Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 29.10.2009 20:53:04
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Takole pa naša dva izbirata novoletna darila :najprej lepo gledata: Potem je pa že fight Potem se tepeta že računalnik: Znata pa biti tudi pridna in prijeti za krpo Iiiiiiiiiiiiiiii cukra
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 7:20:18
|
|
|
|
suzy85
|
dobro jutro!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 7:45:51
|
|
|
|
suzy85
|
evo, midve sma spet same do petka. je že šel. pa saj bo hitro minilo. danes gremo s kolegico malo pofirbcat za poročne obleke, jutri greva z evo v bližnji vrtnarski center, kjer imajo tropic park in mini zoo. to bo uživala. v nedeljo bova raje kar doma ostale, ker je napovedano mrzlo vreme, poleg tega pa na pokopališču, kamor po navadi gremo, rado piha. se boma doma na toplem stiskale eno če ima otrok vročino, kdaj ga lahko peljem ven? eva je mela v torek temperaturo okrog 37,5, v sredo pa ni imela več povišane temperature in sma šle včeraj popoldne malo ven. je pa taščica tako čudno gledla in pravla, da je še prehitro, da jo je treba bolj pazit... moja mami bi jo pa itak mela kar cel teden notr zaprto sem jo res prehitro peljala ven?
< Sporočilo je popravil suzy85 -- 30.10.2009 7:46:05 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 7:57:25
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Včeraj sem imela pa bolnico v malem. je prišel domov z vročino in vse ga je bolelo.Seveda je bilo tako,kot je nazadnje Edinaos napisala:cel popoldne je prespal,revež si tudi čaja ni mogel skuhati;ko sem pa bila jaz zadnjič vsa fuč in sem šla ležat,je pa takoj Tilna poslal za mano.Desci!!!Danes je pa že dober,ko je vse prespal.Meni se pa prehlad vleče že 14 dni,ko nimam časa počivat Suzy...1 dan mora biti brez vročine,da gre lahko ven, v vrtec, varstvo,....tako da meni se ne zdi prekmalu.Svež zrak ji kvečjemu koristi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 8:30:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, midve sma spet same do petka. je že šel. pa saj bo hitro minilo. danes gremo s kolegico malo pofirbcat za poročne obleke, jutri greva z evo v bližnji vrtnarski center, kjer imajo tropic park in mini zoo. to bo uživala. v nedeljo bova raje kar doma ostale, ker je napovedano mrzlo vreme, poleg tega pa na pokopališču, kamor po navadi gremo, rado piha. se boma doma na toplem stiskale tule sem se mi spravljamo že en lep čas, 1x smo bili pa je bilo zaprto, zdej pa se kr nekak ne spravimo več.. Moj je bil enkrat sam, pa je reku da mormo it pogledat eno če ima otrok vročino, kdaj ga lahko peljem ven? eva je mela v torek temperaturo okrog 37,5, v sredo pa ni imela več povišane temperature in sma šle včeraj popoldne malo ven. je pa taščica tako čudno gledla in pravla, da je še prehitro, da jo je treba bolj pazit... moja mami bi jo pa itak mela kar cel teden notr zaprto sem jo res prehitro peljala ven? če mene vprašaš je nisi.. mi gremo ven drug dan ko ni več vročine, razen če zunaj piha kot zmešano, ali pa da je res mraz.. tud vsak zdravnik ti bo reku da če nima vročine lahko greš ven..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 8:42:51
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 evo, midve sma spet same do petka. je že šel. pa saj bo hitro minilo. danes gremo s kolegico malo pofirbcat za poročne obleke, jutri greva z evo v bližnji vrtnarski center, kjer imajo tropic park in mini zoo. to bo uživala. v nedeljo bova raje kar doma ostale, ker je napovedano mrzlo vreme, poleg tega pa na pokopališču, kamor po navadi gremo, rado piha. se boma doma na toplem stiskale tule sem se mi spravljamo že en lep čas, 1x smo bili pa je bilo zaprto, zdej pa se kr nekak ne spravimo več.. Moj je bil enkrat sam, pa je reku da mormo it pogledat no, pri nas je še jutri odprto, tako da bova ziher šle pogledat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 8:44:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Včeraj sem imela pa bolnico v malem. je prišel domov z vročino in vse ga je bolelo.Seveda je bilo tako,kot je nazadnje Edinaos napisala:cel popoldne je prespal,revež si tudi čaja ni mogel skuhati;ko sem pa bila jaz zadnjič vsa fuč in sem šla ležat,je pa takoj Tilna poslal za mano.Desci!!!Danes je pa že dober,ko je vse prespal.Meni se pa prehlad vleče že 14 dni,ko nimam časa počivat sej so skoraj vsi desci isti. moj je tudi po navadi kar v postelji ali na kavču, zavit v deko in niiič ne more. no, vsaj po čaje si sam hodi eh, škoda besed. kar je res, je res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 10:25:43
|
|
|
|
tilči
|
