Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:15:55
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Jaz sem pri dr. Bokalovi in moram reči da sem pozitivno presenečena nad njo. Sva v postopku umetne oploditve in lani sem bila prvič pri njej in me je takoj dala na laparoskopijo in tudi moj je šel na spermiogram. In ko je videla rezultate najdva je dala takoj na IVF postopek. Imela sem jo tudi pri punkciji in je bila zelo prijazna, kljub temu da me je zelo bolelo. Je pa nama dala "karte na mizo" in mi je bilo to zelo všeč, da si nisem delala nekih utvar. l.p. m
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:21:34
|
|
|
|
Špelka
|
Bayb77 - evo najblj sveža iz punkcije.... Nej te ne bo strah. Jest sem slišala pr Rešu da je blj tako-tako s temi protibolečinskimi ter da punce doma vzamejo kakšen ketonalček al dva. Na kliniki v LJ nam dajo vsaj 2 uri pred punkcijo ketonal v rit ter ene 3 tablete za domov. Pa še glede punkcije - se da preživet. Če si dovolj "drogirana", čutiš samo mal skeleče pri vsakem vbodu v folikel. Popoldne se sicer mal razboli, čez noč je pa že skoraj dobro. Pa še to - pomebno je da nisi v krču. ZAto strah na stran, globoko vdihni preden greš na mizo ter čimbolj probaj sprostit vse mišice. PA fajn pritiskaj na rebuh!!! Srečno in pogumno, sej zdej itak ni več poti nazaj!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:22:10
|
|
|
|
Inana
|
Oooo Cukica Saj nikoli ne vemo, zakaj je prav tako ... recimo, da za nekaj že, čeprav vem, da ti je v tem trenutku zelo zelo hudo ... saj vse poznamo takšne in podobne občutke, kajne? Mene pa zanima, če katera ve, na kateri naslov pošlje Reš pošto o zamrznjenčkih, če s partnerjem nimava skupnega stalnega naslova? In koliko časa po transferju lahko še pričakujem pošto? Vem, da je povedal, ampak tako na hitro, da ga nisem razumela ... Držim fige za vse!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:23:03
|
|
|
|
sonček33
|
Spelka .... a si ti Gorenjka?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:28:47
|
|
|
|
Špelka
|
Sonček - Ja, sodelavka od tvoje sestre...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:30:18
|
|
|
|
sonček33
|
NO, sej se mi je zdelo. Srečno v postopku. Pa šiht dej mal na stran :)
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:30:32
|
|
|
|
mismis
|
Inana, jaz sicer nisem pri Rešu, ampak pošto o zamrznjenčkih se vedno pošilja na naslov ženske, saj se tudi vsi postopki štejejo ženski. Čas pošiljanja pa je relativen, nekje do dveh tednov (tko nekako imam jaz v spominu), so pa bili primeri, ko jim Reš sploh ni poslal pošte, ko pa so punce klicale, so zvedele, da imajo zamrznjenčke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:31:43
|
|
|
|
bayb77
|
Špelka hvala za tolažbo, upam, da se bo vse dobro isteklo in da bom preživela. Me pa res skrbi moj desni jajčnik, ki je višje, zato zna biti boleče. To da maternico prebode, je pa mal huda no...to pa res nebi.. Hmm, kje pa lahko dobim ketonal kapsule, doma jih nimam, so pa mislim da samo na recept? A nalgesin isto "zadane"? Poznavalke, dajte mi prosim malo nasvetov
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:32:05
|
|
|
|
sonček33
|
mismis a si se kej špancirala z marcino
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:34:42
|
|
|
|
Špelka
|
Sonček - hvala, lede šihta pa.... sej veš.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 13:53:30
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mismis a si se kej špancirala z marcino kako to misliš kej, midva greva vsako jutro v gozd, da fant opravi svoje potrebe, potem pa še takoj po službi, takrat malo kombinirava sprehod s tekom '
< Sporočilo je popravil mismis -- 28.10.2009 13:54:24 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 14:30:11
|
|
|
|
Fargesia
|
punce, picola je neki strani nazaj spaševala, kateri dan se vam je začelo (izcedek....) po ET ko ni bilo uspešno... mene tud to zanima....
