Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 15:26:58
|
|
|
|
nmagk
|
Jaz že cel dan letam,moja metla je z lahkoto opravila tehnični pregled,sem se pa letos malo medernizirala in imam na metli kar dva auspuha ter pojačan štil,kaj morem kile še niso šle dol,sem pa še obarvala izpuh na rdečo tako,da je za mano vse rdeče,ne M še nimam,kjerkoli sem je vse rdeče.Drage moje,če me kje srečate v luftu mi potrobite,da bom vedla da ste ve,ker moja metla je turbo čokoladni pogon 3.0. Prijetno letanje vam vsem lp.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 15:57:09
|
|
|
|
veronikab
|
Uf, tudi jaz sem danes letala okrog po Rudniku in Supernovi. Sem bila verjetno viditi kot kaka furija, na štilu , pa sem se že bala, kako bo, gužve pa podobno, pa je bilo manj ljudi kot med tednom. Sedaj se pa počasi preoblačim in uštimavlem za zvečer. No katera ugane, katera sem jaz? Bo treba zalogo sladišov napolniti.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 16:07:15
|
|
|
|
nmagk
|
Jaz mislim,da si vila rozika,ker tok vdiguješ to vrečko za sladkarijam.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 18:06:01
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Pozdravljene punce! Nisem vas še uspela prebrat za nazaj, prišla sem vam nekaj povedat... Včeraj sem dobila nov katalog Maxi Cosi in so notri 3 novi sedeži: - eden je jajčka - drugi je od 9 kg naprej in paše na isofix od jajčke, kar je super - in potem še eden, ki me je navdušil - Axiss, tako da bomo izbirali med tem in Tobijem. Končno odločitev bo dala varnost, tak da se morma z dragim pozanimat še o kakšnih testih. Evo, še link: http://www.maxicosiaxiss.co.uk/demonstration-video.html Lep dan vam želim! odlocitev je enostavna - TOBI Axiss zgleda res kul, al je na varnosti dobil krozec. Je v bistvu isto kor bebe comfort axiss.. Tobi pa je dobil oceno najbolj varnega v razredu brez isofixa. A res? Kje pa so rezultati testov? Js sem sicer za Tobija, ampak sem dala možnost tudi temu, ampak če je tako ocenjen, potem nima šans.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 19:04:05
|
|
|
|
detelja
|
evo pa je detelja priletela nmagk moja metla pa ni opravila tehničnega pregleda...so mi rekli, da je to že iz mode...da zdaj letajo čarovnice sesalci oz bolj modernimi "metlami" na elektriko naokol... ampak ti nekaj zašepetam na uho jaz pa kar še z mojo ta staro metlo letim leti kot šus sam upam, da me policaji ne bodo ustavil... kako ste kaj drugače? mi smo že par dni tečni ko sam hudič...ni dobr, če mamica carta, ati itak ni dober pa itak je že par dni cele dneve v službi, ni dobre v vozičku...v bistvu nič ni dobr...danes smo spet vse kar smo doma pripravili izbruhali, pa čeprav smo čakal, da bo majči ful lačna...tk majči je tečna zarad zobkov in polne lune...mamico "boksajo" predmensturalne težave ati pa je tečen, ker je skoz v službi... se pravi tečna femelij
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 20:54:15
|
|
|
|
lili82
|
Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. Aja, pa da se pohvalim, kakšno lepo barvo smo izbrali: Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 31.10.2009 21:43:13
|
|
|
|
nmagk
|
Detelja klinc gleda pa tehniko,kdo bo pa sedel na tisto mehko cev mam pa rajš uno tatrdo,veš kaj original je še vedno boljši pa tud če je že mal star.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 9:40:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Nmagk - imas kaksne izkusnje z Eucasol od Justa? V teh dneh pa verjetno zimo bi glede na napisano zelo prav prisel. Evo, jaz komcno mal pospravljam Se malo pa bo mal vec reda.. sibam sesat dokler malcica spi. pa cakamo na sonce, da gremo mal ven, ker tukaj je prav bedno vreme trenutno..
