|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
29.10.2009 13:47:18   
yania
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralouser posted image Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla user posted image user posted image pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo user posted image user posted image groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....

ojej,,,tega je mene najbolj strah,,,ma pe dobro da je zbruhala..predstavljaj si kako je to hudo...bogica,,,,ja tudi če čistimo s fiziološko, ma ta samo steče skozi, sluz pa je nevemkje skrita,ko tja še pride ne fiziološka...ma pri tekšnih stvareh pomaga masaža, jo daš čez svoja kolena, da ti leži in narediš dlan kot lopatico in tapkaš po hrbtu od spodaj navzgor, da čistiš pljučka,,,al kaj vem,,tako mi je ena kolegica pokazala, ko je zdravnica.......probaj...
pikepoke...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
29.10.2009 13:47:31   
mediuhec
kokica: navodila kako do tebe mi pa lahko vseeno pošlješ, za drugič.  (ko ti MČ pošlje moj email)

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
29.10.2009 13:48:56   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: yania

Evo mi smo s Citija...čakam mojo kolegico, s katero sem bila zmenjena, ker mi je sporočila čudovito novica, da je user posted image !!!!!! jeeeee...., in da bo začetek aprila pri njih veselo,,pa ji bom 2 hlače posodila, tamale številke, ker tiste večje pa jutri eni drugi kolegici dam,,,ko ima tudi aprila rok...polno bo user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa si kupila še ene temperke , pa čisto mini čopič za detajle...komaj čakam, da začnemo jutri , oz.soboto beliti (jutri mene bolj ni kot sem, zato bo bolj moj delaluser posted image )....ker potem mene čaka poslikava sten, pa še nimam ideje...kaj jaz vem kaj bo mojemu mišonu všeč ko bo malo večji,,,bi bilo najboljš kak traktor gor narisat, al pa bageruser posted image ...
dejte mi kako idejo...Felix?.....

Ob 11.00 pred BD firmo, bo uredu...itak se bomo še lovile, aja, pa previjale user posted image user posted image user posted image ...tak da malo pred 12.bomo pa pri tebi,,,ok?...a je vama uredu?...

jaz vas pričakujem user posted image glede poslikave sten pa... sem sicer poslikala unih 5 platen, ampak jih moraš v živo vidt

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
29.10.2009 14:25:41   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Danes praznuje 8. mesecev VALENTIN od Kokice user posted image user posted image

user posted image

VSE NAJBOLJŠE za včeraj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
29.10.2009 14:29:41   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

user posted image
no še enkrat ... to pa bo zdajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  superuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
29.10.2009 14:37:12   
mama_milchy
Drage moje, a lajko kričim;
LEA NIMA VEČ VROČINE IN NITI UROINFEKTA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer čakamo še podrobnejši izvid vode ampak že ta ni pokazal nobenih znakov da bi bilo kaj narobe z vodico tako da tudi un jutrišnji naj ne bi; tako da hvala za vse user posted image user posted image ki ste nam jih pošiljali user posted image user posted image user posted image vzrok za njeno vročino pa bi lahko bila tudi 6.bolezen tako da moramdanes in jutri bit pozorna če dobi kake pikice;

danes pa smo mi3 dopoldan uživali na sončku; po lab. smo šli k dediju na zajtrk in od tam v KP, se šetali z vozičkom, Žigec s kolesom, pa na peskovnik smo šli in gugalnice, pa mal kamenčke v morje metali in se imeli lepo, lepo; pa še Lea je svojga cimra Taja srečala in mamice so mal počvekale;
sedaj pa grem dat pašto kuhat, ko golaža je še od včeraj, Lea pa se je zdaj podojila tak da bo mal kasneje pol jedla kak kuhan krompirček in brokoli;

dejte mi povedat kako pripravite uno bučo hokaido? sej vem, da ste že pisale sam se mi ne da zdaj it brskat za nazaj, ko smo fullll načvekale

upam, da bo ta vikend vreme lepo, da gremo pohajat, ko je naš tatko fraj, končno

za vse bubane otročke pošiljamo koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamicam pa topel user posted image

< Sporočilo je popravil mama_milchy -- 29.10.2009 14:51:02 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
29.10.2009 15:16:26   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

user posted image user posted image user posted image odlično! Tele pikepoke imajo res čudežno moč user posted image
hokaido bučo sem pa jaz olupila, odstranila seme in mehke dele, jo narezala in skuhala na soparniku. Potem sem jo stlačila z vilico in dodala mleko. Lahko dodaš tudi krompirček in drugo zelenjavo, ampak Jure jo je jedel kot čisto prvo zelenjavo in je nisva z ničemer mešala. Je pa itak ful dobra, kar malo sladka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3907
29.10.2009 15:29:29   
ema tiara
user posted image user posted image danes pa je šlo prilepit...moja mala bauca...kaj počnete čveke?mi smo iz sprehoda,lucas spi,očka je s starejšim zunaj hiško gradita...

