KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ledenka nov avatar v kopalkah me je zeblo hud plašč!!! umetno krzno, nisem jaz za natur ja, ja, saj vem... v omari pa 30 golih plišastih medvedkov IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Matr, kaj imam jaz VEDNO tako srečo Šaltam na daljincu in vedno se ustavim na sceni, kjer moški nadvse romantično zasnubi svojo žensko, potem se pa mazita do nezavesti Pol se pa moj sprašuje ko pride izpod tuša zakaj bi ga najraje IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pa sej si že poročena!Men so pa te pocukrane zaroke čist mim. M,oj je mene zaprosuil, ko sva šla za 1. maj na Hvar-mogla bi it v Dahab, pa so 2 dni pred najinim odhodom teroristi bombe metal tja. No in potem sva šla na Hvar. Blo je 19 stopinj, pihalo je, ampak sonček. In jst pametna-se nism nč s kremo mazala, nč na glavi mela. Sem sončarico fasala, opeklo me je. Celo noč mi je mokro brisačo na čelo dajal. Naslednje jutro me je pa zaprosil. Bla sem v pižami, s totalno rdečim opečenim nosom.Govorila sem pa o šit, o šit....Skratka, ni blo filmsko, je pa vseen nepozabno. oooooooooooooooooo IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: lake Jst najbrž snubitve ne bo nikol doživela A ti tut ne? jaz na to sploh ne pomislim več. pravzaprav... mi ni do snubitve in ne do poroke... jaz bi samo sanjsko "vilo" pa kakšnega "hamvija" IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Nič ne sanjajte o zaroki, še nič ne pomeni... Jaz sem imela skoraj sanjsko, pa kljub temu nisem poročena... povej kaj vec....nam koruznicam! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ne. Kje si pa to našla? en mail sem dobila od ene kolegice. jim bom pisala (imam kontakt) in vprašala, kako je s tem, pa potem sporočim naprej! IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ledenka.. kaj naj ti rečem... bila sva na Šri Lanki, imela sva se noro lepo. Na enem izmed izletov smo si ogledali tudi draguljarno in me je skoz spraševal, kaj bi imela... mi je bilo všeč veliko, ampak predrago. Kupila nisva nič (vsaj tako sem mislila). Potem pa je predzadnji dan nahecal enega turista s katerim smo se spoprijateljili naj naju še zadnjič slika skupaj ob morju... in ga opozoril naj skoz slika. In potem prva slikca, pa druga... in potem vprašanje in prstanček... iii je bilo lepo ... on je pa zraven res skoz slikal , tako da imava dokumentirano v sliki... Evo to je to... IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 dudi, si kar mislim, da sta imela najboljšo ohcet Zakaj tko misliš?? Ja ker si tako fejst, a?! jp jp
|