|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
30.10.2009 9:09:20   
Mala_princeska
Jutro.

Lupinico bom jaz kmalu prodajala, ji pa nič ne manjka.user posted image

Ma mene kar trese, ker sem izvedela da je bil brat od mojega udeležen v tisti nesreči, ko so se policisti zaleteli user posted image nekje pri Brežicah user posted image user posted image user posted image .

Danes držite pesti zame, da naredim on-line izpit iz angleščine.
Majch a prideš pomagat user posted image user posted image Bussines corespondence, tvorjenje dialogov, časi,....in še in še...
Bo kar zmanjkalo časa user posted image , potem pa še ustni izpit.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
30.10.2009 9:20:43   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Jutro.

Danes držite pesti zame, da naredim on-line izpit iz angleščine.
Majch a prideš pomagat user posted image user posted image Bussines corespondence, tvorjenje dialogov, časi,....in še in še...
Bo kar zmanjkalo časa user posted image , potem pa še ustni izpit.

Srečno, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 277
30.10.2009 9:27:05   
majčica20
Mi imamo za ta velikega kiddy-ja, pa smo zadovoljni z njim.

včeraj sva bila s ta velikim pri psihologinji (sistematski pregled) pa je HB sodeloval. je vse naredil in odgovoril, kar mu je rekla. je bila tudi psihologinja krasna, jo moram pohvalit.

imava pa še dve nalogi za opravit v ZD - branje slikic - za pregled vida. smo bili že trikrat in vsakič neuspešno. z enim očesom še pridemo do predzadnje vrstice z drugim pa noče več gledat oz. imet pokritega.

in še zobar. je dal roko na usta in nič od njega. sem pa mal jezna na zobarco, je takoj rekla no prov pa pridte čez pol leta, enkrat bo mogu odpret usta. če bi mu samo malo pokazala tiste instrumente, pa kakšnega zajčka pokazala...bi skoraj zagotovo pokazal zobke.

če ima kdo kakšno rešitev...
LP M

Neposredna povezava do sporočila: 278
30.10.2009 9:40:33   
Anonimen
sure ni panike. Bova napisale tako pismo, da se bo kadilo hehehe. Sej bo šlo, boš razturala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 279
30.10.2009 9:40:55   
TRIŠ
Evo pa še nekaj slikic naše družinice

LE KDO JE TO MAMI????
user posted image
PONOSNA SESTRICA
user posted image
PONOSNI VELIKI BRATEC
user posted image
KAKO LEPEGA DOJENČA SI NAM RODILA MAMICA je bil komentar naše miss
user posted image
PRVO PREVIJANJE boš rajši ti mami
user posted image
PA SEM PRIPRAVLJEN ZA DOMOV
user posted image
PONOSNI OČKA
user posted image
PA GREMO V BELO KRAJINO
user posted image
DOMA NAMA JE LANA PRIPRAVILA PRESENEČENJE
user posted image
user posted image
NAŠ SEDAJ ŽE VELIK FANT
user posted image
ŽAN POSKBI DA IMA NEJC DUDO
user posted image
RAZVAJANJE
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.10.2009 9:49:48   
TRIŠ
Mala princeska dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 281
30.10.2009 9:51:10   
cukr07

Triš kako lušna družinica user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 282
30.10.2009 9:57:27   
vaney
triš, ČUDOVITE SLIKICEuser posted image user posted image user posted image Pravi sončki ste vsi skupajuser posted image pa saj to že vešuser posted image
Joj, komaj čakam našo user posted image , da pride na svet...

avtosedež; lupinico imamo Jane (v kompletu z vozičkom Jane slalom pro), ampak smo jo sposodili, tako da bo enkrat po novem letu prišla nazaj. Avtosedež imamo pa Romer King Plus in za tasta in taščo Nanio. Romer je fajn, ne morem pa rečt, da sem fullll navdušena nad njim oz. Anže se bolj komot počuti v Nanii, pa ne vem, zakaj. Vem pa, da še zdaleč ni tako varen kot Romer. Ko bomo naslednjič kupovali, bomo kupili Maxi Cosi, se mi bolj dopade...

Jaz sem imela včeraj mamo na obisku, dopoldne sva preklepetali, popoldne pa je prevzela Anžeta, sta naredila konkretno turo po dveh, pa ne vem, kateri je bil na koncu bolj zmatranuser posted image

Tiste, ki imate otroke že v avtosedežih...a imate kakšno zaščito za zadnjo stran sedežev v avtu? Mi si moramo nekaj omislit, ker drugače bo avto zdaj jeseni in pozimi skoz usran. Danes sem bila v BC, pa imajo tisti polivinil za nataknit, pa meni zgleda grdo, drugo je pa volan, ki je pa 30€. Imate še kakšno idejo? Ker nekaj bo treba nabavit...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 283
30.10.2009 10:11:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majčica20

in še zobar. je dal roko na usta in nič od njega. sem pa mal jezna na zobarco, je takoj rekla no prov pa pridte čez pol leta, enkrat bo mogu odpret usta. če bi mu samo malo pokazala tiste instrumente, pa kakšnega zajčka pokazala...bi skoraj zagotovo pokazal zobke.

