Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 9:02:19
|
|
|
|
ada2
|
dober dan
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 9:07:08
|
|
|
|
Anonimen
|
samo res so/ste se vse razgubile. petra vem da ne more nič pisati, kaj pa ostale? res samo še morrak in ada v veliki večini temo gor držita. nič grem nekaj delat, ker že celi teden nisem nič pametnega naredila.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 9:07:08
|
|
|
|
ada2
|
mi pa čakamo adamove prijatelje iz vrtca.... so malo prej klicali, da prihajajo na obisk
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 13:31:34
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: morrak IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ste vidle, babica Štefka je bila nominirana za naj patronažno sestro morrak hvala kje, kje, kaj se da še glasovat aja mi smo opravli, vnetje, smo pa imeli mlado praktikantko in se je res potrudila mislim, da se ne da več glasovat, je pa bila med 3 najboljšimi v sloveniji - vsaj tak sem jaz razumela bravo Štefka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 13:32:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 samo res so/ste se vse razgubile. petra vem da ne more nič pisati, kaj pa ostale? res samo še morrak in ada v veliki večini temo gor držita. jaz sem še tudi tu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 13:33:46
|
|
|
|
trezika
|
Kar se pa našega spanja tiče.... danes je po kakšnem mesecu dni spet prespala celo noč prej jo je zobek matral, pa potem prehlad.... bomo videli kako bo dalje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.10.2009 18:38:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 19:20:49
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak ojla, evo da se javim danes. Sem cel popoldan preležala, ker me boli želodec za crknit. Zdaj pa ne vem, a je to moja dieta, ali psiha. Pa bom pač 1 dan na prepečencu, saj mi ne bo hudega. Lani je precej boljša in tudi spala je super. ada ste rešli obiske bravo maruša deja, saj bo , saj bo mogoče oboje po malo... držim pesti, da bo čimprej bolje pa super za Lano
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 28.10.2009 20:07:02
|
|
|
|
ada2
|
obiske opravili ja, ampak me je presenetila adamova reakcija... sploh se ni hotel igrati z njimi, kar skril se je... nuša je potem prevzela vlogo vzgojiteljic in se zabavala z otroci, adam se je pa pri sosedih skrival na koncu jim je pa pomahal, rekel adijo in vidimo se v vrtcu
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 8:36:53
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! ne vem kak naj si dan organiziram... rada bi šla malo ven z fantoma, pa s sosedo sem se zmenila za popoldne, da malo počvekama, pa bratranec in sestrična sta se najavila za popoldne, pa spakirat bi mogla andreja, ki gre ponoči v nemčijo.... sploh ne vem kje naj začnem, glede na to, da mu moram večino stvari še speglati... pa še nekaj skuhat.... pa še nuše ni, da bi vsaj ona malo fanta ven peljala... ah, kak se razvadiš, ko imaš več otrok
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 13:43:27
|
|
|
|
trezika
|
Dan! Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralo Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 13:43:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! ne vem kak naj si dan organiziram... rada bi šla malo ven z fantoma, pa s sosedo sem se zmenila za popoldne, da malo počvekama, pa bratranec in sestrična sta se najavila za popoldne, pa spakirat bi mogla andreja, ki gre ponoči v nemčijo.... sploh ne vem kje naj začnem, glede na to, da mu moram večino stvari še speglati... pa še nekaj skuhat.... pa še nuše ni, da bi vsaj ona malo fanta ven peljala... ah, kak se razvadiš, ko imaš več otrok eh saj pa ti si super mama...ti bo ratalo vse
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 15:14:36
|
|
|
|
ada2
|
mi je ratalo... šibam zdaj do sestre, saj sta se bratranec in sestrična ustavila tam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 16:27:50
|
|
|
|
petra *k
|
