|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
29.10.2009 18:01:09   
Anonimen
la may - welcome back!!!

naša tamala pa se ravnokar igra z našimi psmi.  Imamo jih tri in jo je pravo veselje gledat kako vriska. Še tavelka bernardinka je prišla na svoj račun.

(odgovor članu LaMay)
  Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.10.2009 18:16:18   
LaMay
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

la may - welcome back!!!

naša tamala pa se ravnokar igra z našimi psmi.  Imamo jih tri in jo je pravo veselje gledat kako vriska. Še tavelka bernardinka je prišla na svoj račun.

A bernardinko imate? user posted image
To je moj sanjski pes in bi ga imeli, če bi imeli več prostora in časa zanj. user posted image
Mogoče 1× na stara leta... Ko bodo otroci že večji in bova midva nekje na podeželju živela user posted image

Nič, grem Filipu večerjo nardit, ga skopat in spat počasi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.10.2009 19:17:28   
Anonimen
La May - ja, imamo pa še dva mopsa - fanta in punco.

user posted image

url=http://www.shrani.si/?3L/R8/tOVcDME/pc280238.jpg]user posted image [/url]

(odgovor članu LaMay)
  Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.10.2009 19:37:28   
zoey
Dober večer user posted image
Zmatranaaaaaa user posted image Danes dobila izvide od biopsije in brisa, so slabi, ampak ne toliko, da ne bi moglo počakat do konca nosečnosti, kar mi je super. Bomo 2010 poštimali.
Mali ali mala tako brca, da bi že mal miru pasal user posted image . Je že fejst nabildan-a v noge user posted image
Zdaj sem se pa dobila s sodelavci iz skupine, sem mal apdejta dobila, da ne bo prevelikega šoka v ponedeljek ob vrnitvi.
Jaz sem tudi dobila majčko L za 38, sem bila malo presenečena, ker sem mislila, da je 38 M, ampak je čist ok. Kolk bomo lepe user posted image
Rožca - meni bi blo kul ob 11h. Upam, da bo že sonček in se bomo pomartinčkali. Ostale, vljudno vabljene v M. user posted image
Lep večer, grem pod tuš pa v posteljo, sem čist frderbana

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.10.2009 21:28:41   
rožca26
Zoey - pol se pa vidmo ob 11ih. Kar se pa tiče izvidov pa bo. Se bo vse poštimalo po porodu, boš vidla.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
30.10.2009 6:13:50   
7lina7
dobroooooooooooooooooo juuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUTROOOOOOOooooo!!

..deževno jutro.. user posted image

že 2 dni iščem po netu ležalnike za dojenčke - tisti stolček za čez dan,eni vibrirajo drzgi ne- a je katera našla kje kakšnega,ki ni ravno 100 eurov??

po praznikih grem počasi v nabavo ... da ne bom zadnja,ker vidim,da ste že ful pridne ene!!user posted image

Lin@

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
30.10.2009 7:27:12   
rožca26
Jutro!!!!

Lina - na BC spletni strani sm nekaj našla. Jest mam tega, s tem da je dodana še mizica za hranjenje in premikajoči igralni lok.
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170320
So pa še drugi pod 100e:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=188432
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167491
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167490

Si mislila te, a ne? Jest sm bla s Primi sogni ful zadovoljna. Tamal je notri užival 100na uro. Pa še hranla sm ga kr neki časa notri.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
30.10.2009 8:10:44   
ursa_p
Dobro jutro!

Jaz imam ze majcko gor in sem zelo zadovoljna, bom pa narocila se eno. user posted image