Danes je tak turoben dan,da sva šla z Nejcem v Mullerja malo pogledat.je pa taka gužva na cesti in v trgovinah,da sva hitro letela domov.Upokojenci zapravljajo penzijo,pa predpraznična mrzlica. Sva v Mullerju malo gledala igračke,če bo kaj Miklavž nosil.se je Nejc prav lepo obnašal .Na koncu je hotel malo trmarit,pa sem mu povedala,da danes nisva prišla kupit igrače ampak samo pogledat ter da morava danes druge stvari nabavit.Saj če bi bil z atijem,bi bila druga pesem.Pri meni je pa ne ne.Mora se navaditi,da ne more zmeraj dobiti,kar hoče.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 10:32:06
|
|
|
|
jana81
|
NO TAKOLE PA TV VPLIVA NA OTROKE.. morem prav pazit kater program je prižgan..ok vsaj plesat se bosta naučila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 10:39:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NO TAKOLE PA TV VPLIVA NA OTROKE.. morem prav pazit kater program je prižgan..ok vsaj plesat se bosta naučila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 11:14:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NO TAKOLE PA TV VPLIVA NA OTROKE.. morem prav pazit kater program je prižgan..ok vsaj plesat se bosta naučila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 11:16:19
|
|
|
|
tilči
|
Koliko se vaši malčke še vozijo v vozičku? Tilen se sploh ne mara več vozit,razen če ima kaj za grickat zraven,tako da razmišljam,da bi ga dala kar v prodajo.Itak se ne proda takoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 11:42:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Koliko se vaši malčke še vozijo v vozičku? Tilen se sploh ne mara več vozit,razen če ima kaj za grickat zraven,tako da razmišljam,da bi ga dala kar v prodajo.Itak se ne proda takoj Nejca dam v voziček samo še če grem kam sama z njim, recimo trgovine , po mestu, ker če hodiva potem rabiva cel dan, ker samo leta sem ter tja.. tako da mi še imamo oba vozička doma, prodala jih verjetno še ne bom, ker bosta počakala na drugega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 11:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NO TAKOLE PA TV VPLIVA NA OTROKE.. morem prav pazit kater program je prižgan..ok vsaj plesat se bosta naučila haha kva je dobr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 11:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Koliko se vaši malčke še vozijo v vozičku? Tilen se sploh ne mara več vozit,razen če ima kaj za grickat zraven,tako da razmišljam,da bi ga dala kar v prodajo.Itak se ne proda takoj Gaja se že od desetege meseca ne več, se ni hotla tko, da če gremo km uporabljamo tricikel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:33:18
|
|
|
|
style
|
Dan bejbe, kak smo kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:33:55
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Koliko se vaši malčke še vozijo v vozičku? Tilen se sploh ne mara več vozit,razen če ima kaj za grickat zraven,tako da razmišljam,da bi ga dala kar v prodajo.Itak se ne proda takoj Gaja se že od desetege meseca ne več, se ni hotla tko, da če gremo km uporabljamo tricikel he he moja ga nikoli ni marala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:34:34
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 NO TAKOLE PA TV VPLIVA NA OTROKE.. morem prav pazit kater program je prižgan..ok vsaj plesat se bosta naučila pri nas je enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:41:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Dan bejbe, kak smo kaj? o lej jo, pa kje se skrivaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:42:34
|
|
|
|
Anonimen
|
jest sm se odločila da grem dons rodit . Nč, grem na en kafe pa pol po Gajo, mejte se,čauči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:44:12
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style Dan bejbe, kak smo kaj? o lej jo, pa kje se skrivaš? problemi, problemi........ kako rodit?? nikamor še a ti Taj kej nagaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:46:20
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: style Dan bejbe, kak smo kaj? o lej jo, pa kje se skrivaš? problemi, problemi........ kdo te pa spet jezi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:47:10
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 jest sm se odločila da grem dons rodit . Nč, grem na en kafe pa pol po Gajo, mejte se,čauči še malo počakaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:48:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Dan bejbe, kak smo kaj? TRENUTNo nič več fajn, mi je začel bit slabo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 30.10.2009 12:50:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 jest sm se odločila da grem dons rodit . Nč, grem na en kafe pa pol po Gajo, mejte se,čauči ti kr pejt, maš naše dovoljenje sploh ne morem verjet da je že tak dolgo nazaj ko si povedla da si
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?