila: Vedno vam pozabim povedat (za tiste, ki še ne veste), spomnim pa se vsakič, ko se zjutraj peljem mimo: v LJ.v  BTC (približno tam, kjer je bil Ariel) se odpira nova trgovina Mothercareuser posted image . Zgleda kar velik kompleks, očitno bo to sedaj malo večje kot je do zdaj bilo v SLO. Meni so imeli vedno dobre stvari, potem pa so vse trgovine zaprli.
http://www.mothercare.com/b/42764041/276-0431850-7466032?_encoding=UTF8&mcb=core

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
1.11.2009 21:54:50   
glugluglu
Drugače ima pa Tian še vedno enako vročine, zaenkrat še ni šlo na slabše,

lahko noč

neboglasnica, kakšne št. imajo v Hoferjuuser posted image user posted image ?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
1.11.2009 21:56:24   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ups vidim, da sem slabo pogledala, velike torej

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
1.11.2009 21:57:53   
neboglasnica
Glu: super za Mothercare, user posted image user posted image user posted image . In lepo cifro imaš 2800. Pa user posted image za Tiana...

Neposredna povezava do sporočila: 3092
1.11.2009 21:59:55   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Še to sem se spomnila: Vedno vam pozabim povedat (za tiste, ki še ne veste), spomnim pa se vsakič, ko se zjutraj peljem mimo: v LJ.v  BTC (približno tam, kjer je bil Ariel) se odpira nova trgovina Mothercareuser posted image . Zgleda kar velik kompleks, očitno bo to sedaj malo večje kot je do zdaj bilo v SLO. Meni so imeli vedno dobre stvari, potem pa so vse trgovine zaprli.
http://www.mothercare.com/b/42764041/276-0431850-7466032?_encoding=UTF8&mcb=core

Glu, Iana je kar draga ... Tale Mothercare sem tudi jaz zadnjič opazila, ampak ne vem, so dragi?

Hofer ima menda velike številke.

A bo katera od Ljubljančank (in okolica) šla v Hoferja? Potem bi jaz imela prošnjo, če bi še za nas nekaj vzela ... user posted image   ker jaz pred 17h ne bom frej, bodo pa ziher vse razgrabili ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3093
1.11.2009 22:11:21   
glugluglu
majuska, ne vem ali bo mothercare draga ali ne, takrat ko sta bila Mark in Nina še taka mala kot so sedaj naši, sem jaz kar kupila kakšne bodije, pa dobila sem pri Marku ko je bil dojenček kakšno stvar, ki se jo v ostalih otroških trgovinah ni dobilo, pa najceneje so takrat zame imeli kakšno stvar, na primer jaz sem stalno tam kupovala prsne blazinice za dojenje, ker so mi bile najboljše in najcenejše.
Sedaj dobiš že vse tudi v ostalih trgovinah in bodo morali biti konkurenčni. Pa še slišala sem, da so trgovine takrat zaprli zato, ker so predrago prodajali  stvari v primerjavi z nihovimi trgovinami v tujini in to firmi - materi ni ustrezalo, očitno bo sedaj drugače.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 22:14:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3095
1.11.2009 22:31:18   
Majuska
Ojej, zimska, to je prav grozljivo user posted image

Kako sta se kaj oči in Lan znašla brez tebe? Sta potlej kmalu prišla domov z Metelkove? Upam da čimprej pocajtate tole virozo, ma presneto, lahko bi se že nehale, a ne? Pošiljam user posted image   da boste čimprej zdravi. Kako se pa ti počutiš?

Kje pa je metuljčica?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3096
   [Brisano sporočilo]
1.11.2009 22:44:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3097
1.11.2009 23:00:41   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Poslali so ju v laboratorij, nato sta še na izvide čakala.... gužva katastrofalna... Baje je bil tudi moj bivši z družino tam. Lan je dremal tatiju v naročju, doma je zmazal krožnik goveje juhice z rezančki, vročina mu je med tem narastla na 40.5, dala Voltaren in potem je zaspal ter spal 3 ure v kosu. Potem je vročina padla in akcija! Sedaj spi, za enkrat ni hudo visoke vročine (že trkam...), ta teden bova doma - bolniška.

Če boš kaj rabila, samo zvrcni user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3098
   [Brisano sporočilo]
2.11.2009 7:23:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
2.11.2009 7:41:55   
neboglasnica
Jutroooo!

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

majuska - mislim, da ti iz Hoferja zdejle ne bo nič prav prišlo... ker imajo 74/80 - kar so že prerastli, nalsednja številka je 86/92. imam doma od Zarje in je fuuul preveliko Maticu. ravno vmesna številka bi bila čist prava - 80/86, pa je na žalost nimajo...

mi smo imeli spet katastoralno noč. čakam, da začnejo delat v ZD, da peljem matica. ima božček čist bel jezik in nebo, sploh ne more jest in pit user posted image

Matic je prerasel 74/80??? Vau, pa mislim,d a je naš velik, ampak tiste poletne bodije s kratkimi rokami je nosil prav do zadnjih poletnih dni in so mu bili še čisto prav. Res pa je, da so znamke Impi...whatever.. Ne vem pa za Snoopy in druge variante..

Majuska: tudi jaz sem mislila spraševati, katera bo šla, ampak HB smo našli skibucke, tako da so se me rešile, drugače bi tule moledovala s teboj.

Zimska:
Kaj pa če poskusite še z alternativnim zdravljenjem pri Lanu?

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......