|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
29.10.2009 13:14:14   
TejkaPK
Evo... ravnokar dobila nagrado od NIVEE.

Prstne lutke so tako luškane. Bo pravo veselje se z njimi igrat user posted image .

LP

THINK PINK :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
29.10.2009 13:40:41   
mojcej77
Živjo, punce!
Evo mene s pregleda.
UZ oziroma morfologija bo čez 10 dni, se pravi 9.11.2009 imam morfologijo in bomo takrat videli, kako in kaj (a je punčka al ni, na NS so rekli, da bo punčka, mene pa znanci prepričujejo, da bo sine, haha!).
Jutri zjutraj pa šibam v laboratorij dat kri, urin, pa glukozo bom pila.
Malo me je le skrbelo glede kilc, ker so v zanjem času poskočile (od zadnjega pregleda plus 3,6kg; skupaj plus 5,1kg). Nisem si želela bit kregana, ker se že itak preveč s tem obremenjujem. Ampak so doktor (prijazno) rekli le:"Malo pripazite na kile." user posted image
Po pregledu sem pa šibala na pošto po majčko, res je lepa, pa mehka...in še prav mi je, jupiiiiiii!!!! Kako se bom ponosno nosila v njej, hahaha!!!

Nč, toliko od mene, lepooooooooooo se imejte drage moje sonosečke!!!!

Papa!

(odgovor članu TejkaPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
29.10.2009 13:54:22   
3Sonček3
Tutjs sm dns dobila nagrado od nivee, pa je tko luškan medvedek tak ful mehk, nogavičke so pa že mal večje, nebojo za takoj. Dobr sm da niso pozabli na nas. mojcej77 user posted image za pregled pa ne mislt na morfologijo da bo prej minilo. Kaj boste kuhale dns???

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mojcej77)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
29.10.2009 14:05:41   
ursa_p
Zivjo!

Telovadba ... vceraj sem sla prvic na telovadbo in je bilo kr super. Sva se s Tjaso27 srecali. Lorelaj ... a bos ti tudi hodila?
Trtica ... me je pa kr parkrat spiknilo v trtici in ko sem lezala na hrbtu nisem mogla dvignit rite (kot da bi se nekaj zastekalo) ... ce se prav spomnim, me je to ze v 1. nosecnosti mucilo.

Hrana ... jaz nisem vectolk zelo lacna ... se je zdej malo umirilo, tako da je bolje. Po stari navadi lahko zjutraj spijem samo kakav, potem pa do 12-ih al pa 14-ih ni panike. Se slab mesec nazaj, bi pa tud jaz vola pojedla. user posted image
Majcke ... jaz sem jo danes dobila, ampak se ne vem kaksna je ... me caka doma. user posted image Komaj cakam. user posted image

Sem vas prisla na hitro prebrat, zdej grem pa najprej delat. Se dobro, da niste tako veliko napisale kot ponavadi, ker mi drugace prevec casa vzame tole branje. user posted image user posted image user posted image

Sem kar fous tistim, ki ste doma, ko je se takole lepo vreme. Ko pridem domov je ze precej mrzlo in ne ostane skoraj nic casa za it ven, sploh ker pri Galu traja pol ure, da se samo oblece (samo med dnevno in vezo najde toooooooliko opravil, da vmes 100x pozabi, da se odpravljava).user posted image user posted image user posted image user posted image Si bom mogla tud jaz mal dopusta se vzet ... mislim, da ga imam se 15 dni v tem letu ... ce ga ne bom porabila, ga bom drugo leto tudi tistih 10 bolj tezko izkoristila.

Lep dan, Ursa

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
29.10.2009 14:28:30   
vekybel
ojla,
danes sm za kosilo pripravla gobovo domačo juho iz pohorskih gob, pire krompir, piščanca v omaki in pleskavice, mešano solato.
Popoldne greva mal kuhinje gledat pa to, morava čim več narest preden pride najin user posted image .
Pri nas je tako oblačno ponekod megleno.
Lepo se imejte pa javite se kaj.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
29.10.2009 14:29:41   
rožca26
Živjo!

