Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:38:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ste videli slikico GAJE od RUBIN. ?? daj nam link plis. jaz ne vem ki to drugače berete http://www.ringaraja.net/forum/Nedono%C5%A1en%C4%8Dki_2009/m_4341096/tm.htm zdaj pa pri Rubun. stisni na album
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 28.10.2009 21:39:43 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:38:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta Kaj so kje zbrane? Kje se da to prebrati? eh niso se mi zdi. nobena ni zbrala... jaz pa nisem niti napisala, ko sem bla med zadnjimi in pol ko sem prišla iz P ni to nobenega več niti malo zanimalo, so ble aktualne druge stvari
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:38:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji? jaz pa po RR skačem. T. se tu po kavču nekaj vala,ampak koda ga ni.. Pa ti? Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo! skokec ja..ne ne zbudi se. Jamra med spanjem in se premetava. On spi, jaz pa ne, ker non stop na uhe vlečem, kdaj pa se bo res zbudil. Joj!!! pa kaj to se skokec prav zbudi, al kar med spanjem kamra no, predvidevam da je skokec. al mogoče te tvoj kliče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:38:51
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:39:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta Kaj so kje zbrane? Kje se da to prebrati? Ne niso zbrane saj to je problem Ja, kak pa te? A misliš iskati? Te pa poišči in jih še meni pošlji! Saj ti maš cajt!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:40:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. nekaj sem za nazaj prečitala pol pa se mi ni več dalo tasa - super za kašico me veseli, da je vsaj enkomu šla v slast. ni pa to slaba ideja - pogreto in s smetano. njamsi Mariborčanke - upam da nisem bla zjutraj preveč tečna - ste me pa potem spravile v dobro voljo tak da hvala drugič pa pridema na srečanje naspane in najedene in ne iz neke občine, da boma obe oljše volje Saj smo te že navajene! Hecam se! Vse je bilo okej. Čuj, kaj ti lahko v četrtek namesto v sredo naslednji teden pri meni doma? a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:40:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:40:59
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik Pozdravi jo v mojem imenu prosim,
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:42:13
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. nekaj sem za nazaj prečitala pol pa se mi ni več dalo tasa - super za kašico me veseli, da je vsaj enkomu šla v slast. ni pa to slaba ideja - pogreto in s smetano. njamsi Mariborčanke - upam da nisem bla zjutraj preveč tečna - ste me pa potem spravile v dobro voljo tak da hvala drugič pa pridema na srečanje naspane in najedene in ne iz neke občine, da boma obe oljše volje Saj smo te že navajene! Hecam se! Vse je bilo okej. Čuj, kaj ti lahko v četrtek namesto v sredo naslednji teden pri meni doma? a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:43:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:43:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik Pozdravi jo v mojem imenu prosim, of course
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:44:01
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:44:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:44:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je! Zdaj vidiš koliko ti lahko da en folk na forumu energije.Men je to rešlo depresije.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:44:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? Z mano ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:45:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:45:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je! Zdaj vidiš koliko ti lahko da en folk na forumu energije.Men je to rešlo depresije. Res je!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:45:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. nekaj sem za nazaj prečitala pol pa se mi ni več dalo tasa - super za kašico me veseli, da je vsaj enkomu šla v slast. ni pa to slaba ideja - pogreto in s smetano. njamsi Mariborčanke - upam da nisem bla zjutraj preveč tečna - ste me pa potem spravile v dobro voljo tak da hvala drugič pa pridema na srečanje naspane in najedene in ne iz neke občine, da boma obe oljše volje Saj smo te že navajene! Hecam se! Vse je bilo okej. Čuj, kaj ti lahko v četrtek namesto v sredo naslednji teden pri meni doma? a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! ha ha ha, veri fani glede srečanja pa si bom dala v koledar
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:46:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Persida jutri spoznam Rubin. pride tudi na piknik AJa? Vau! Dobra je! Zdaj vidiš koliko ti lahko da en folk na forumu energije.Men je to rešlo depresije. kak bi te bla depresivna, če pa sem vsake tolko časa tam sedela pa sma se smejali ko tumpiki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:46:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Z mano ne!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:46:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? [/00quote] S kom si zaželiš
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:46:48
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja pa ki pa smo meli čokoladni liker jaz nisem nič dobla - vse ste spile, preden sem prišla. kaj ste to mislile, da me bo izučilo, da ne bom več zamujala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:47:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA S kom si zaželiš mmm, z kakim dobrim dečkom.. a bo šlo to porihtat prosim do četrtka?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:47:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica a to smo se že zmenile? ki sem te jaz bla ja, jaz še nimam planov za drugi teden - vsi termini so prosti. zdaj edino, če ma klara kaj. samo se bo kar lepo prilagodila pa kaj si na uhah sedela al si bla pijana od čok.likerja aja, kdaj ste pa to pile? ja, takrat ko ga je MČ zraven prinesla Mi je T. danes prinesel kavni in smetanov liker, ker čokoladnega niso imeli. Ampak lahko bi mi jih 10 prneso če pa to ni to..jaz hočem čokoladnegaaaa A je obljubila? Saj meni je tudi bounty obljubila pa ga še tudi nisem videla! A ga boste pri meni pile? Katerega naj kupim? Samo potem boste vozile, ne mene kriviti, če bo kdo z loparčkom mahal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:47:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Superca..torej zmenjeno....aja, mogoče še vaju ni bilo, ko smo se to menile, al pa si še bila tečna in nas nisi niti poslušala! Srečanje mariborčank v četrtek 05.11.2009 ob 09.30-10h pri meni! oki doki.. s kom lahko grem ?? lahko greta z nama, če vaju ni strah, da bi v lj končali
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?