če ima kdo kakšno rešitev...
LP M

To si bla pa ziher v novomeškem zdravstvenem domu pri zobarciuser posted image . Se spomnim, ko je bil Nik mali in smo mel to sistematiko(mislim, da je bil star 3 al 4 leta) in gremo tut k zobarci, pa prideva not, ona pa mrtvohladno:,, Usedi se na stol, pa odpri usta.,, WTF sm si misnla, še mene je zmrazil, kaj ne bo malega. No, pa ga le nekako prepričam, da gre na stol, mu govorim kolk ma teta zanimive mašince... Pa se baba sklon nad njega, pa spet:,, No, odpri že usta.,, Itak, da je mali začel jokat, pa sm ga s stola dol vzela, pa prleti iz sosednje ordinacije nek mlad zobar pa reče porogljivo:,, Ja kdo se pa to tako grdo dere.,, No, mislim, da ne rabim razlagat, da sm pop.... in sm jim povedala, da jih je lahko vse po vrsti sram svojga obnašanja, pa mi je ženska začela neki pametovat, kako ma pa ona dva sina in da se noben ne boji zobarja, pa sm ji povedala, da škoda da pol ne zna tut z drugimi lepo delat. Pol je bla pa u iber užaljena, tistmu zobarju sm pa tut povedala, da je zgleda bol otročji kot moj Nik, glede na to s kakim komentrjem je priletel v otroško zobno ambulantouser posted image . Uh, še danes sm jezna, ko se spomnim. Pol je pa sestra skušala bit prjazna, ker je vidla, da so že itak vso situacijo zaj...., pa je rekla:,, A čmo se zment, da kak mesec sam k nam na obiske hodite, da se otrok navad?,, Japajade, prvo ste mi ga u iber prestrašl, zdej bi pa probal zlepa. Pa sm vzela kartico in sva šla, brez nadaljnega naročanja.

No, potem pa sva začela hodit k zobarci v OŠ Center. Ma fenomenalna zobarcauser posted image . Je bil pa Nik tako prestrašen od takrat, da sva rabila hodit sam na ,,obiske,, k zobarci skor eno leto, predno je usta odpru. Ima pa ta ženska res ful potrpljenje, mu je vse strojčke razkazala, vse ostale pripomočke, ga je s stolom vozila gor in dol... Mislim kapo dol. In je tut ne zamenjam za nič na svetu. Zdej tut Jakob hodi k njej in ju raje iz BK vozim k njej, kot pa da spet na kakega kristusa naletim.

Rešitev: menjaj zobarja!!!

(odgovor članu majčica20)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
30.10.2009 10:34:21   
Mala_princeska
V Nm Zd je bil en starejši zobar za otroke in se spomnim, da je bilo prav fajn, ko smo šli z  Nino prvič k njem - je otrokom pesmice pel, se hecal,...sam zdaj ga ni več v Zd, ne vem če še dela.
In je imel način, da so se starši ulegli na stol, otroci pa gor - in male ni bilo strah.

Probajte tako - ali pa da mami najprej usta odpre.
Aja in nam je pomagalo, da smo knjigico o Mišku Tipu prebrali - Mišek Tip pri zobozdravniku.
In zdaj zvečer na koledar srčke rišemo, če si umije zobe.
In po umivanju točno ve, da ne sme več večerjati.

Pri nas gremo pa mlečne zobke spulit user posted image , ker nočta jit ven stalna pa zadaj ozraščata in sta že precej zunaj user posted image
gremo 4.11., ko imamo še cepljenje -2.dozo za tamalo.
Hodimo pa v Nm Zd k dr.Kastrevčevi.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
30.10.2009 10:50:04   
Anonimen
Ja, ta zobar je mel sam tiste čist tamicene otroke. Je bil pa že takrat v penziji in je sam male gledal. Sm hotla takrat dat prvo Nika k njemu, pa so mi tako razložili.

Neposredna povezava do sporočila: 286
30.10.2009 10:51:25   
Anonimen
Evo, sm se spomnila, dr. Uhan.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
30.10.2009 11:04:59   
čebelica01
dr. Tit Uhan - najboljši zobozdravnik user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
30.10.2009 12:08:52   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Lupinico bom jaz kmalu prodajala, ji pa nič ne manjka.user posted image

Če jo boš okoli januarja in za pametno ceno sem takoj za. Pošlji mi ZS, pa se bova zmenile. Pred januarjem, je pa nekk nebi, sem mal vraževerna, pa tut placa nima za skladiščnenje.

Neposredna povezava do sporočila: 289
30.10.2009 14:11:28   
Alex01
Ja res, dr. Uhan je bil zakon user posted image user posted image user posted image user posted image . Alex hodi v OŠ Bršljin k zobozdravniku, k sreči nima kakšnih večjih težav z zobkiuser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 290
30.10.2009 16:25:06   
Alex01
TRIŠ - Kako lušna družinauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 291
30.10.2009 19:55:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

dr. Tit Uhan - najboljši zobozdravnik user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam - se spomnim ko sem bla mala, je pel partizanske pesmi

(odgovor članu čebelica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 292
30.10.2009 19:56:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

TRIŠ - Kako lušna družinauser posted image user posted image user posted image

sam res- sami mali sončki

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
31.10.2009 8:35:51   
TRIŠ
Hvala za pohvale slikic,sicer pa se bomo enkrat tako dobile da se spoznamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
31.10.2009 19:33:11   
vaney
halooo, a vse rezljate buče in feštate, ko ni nikjer nobene? No, veselo noč čarovnic vam želimuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 295
1.11.2009 12:24:14   
*dotika*
Prosim, zbrišite me s seznama! V četrtek, 29.10., ob 23.16 se je rodila najina Ajda, ampak ji ni bilo usojeno več kot nekaj kratkih minutk.

Papa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 296
1.11.2009 12:32:18   
TRIŠ
dotika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 1.11.2009 12:37:26 >

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 297
1.11.2009 13:29:42   
Alex01
dotikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 298
1.11.2009 14:43:57   
vaney
dotika, ISKRENO SOŽALJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 299
1.11.2009 15:12:27   
cukr07
Dotika iskreno sožalje user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!