Se oglašam po kosilu. pripravila sm polnjene bučke z gov. mletim mesom in krompir, pa še solatka zraven. njami!!!! Vid je kr velik pojedel, kar pomeni, da mu je bilo dobro user posted image
Pa ve? Kaj (bo)ste kuhale?
A ma kera fajn recept za jabolčno pito. Sm ga mela spisanga, pa je nekam zginuuser posted image  To je pa tko, če maš na papirčkih svojo kuharco. Pa še na vrhniki mam to. Doma mamo pa pametni hladilnik - vsaj jest sm ga tko opremla, da čist tak k jih majo zdej - recepte ima, opomnike, listek za v štacuno, tel. številke, led dobiš v zmrzovalniku ... user posted image
Ja, urša, maš prov - res je zatišje klele. Se opazi, da se bliža vikend, pa še prazniki.
Vrhničanke in ostale, ki imate čas - kdaj torej jutri dopoldne? ob 10ih ali 11ih?
pa dejte še kej napisat.

Pa še to sm pozabla vprašat - a ste slišale, da  je ena azijka rodila 9kg fanta. Mel je pa 62cm. To pa je velikost, a? Je pa res,da je mama mela diabetes in so otroci le teh že tko veliki.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
29.10.2009 14:30:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

ojla,
danes sm za kosilo pripravla gobovo domačo juho iz pohorskih gob,

Kako si jo naredila? A pa te nič ne tišči, pa napena zdej po gobah?  

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
29.10.2009 14:32:39   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OKTOBER

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

torek, 3.11.2009

W.W
tia78

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v

torek, 10.11.2009

TejkaPK

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

četrtek, 3.12.2009

lunka1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
29.10.2009 14:37:40   
vekybel
Ne me še nič ne tišči user posted image .
Prepražim na drobno čebulo in vržem na drobno drobno krompir, da se zgosti od krompirja, zalijem z vodo ali juho domačo če jo imaš je še boljše, malo pokuham krompir in vržem gobe not, začinim in skupaj kuham dokler ni kuhano. Na samem koncu pa dodam kislo smetano. Ni tako teško ne?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
29.10.2009 14:40:08   
rožca26
user posted image user posted image user posted image  Hvala. user posted image user posted image user posted image  Mi je kr zadišala. Še posebej ker je kisla smetana notri. Jo moram enkrat sprobat narest. Mam v zmrzovalniku gobice (so bile sveže, sam mi niso pasale)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
29.10.2009 14:41:39   
vekybel
ja sm vidla, dojenček je ogromen ej.....sej si lahk pogledate na starni pop tv.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
29.10.2009 14:42:51   
vekybel
zdej če imaš rada gosto juho si kr daj dost krompirčka not, da se lepo zgosti.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
29.10.2009 14:45:02   
3Sonček3
o groza 9kg ??? WTF dobr da ga je sploh vn dubla, svaka ji čast. Js pa dns musako delam, še par minutk in bo pojedina mmmmmmmmmm komaj čakam.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
29.10.2009 14:48:07   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

o groza 9kg ??? WTF dobr da ga je sploh vn dubla, svaka ji čast. Js pa dns musako delam, še par minutk in bo pojedina mmmmmmmmmm komaj čakam.

Ja, so ji mogl kr CR narest, pa še takrat so se matral. Dobra je, da je zdržala. Me prov zanima kakšn trebuh je mela??user posted image

Musaka - mi smo jo včeraj jedli. Je res že dolg nism, pa je Vid tudi jedell k odtrgan. user posted image  Še dobr, da ni zbirčen po mamici. user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
29.10.2009 15:11:39   
Anonimen
nočem vedt, ker sem že jst v 1user posted image  bla taka kot da bi požrla žogo.user posted image user posted image  Pa je bla Živa pol manjša.
Sem glih danes gledala mojo sliko zadnja dva tedna preden sem šla rodituser posted image user posted image , zdj vem zakaj so spraševal če nosim dvojčkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
29.10.2009 15:26:20   
branka28
Ojla!

