Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:19:24
|
|
|
|
tasa_m
|
ema tiara NOČKO
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:22:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle? http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html aaaaaaaaaa..in to je posledica diabetisa. Kaj si nor, jaz pa sem rodila tako malo pikico, da smo jo iskali v bolnišničnih oblačilih Shit, sploh si ne predstavljam, da rodim, tako težkega otroka? Aja, sem sedaj videla, da je bil carski rez! Uffff!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 28.10.2009 21:24:25 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:25:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle? http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html aaaaaaaaaa..in to je posledica diabetisa. Kaj si nor, jaz pa sem rodila tako malo pikico, da smo jo iskali v bolnišničnih oblačilih Shit, sploh si ne predstavljam, da rodim, tako težkega otroka? Aja, sem sedaj videla, da je bil carski rez! Uffff! joj ja..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:28:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kje te so danes dekline?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:28:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje te so danes dekline? pojma nimam. Se pokažejo in jih več ni..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:29:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kje te so danes dekline? pojma nimam. Se pokažejo in jih več ni.. Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:30:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ste videle? http://vizita.si/clanek/alergije/zenska-rodila-8-7kg-tezkega-otroka.html Mojadva skup nista mela toliko .Zdaj vidiš kako pomembno je kaj se dogaja z materjo v času nosečnosti.Sam bog da sem skoz bla po kontrolah. se strinjam! To bolj velja za one ta tretje države sveta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:30:22
|
|
|
|
PERSIDA
|
Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:31:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji? jaz pa po RR skačem. T. se tu po kavču nekaj vala,ampak koda ga ni.. Pa ti?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:31:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta ti jo bom jaz naslednjič povedla te boš vsaj mela čas poslušat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:33:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji? jaz pa po RR skačem. T. se tu po kavču nekaj vala,ampak koda ga ni.. Pa ti? Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:33:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Ste videli slikico GAJE od RUBIN. ??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:34:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta Kaj so kje zbrane? Kje se da to prebrati?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:34:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
dober večer. nekaj sem za nazaj prečitala pol pa se mi ni več dalo tasa - super za kašico me veseli, da je vsaj enkomu šla v slast. ni pa to slaba ideja - pogreto in s smetano. njamsi Mariborčanke - upam da nisem bla zjutraj preveč tečna - ste me pa potem spravile v dobro voljo tak da hvala drugič pa pridema na srečanje naspane in najedene in ne iz neke občine, da boma obe oljše volje
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:35:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ste videli slikico GAJE od RUBIN. ?? Jaaaaa! Bogica mala...ampak VELIKA BORKA! Sem tak vesela zanjo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:35:54
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji? jaz pa po RR skačem. T. se tu po kavču nekaj vala,ampak koda ga ni.. Pa ti? Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:36:07
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, in kaj delaš ti? Je T. že v postelji? jaz pa po RR skačem. T. se tu po kavču nekaj vala,ampak koda ga ni.. Pa ti? Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo! pa kaj to se skokec prav zbudi, al kar med spanjem kamra no, predvidevam da je skokec. al mogoče te tvoj kliče?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:36:38
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ste videli slikico GAJE od RUBIN. ?? daj nam link plis. jaz ne vem ki to drugače berete
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:36:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:36:58
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica dober večer. nekaj sem za nazaj prečitala pol pa se mi ni več dalo tasa - super za kašico me veseli, da je vsaj enkomu šla v slast. ni pa to slaba ideja - pogreto in s smetano. njamsi Mariborčanke - upam da nisem bla zjutraj preveč tečna - ste me pa potem spravile v dobro voljo tak da hvala drugič pa pridema na srečanje naspane in najedene in ne iz neke občine, da boma obe oljše volje Saj smo te že navajene! Hecam se! Vse je bilo okej. Čuj, kaj ti lahko v četrtek namesto v sredo naslednji teden pri meni doma?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:37:30
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Aha, je na ignore! Jaz pa malo po netu skačem...pa poslušam, ker iz spalnice že slišim jamranje! Meni se bo zmešalo! Hvala, hvala!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:37:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Veta kaj sem zadnjič študirala da bi šla malo naše porodne zgodbe nazaj čitat.Samo kaj ko nimam tolko cajta Kaj so kje zbrane? Kje se da to prebrati? Ne niso zbrane saj to je problem
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?