|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
28.10.2009 17:57:54   
miklarom
ZARČI - EVO SEM SI ENGA NAŠLA, DA MAL POSPEŠI TO user posted image   user posted image user posted image user posted image

PA KA ZDAJ NOČE GA POKAZAT, tega mojga lepotcauser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 28.10.2009 17:59:34 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
28.10.2009 19:16:28   
Pija76
Cukica žal mi je, da moraš to doživljati. Upam, da boš s svojo G opraviola boljše in da bo vseeno vse OK. Srečno in mislim nate!

Vsem en lep pozdravček, navijam za vsako izmed vas!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
28.10.2009 19:54:12   
mirabela
pozdravljene,

evo danes prisla posta user posted image , ne morem verjeti da se bo zacelo.V torek imamo razgovor za IVF(ker sem brez jajcevodov,2xIMN)pa bomo videli.

Kaj vse me zdaj caka?Koliko traje vse od razgovora do punkcije oz.transferja?

LP vsem in veliko srece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
28.10.2009 20:00:57   
loremi
Čer punce!

evo mal sladkega, če se boste kej usedle pred TV user posted image

user posted image

cukica, pošiljam ti en velik topel objem, če rabiš, se izjoči, čas pa naj lajša bolečino user posted image  user posted image !

bayb77, naj bo punkcija čimmanj boleča, bi pa jst vzela tud kaj proti bolečinam, če dr.Reš ne bo dal nič.
BarbiG, super za prvo špiko user posted image !

miklarom, nej se porihta! ampak če ste pa kej ušpilal, ja tolk boljš, sam da bi šlo tokrat z več sreče .... če pa ni nič na tem, pa nej se ole mal poštima user posted image

kaj pa skuštrana suzi, je že kej s tečko, kdaj je dr., da pove, kaj je na stvari ...

Evo, jst imam pa zdej konc druge user posted image  po abraziji, počakam še eno in potem po zmrzlinkota, samo sem veliiiiik pesimist, da bo letos še kaj s tem, pomojem šele v 2010 user posted image . Ne vem, kako se je tokrat talhko prikazala po enem mescu, prej pa 10 tednov nič ... no sej, naprej bo pa spet čist neurejen cikel.

Fargesia, ne klicat izcedkov, so tko po ET-jih prevečkrat tu, najbolje bi blo, da jih sploh nikol nebi blo, razen tistih, vgnezditvenih, dokler je belina, je vse super! navijam!

mirabela, najprej je potrebno opravit pač ta razgovor, takrat se boste tud nekak dogovoril, kdaj bo štart za postopek, če boš imela "dolgi protokol", začneš s špikami drugi dan Muser posted image  in po tistem, nekako v približno mesecu dni (ali manj) sledi punkcija. Upam, da nisem zdej kake nepravilne informacije podala. Bravo za premik naprej! Naj bo uspešnouser posted image !

Jaz jo pa jutri šibnem v čatežke toplice, s svojo "najstniško sosedo" se greva mal kopat, je kr nekak postala najina tradicija, da greva poleti na bazen, letos to ni šlo, splet okoliščin, in nadomeščava user posted image .

Za vse pa navijam in lepo pozdravljam!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
28.10.2009 20:16:51   
zarja1
Loremi zdaj si me tolk zrajcala, da grem pečt borovničeve mafine.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
28.10.2009 20:22:18   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Loremi zdaj si me tolk zrajcala, da grem pečt borovničeve mafine.user posted image

jest sem pa pravkar spet  zaj.... ajdove žgance...ne znam jih narest pa me ubij!!!  pa vem kako se naredijo...samo ne ratajo mi pa pika...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
28.10.2009 20:43:00   
sonček33
Navijam.

Biba in Tanja. jes fajn opravita jutri!

Gloria vas vse lepo pozdravlja, navija za vas in misli na vas. Pravi, da ima tako malo časa, nam pa sporoča, da je Nik  shodil.user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
28.10.2009 20:49:00   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Navijam.

Biba in Tanja. jes fajn opravita jutri!

