Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:19:54
|
|
|
|
katka37
|
ada, saj uro sem si zdaj jaz izmislila , ti paše?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:24:09
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 ada, saj uro sem si zdaj jaz izmislila , ti paše? pa kaj si ti dovoliš????? a ne veš, da mi2 ne smeva več nič planirat, se nič dogovarjat... jao, jao čuj, a maš čas priletet v mesto na kavo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:30:00
|
|
|
|
katka37
|
ada, pa saj ne planiram, čakam kaj bosta gospoda rekla, samo predvidevam kdaj, zdaj takoj ne gre, ker si moram pod nujno oprati glavo (sliši se kot nek izgovor iz filma )
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:34:07
|
|
|
|
katka37
|
grem si takoj prat glavo, pa potem pogledam tvoj odgovor
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:37:29
|
|
|
|
ada2
|
no, operi si glavo, pa potem skočiva na kavo. jaz v glavnem tam 1x okoli 13 moram odpeketat na obisk. pokliči, ko boš oprana
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 8:43:05
|
|
|
|
katka37
|
ok
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 10:33:56
|
|
|
|
mamamajča
|
Dooooober dan, kakšni lepi sonček, kar vabi nas ven. No midva se oblečema pa šibnema na en sprehod. Hoferjevi škorenjčki- v včerajšnjih reklamah sem vidla ene sivo modro rdeče (nekak tak) za 12e, pa so mi krasni pa še bundico pa kapico ma take barve Vem pa da so ok, ker sta mela moja nečaka dve leti hoferjeve in so bli zadovolni. Medtem smo pa mi lani kupli ene za 35 eur, pa niso nič posebnega.... Tak, zdaj pa ven. čaaaaaao
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 13:32:57
|
|
|
|
mamamajča
|
Evo naju nazaj, laaačnaaa! Kje ste?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 14:50:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 14:53:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 17:13:35
|
|
|
|
Barbara111
|
Dober dan! Da se malo oglasim,od kar imamo priklopljena 2 računalnika in PSP ,sploh ne pridem do tega ,ki sem na njega registrirana.Na drugem vas samo berem in vidim,da ste zelo zgovorne. Hvala bogu je petek jaz imam malo čistilne in pralne akcije.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.10.2009 18:11:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 30.10.2009 18:22:02
|
|
|
|
ada2
|
no, mi smo doma, cel dan smo se stepali, pa jutri se bomo.... ah, uživajmo dokler lahko
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2009 7:25:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.10.2009 12:37:24
|
|
|
|
ada2
|
eh, sem mislila, da bo kaj za prebrat... te pa grem dalje delat
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2009 13:41:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2009 20:35:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.10.2009 20:40:31
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: morrak buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, kaj samo moja metla počiva? očitno sva samo midve na tleh
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.10.2009 21:39:14
|
|
|
|
ada2
|
evo, še jaz katka hvala še 1x za večerjo sem pa ostala doma, bom se pustila uspavat pred TV
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 31.10.2009 21:45:02
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 evo, še jaz katka hvala še 1x za večerjo sem pa ostala doma, bom se pustila uspavat pred TV evo mene, moji metli je potekla registracija pa nikamor ne morem danes ada, , pa ne da si se predala, drugič ti bom v kavo dala poživilo samo da je bil tvoj gospod zadovoljen pa je malo pozabil za zadnjič, pa lepo je bilo malo poklepetati, še kdaj ponovimo, samo takrat skuham pasulj pa mir
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2009 7:13:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.11.2009 7:46:43
|
|
|
|
ada2
|
morrak kamilic mu raje ne dajaj, boljše so borovnice. drugače pa skuhaj riž, tak fejst ga razkuhaj, da se bo že taka sluz začela delat, pa kak korenček zraven, pa fajn bi bilo, da kako jabolko kje nabaviš, pa mu jo nastrgaš in počakaš, da porjavi - to je tako osvežilno, pa od vsega tega še najbolj okusno, pa potem kake bobi palčke....ostalo si pa itak že napisala, ne sme pa mleka. držim pesti, da bo kmalu dobro, ampak, če se jutri še nadaljuje pa le pojdita do zdravnika. katka pasulj bo tudi ok drugače pa - nisem se jaz predala, prijateljica je odpovedala
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2009 7:50:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.11.2009 8:29:17
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Morrak, za tvoje bolančke, čeprav jaz enih zdravnikov ne razumem. Moj Mark je bil ob rotavirusu neješč celih 9 dni, malo prežganke je spravljal v sebe, ker jo ma rad, ampak sproti zbruhal. Pa so mi pri zdravniku rekli, naj neham z "dieto" in naj mu dam, kar pač rad je. In on bi seveda mleko in jogurte, česar pa sploh ne bi smel. Potem pa se vrtimo v začaranem krogu- se držati diete in upati, da mine, al mu dati kar ma rad, da vsaj nekaj poje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke-3.del 1.11.2009 8:34:56
|
|
|
|
mamamajča
|
Kje pa ste vse? Zunaj je mrzlo, megleno, pa vseeno vam želim en lep dan. Jaz pa grem zdaj k atu in sem danes še posebej hvaležna, da ga imam doma..... Lepo se imejte!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.