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 14:33:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, picola je neki strani nazaj spaševala, kateri dan se vam je začelo (izcedek....) po ET ko ni bilo uspešno... mene tud to zanima.... Picola in Fargi, takole je bilo pri imeni 1. ET, izcedek 11. dan (1. postopek) 2. ETZ, izcedek 13. dan 3. ET, izcedek 9. dan (2. postopek) 4. ETZ, izcedek 8. dan 5. ET, ni bilo izcedka (3. postopek) a bo v redu, hočem povedati, da ni pravil, malo si izračunajata, koliko dni po ovulaciji jo običajno dobita, s tem da vzameta za ovulacijo dan punkcije
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 14:35:50
|
|
|
|
Fargesia
|
uf, mismis...hvala...hja, jst si težko kaj računam, ker nimam svojih M...že nekaj časa...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 14:38:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia uf, mismis...hvala...hja, jst si težko kaj računam, ker nimam svojih M...že nekaj časa... ma ti itak nimaš kaj računati, tebe smo že določili, da si naša nova nosečka
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 14:39:52
|
|
|
|
Fargesia
|
moja moja mismis...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 15:23:10
|
|
|
|
BarbiG
|
Cukica . Res mi je žal, da moraš skozi ta pekel. Je pa prav, da boš počakala še na drugo mnenje. Mogoče pa v ponedeljek vseeno posije žarek upanja tudi zate. Take slabe novice me pa potolčejo res. V zadnjem letu jih je bilo že tolk, da bi se lohk že končale. Fargi, pa ne se obremenjevat. Veš, da si in da ne prenese najbolje tvojih črnogledih misli. Šcccc, stran z izcedki, sploh če jih ni. Ker jih tud ne bo.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 15:33:38
|
|
|
|
miklarom
|
cukica - joj, kak mi je hudo take stvari brat , pojdi pa le še k svoji G. po drugo mnenje , mogoče bo pa še vse vredu. D ržim pestke zate mismis - ja zgleda da mi ga res neki sračka, zdaj spet imam malo rdeče, pa spet ne, ah sej ne vem kaj se gre ta , bo že menda prišla tako kot mora
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 15:35:03
|
|
|
|
Inana
|
Mismis, hvala za info glede pošte. IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia punce, picola je neki strani nazaj spaševala, kateri dan se vam je začelo (izcedek....) po ET ko ni bilo uspešno... mene tud to zanima.... Jaz sem imela včeraj že malce obarvan izcedek (pomešan s Prometriumom), je bil pa 5. dan po ET in tudi krči so tisti ta pravi (vedno kak teden pred predvideno ), tako da si že predstavljam, kam to pelje . Ampak se trudim it z dvignjeno glavo naprej
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 15:50:28
|
|
|
|
cukica
|
Punce hvala,vsaki za spodbudno besedo,rada vas mam in hvala,....
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 17:19:13
|
|
|
|
zarja1
|
Joj pupe, jaz kr ne morem verjet kako se določeni G in osebje obnašajo. Ene imate res katastrofalne izkušnje. Jaz moram potrkat-v Mb so cari . Meni se zdi, da me sploh sestre tolk preveč cartajo , da mi je kr nerodno . G pa se menjavajo na UZ, ampak res so vsi ok. Eni bolj, drugi manj direktni, eni bolj drugi manj nahece...ampak vsi korektni, človeški. Jaz moram full pohvalit MB ekipo za IVF/ICSI/IUI in vse kar gre še tu zravn (bolj ali manj srečne konce). Midva sva doživela mah skor vse kar piše, da ni pogosto , ampak so se vedno zavzeli zame/za naju, celo v času hospitalizacije so me sestre obiskovale, dr. Reljič itak po viziti še za kako urco k meni, dr. Vlaisavljevič je itak vedno bil na dosegu roke....Mislim kapo dol. In vsi so bili zmeraj optimistični-ni druge. Miklaromka moja mene tud ta mesec heca, bi morala že včeraj prit, pa si kr nekaj premišlja.......packa.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 17:19:51
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Tanja_Jes sem vidla, da si me ti že poklikala. Sem te prehtela ja :))))
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 17:40:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Cukica .... želim ti da se vse dobro isteče...ne obupat...mogoče se še stvari obrnejo... Ja glede človeških odnosov...žal nismo vsi isti...če se meni kaj takega zgodi...si pač rečem tako mora biti, hitro pozabim na neprijetnosti in gremo dalje. Z moje strani so G. in sestre super...so bile zmer prijazne in nasmejane...sem bila celo presenečena...za razliko od tiste bjonde na Leonišču, k bi jo kr užgala...je enkrat eno starejšo gospo nekej nadirala...uh...tega ne maram...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 17:46:56
|
|
|
|
S*
|
Cukica , hudo mi je zate, ker dobro vem kako se počutiš.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 17:53:40
|
|
|
|
cukica
|
Tanja_Jes vem ktero misliš,v sprejemni dela,...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?