Gloria vas vse lepo pozdravlja, navija za vas in misli na vas. Pravi, da ima tako malo časa, nam pa sporoča, da je Nik  shodil.user posted image user posted image user posted image

Brez skrbi.....user posted image user posted image user posted image pozdravček tudi tebi, pa lupčka Lovrotu...pa pozdravček tut Gloriji pa lupčka Niku

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
28.10.2009 20:49:37   
sonček33
Tanja, hvala za lupčke. A si ti Gorenjka mejbi?

Neposredna povezava do sporočila: 2509
28.10.2009 20:51:10   
loremi
loremi zdaj si me tolk zrajcala, da grem pečt borovničeve mafine.user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  mmmmmmm njami njami
jst pa še ne vem, kaj bom ta vikend pekla, ampak že dolgo nisem mafinov, ekola pa pridejo zdej na vrsto, čokoladni al pa borovničevi, mmmmmmm

Tanja_Jes, jst v bistvu tko, v piskru, sploh ne znam nardit žgancev, jh pa delam v enem kuharskem aparatu od vorverka, tam mi pa nekak gre, kombiniram pa belo in ajdovo moko. Naj ti enkrat le uspejo no!
Gloria, bravo za Nikove prve samostojne korake user posted image !

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
28.10.2009 21:29:35   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Tanja, hvala za lupčke. A si ti Gorenjka mejbi?

Jap...a si ti tut?!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
28.10.2009 23:35:47   
gigi1
Ma kurnk user posted image  sem jezna! Me je ven zabrisalo. Pa cel roman sem napisala...

Cukica user posted image user posted image user posted image  žal nas je kar veliko, ki smo že bile v tvoji koži. Jaz ti vseeno priporočam, da greš na A na GK dnevni oddelek k dr. Voglerju. On je predstojnik dnevne klinike. Meni je naredil in še danes Mi Reško reče, da imam maternico za vikat. Res nisem imela nobenih posledic. Žal mi je, da ti je bokalova take stresala, vendar so na GK res strokovnjaki in dr. V. je med njimi. Je v "naših" vodah in ve kako pomembno je, da zadevo opravi kot se šika. Prosi zanj. A pa dela ob ponedeljkih. Pridi tešča zjutraj na UZ. Naj te še enkrat pogledajo...vendar...kot je mišmiš že napisala pri taki velikosti GV je malo možnosti za srečen razplet. Jaz še vedno upam, da jim je UZ kaj nagajal.

S* user posted image  user posted image  user posted image  za zeleno luč.

Mikla saj bo prišla. Sam ne se tolk obremenjevat.

Fargi jaz nisem imela nikoli izcedkov. 1x sem zanosila, 4x ne. M sem dobila šele 3-5 dni po prenehanju jemanja utropizderaja. Pa imam redno na 24-28 dni. To ni nobeno merilo. Pa itak...si naša dobitna srečka user posted image  user posted image

Beyb Reš je zelo nežen. Nič bat. Naj bo čimveč kvalitetnih celic in čimmanj bolečin.

Glorija user posted image  user posted image  user posted image  za prve korake.

Mišmiša in Pija hvala za podporo user posted image

Punce tole sem še uspela ponovno sklamfat.

Lav ju ollll user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 28.10.2009 23:41:35 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 2512
28.10.2009 23:57:07   
womanpolice
Punce; bom zeloooooooooo kratka....

Najprej vsaki izmed vas najlepša hvala za skrb in nasvete, ki sem jih upoštevala in Fargesii, da je napisala sem na RR. Vedite, da vas redno spremljam preko mobilnika. Tako sem tudi videla, da imate ponovno srečanje, katerega se na žalost ne bom mogla udeležiti ponovno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zakaj več v naslednjih vrsticah.

CUKICA... Tebi bi še rada rekla, da mi je zelooooooooooo žal, da je prišlo do tega, pa vendar upam, da se bo še vse dobro izteklo. V primeru pa, da se tokrat ne bo, pa držim  pesti, da v redu poštimaš in pogumno ter optimistično v nov boj. p.s. kar se tiče Bokalove ne bom zgubljala besed, ker si verjetno že prebrala mojo izkušnjo z njo (ni bila dobra; pa ne ena).

