Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:53:43
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer.mi smo danes klicale p in je rekla naj pridemo jutri se pokazat za vsak slučaj če bi res bila slabokrvna...povejte.kako naj naredim bučke?sem kupila danes 4majhne,tiste zelene Pri nas so bile danes bučke na jedilniku zraven en korenček in malo teletine 3*3 cm vse skuhano v vodi zmiksano in mljask že ni bilo več jaz bučke samo operem, narežem na kolobarje in skuham ( nekje 10 minut) v vodi, še boljše je če jih kuhaš na pari, če pa dodaš zraven malo piščančjega ali puranjega mesa potem pa kuhaj dlje ene 30 minut
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi ne gre slikic kopirat kaj te pa zeza ?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:55:12
|
|
|
|
ema tiara
|
nas je aprilčic 82,pa je podobno kot tu-samo ene 8-10rednih klepetulj,ostale za gužvo na seznamu
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:55:31
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy hvala za za Leo; jutri zjutraj pa držite pesti, gremo namreč dat še enkrat vodo in če se ponovno kljub AB pojavi uroinfekt, gremo nazaj v bolnico leo**tia; no, fajn da jo pelješ pokazat in da naredijo kako preiskavico; nikoli ne škodi; glede bolnci in tega, se opravičujem samo ker nikoli ne pišeš kako kaj tvoj starejši (razen da te ne uboga) sem pač sklepala da so zdravi; no, če veš kako je blo z Leotom po bolnicah, bi pri Tii pač bolj pazla in tudi pravilna prehrana igra pomembno vlogo; bučke, jaz jih mal pokuham in zmešam v juhico; al pa jih pokuham in dodam korenček, krompirček - tak zelenjavni miks in pretlačim z vilico tasa_m; MBjevke; super ste; prave čveke na kupu je vredu...to je bilo ko je imel 2leti-bolnice in to..sem vprašala p,no več njih pa so rekli da hrana tu ne igra nobene vloge ...ne vem no...kako lepi otroki kdo pa je tamal ki ima žogo v ustih??vprašam zatoker vidim kako sedi-tako je tia začela da eno nogo ima odzadaj..in leo tako sedi le da obe nogi ima kot žaba,odzadaj..to noben njegov prijatelj ne more..sedi pa tud če treba 2ure tako...hvala za nasvet za bučke..jih bomo jutri papali..držite pesti da bo vse ok s krvjo ..mi je pa mama povedala -je v domu starejših,tam delajo z bućk omako..sam mi je pozabila vprašat kako..to jedo baje tisti ki so na dijeti..tia spi že od 6,je pojedla slivovo kašico in za 5min jok...lačna je še bila pa je spila 150mleka ...zdaj pa ne vem če se bo zbudila do jutra..oz ko bo lačna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:55:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara nas je aprilčic 82,pa je podobno kot tu-samo ene 8-10rednih klepetulj,ostale za gužvo na seznamu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:56:20
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi ne gre slikic kopirat kaj te pa zeza ? ko sliko potegnem na sporočilo je ne kopira...sem vedno tak delala danes pa mu ni...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:57:49
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ... kako lepi otroki kdo pa je tamal ki ima žogo v ustih?? ... Tisto pa je Matevž od Mediuhec
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:58:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi ne gre slikic kopirat kaj te pa zeza ? ko sliko potegnem na sporočilo je ne kopira...sem vedno tak delala danes pa mu ni... aja škoda. Jebe** računalnik a ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:58:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy hvala za za Leo; jutri zjutraj pa držite pesti, gremo namreč dat še enkrat vodo in če se ponovno kljub AB pojavi uroinfekt, gremo nazaj v bolnico leo**tia; no, fajn da jo pelješ pokazat in da naredijo kako preiskavico; nikoli ne škodi; glede bolnci in tega, se opravičujem samo ker nikoli ne pišeš kako kaj tvoj starejši (razen da te ne uboga) sem pač sklepala da so zdravi; no, če veš kako je blo z Leotom po bolnicah, bi pri Tii pač bolj pazla in tudi pravilna prehrana igra pomembno vlogo; bučke, jaz jih mal pokuham in zmešam v juhico; al pa jih pokuham in dodam korenček, krompirček - tak zelenjavni miks in pretlačim z vilico tasa_m; MBjevke; super ste; prave čveke na kupu je vredu...to je bilo ko je imel 2leti-bolnice in to..sem vprašala p,no več njih pa so rekli da hrana tu ne igra nobene vloge ...ne vem no...kako lepi otroki kdo pa je tamal ki ima žogo v ustih??vprašam zatoker vidim kako sedi-tako je tia začela da eno nogo ima odzadaj..in leo tako sedi le da obe nogi ima kot žaba,odzadaj..to noben njegov prijatelj ne more..sedi pa tud če treba 2ure tako...hvala za nasvet za bučke..jih bomo jutri papali..držite pesti da bo vse ok s krvjo ..mi je pa mama povedala -je v domu starejših,tam delajo z bućk omako..sam mi je pozabila vprašat kako..to jedo baje tisti ki so na dijeti..tia spi že od 6,je pojedla slivovo kašico in za 5min jok...lačna je še bila pa je spila 150mleka ...zdaj pa ne vem če se bo zbudila do jutra..oz ko bo lačna To je Matevž od Mediuhec! Frajer mali!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:59:24