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 10:47:56
|
|
|
|
detelja
|
v prekmurju je taka megla...ne vem, če so to naredile čarovnice ali kaj sva z majo hotli v trgovino, ker ne vem kaj ji naj kuham pa sem ji mislila blitvo nardit...pa je zaprta...pol pa sva šli en krog...center mesta je čist prazen pa še tiste, katere sva srečali so naju tako čudno gledali...so si verjetno mislil, da se je materi odpeljalo, da otroka vozi zunaj...ampak mene to ne moti...danes sem spet poslušala, da otroka premlao oblačim...jutr jo bom zanalašč oblekla v kombinizon in jo tk not zadelala da bo sam učke ven držala pa sploh še ni rednega minusa in že vsi neki tulijo...jau imam pritiska 200000
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 10:48:45
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Detelja klinc gleda pa tehniko,kdo bo pa sedel na tisto mehko cev mam pa rajš uno tatrdo,veš kaj original je še vedno boljši pa tud če je že mal star. itak no, moram se pohvalit policaji me niso dobili sem jim pobegnila
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 11:21:41
|
|
|
|
nmagk
|
Tinaaja jaz eucasol redno uporabljam v tem zimskem času,vsak večer predno gredo otroci spat jim samo enkrat špricnem v sobo da jim razkužim in še lažje je za dihat,če so pa prehlajeni jim pa špricnem povšter na kontra stran,da ponoči vdihavajo in se jim nosek ne maši,pa še vse lepo diši. Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 11:22:09
|
|
|
|
klavdyk
|
hej ho kosilo se kuha, Gašper spi, Gregor in ati se igrata no ko sn misla, da smo rešeni vsega... kašelj boljši, doji se fajn... smo pa v petek dobli ene pikice po hrbtu. naj bi ble od hiconcila(je rekla dr. Tanč), no in naj bi danes izginile. pa še niso mah... če ne bo jutri bolje greva k P no naši flekeci [www.shrani.si] nič grem mal nazaj prebrat lp
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 12:52:59
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk Tinaaja jaz eucasol redno uporabljam v tem zimskem času,vsak večer predno gredo otroci spat jim samo enkrat špricnem v sobo da jim razkužim in še lažje je za dihat,če so pa prehlajeni jim pa špricnem povšter na kontra stran,da ponoči vdihavajo in se jim nosek ne maši,pa še vse lepo diši. Evo mojo turbo metlo sem pospravla obdržala bom samo njeno kurivo čokoladni pogon. hvala :) a bos ti kaj narocala? moja znanka bo sele konec meseca, pa ful ne bi cakala tok dolgo klvdyk - pikepoke za vas! soncek v kotlini.. jaz pa sibam tect
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 12:58:14
|
|
|
|
Nalini
|
oj še ena čarovnica vas pozdravlja danes .... .... moja metla je pa brezhibna .... polna luna pa tudi pri nas zgleda vpliva - že dva dni ponoči imamo party ..... nič čudnega, če zgledam kot čarovnica ... še dobro, da je čez dan ok uživajte danes .... zvečer ali pa jutri pa bolj obsežno poročilo ...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 14:34:51
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini ojla mali spi, jaz sem pa šla malo prebrat rr ... heimlichov prijem - kolikor sem jaz seznanjena naj do 1. leta ne bi izvajali tega prijema .... ker, če izvedeš pravilen Heimlichov prijem je možnost poškodbe pri tak malem otročku ..... pa baje bi naj vsakega človeka pri katerem je bil izveden heimlichov prijem pregledal zdravnik(zaradi možnosti poškodb) .... pri otročku do 1. leta bi naj izvajali prvo pomoč tako kot je opisala veronika ..... spanje na zizi - tudi meni je dojenje zakon ..... čeprav čez dan dobi 4. obroke goste hrane se še midva kar pogosto dojiva .... danes npr. 5x (si mali kar sam sprosi zizo) ..... ponoči se aa dojiva x-krat (tudi do deset-krat se priklopi ) - to noč sem mu dala zizo in sva zgleda oba zaspala - čez pol ure sem se pa zbudila s čisto mokro pižamo, ker mi je mali zgleda potegnil samo toliko, da je začelo mleko tečt te pa zaspal pri nama je bil edino problem, da je fuuuuullll začel izsiljevati in ni znal zaspati brez zizanja ..... nooo, ker sem vztrajala se je tudi to navadil ..... punce, ki dojite ---- do kdaj približno mislite dojiti? kdaj omejiti dojenje le na jutro in večer? kdaj ukiniti nočno dojenje? na kakšen način mislite prenehat dojiti? (glede na to, da se moj mali tak rad carta na zizi močno dvomim, da se bo sam odstavil ..... ampak jaz ga pred letom pa pol ne mislim odstavljat, če bo še zizal ....) Nalini, jaz bi tudi rada še dolgo dojila. Je pa meni P zadnjič rekla, da naj ima otrok sedaj 5 obrokov na dan, od tega 2x dojenje (zjutraj in zvečer), ampak sem zelo vesela, da se moja pupika še kakšnih 4-5x na dan podoji. Ponoči pa včasih 1x, včasih 2x, včasih pa prespi nočko in se proti jutru podojiva. Nočno dojenje oz. nasploh hranjenje ponoči naj bi se ukinilo po 9. mesecu, je rekla P.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 14:35:28
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. Aja, pa da se pohvalim, kakšno lepo barvo smo izbrali: Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti A je težko dobit barve 2009? Kdaj pa že lahko sedijo v tem avtosedežu?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 14:41:26
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. Aja, pa da se pohvalim, kakšno lepo barvo smo izbrali: Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti A je težko dobit barve 2009? Kdaj pa že lahko sedijo v tem avtosedežu? ja, odvisno od kg...naša maja je v podobnem sedeže že več kot mesec dni...kajti v lupinici ni imela placa...noge je mogal met kar v luftu v avtu...