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
29.10.2009 15:57:40   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Dan!
Mene je pa malo prej od straha skoraj pobralouser posted image Maruša je začela kašljat in kašljat in kašljat, potem pa kar naenkrat zbruhala vse kar je dopoldan in za kosilo pojedla user posted image user posted image pa ogromno sluzi je zbruhala zraven.... ji čistim nosek redno pa se je vseeno še toliko tega nabralo user posted image user posted image groza.... zdaj je končno malo zaspala.... pa upam, da se to ne ponovi več....

bodi srečna da je zbruhala..naša pa ima še kar nekaj v grlu in ji potem lahko gre nazaj v nos..jo je danes pregledala pa pravi da čimveč fiziološke,OPERIL za otroke ne dlje kot 3dni..nam je danes 3dan,sam druge kapljice nimam..bomo šli jutri po nove..lp

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
29.10.2009 16:06:32   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image
no še enkrat ... to pa bo zdajuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  superuser posted image user posted image

super.... user posted image user posted image user posted image user posted image ampak  mjzdaj mi je jasno zakaj puncam na Mamini čvekalnici ni nič jasno...ker so se zmotili....saj me
nismo mamina čvekalnica ...kako pa je ta sliko sploh prišla v to revijo?user posted image aja, pa Marušo vidim goruser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3910
29.10.2009 16:06:37   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec

IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

Zdaj pa nekaj vprašanj:

- a še kak otroček nikakor ne mara imet kape? Lucijo doma shecamo tako, da rečemo, da gremo gledat kužeta, ki ga ima res rada in potem ni tako hudih protestov, ko smo pa kje drugje je pa obup. Tuli... Pa seveda ima obvezno tako za zavezat, sicer jo takoj sname in da v usta.

- od kdaj štejete, da ima otroček zobek? Luciji je ena škrbinca predrla dlesen, če je to to bom našisala za seznam.

- plazenje in kobacanje  A to se vaši že tako po kolenčkih plazijo (kobacajo) ali še po trebuhu? Lucija se zaenkrat po trebuhu, pa ji naprej še ne gre prav hitro nazaj je pa že zelo hitra, pa expert v kotaljenju in pride kamerkoli.

1. kape ne mara preveč, ampak se upira samo ko mu jo gor dajem
2. jaz sem štela ko je ven pogledal
3. naš se že plazi, samo je velik firbec in non stop v gibanju

lp!

1.na kapo se je navadila,no tu in tam si potegne dol
2.jaz tud ko je ven pogledal
3.plazi se,po vseh štirih,tudi vedno v pogonu,če je na tleh jo najdem v dnevni sobi kako stoji-najraje pri stekleni miziuser posted image

(odgovor članu mediuhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
29.10.2009 16:10:24   
trezika
user posted image user posted image user posted image user posted image c maruša mi je pomagala tipka mi je kr rač. ugasnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image očitno mi hoče s tem nekaj povedatruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
29.10.2009 16:13:08   
leo**tia
mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mlekouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
29.10.2009 16:25:54   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

mi smo danes imeli bučko za kosilo s piščancem...reakcija--ni hotela sploh jest..samo poskusila je in ni več hotela ust odprti..tako da je jedla raje žemljico+mlekouser posted image

no vsaj probale sta ... lahko ji drugič malo posoliš, da bo bolj podobno tem okusom, ki jih je do sedaj navajenauser posted image

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
29.10.2009 16:27:47   
trinity22
samo na hitro se javim, ker pol grem kuhinjo generalno sčistit je že vse zamaščenouser posted image

Danes sva bile s Tiano na kavi z Lolito in Tjašo in še z enim marčevskim bebijem in njegovo mamico ... punce in fant super je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj pa res akcijauser posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
29.10.2009 16:50:14   
mama_milchy
feliša; pa kje si te recepte staknila???? bom mogla kaj stestirat čeprav se mi zdi da imam eno podobno knjigo doma

Neposredna povezava do sporočila: 3916
29.10.2009 18:17:53   
trinity22
ok zdaj pa po vrsti ...
tasauser posted image nza vašo obupno noč, upam da se danes ne ponovi
trezika user posted image user posted image za Marušo, še sreča da je bilo vse Ok
MalaČebelicauser posted image user posted image user posted image za Klaro, da ne bo spet zbolela
MamaM jeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Leo, da je vse Ok
Leo**Tia user posted image za Tio in da se  ji kri čimprej uredi in da se ji vrne apetit
Yania user posted image user posted image za Timona, pa super, da ni bilokaj hujšega, ko je padel
Še katera
Grahec user posted image user posted image za Lucijo in da ne bi bilo preveč alergij

vsem ostalim (KOKICA, PERSIDA, Najaa, Felix, mediuhec, Lolita23, pa še kateri) pa lep, lep pozdravuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
29.10.2009 19:09:29   
Lolita23
Trinity še jaz dodam, da je bilo super, mi je tak fajn ko si taka klepetulja, user posted image user posted image user posted image user posted image

No drugače pa jaz imam že skoraj vse spakirano, tjaša se odpravlja spat in zjutraj krenemo.

