Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:12:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? Pa kaj ji pomagaš? Takoj v zadnjo klop sedeti! Naj sem MČ malo sama potrudi! oprosti samo zdaj ko sem v zadnji klopi pa slabo do table vidim
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:12:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven.. res je... pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno Malo bolj podrobno beri! Nismo se nič zarotile proti tebi Čebelica! Zakaj pa bi se? ja ki te naj zdaj še podrobno berem, če komaj sploh sfolgam brat eh sem tak izven, ko da sem danes prvič na forumu in ne vem zakaj se gre bo že boljše....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:13:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj???? jaz nič en ratumem saj nemreš, ker moraš raZumet joj, jaz se bom polulala... joj, hudo je - jaz se zaj že sama sebi režim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:13:37
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram Čebela, ti boš danes dobila v zvezek za podpisat dat staršem, ker nisi pri stvari. Naslednjič zvezek prnesi Saj bo tak spet pozabla! p.s. Spet same štajerke na čveku! Najoo pogrešam! Aja, pa ena prlečka! jaz vas berem pa ste prehitre zame Ne brezveze se mi je v vašo debato mešat ... ste pa fajn za brat Zakaj brez veze! Postavi še ti eno uganko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:13:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj bo tak spet pozabla! p.s. Spet same štajerke na čveku! Najoo pogrešam! Aja, pa ena prlečka! Naja je v Lj. tak da nima časa, se mora k sebi spravit prvo od mraza ki je v osrednji sloveniji Aja! Spet je v močvirju!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:13:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno ti si si kuj sama oprostila pa to je tako pravilo... ...ki si si ga izmislila TI!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:14:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? Pa kaj ji pomagaš? Takoj v zadnjo klop sedeti! Naj sem MČ malo sama potrudi! oprosti samo zdaj ko sem v zadnji klopi pa slabo do table vidim si si popolnoma sama kriva, ko boš pa pridna pa boš spet lahko prišla naprej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:14:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? ahaaaa. kapim leto pa itak vem, ker si bom zračunala, ker je danes povedala, kolko je stara aja, sam zaj ne vem kam je zaokrožila - gor al dol
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:15:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? Pa kaj ji pomagaš? Takoj v zadnjo klop sedeti! Naj sem MČ malo sama potrudi! pa daj no tepa ne dobiš bountija
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:15:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? ahaaaa. kapim leto pa itak vem, ker si bom zračunala, ker je danes povedala, kolko je stara aja, sam zaj ne vem kam je zaokrožila - gor al dol kaj sem zaokrožila??? Joj, tota deklina se še res ni čisto zbudila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:16:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 si si popolnoma sama kriva, ko boš pa pridna pa boš spet lahko prišla naprej. a že lahko? kaj pa zdaj? pa zdaj? mogoče zdaj??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:16:57
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? Pa kaj ji pomagaš? Takoj v zadnjo klop sedeti! Naj sem MČ malo sama potrudi! pa daj no tepa ne dobiš bountija Pa, Baunty si mi že zadnjič obljubila, ne moreš sedaj tega preklicati zaradi te uganke! Tak se ne dela z otroci. Sicer pa uganka je itak razrešena.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:17:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa daj no tepa ne dobiš bountija Tak ga nebo, ker ga boš spet pozabla..jaz pa bom mogla še jutri sedet v zadnji klopi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:17:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 si si popolnoma sama kriva, ko boš pa pridna pa boš spet lahko prišla naprej. a že lahko? kaj pa zdaj? pa zdaj? mogoče zdaj?? In kaj si dobrega naredila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:17:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 kaj sem zaokrožila??? Joj, tota deklina se še res ni čisto zbudila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:18:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj si dobrega naredila? povedala da ti neboš dobila Bountija ker ga bo čebelica pozabila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:18:17
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa daj no tepa ne dobiš bountija Tak ga nebo, ker ga boš spet pozabla..jaz pa bom mogla še jutri sedet v zadnji klopi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:18:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? ahaaaa. kapim leto pa itak vem, ker si bom zračunala, ker je danes povedala, kolko je stara aja, sam zaj ne vem kam je zaokrožila - gor al dol Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:18:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj si dobrega naredila? povedala da ti neboš dobila Bountija ker ga bo čebelica pozabila aha...okej..še malo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:18:50
|
|
|
|
MalaČebelica
|
joj, jaz ne morem več. v hladilniku me čaka fina kostanjeva torta, ki mi jo moj danes časti. tak da grem zdaj. lepo se mejte. pa lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:19:20
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? ahaaaa. kapim leto pa itak vem, ker si bom zračunala, ker je danes povedala, kolko je stara aja, sam zaj ne vem kam je zaokrožila - gor al dol Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor Bo šlo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:20:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor jaz se bom polulala...persida ti boš pa zunaj razreda sedela, ker si jo postarala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:20:15
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj, jaz ne morem več. v hladilniku me čaka fina kostanjeva torta, ki mi jo moj danes časti. tak da grem zdaj. lepo se mejte. pa lahko noč aha, sedaj pa greš...dobiš nezadostno, ker naloge nisi rešila do konca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:20:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Če še v tem letu ni imela pomeni da bo 9 navzgor jaz se bom polulala...persida ti boš pa zunaj razreda sedela, ker si jo postarala ja, na hodniku!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:20:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica joj, jaz ne morem več. v hladilniku me čaka fina kostanjeva torta, ki mi jo moj danes časti. tak da grem zdaj. lepo se mejte. pa lahko noč a predala se boš in nas pustila na cedilu Lahko noč te..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?