Sem šla k ginekologinji; mi je naredila UZ in dala na odvzem krvi. Še vedno se celi (razvidno iz UZ), izvid krvi pa ni bil dober. Zaradi navedenega mi je predpisala antibiotike in železo (neki sirup) ter čez 14 dni ponovni pregled krvi ter 14 dni še biti doma in počivati... Je rekla, da če bi pri takšnem poklicu šla zdajle na teren (pri teh vremenskih spremembah in naporih, ki jih imamo, da bi lahko dobila hudo infekcijo). Najprej zdravje, mar ne... tko da še 14 dni doma, čeprav sem imela namen iti v službo v ponedeljek.

Punce, vedite, da stiskam pestke za vas in se veselim čim več dobrih novic.

Rada vas imam! Želim vam sladke sanje!!!

FARGESIA... Ti pa ne kompliciraj z znaki, ker MI VEMO, da si naslednja srečka user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, WP.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
28.10.2009 23:59:08   
womanpolice

Joj pupe, jaz kr ne morem verjet kako se določeni G in osebje obnašajo. Ene imate res katastrofalne izkušnje.
Jaz moram potrkat-v Mb so cariuser posted image . Meni se zdi, da me sploh sestre tolk preveč cartajouser posted image , da mi je kr nerodnouser posted image . G pa se menjavajo na UZ, ampak res so vsi ok. Eni bolj, drugi manj direktni, eni bolj drugi manj nahece...ampak vsi korektni, človeški. Jaz moram full pohvalit MB ekipo za IVF/ICSI/IUI in vse kar gre še tu zravn (bolj ali manj srečne konce). Midva sva doživela mah skor vse kar piše, da ni pogostouser posted image , ampak so se vedno zavzeli zame/za naju, celo v času hospitalizacije so me sestre obiskovale, dr. Reljič itak po viziti še za kako urco k meni, dr. Vlaisavljevič je itak vedno bil na dosegu roke....Mislim kapo dol. In vsi so bili zmeraj optimistični-ni druge.

Miklaromka moja mene tud ta mesecuser posted image heca, bi morala že včeraj prit, pa si kr nekaj premišlja.......packa.user posted image

se morm kr pod tole podpisat! tudi midva sva bila pozitivno presenečena nad odnosu, ki so ga imeli do naju. Predvsem zavzetost dr. Reljiča. Res kapo dol.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
29.10.2009 6:30:22   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

womanpolice user posted image , jaz upam, da te bodo antibiotiki obvarovali še pred čem slabšim in pozdravili stanje, ki se je kazalo po odvzemu krvi, železo pa kr pridno papaj. Drži se!

Vsem želim en lep dan!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
29.10.2009 7:25:09   
Anonimen
cukica, sem brez besed.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, v sredo imam G in upam, da dobim kaj za sprožitev M - ampak ne dabroston, ker sem očitno že imuna na njega. user posted image

A na GK LJ majo tud kakšne dopuste za novo leto? user posted image

(odgovor članu bayb77)
  Neposredna povezava do sporočila: 2516
29.10.2009 7:26:29   
sonček33
Jutro!

Cukica žal mi je. Drži se!

WPuser posted image , špočivaj in se čimprej pozdravi.

Dysan - kje se skrivaš?

Mali raztura na tleh, jaz pa mal rreram. Očka spi. Ni nam hudega.user posted image

< Sporočilo je popravil sonček33 -- 29.10.2009 7:27:08 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
29.10.2009 7:27:53   
sonček33
Tanja, tut tut :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
29.10.2009 7:49:08   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Tanja_Jes sem vidla, da si me ti že poklikala. user posted image  

Sem te prehtela ja :))))

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2519
29.10.2009 7:51:57   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

jest sem pa pravkar spet  zaj.... ajdove žgance...ne znam jih narest pa me ubij!!!  pa vem kako se naredijo...samo ne ratajo mi pa pika...