Sara2007 ... lustno druscino imate doma. Pri nas smo imeli stiri pse, ko se je Gal rodil - dve nemski dogi in dve bokserki, danes pa nam druzbo delata samo se ena doga in ena bokserka. Nekaj fotk si lahko pogledate tukaj:
Prihod Gala iz porodnisnice. Najprej sem jih sla jaz pozdravit, ko so se pa pomirile od veselja, sva pa lupinico noter prinesla in jo postavila na tla ... najprej nic, potem pa .... opa, kaj pa je tole ... in so vse glave not vtaknile ... hehe.
user posted image
Bilo je zelo zanimivo. Ena bokserka je bila tako navdusena, da se cel dan ni pomirila in je ves cas globoko dihala in spremljala vsak njegov gib, jok, ...
Sem imela pa nekje sliko (pa je zdele ne najdem), ko je zaspal pri njih - to se je zgodilo 2x, ko je bil se manjsi, se je pa pred kratkim dogajalo, da je ponoci, namesto da je prisel k nama v posteljo, sel kar k psom in sva ga zjutraj nasla pri njih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lezalnik ... jaz sem ga dobila za darilo in ga nismo kej dosti uporabljali, ker je Gal skoz dol lezel. Sem ga imela raje na tleh. Pri galu smo dobili se tisto terapevtsko blazino na recept (ta veliko), tako da jo imamo se vedno in bomo vec ali manj uporabljali to.

Danes zvecer imamo pa druzabni vecer s prijatelji, kjer se dobivamo na druzabnih igricah (ponavadi prevladajo Naseljenci, potem pa se kaksne karte) - komaj cakam.

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 30.10.2009 8:12:33 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
30.10.2009 8:53:04   
Anonimen
Tele kuže so pa res prisrčne-prav posrečena slikicauser posted image

(odgovor članu ursa_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 2859
30.10.2009 9:34:58   
LaMay
Dobroooo jutro nosečke. user posted image

Evo zajtrk za vse vas

user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
30.10.2009 9:51:24   
LaMay
Kako ste spale?

Jst danes ne prav dobr.. Sm mela tko čudne sanje in sm bedela od 1ih do 4ih. Ok 6ih pa se je že Filip začel prebujat, ga zobki neki mantrajo user posted image
Pa še na WC sm mogla 3× it in je že blo prehitro svetlo user posted image

Upam vsaj,da mi bo čez dan uspelo tamalega nekomu podturit da bom mela kakšno urco za sebe user posted image

Ležalnik bomo 100% meli. So mi ful fajn, da je lahko user posted image  not pa ga na mizo daš al pa kej takega.

sara2007 in urša_p iiiiiiiii..... cukerčki so tile psi.user posted image user posted image  Kolk dela pa je z njimi pa raje ne bom uprašala user posted image

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
30.10.2009 10:54:35   
3Sonček3
Dobro jutro!

7lina7 kakšnega bi ti, takega ki vibrira al ti je vseeno? Js osebno si bom tegale naročila (http://soncek.si/si/chipolino-lezalnik-froggy-i16594.shtml) če ti je vseeno poglej malo še po tej strani kr niso tok hude cene.
Drgač pa spala sm za en user posted image kr naprej na wc, pa še glava me spet boli ko sm se zbudila.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
30.10.2009 10:54:50   
lucika
eno aktualno vprašanje, kar se tiče psov: naš ima mesto v veži, pod stopnicami. in je zdaj vse taaaaako vsrano, da se mi že meša. pa nimamo neke velike mrcine, enega malega mešančka, ampak ne vem, od kot tolk dreka not nanosi...včasih je ok, zdaj pa kr vse vsrano. kaj šele bo, ko bo mokro... kako se s tem soočate. ok, ni glih nosečniška tema, me pa zanima...

drugače sem doma. kapučinček spila, zajtrk pojedla, spala do devetih... ni slabo. zdaj bi bilo pa fino it mal ven, ko je glih sonček...

lepo bodite.

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
30.10.2009 11:07:47   
3Sonček3
LaMay nisi mi poslala ZS, a si pozabla al negre, js ga namreč tep ne morm poslat. Čakam pa še MijoŠ, da mi pošlje spremembo glede majčke, pol se bomo pa use važle user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
30.10.2009 11:31:20   
3Sonček3
evo punce naročila mam usa, tko da LaMay če boš naročila majčko, te počakam še danes, jutri zjutraj pa pošljem tetiki sporočilo in enkrat v torek lahko prčakujete majčke se mi zdi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
30.10.2009 11:37:39   
LaMay
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

LaMay nisi mi poslala ZS, a si pozabla al negre, js ga namreč tep ne morm poslat. Čakam pa še MijoŠ, da mi pošlje spremembo glede majčke, pol se bomo pa use važle user posted image

Poslala, že včeraj user posted image  user posted image  user posted image
Čak, bom še zdj enkrat.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
30.10.2009 11:39:29   
3Sonček3
ja bi prosila če lahko še enkrat probaš, res nism dobila user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: LaMay

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Poslala, že včeraj user posted image  user posted image  user posted image
Čak, bom še zdj enkrat.