Danes sem dvignila majčko, lepa je in kot ulita na meniuser posted image .
3Sonček3 najlepša hvala, ker si se tako potrudila glede majčk, hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem danes dobila darilo od Nivee, lep medvedek, nogavičke sicer malo večje, ampak bodo počakale.user posted image

L.p.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
29.10.2009 15:30:46   
LaMay
Ojla marčevske nosečke.

Se me še spomnite?! user posted image  Se že reees dolgo nisem javila. Zakaj? Uživali smo na potepanju po Avstraliji in sem čist pozabila na vas user posted image

Drugače sem super.. V torek sem imela MF in je vse v najlepšem redu.user posted image
Imeli bomo še eno punčko tako,da žal ne bom mogla uporabit Filipovih stvari user posted image  Ja, bomo pač nakupovali spet sej mi ni problem user posted image  Velika je nekje 30cm in težka približno kot 550g.

Naslednji pregled imam 26.11
Za seznam: imam doma 2otročka, fantka in punco.

Majčke uff.. mi je ful žal,da se nisem nič oglasila user posted image  Pa tudi ZS sem komaj zdaj prebrala.. Škoda res.

Brcike ravno,ko bi jaz počivala se mala ful zbudi in začne telovadit user posted image  Sploh v mehur mi nabija nonstop in pol ni čudno,da imam nonstop občutek da moram na WC.

Nič, grem zdaj slikice uredit dokler Filip spi..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
29.10.2009 16:36:13   
3Sonček3
LaMay brez skrbi, če boš pohitela lahko še zate naročim, k je treba itak še eno rundo naročit za une punce k za njih ni blo majčk v prvi rundi. Tko da če boš pohitela ni problema na ZS mi pošlji tvoj naslov, barvo pa številko majčke pa bomo poštimali. user posted image za user posted image je že ful velika BRAVO!!! 

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
29.10.2009 16:40:53   
lorelaj*
Urša, na telovadbo ne bom hodila. Mi zmanjkuje časa, pa grem raje ven s Kalo. Pa še ob 9h hodim spat (ja, saj vemuser posted image ), tako da mi je čisto prepozno.

Ljubljančanke (& co.), jaz sem tudi še za kakšno tortico. Samo da je sladko. user posted image
Jutri že kar čakam, kako me bo kregal, ker sem se v enem tednu zredila skoraj 1 kg. Se takoj pozna, da sem doma in imam več časa za papanje. user posted image

Sva se pa danes končno odločila za voziček (sem že mislila, da bova doktorirala iz tega, sva vedla o vozičkih že več kot vsi prodajalci user posted image ): bova kupila clipperja. Samo še počakam na morfologijo, da vidim, če je vse O. K.

Drugače pa takoooo uživam ta teden doma z user posted image . Sploh ne vem, kako bom drug teden spet zaštartala.

LaMay, a ti pa kar v Avstraliji? Kul. Sem ti kar fouš. Ne ne, saj se hecam.

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
29.10.2009 17:08:24   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

OKTOBER

sobota, 31.10.2009?

andra74

user posted image  user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

ponedeljek, 2.11.2009

čmrlika

torek, 3.11.2009

W.W
tia78

sreda, 4.11.2009

zoey
valen
nosecka24
3sonček3

četrtek, 5.10.2009

rožca26
MijaŠ

petek, 6.11.2009

malicki
cestni dirkač
sneguljka1

ponedeljek, 9.11.2009

Pikapolonica80
ursa_p
mojcej77
meti.v

torek, 10.11.2009

TejkaPK

sreda, 11.11.2009

strumf

ponedeljek, 16.11.2009

sara2007

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
skodrana mama

sreda,25.11.2009

branka28

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

DECEMBER

sreda, 2.12.2009

zvezdici

četrtek, 3.12.2009

lunka1

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
29.10.2009 17:10:59   
rožca26
user posted image

user posted image  
user posted image

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP)

