Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:56:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:57:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala kak to? kaj je on že eno leto????? JAAAAA! Jaz sem že v službi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:57:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali a ti si tudi v "tistem klubu"? ja to je bla baje tasa kriva ko je bla zraven. tepa če jo zdaj jaz vzamem zraven, me je strah, da bi na mene tudi mela podoben vpliv Upam, da ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:57:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa A je obljubila? Saj meni je tudi bounty obljubila pa ga še tudi nisem videla! A ga boste pri meni pile? Katerega naj kupim? Samo potem boste vozile, ne mene kriviti, če bo kdo z loparčkom mahal? pa dobiš toti bounty. saj sem se ti opravičila danes da sem pozabila saj vem...hecam te..saj jaz sem tudi pozabila, samo si danes sama začela.. no, saj dobiš drugič - če ne bom pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:57:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven.. res je...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:58:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ti kar prinesi, samo da ne boš spet pozabila, pa bom jaz pila, pa še katera pogumna... tudi to se zna zgoditi se že ven vlečeš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:58:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:58:46
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:58:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 JAAAAA! Jaz sem že v službi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:59:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:59:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je bla baje tasa kriva ko je bla zraven. tepa če jo zdaj jaz vzamem zraven, me je strah, da bi na mene tudi mela podoben vpliv ja,ja kaj taša, saj nisem jaz vozla. Jaz sem bila čist mirna in tiha (kot stalno) zadaj.. ja saj - to kar si napisala, itak ni fizično mogoče, tak da....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:59:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala saj ni važno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:00:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja saj - to kar si napisala, itak ni fizično mogoče, tak da.... ti tako o meni
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:00:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala , če še ne veš, moram biti malo pametna..tožilci smo na strani oškodovancev! Tak, da te lahko branim...oz. ščitim...Samo, bom še razmislila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:00:27
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala AJA???? 28.11.??? Vau!!! Dobro da vem...potem pa čez dober teden še na moj račun! ŽELIM TOČEN PODATEK? koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:00:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica no, saj dobiš drugič - če ne bom pozabila Evo, spet!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:01:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala Tak, kot sem si jaz tvojega..samo tvoja letnica me še zanima? Plis!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:02:02
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven.. eh ne me resno jemat malo se mi je pripelalo
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:02:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je bla baje tasa kriva ko je bla zraven. tepa če jo zdaj jaz vzamem zraven, me je strah, da bi na mene tudi mela podoben vpliv ja,ja kaj taša, saj nisem jaz vozla. Jaz sem bila čist mirna in tiha (kot stalno) zadaj.. ja saj - to kar si napisala, itak ni fizično mogoče, tak da....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:02:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala Veš kaj kokica sem te mislila že kdaj vprašat ,pa me naslednjič spomni zvezi s tvojim poklicem.Upam,da nisi mela kdaj mojega v obdelavi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:02:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala saj ni važno. Pa še prav imaš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:03:08
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala kak to? kaj je on že eno leto????? JAAAAA! Jaz sem že v službi! pa nea mi obračaj z okami
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:03:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica koga zaj sprašuješ, če želiš točen podatek nič ne kapiram Čebela, ti boš danes dobila v zvezek za podpisat dat staršem, ker nisi pri stvari. Naslednjič zvezek prnesi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:03:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla če ni ona odvetnik. ona je ono drugo. ona me bo samo samo napadala Veš kaj kokica sem te mislila že kdaj vprašat ,pa me naslednjič spomni zvezi s tvojim poklicem.Upam,da nisi mela kdaj mojega v obdelavi. O tem pa raje v četrtek pri meni. Saj veš, eni špijunirajo pa to!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 22:03:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA ŽELIM TOČEN PODATEK? tudi jaz!! 9. oki doki. Si bom kar v gsm zapisala Tak, kot sem si jaz tvojega..samo tvoja letnica me še zanima? Plis! med 1982 in 1984
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?