Aja a katera ve kje bi dobila univerzalno prevleko za voziček proti dežjuuser posted image user posted image user posted image ma vse povsod jih ali sfalilo ali pa jih ne dobavljajo več, to velja tako za BC, pikapolonico, dm ali muller v Velenju.

lp

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3918
29.10.2009 19:34:03   
felix7

feliša; pa kje si te recepte staknila???? bom mogla kaj stestirat čeprav se mi zdi da imam eno podobno knjigo doma

recepte? kakšne recepte? jaz si kar sama zmišljujem user posted image imamo pa skenirano paparico, ampak je še nisem uspela naštudirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3919
29.10.2009 19:34:25   
felix7

vsem ostalim (KOKICA, PERSIDA, Najaa, Felix, mediuhec, Lolita23, pa še kateri) pa lep, lep pozdravuser posted image

ja, kok si ti ena prijazna dečva user posted image pozdravčke tudi tebi

Neposredna povezava do sporočila: 3920
29.10.2009 19:34:52   
felix7
pridne bodite, jaz šibam na aerobiko user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
29.10.2009 19:48:34   
tasa_m
dober večer user posted image

feliša fajn se namigaj user posted image
trezika..user posted image user posted image
mama_m .. user posted image user posted image user posted image jei bravo Lea.

sem prebrala samo zadnjo stran user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 29.10.2009 19:49:42 >

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
29.10.2009 19:52:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

Dan... naj povem da smo zboleli.... jaz imam malo vročine 37,1user posted image , Taj je pa tudi cel bogi, ponoči nism spali res nič...mogč vse skupi dve uri.. vmes pa samo jkanje in čiščenje noska... taj nima vročine, kašlja in zabit nos ima...tak da sploh ne vem kaj v takem primeru...it v ZD al ne?
tak sm zaspana pa ne morem zraven nejga spat ker imam kr take napade kašlja in potem ga zbudim... sem ko zombi, ker nisem vajena takih nočiuser posted image ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
29.10.2009 19:52:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

POMEMBNO OPOZORILO:user posted image user posted image user posted image

MB srečanje bo v SREDO in ne v četrtek med 9-30-10h pri meni doma!user posted image

Razlog za spremembo: Današnji zdravnik me je v čertek naročil na kontrolo!user posted image

pa nisi rekla, da si  v sredo v gužvi? user posted image
Ampak meni je prav..mi paše user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
29.10.2009 19:53:17   
mmmc

Sicer čakamo še podrobnejši izvid vode ampak že ta ni pokazal nobenih znakov da bi bilo kaj narobe z vodico tako da tudi un jutrišnji naj ne bi; tako da hvala za vse user posted image user posted image ki ste nam jih pošiljali user posted image user posted image user posted image vzrok za njeno vročino pa bi lahko bila tudi 6.bolezen tako da moramdanes in jutri bit pozorna če dobi kake pikice;

danes pa smo mi3 dopoldan uživali na sončku; po lab. smo šli k dediju na zajtrk in od tam v KP, se šetali z vozičkom, Žigec s kolesom, pa na peskovnik smo šli in gugalnice, pa mal kamenčke v morje metali in se imeli lepo, lepo; pa še Lea je svojga cimra Taja srečala in mamice so mal počvekale;
sedaj pa grem dat pašto kuhat, ko golaža je še od včeraj, Lea pa se je zdaj podojila tak da bo mal kasneje pol jedla kak kuhan krompirček in brokoli;

dejte mi povedat kako pripravite uno bučo hokaido? sej vem, da ste že pisale sam se mi ne da zdaj it brskat za nazaj, ko smo fullll načvekale

upam, da bo ta vikend vreme lepo, da gremo pohajat, ko je naš tatko fraj, končno

za vse bubane otročke pošiljamo koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mamicam pa topel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje!
Mi bučko skuhamo s krompirčkom in naredimo pire, lahko pa dodaš malo svojega ali pa prilagojenega mleka.
Je pa zeeeelo dobra bučka, mal sladek okus. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?