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image sara2007,22let            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image  

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image   

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )              user posted image
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 35 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image )        user posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )                user posted image
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image                      

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image )  user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )    user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )             user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )             user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )             user posted image             

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )     user posted image             

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (?user posted image ,?user posted image )       user posted image              
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,?user posted image )      user posted image  

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,             (1.user posted image   )          user posted image    

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )            user posted image

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )            user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                   (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image   

26.3.2010
 user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )           user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image  
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )            user posted image  

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                         (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let           ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )             user posted image   
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (?user posted image ,?user posted image )       user posted image   

user posted image

SKUPAJ NAS JE 79 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image  = 12
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image  = 8
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 60

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!! 

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
29.10.2009 17:13:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Ljubljančanke (& co.), jaz sem tudi še za kakšno tortico. Samo da je sladko. user posted image
Jutri že kar čakam, kako me bo kregal, ker sem se v enem tednu zredila skoraj 1 kg. Se takoj pozna, da sem doma in imam več časa za papanje. user posted image

Sva se pa danes končno odločila za voziček (sem že mislila, da bova doktorirala iz tega, sva vedla o vozičkih že več kot vsi prodajalci user posted image ): bova kupila clipperja. Samo še počakam na morfologijo, da vidim, če je vse O. K.

Jest sm tudi za kavico. Sam povejte kdaj. Je pa res, da zdej po ta novem hodmo spat ob 19ih. Bova bila z vami mal manj časa.

Ker voziček je pa to? user posted image  Prvič sišim zanjga.

LaMay - Dobrodošla spet med nami. Ja, se pa res še spomnim tvoje slikce user posted image , k je pa res ni blo dolg na spregled. Kako ste se imeli?

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
29.10.2009 17:37:32   
ursa_p
Zivjo!

Lorelaj ... kaksno psicko imas ti? Sej kaj po zajcji sprehajate? Mi smo veckrat tam na sprehodu.

Majcka ... ENKRATNA JE ... tako da bom narocila se eno. Grem iskat link do njihove strani.

Toliko na hitro ... se javim se kaj kasneje.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
29.10.2009 17:50:47   
LaMay
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

LaMay brez skrbi, če boš pohitela lahko še zate naročim, k je treba itak še eno rundo naročit za une punce k za njih ni blo majčk v prvi rundi. Tko da če boš pohitela ni problema na ZS mi pošlji tvoj naslov, barvo pa številko majčke pa bomo poštimali. user posted image za user posted image je že ful velika BRAVO!!! 

A res??? user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, zlata si! user posted image
Sem ti kavico dolžna, če bo kaj u Lj. user posted image
Ti grem zdj takoj ZS napisat.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
29.10.2009 17:57:42   
LaMay
No, v Avstraliji je blo supr, nepozabno res user posted image
Ampak zlo naporno user posted image
Prvo kot prvo je let kr dolgi ampak sej je blo na letalu kr dost stvari,da ti ni blo tok dolgčas.
Jaz tut nimam več tolk energije in je Filip v tem času ravno shodil in ga je bilo povsod polno user posted image  Tko,da sem nonstop nekoga pazila, iskala, lovila.
Zoja je itak že dama(najstnica) in je je bilo vseeee tečno. user posted image  Ona je samo po šopingih hotla hodit, mah kakšne znamenitosti..user posted image  Al pa na plaži sedet in se sončit.
No ampak sej smo pol tko naredli,da smo si razdelili in kakšn dan tudi za nakupovanje rezervirali in za ležanje na plaži. Sploh potem zadnji tedn se tudi meni ni več dalo.

Drgač pa se ne bi več odločla it na tak dolgo pot toliko noseča in z enoletnikomuser posted image  Sicer mi ni žal ampak je v nosečnosti itak vse bolj naporno.

Vam lahko še kakšne slikice pokažem..

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?