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia ... kako lepi otroki kdo pa je tamal ki ima žogo v ustih?? ... Tisto pa je Matevž od Mediuhec ž ups, si me prehitela!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:00:21
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara mi ne gre slikic kopirat kaj te pa zeza ? ko sliko potegnem na sporočilo je ne kopira...sem vedno tak delala danes pa mu ni... aja škoda. Jebe** računalnik a ne? ga ne smem preveč šinfat ga rabim...veš kak bi blo dolgčas če se pokvari
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:01:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ga ne smem preveč šinfat ga rabim...veš kak bi blo dolgčas če se pokvari predobro vem, ker ko nama je crknil ekran sem mislila da se mi bo zmešalo. Pa še sem takrat bila. Sem od sile v knjižnico hodla in uživala tam svojih 30.min.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:02:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:03:22
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ga ne smem preveč šinfat ga rabim...veš kak bi blo dolgčas če se pokvari predobro vem, ker ko nama je crknil ekran sem mislila da se mi bo zmešalo. Pa še sem takrat bila. Sem od sile v knjižnico hodla in uživala tam svojih 30.min. sem prej hčero spraševala kak se ji da kar naprej na forumih viset...zarečen kruh...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:04:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara ga ne smem preveč šinfat ga rabim...veš kak bi blo dolgčas če se pokvari predobro vem, ker ko nama je crknil ekran sem mislila da se mi bo zmešalo. Pa še sem takrat bila. Sem od sile v knjižnico hodla in uživala tam svojih 30.min. sem prej hčero spraševala kak se ji da kar naprej na forumih viset...zarečen kruh... to se tudi jaz sprašujem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:05:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem . no, pol pa se moramo še bolj pogosto družit
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:06:22
|
|
|
|
ema tiara
|
moj se pa na kmete jezi...grem film gledat...ga la toya ob živce spravlja...moški...pa nikol nič takega ne gleda...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:07:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem . no, pol pa se moramo še bolj pogosto družit Pol bi pa že zgledalo da sem oženjena z vami
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:08:01
|
|
|
|
ema tiara
|
[/quote] to se tudi jaz sprašujem [/quote]ne vem kak smo mi pri 15 ih brez neta živeli...zanjo je to kamena doba...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:08:17
|
|
|
|
trinity22
|
za Leo, da bo jutri vse OK
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:08:27
|
|
|
|
ema tiara
|
NOČKO...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:08:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem . no, pol pa se moramo še bolj pogosto družit seveda! Drug teden pri meni! Persida, ti lahko v četrtek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:09:18
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara NOČKO... nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:10:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem . no, pol pa se moramo še bolj pogosto družit seveda! Drug teden pri meni! Persida, ti lahko v četrtek? Sem že zapisala v rokovnik . Ponedeljek pa torek smo okol zdravnikov ,pa še šintara mam.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 21:13:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer.Danes je pa otroka druženje tako zmatralo da sem tomaža prekipala v posteljo in spal dalje anže je še rukno eno flašo na žlico se mu ni dalo matrat malo povriskal in ga že ni bilo več.Sta še kar potegnila tak da je kosilo bilo kar pozno zato pa je šlo ko keks .Prišla sta babi in dedi nas malo pogledat drugač bi še vrezali malo ven sta se igrala ne morš verjet potem začela gnjavit enega v posteljo in zaspal.Tadrugi cartljivček mi je še mogo malo zavriskat ,malo me za lase potegnit no pol sem ga pa malo po riti popokala dala v posteljco in koma.Seveda obvezna flaša pri obeh .Sedaj sem rešla tisti kup perila,tla bi še mogla pobrisat to pa je še pod vprašajem . no, pol pa se moramo še bolj pogosto družit seveda! Drug teden pri meni! Persida, ti lahko v četrtek? Sem že zapisala v rokovnik . Ponedeljek pa torek smo okol zdravnikov ,pa še šintara mam. Vau! Torej lahko! Superca! Še MČ, Mediuhec in Spps!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?