POZDRAVLJENE po dolgem času se vam še jaz malo oglasim. vidim, da še vedno nič kaj ne klepetate, se nisem dosti matrala z branjem. treba izkoristit še to lepo vreme za sprehode. pravilno. no, mi smo se uspešno preselili, navadili še se nismo, ampak bo že. no tia se je že kar navadla, samo spanje naju muči, čez dan niti približno noče zaspati v postelji, ampak jo morem v vozičku uspavati, zvečer se pa kar jokama, preden zaspi. se bo že vpeljala. drugače pa pogrešamo ormož.... tu nimaš nič pri roki...razen pošto in trgovino, v kateri ne najdeš niti zelene solate, pa še tak drago je. aja, pa 5 gostiln . drugače pa tia že dobrih 14 dni hodi nimam še porihtanega interneta, pa včasih ukradem sestri računalnik, ko je v službi, da malo pogledam sem gor.ko pa bo, pa se bom večkrat oglasila. kak ste pa ve kaj? bravo trezika za diplomo, nevem, če sem že napisala. nič, lepo se mejte, pa pište kaj, da se bom lahko malo dalj časa zadržala na tej strani, ko že pridem do rač. čao čao
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 16:45:52
|
|
|
|
trezika
|
petra selili ste se? kam pa? radovednost saj veš
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 16:46:16
|
|
|
|
trezika
|
aja čestitke Tia
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 17:35:15
|
|
|
|
petra *k
|
ja preselili smo se k nam domov, k tomažu. aja, pa hvala za čestitke
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 20:15:37
|
|
|
|
ada2
|
Tia! no, meni je uspelo preživeti čudovito popoldne s sestrično, bratrancem, njegovo ženo in mojo sestro... smo malo obujali spomine na otroštvo, pa na čas, ko smo bili še brez otrok, pa smo lahko bolj žurali.... sem se tak nasmejala, da me še zdaj vse boli
|
|
[Brisano sporočilo] 29.10.2009 20:17:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 20:21:49
|
|
|
|
ada2
|
morrak kakšne škorenjčke, kje? ful dobro, jaz čakam na hoferjeve, jih je adam imel lani in so bili fajn. pa nisem super women, sva z barbaro vmes 1 uro čvekali po telefonu , jaz sem vmes cote zložla, pa speglala par majic, ona pa.... no, tudi ona ni samo čvekala jutri grem pa k eni RR-ovki na obisk in se že ful veselim, ker je taka super punca aja, morrak nisem še poslala, sem pa vzela iz avta, da ne bo andrej zraven v nemčijo vozil, pa upam, da mi jutri znese do pošte priti
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 29.10.2009 21:40:10
|
|
|
|
petra *k
|
morrak, ni nama pogodba potekla, pa tudi če nama bi, bi jo lahko brez skrbi podaljšala. ampak recesija se pozna, jaz sem brez službe, porodniške je konec, tam pa je bla visoka najemnina in tudi stroški. tak da sma bla prisiljena iti nekam, kjer bo se nama izšlo čez mesec. sma pa že itak planirala, da boma šla k nam domov, pa si naredila zgoraj stanovanje. ampak ker seveda nič ne gre po planu, nama niso odobrili kredita in ne morema začeti nič delati, tak da se bomo še en čas mogli stiskati, dokler ne najdemo kake rešitve. drugače pa razpisa še ni bilo za stanovanja, pa tudi če bi bil, spet moreš vso opremo kupiti, pa najemnina je glih tak, midva pa glih tak nebi dobla kredita. bomo potrpeli, mogoče bo pa hitro kaka služba na vidiku in bo se začelo stanje izboljševati.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:07:49
|
|
|
|
katka37
|
dobro jutro za lep začetek dneva Tia morrak, to pa je bil uspešen nakup, super ada, upam, da si se za današnji obisk dobro zmenila, da ne bo kot je bilo zadnjič pri nas
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:11:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro brez skrbi katka, sem se dobro zmenila, sicer je pa zadnjič bilo prav fino, ne? pa ko smo že pri tem... a je tebi kaj jasno za jutri? verjetno ti mora biti, če boš imela školjke prek, ampak meni andrej ni povedal nič določenega... je rekel samo, ti nič ne skrbi, jaz se bom že tak zmenil, da se ne bomo 2x vozili sicer je pa šel danes ob pol 4 v nemčijo, vrne se pa ponoči, predvidoma okoli polnoči.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:16:42
|
|
|
|
katka37
|
ada, nič kaj preveč ne vem, samo to, da grem v nabavo, ostalo sem prepustila svojemu, mi pravkar pravi, da se dobimo popoldan jutri, točne ure ne vem, okrog 17.00 ??
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:18:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, nič kaj preveč ne vem, samo to, da grem v nabavo, ostalo sem prepustila svojemu, mi pravkar pravi, da se dobimo popoldan jutri, točne ure ne vem, okrog 17.00 ?? jah, to sem tudi jaz uspela zvedet, namreč popoldan... dobro, ti imaš vsaj okvirno uro, jaz pa bilahko že 12.01 pakirala dol
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.