Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Dooooober dan, kakšni lepi sonček, kar vabi nas ven. No midva se oblečema pa šibnema na en sprehod.
Hoferjevi škorenjčki- v včerajšnjih reklamah sem vidla ene sivo modro rdeče (nekak tak) za 12e, pa so mi krasni pa še bundico pa kapico ma take barve Vem pa da so ok, ker sta mela moja nečaka dve leti hoferjeve in so bli zadovolni. Medtem smo pa mi lani kupli ene za 35 eur, pa niso nič posebnega....
Dober dan! Da se malo oglasim,od kar imamo priklopljena 2 računalnika in PSP ,sploh ne pridem do tega ,ki sem na njega registrirana.Na drugem vas samo berem in vidim,da ste zelo zgovorne. Hvala bogu je petek jaz imam malo čistilne in pralne akcije.
sem pa ostala doma, bom se pustila uspavat pred TV
evo mene, moji metli je potekla registracija pa nikamor ne morem danes
ada, , pa ne da si se predala, drugič ti bom v kavo dala poživilo samo da je bil tvoj gospod zadovoljen pa je malo pozabil za zadnjič, pa lepo je bilo malo poklepetati, še kdaj ponovimo, samo takrat skuham pasulj pa mir
morrak kamilic mu raje ne dajaj, boljše so borovnice. drugače pa skuhaj riž, tak fejst ga razkuhaj, da se bo že taka sluz začela delat, pa kak korenček zraven, pa fajn bi bilo, da kako jabolko kje nabaviš, pa mu jo nastrgaš in počakaš, da porjavi - to je tako osvežilno, pa od vsega tega še najbolj okusno, pa potem kake bobi palčke....ostalo si pa itak že napisala, ne sme pa mleka.
držim pesti, da bo kmalu dobro, ampak, če se jutri še nadaljuje pa le pojdita do zdravnika.
katka pasulj bo tudi ok drugače pa - nisem se jaz predala, prijateljica je odpovedala
Morrak, za tvoje bolančke, čeprav jaz enih zdravnikov ne razumem. Moj Mark je bil ob rotavirusu neješč celih 9 dni, malo prežganke je spravljal v sebe, ker jo ma rad, ampak sproti zbruhal. Pa so mi pri zdravniku rekli, naj neham z "dieto" in naj mu dam, kar pač rad je. In on bi seveda mleko in jogurte, česar pa sploh ne bi smel. Potem pa se vrtimo v začaranem krogu- se držati diete in upati, da mine, al mu dati kar ma rad, da vsaj nekaj poje
Kje pa ste vse? Zunaj je mrzlo, megleno, pa vseeno vam želim en lep dan. Jaz pa grem zdaj k atu in sem danes še posebej hvaležna, da ga imam doma..... Lepo se imejte!