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
30.10.2009 11:46:46   
LaMay
3sonček3 poslano... Zdj samo upam da si dobila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
30.10.2009 11:49:09   
3Sonček3
LaMay nism dobila tvojega sporočila, dobila sem od lucike ampak to vrjetno nisi ti, če ti ni nerodno, mi lahko pošlješ naslov pa naročilo na moj mejl mala3bajsi@gmail.com, pa bo tko najlažje se mi zdi. Se opravičujem zarat te zmešnjave, ampak ne dobim pa ne dobim tvojega ZS.

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
30.10.2009 12:08:15   
lucika
ne, jaz sem druga, ki sem si tik pred zdajci namislila... ko pa ste vse tako navdušene:)))

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
30.10.2009 12:12:21   
3Sonček3
aha se mi je zdelo, že po sliki mi je blo sumljivo, no tebi jo bom tut naročila zraven ni problema, upam samo da se bomo z LaMay lahko nekako kontaktirale, kr vrjetno ni najlažje dajat naslova na forumu k ga lahko usak prebere ane user posted image no js ga nebi napisala user posted image se bomo že znašle nekako, uglavnem tvoje naročilo je zraven

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
30.10.2009 12:44:01   
lorelaj*
Rožca, voziček je od implasta, si ga lahko tule pogledaš: http://otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-implast-clipper-3-i414.shtml

Urša, ja, smo večkrat v Zajčji, še raje pa gremo kar v Besnico. Mogoče se pa kdaj srečamo. :)

Sem bila na pregledu. Nič posebnega, srček smo poslušali, datum za morfologijo imam pa šele 10. 11. Sem malo upala, da bo mogoče danes, ampak danes ne dela morfologij, tako da bom šele naslednji torek. Joj, kok dolgo še ...

Urša, zdajle sem prebrala še naprej, vidim, da si imela dve dogi in dve bokserki. Smo se enkrat celo srečali, pa je bila moja uboga Kalica čisto presrana. user posted image

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
30.10.2009 13:04:47   
urška13
drage marčevke 2010
naj na kratko zmotim vaše čvekanje in vam zaželim vse dobro z vašimi pikicami in čim lažji porod čim bližje vašemu pdp-ju. sama se rodila letos, 12.marca, 6 dni pred pdp-jem in lahko rečem, da je biti mama res najlepše na svetu. user posted image

sem sam zadnjo stran prebrala in na hitro pokomentiram glede ležalnika. mi smo imeli k sreči sposojenega, saj ni hotel ležati v njem. ampak to zato, ker smo imeli prve tri mesece močne krče in smo ga morali veliko nositi.

pa urso_p bi vprašala, kakšna je ta terapevtska blazina na recept in zakaj se uporablja. prvič slišim zanjo?? načrtujemo namreč še enega user posted image in mi je fajn čim več vedet

< Sporočilo je popravil urška13 -- 30.10.2009 13:05:31 >

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
30.10.2009 14:49:53   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

torek, 3.11.2009

W.W
tia78

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v

torek, 10.11.2009

TejkaPK
lorelaj*

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

četrtek, 3.12.2009

lunka1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
30.10.2009 14:54:12   
rožca26
Ja punce, ve ste pa res redkobesedne. NO, dobro, medve z zoey mava opravičilo,ker sva 3 ure kvakale v živo user posted image  Je vidu zgleda šlo že tko na živce, da je rajš eno oddremal user posted image

Ve pa imate živalic. Predvsem vi, urša. To mora pa bit dela. Jest mam pri mami mucka - Mihata. Je tko kjut. Pa kr živ. Vid ga obožuje. Da ne omenimo psa pri tašči in mojemu očetu. Mamo domačih živali kr dost, tko da mi zaenkrat ne bomo kupovali. So pa meni ful všeč škotski terierji. Za moje pojme eden najlepših - ampak je to stvar okusa.
Je pa res, da mamo velik živali tko doma - zlate ribice, pa muhe, pa pajke, komar bi se našel in še kaj user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?