Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:48:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ki pa smo meli čokoladni liker jaz nisem nič dobla - vse ste spile, preden sem prišla. kaj ste to mislile, da me bo izučilo, da ne bom več zamujala aja, jaz pa sem mislila da ga imaš ti v torbi in ga si pozabila dat ven, ko pa si včeraj bila nekam glasna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:49:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je! Zdaj vidiš koliko ti lahko da en folk na forumu energije.Men je to rešlo depresije. kak bi te bla depresivna, če pa sem vsake tolko časa tam sedela pa sma se smejali ko tumpiki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:49:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali te če misliš proti Lj. pelat povej, te raje proti KP zavij, da bom vsaj mela nekaj od izleta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:49:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:49:48
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je! Zdaj vidiš koliko ti lahko da en folk na forumu energije.Men je to rešlo depresije. kak bi te bla depresivna, če pa sem vsake tolko časa tam sedela pa sma se smejali ko tumpiki A ti nisi s foruma? Valjda ,da tega ne morem nikoli pozabit ,pa štrudlov ,pa sokov ,pa,še in še........
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:50:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali a ti si tudi v "tistem klubu"?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:50:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa A je obljubila? Saj meni je tudi bounty obljubila pa ga še tudi nisem videla! A ga boste pri meni pile? Katerega naj kupim? Samo potem boste vozile, ne mene kriviti, če bo kdo z loparčkom mahal? pa dobiš toti bounty. saj sem se ti opravičila danes da sem pozabila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:51:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:51:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A ti nisi s foruma? Valjda ,da tega ne morem nikoli pozabit ,pa štrudlov ,pa sokov ,pa,še in še........ NE, jaz sem iz Maribora
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.10.2009 21:52:02 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:51:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim ti kar prinesi, samo da ne boš spet pozabila, pa bom jaz pila, pa še katera pogumna...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:52:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa A je obljubila? Saj meni je tudi bounty obljubila pa ga še tudi nisem videla! A ga boste pri meni pile? Katerega naj kupim? Samo potem boste vozile, ne mene kriviti, če bo kdo z loparčkom mahal? Jaz pijem vse kar je sladko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:52:40
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa A je obljubila? Saj meni je tudi bounty obljubila pa ga še tudi nisem videla! A ga boste pri meni pile? Katerega naj kupim? Samo potem boste vozile, ne mene kriviti, če bo kdo z loparčkom mahal? pa dobiš toti bounty. saj sem se ti opravičila danes da sem pozabila saj vem...hecam te..saj jaz sem tudi pozabila, samo si danes sama začela..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:52:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz pijem vse kar je sladko saj čok.liker je. Jaz prinesem Cockto mi ena viška hodi doma..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:53:03
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ki pa smo meli čokoladni liker jaz nisem nič dobla - vse ste spile, preden sem prišla. kaj ste to mislile, da me bo izučilo, da ne bom več zamujala aja, jaz pa sem mislila da ga imaš ti v torbi in ga si pozabila dat ven, ko pa si včeraj bila nekam glasna pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:53:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala AJA???? 28.11.??? Vau!!! Dobro da vem...potem pa čez dober teden še na moj račun!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:53:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali te če misliš proti Lj. pelat povej, te raje proti KP zavij, da bom vsaj mela nekaj od izleta tepa grema vsak dan nekam - tak ko yania pa felix
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:54:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica pa ni to blo včeraj. ali? jaz sem že čist zmešana. če me s totim nadstreškom tak j... v glavo danes sem bla še enkrat v mestu pri notarju popoldne.... pošlji vse v 3 kra*e, saj te bo Kokica branla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:54:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA A ti nisi s foruma? Valjda ,da tega ne morem nikoli pozabit ,pa štrudlov ,pa sokov ,pa,še in še........ NE, jaz sem iz Maribora
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:54:46
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali a ti si tudi v "tistem klubu"? ja to je bla baje tasa kriva ko je bla zraven. tepa če jo zdaj jaz vzamem zraven, me je strah, da bi na mene tudi mela podoben vpliv
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:54:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 AJA???? 28.11.??? Vau!!! Dobro da vem...potem pa čez dober teden še na moj račun! gre ven
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:55:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala kak to? kaj je on že eno leto?????
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:55:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ja to je bla baje tasa kriva ko je bla zraven. tepa če jo zdaj jaz vzamem zraven, me je strah, da bi na mene tudi mela podoben vpliv ja,ja kaj taša, saj nisem jaz vozla. Jaz sem bila čist mirna in tiha (kot stalno) zadaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:56:08
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica ajaaaaa. samo res sem rekla, da prinesem. joj jaz buča pa kaj me ni nobena spomnila včeraj. lahko prinesem k kokici, samo tam pa ne bom smela pit. te pa vam prinesem pa si za sebe eno šilce doma pustim če pa te samo malo hecamo bomo čokoladnega za moj RD spile pa bo šlo ven. Je danes še točno mesec dni. Boma s skokecom skupaj praznovala AJA???? 28.11.??? Vau!!! Dobro da vem...potem pa čez dober teden še na moj račun! ŽELIM TOČEN PODATEK?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:56:14
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica kak to? kaj je on že eno leto????? jaz bom s stola padla, kake ti danes čebelca mečeš ven..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:56:30
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 ti kar prinesi, samo da ne boš spet pozabila, pa bom jaz pila, pa še katera pogumna... tudi to se zna zgoditi
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?