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 14:46:10
|
|
|
|
janja*
|
Čvekice dober dan! Včeraj smo prispeli z morja in moram povedati,da smo se imeli imenitno.Vreme je bilo super.Sončno in toplo.Res škoda da se bliža zima zima bela............. No naš Nikec je dobil naenkrat 3 zobke,tako,da jih imamo sedaj4. Nič ni bil tečka.
|
|
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 15:00:40
|
|
|
|
nmagk
|
Nikec za zobke. Tinaaja ti samo povej kaj rabiš in bom naročila,meni prinese takoj in sploh ni problem za eno ali več stvari.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 15:00:50
|
|
|
|
*Junona*
|
Aja, lili82, Tobi je dobil oceno najbolj varnega v svojem razredu brez isofixa.
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 15:07:43
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja* Čvekice dober dan! Včeraj smo prispeli z morja in moram povedati,da smo se imeli imenitno.Vreme je bilo super.Sončno in toplo.Res škoda da se bliža zima zima bela............. No naš Nikec je dobil naenkrat 3 zobke,tako,da jih imamo sedaj4. Nič ni bil tečka. Bravo za zobke! A ste bli na Pagecu?
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 15:08:14
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: lili82 Glede avtosedežev - mi imamo Tobija in smo ga danes prvič preiskusili - mali noro uživa! Visoko sedi, lep razgled ima naprej, naju spredaj vidi... Prav pomembnega se je počutil... Sicer bi izbrali sedež z isofixom, ampak ga naš avto nima , jajčko smo imeli na easybase nameščeno, pa mi je bilo še bolj všeč... Sem pa brala tud na ostalih temah in forumih izkušnje z Tobijem in so bile mamice zelo navdušene! Meni pa je najbolj všeč, da se paski sami odmaknejo in ti niso v napoto, pa še indikator zategnjenosti paskov, da točno veš, da je mali zaklad pravilno nameščen. Aja, pa da se pohvalim, kakšno lepo barvo smo izbrali: Pol Slovenije sem preklicala, da sem ga uspela najti A je težko dobit barve 2009? Kdaj pa že lahko sedijo v tem avtosedežu? ja, odvisno od kg...naša maja je v podobnem sedeže že več kot mesec dni...kajti v lupinici ni imela placa...noge je mogal met kar v luftu v avtu... Če je pa taka lepa velika babika!
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 18:59:46
|
|
|
|
L & L
|
Eucasol od Justa? Mi ga imamo vedno na zalogi, fajn za v zrak pa proti kašlju, pa še diši sveže
|
|
RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del 1.11.2009 20:09:24
|
|
|
|
sonček85
|
junona:lepi je men je ta barva lepa ddetelja.ma si hot čarovnica ni kaj,saj ni čudn da pol same tk hot tipe gor limaš m...tina:hvala za verz,sem ga dobila po sms tudi in sem se tko nasmejala veronika:a si napolnila sladkiše ? lili:lepa barva in super za prvo vožnjo z njim klavdyk:joj bogi revček,to so pa ornk izpuiščajčki ,to pa ni kr tko. janja*:dobrodošli nazaj in super za zobek
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?