|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 3.del
28.10.2009 18:37:53   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: Crystall

Punce, mami je prišla iz urgence domov. Boli jo fejstttt, dobila je inekcijo (ki seveda nič ne prime) in napotnico. Jutri gre v nm ali v brežice, da vidijo, kaj je.

Že dolgo se nisem tak ustrašla. user posted image user posted image user posted image  Tak mi je bilo hudo, ker je jamrala, vpila, jokala ... jaz ji pa nisem nič mogla pomagat. Samo klicala ssem atija, da naj prihiti domov, da ima mami napad, potem sem jo preoblekla in ji masirala nogo dokler ni prišel ati.

Upam, da bo noč mirna in da bo lahko zaspala. user posted image user posted image user posted image

želim vse dobro tvoji mami user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
28.10.2009 18:42:11   
malaMravljica
Crystall, joj ubozica. Drzim pesi, da ni hudo, ti pa se ne obremenjuj, ok!!!

Pa se hotla sem vam povedat, ker mal vidim gor, da ze obupujete, da boste rodile. Se spomnete mene, v petek 2.10 sem prisla iz pregleda, kjer mi je rekel, da je sicer vse super naprej, sam da ce ne bo slo samo, me da 12.10 na spozitev poroda. CTG zjutraj je bil tudi ena velika zalost, no je kazal popadke na 6 minut, sam siiiibke. In kaj je bilo zvecer? Kdo je tam po polnoci spraseval, da ce mora v bolnico, ker to boliiiiii ????? In 3.10 je mravljica pol ( po doooolgih mukah) mamica postala. Saj bo punce, uzivajte s trebuscki, takega ne bo vec kar nekaj casa, pri kateri pa celo  nikoli vec mogoce.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
28.10.2009 18:52:00   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: tea85

lennika- reči mi, a je bila danes gužva dopoldan ko si bila v P.? jaz sem bila ob 12 pa ni blo nikoga in sem bla takoj na vrsti, je pa res odvisno od dneva ja..

Jaz sem bila danes tam okrog 9, pa sem bila na začetku čisto sama. V ponedeljek sem bila tudi taki čas in isto sama. Pa tudi noben dan ni bilo slišati nič dogajanja v porodnih sobah. Očitno je zatišje trenutno. kako pa to da hodiš na Ptuj na ctg? Rodila boš tudi tu?

Stuhica čestitam user posted image user posted image  Očitno si se edina držala našega dogovora za danes. Pridna user posted image

ja vrjetno bom na ptuju rodila, ker v mbju trenutno nimam nikoga, sem sama in mi nekak bolj odgovarja da rodim na ptuju, razen, če me pač ponoči zagrabi al pa kaj takega te bom v mbju...saj tak mam 2 napotnici, eno za ptuj eno za mb- za vsak slučaj user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
28.10.2009 19:02:18   
gorenka
crystal - pomiri se, tvoja mami bo sigurno ok, ne se zdej preveč sekirat res...čeprou vem da je lažje to rečt k nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

stuhica - Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

tea - kako boš sama? za user posted image vem da ga ni...kaj pa ostali dr.članiuser posted image

lenika - ne se pa preveč obremenjevat s porodom. sej vem da smo na koncu vse neučakane...vam morm kr povedat kaj se mi je dons zgodil...sm šla dopoldne na sprehod, sama, na sončka ob ljubljanci, se fliknla na klopco in opazovala folk. pa sta šla istočasno mim dva starša s svojimi (na žalost prizadetimi) otroci. in mi je dalo mislt. bolje povedan: prou sram me je ratal k sm glih takrt študirala kdaj bo user posted image prišel in zakva še ni tle...jst se obremenjujem s takim namest da bi mi blo glavno da bo zdrav, pa nej pride dons al pa čez en tedn, 3kg al pa 4kg..user posted image ali user posted image bomo že sfolglal, sam da bo vse ok, a ne?user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 19:02:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 19:05:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 19:09:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 19:13:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1208
28.10.2009 19:14:18   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: gorenka

lenika - ne se pa preveč obremenjevat s porodom. sej vem da smo na koncu vse neučakane...vam morm kr povedat kaj se mi je dons zgodil...sm šla dopoldne na sprehod, sama, na sončka ob ljubljanci, se fliknla na klopco in opazovala folk. pa sta šla istočasno mim dva starša s svojimi (na žalost prizadetimi) otroci. in mi je dalo mislt. bolje povedan: prou sram me je ratal k sm glih takrt študirala kdaj bo user posted image prišel in zakva še ni tle...jst se obremenjujem s takim namest da bi mi blo glavno da bo zdrav, pa nej pride dons al pa čez en tedn, 3kg al pa 4kg..user posted image ali user posted image bomo že sfolglal, sam da bo vse ok, a ne?user posted image

To se res absolutno strinjam s tabo. Edino pomembno je, da je bejbi ok, vse ostalo so na koncu itak malenkosti. Res pa je da pač ima človek včasih takšen dan ali pa trenutek, ko ima vsega čez glavo, to nam je menda zdaj vsem dobro znano in takrat enostavno pozabiš na to kar je res pomembno.

