Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:04:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O tem pa raje v četrtek pri meni. Saj veš, eni špijunirajo pa to! No, zdaj odvisno v kaki obdelavi misliš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:04:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala kak to? kaj je on že eno leto????? JAAAAA! Jaz sem že v službi! pa nea mi obračaj z okami Pa, če take sprašuješ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:04:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O tem pa raje v četrtek pri meni. Saj veš, eni špijunirajo pa to! No, zdaj odvisno v kaki obdelavi misliš??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:05:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven.. res je... pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:06:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno ti si si kuj sama oprostila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:06:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala kaj???? jaz nič en ratumem
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:06:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram Čebela, ti boš danes dobila v zvezek za podpisat dat staršem, ker nisi pri stvari. Naslednjič zvezek prnesi Saj bo tak spet pozabla! p.s. Spet same štajerke na čveku! Najoo pogrešam! Aja, pa ena prlečka!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:06:47
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O tem pa raje v četrtek pri meni. Saj veš, eni špijunirajo pa to! No, zdaj odvisno v kaki obdelavi misliš?? Saj veš da od mojega kaj pametnega že ne moreš pričakovat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:07:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala Tak, kot sem si jaz tvojega..samo tvoja letnica me še zanima? Plis! med 1982 in 1984 Pa daj!!! Aja! Saj sem rešla uganko! Sem bila vedno slaba pri matemetiki!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:07:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj???? jaz nič en ratumem saj nemreš, ker moraš raZumet
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:07:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 O tem pa raje v četrtek pri meni. Saj veš, eni špijunirajo pa to! No, zdaj odvisno v kaki obdelavi misliš?? Saj veš da od mojega kaj pametnega že ne moreš pričakovat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:08:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno ti si si kuj sama oprostila ja, polovico..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:08:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala Tak, kot sem si jaz tvojega..samo tvoja letnica me še zanima? Plis! ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:08:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram Čebela, ti boš danes dobila v zvezek za podpisat dat staršem, ker nisi pri stvari. Naslednjič zvezek prnesi Saj bo tak spet pozabla! p.s. Spet same štajerke na čveku! Najoo pogrešam! Aja, pa ena prlečka! jaz vas berem pa ste prehitre zame Ne brezveze se mi je v vašo debato mešat ... ste pa fajn za brat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:09:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Saj bo tak spet pozabla! p.s. Spet same štajerke na čveku! Najoo pogrešam! Aja, pa ena prlečka! Naja je v Lj. tak da nima časa, se mora k sebi spravit prvo od mraza ki je v osrednji sloveniji
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:09:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven.. res je... pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno Malo bolj podrobno beri! Nismo se nič zarotile proti tebi Čebelica! Zakaj pa bi se?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:09:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram Čebela, ti boš danes dobila v zvezek za podpisat dat staršem, ker nisi pri stvari. Naslednjič zvezek prnesi ja ok. samo se zna zgodit da bom pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:09:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala kaj???? jaz nič en ratumem res ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:10:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kaj???? jaz nič en ratumem saj nemreš, ker moraš raZumet joj, jaz se bom polulala...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:10:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno ti si si kuj sama oprostila pa to je tako pravilo...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:10:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:11:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala Tak, kot sem si jaz tvojega..samo tvoja letnica me še zanima? Plis! ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj ja, malo boš morala nazaj prebrati, pa boš rešila tudi ti uganko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:11:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 jaz vas berem pa ste prehitre zame Ne brezveze se mi je v vašo debato mešat ... ste pa fajn za brat trinity skoči zraven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:12:00
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaa, zdaj mi je malo bolj jasno - mogoče nisem še ziher jaz bi tudi imela točen podatek, samo mi je devet premalo, ker ne vem al ste pri mescih al dnevih al kaj 9. pomeni dan v mesecu. Mesec pa je tisti v katerem je največ daril. Kapiš? Pa kaj ji pomagaš? Takoj v zadnjo klop sedeti! Naj sem MČ malo sama potrudi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:12:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa kaj je. kaj ste se danes zarotile proti meni. če mi je pač naškodilo to dirjanje po mestu v zgodnih urah. pa pol je še prišo dimnikar nekaj merit pa zdaj sem še s klaro zvečer zaspala. in sem malo čudna. no priznam - te mi je že pol oproščeno ti si si kuj sama oprostila pa to je tako pravilo... aja, ok te pa že. Samo še vedno polovica ni oproščena Ampak ker si ti ti naj bo..jaz sem ti že oprostila
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?