Sva že dve. Tko da se jih zdaj sploh več ne lotim, ker takrat me prime, da bi celo kuhno žez okn zabrisala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2520
29.10.2009 7:56:32   
BarbiG

Dobro jutro.

SS, za GKLJ nisem čist sigurna ali si bodo letos kej frej vzel okol praznikov, ker se mi zdi, da se zadnje čase kr sprot odločajo, ker do konca leta morjo kvoto skoz spravt. Sam mislim, da bodo delal, ker je že seznam za UZ-je za cel december na voljo in piše za zadnji teden, da bodo imeli razpored po dnevih.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
29.10.2009 8:15:49   
dysan
Jutro pupike moje !!!

No sonček pa gigi, pridne k se spomnete name, jaz se sicer nism nič kaj preveč za RR vsedala te dni, vidim, da ste kr orng strani načvekale, fuuuul pohvalno user posted image user posted image , ne vem kok bi vam oppisala svoje počutje, živčna sem, strah me je ponovnega neuspeha kr namreč že dva dni mam izcedke, ki nikakor niso prava menstra, nevem kaj naj si mislim, BT mam še vedno 37,2-37,3, ampak me ful skrbijo ti izcedki,
a se to pogosto dogaja (ET sem imela 17.10.)????

Bozza prvo tebi iskrene čestitke pa srečno do konca user posted image .....

Cukica ful mi je žal zate user posted image user posted image , ampak mej še upanje, mogoče se pa le dobro konča user posted image

S* user posted image user posted image in pogumno naprej

Fargi dej no nč ne razmišljat o izcedki, verjemi, da jih NE BO, drž se pupika user posted image user posted image user posted image

Polubčka vsaki posebej.......
Grem si dat utro.... in mal poležat.....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
29.10.2009 8:30:21   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj...

WP, držim pestke, da se čimprej pocajtaš in da bodo antibiotiki naredili svoje user posted image user posted image

Tanja in BarbiG, jaz imam srečo, ker je moj kuharski talent, tako da ajdove žgance pri nas dela kar on. No saj tudi še kaj drugega user posted image user posted image user posted image , ni kaj, meni je prav luštno.

BarbiG, po moje ne bodo frej, vendar pa 100% ne bodo delali vsi zdravniki, zato tudi ne jemljejo več za prenos zamrznejnčkov, ampak delajo samo še postopke, da izpolnijo kvoto za to leto.

Sonček, kaj nabiraš gorenjke, da boste nekega dne skupaj priletele v LJ na srečanje? user posted image

Žižek, pa saj ti veš, da mam jaz tebe tak rad user posted image

Mirabela, dobrodošla med nami, kaj te čaka naprej je odvisno tudi od tega v kateri postopek te bodo dali, torej ali dolgi ali kratki. Sigurno te čaka špikanje, nato punkcija in dolgčasno čakanje do ET (prenosa zarodkov). KO pa bo za tabo prvi razgovor in boš vedela, kakšen postopek boš imela, nas pa kar pocukaj za informacije, z veseljem ti jih bomo dale.

Dysan, ti se pa tudi približuješ datumu za test, po mojih izračunih si že  12. dan po ET user posted image user posted image user posted image . Poglej samo izcedki ni nujno, da pomenijo kaj slabega, BT je pa v teh postopkih nerelevantna, ker ti jo utragestan umetno povečuje, tako da si jo lahko kar nehaš meriti.

Zarja, kje pa so borovničevi mafini še za nas???

tudi vsem ostalim želim prav lep dan... Uživajte

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
29.10.2009 8:35:21   
gigi1
Jutrčka

WP user posted image user posted image user posted image . Pazi nase in počivaj.

Dysan izcedki so kar pogosti pri naših puncah. Se je celo pokazalo, da so dober znak. Kar veliko naših mamic jih je imelo. Jutri bi pa lahko že lulala na palčko. Držim pesti na rokah in nogah user posted image user posted image user posted image

Mikla upam, da ti G pove kaj spodbudnega user posted image

Lupčke vsem

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
29.10.2009 8:37:16   
gigi1
Mišmišu user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?