Tea so te danes tudi kaj pregledali ali samo ctg?

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   [Brisano sporočilo]
28.10.2009 19:20:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
28.10.2009 19:30:27   
Anonimen
jp, sj vem da je spontano, sam je takih nasmeškov ful user posted image user posted image user posted image
Najbl smešn mi je k zaspi k jo dojim, pol ji pa hočm joško uzet se pa tko nasmeje z joško v ustih. Pa take face dela, da se ji prov nasmejim.

Tok je blo enga prehtevanja na začetku, zdj pa kr neki vse čakate user posted image
Ah, sj bo, not še noben ni ustov user posted image user posted image user posted image
Je pa res velik user posted image čez rok oktobra, pa to krepko čez rok user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1211
28.10.2009 20:08:40   
tea85
gorenjka- saj družinski člani so, ampak na ptuju, kjer pa meni ravno ni za biti po porodu, sicer še ne vem kak bom, vrjetno bom prve dni pri starših...nič še ne vem, vse je odvisno od tega kako se bom počutila in mela porod.

lenika- danes sem mela samo ctg, včeraj pa me je vaginalno gledala, tako da kaj več lahko pričakujem v petek ali pa tudi ne, seveda če bom do takrat še v 1 kosu.
jaaaa, mi pa je priporočal ricinkovo olje, je tebi tudi kaj priporočal, no, glede da seksa ne bo, razmišljam res v tej smeri da bi si šla po tole olje, ima kera izkušnje s tem??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
28.10.2009 20:34:02   
LINDI
CHRYSTALL user posted image user posted image user posted image za tvojo mamico,upam,da bodo ugotovili kako in kaj,da jo dobro zrihtajo...pa drži se,upam,da si se pomirila,vem,da sene moreš čisto,ampak vsaj malo....
Jaz sem imela pritisk pri zdravniku 155-105,tako,da moram takoj jutri zjutraj tja,da me pregledajo in povejo kako in kaj lahko,da  vstanem  notri,lahko,da grem domov...popadkov pa še vedno ni,ctg super moj bejbi brca kot za stavo...srček je tudi aktiven...

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
28.10.2009 20:38:05   
LINDI
STUHICA čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
28.10.2009 20:39:38   
lenika83
Meni nič ni priporočal, samo dal mi je napotnico za laboratorij, pa jutri moram potem z izvidom spet na ctg. Pa pojma nimam zakaj, ker ni rekel, da bi kaj bilo narobe user posted image  Bomo jutri videli kaj bo. Katerega zdravnika si pa imela?

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
28.10.2009 20:42:10   
tea85
hmm, ful čudno...
ne vem keri je bil oz kak se je pisal, takšen starejši pa zgleda da je hrvat al kajuser posted image saj dugega zdravnika tak ni bilo kot njega, vsaj takrat ne.
ja, jaz morem v petek nazaj bom vidla kaj me takrat čaka. pa odvisno spet keri zdravnik bo.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
28.10.2009 22:13:54   
Crystall
Punce, hvala za lepe želje. Mami je bila takkkk boga, da jo je ob 8h ati peljal v nm. Jo je pregledala nevrokirurginja, jo slikala - nekaj je z živcem narobe user posted image  (ne vem ali je vkleščen ali vnet). V glavnem dobila je tablete, niti točno ne vem, kaj vse so ji naredili. Čez 3 tedne ima merjenje živcev. Punce jz sm bila danes čist fertik. Prej sm skakala, letala po stopnicah, dvigovala, pospravljala, ma ni da ni, sam da bi mamici lahko pomagala. Jaooo, pa še tak mlada je in ima že celo življenje probleme z revmo, zdaj pa še to.

Čakam, da zdajle prideta iz Novega mesta. Je pa zdaj prišlo vse za mano. Mene tak boli spodaj user posted image . Komaj hodim. Ne morem se niti premakniti. Grem pod tuš, počakam na mami in grem spat. Mi je pa res pomenilo to, da je moj fant takoj, ko sem ga klicala prišel iz službe k meni, da me je tolažil, božal malega, pomagal vse pospraviti .... Sam naj mi ga angelčki čuvajo, ker je enostavno krasen fant.

Mi je zjutraj rekel ginekolog, da naj veliko po stopnicah hodim - evo, danes sem se zagotovo našpancirala. Ker midva imava v spodnjem štuku stanovanje, starša pa v 1. nadstropju. Prvič, da me stopnice niso ovirale in da sm šibala po njih brez problemov. Očitno mali ve, kdaj se mora potuhniti user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
28.10.2009 23:47:19   
tea85
ahh, jaz mam teh lažnih popadkov že tak punkufer user posted image se to ni res, al me naj stisne pa gremo al pa ne rabi še tega...

pa še ta zgaga me daje, mater sem sitna...jah je čas da grem spat user posted image

ma jutri si grem po ta ricinkovo olje pa basta, pa grem rodit user posted image al pa me bo samo še to na wc pognalo user posted image user posted image user posted image ker to je med enim tudi nekakšno odvajalo...eh

mirno noč bejbike

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
29.10.2009 6:32:03   
LINDI
Jaz pa proti porodnišnici,držite pesti,da notri ostanem,čeprav imam občutek,da bo pritisk nižji,kot včeraj,aja pa dobro jutro vsem

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
29.10.2009 6:46:21   
Crystall
Dobro jutro!

Lindi ... držim pesti, da dobiš svoj zakladek čim prej na bušija, da ga lahko pocartaš, polubčkaš, pogledaš njegove učke, laske, prstke ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tea85 ... jojjjjj, jz sploh ne vem, kak zgledajo lažni popadki - torej sem srečnica glede tega. Mislim nate in držim pesti, da bo šlo čimprej zares in da boš imela svojega dojenčka v naročju. user posted image user posted image user posted image

Michelle ... Torej? Spremeba plana? user posted image user posted image user posted image  Naslednji cilj je 1.11. user posted image  Upam, da bo moj 30.10. - čeprav me je strahhhhh. user posted image

Sicer pa mene zgaga občasno peče - ponavadi, ko sem na ctgju ... brrrr .... user posted image , ampak lahko zdržim. Teržav z želodcem ni več ... jupiiiiiii .... mali se je spustil in mi več ne stiska mojega želodčka. Zdajle že nekaj časa nisem imela nobenega napada. Naj kar tako ostane user posted image . Srbečica je še, ampak 80 % manj - tako da lahko živim. Velikokrat grem pod tuš, si hladim predele in je precej bolje. Očitno so vse kreme, prošnje, jokanje POMAGALI user posted image user posted image user posted image . Edino, kar me muči je strah pred jutrišnjim dnem in bolečine v mednožju (zaradi včerajšnjega dirkanja).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
29.10.2009 6:46:42   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Jaz pa proti porodnišnici,držite pesti,da notri ostanem,čeprav imam občutek,da bo pritisk nižji,kot včeraj,aja pa dobro jutro vsem
go lindi go lindi go lindi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
29.10.2009 8:10:15   
lenika83

hmm, ful čudno...
ne vem keri je bil oz kak se je pisal, takšen starejši pa zgleda da je hrvat al kajuser posted image saj dugega zdravnika tak ni bilo kot njega, vsaj takrat ne.
ja, jaz morem v petek nazaj bom vidla kaj me takrat čaka. pa odvisno spet keri zdravnik bo.

Itak je bil Hrvat, ali kaj takega, ker sploh ne vem, če je kateri Slovenec user posted image  Zjutraj je bil Mileta, tak da je možno, da je bil on. Je pa taki suhi, pa malo ima grbo.

Jaz sem pa že pred pol ure prišla nazaj iz laboratorija, čez kakšno uro grem pa na ctg in k zdravniku, pa da vidimo kaj bodo rekli. Prejšnji teden mi je moj G rekel, da bom ta teden rodila, samo se mi zdi, da to ne bo ravno držalo.

ahh, jaz mam teh lažnih popadkov že tak punkufer user posted image se to ni res, al me naj stisne pa gremo al pa ne rabi še tega...

Uh, kako te razumem. Mene vsakih nekaj dni malo bolj konkretno ščipa, pa nikoli se nič ne zgodi. Ravno toliko je, da ne morem sedeti, pa da ne morem zaspati. Potem ko enkrat zaspim se pa vedno neha.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
29.10.2009 8:15:10   
Crystall
Punce se je Meliitak komu javila? Zdaj upam, da že carta!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
29.10.2009 8:37:30   
lenika83
Pravkar prejet sms: "Pozdravljeni. Moje ime je Nejc in sem danes ob 6:13 s svojim prihodom razveselil mamico in atija. Težak sem 4140g in velik 51 cm. Lp, pattaya"

Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
29.10.2009 8:47:38   
Crystall
Pattaya ... čestitke ob rojstvu Nejca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?