Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 19:57:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc sem vedla,da bo sledilo zgornje vprašanje. Ne vem zakaj sm se zdej pridružla, se nisem imela namena, pa ste pomojem premal čvekale, al je pa samo men mal dolgčas, pa sm se prklopla. v vsakem primeru pametna odločitev
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 19:57:40
|
|
|
|
leo**tia
|
PROSIM če lahko zamenjate slikico na seznamu??? pa danes smo šli v park.najbližji je tam kje je moja mama,polek doma za starejše..kakih 10km od nas
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 19:59:49
|
|
|
|
tasa_m
|
leo**tia a Tia se ti postavlja že na nogice??
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:03:17
|
|
|
|
leo**tia
|
ja se postavlja,,odpuza kjer folga in je v sekundi na nogah..pa v vozek mi odide..se plazi kot po lestvici ...zdaj že redno na noge..jaz jo položim sedet pa brez uspeha..dvignila se je že 2krat samo s sedečega v stoječi..nikjer se ni prijela..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:04:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc sem vedla,da bo sledilo zgornje vprašanje. Ne vem zakaj sm se zdej pridružla, se nisem imela namena, pa ste pomojem premal čvekale, al je pa samo men mal dolgčas, pa sm se prklopla. Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:06:34
|
|
|
|
tasa_m
|
No, pa da pokažem kako smo se mi danes imeli fino
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:07:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE! se ti zdi? Jaz že ne..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:11:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, Tasa, res je bilo...sem vam že poslala slikice na mail, tak da pričakujem nazaj! Pa, še enkrat HVALA za pogostitev! Drug teden pa pri meni! Kaj, če bi raje rekle ČETRTEK med 9.30-10h, ker v sredo imava midva FT, pa bova bolj v gužvi. No, samo vprašam, ker se bova drugače tudi vam prilagodila. Pa Spps, sem tudi povabila, ker je tak blizu, da bi bilo škoda, da je ne bi bilo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:11:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE! se ti zdi? Jaz že ne.. Eh, ne ti ne! Eh! Vse ostale sem mislila!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:13:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
Evo še ena skupinska:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:13:47
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE! se ti zdi? Jaz že ne.. No jaz sem tud ena veeeeeelika čveka, včasih se kdo pritoži, da ne pride do besede ( to se res lahko zgodi, ko se kakšen deci rujnega po mojih žilah preveč pretaka.....). Tko da ne se bat, ne bom vam povprečja kvarla. No sej sm že dons to dokazala, hihihihi. Lušni so tamalčki...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:13:49
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika in kokica hvala ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. Kaj je blo? eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!? Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ pa saj ni tako hudo, pomiri se, jeza škodi lepoti
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:15:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No, pa da pokažem kako smo se mi danes imeli fino iiiiiiiiiii kaki lepi otročički se vidi da so marčevski(novsaj blizu marca)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:18:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa, res je bilo...sem vam že poslala slikice na mail, tak da pričakujem nazaj! Pa, še enkrat HVALA za pogostitev! Drug teden pa pri meni! Kaj, če bi raje rekle ČETRTEK med 9.30-10h, ker v sredo imava midva FT, pa bova bolj v gužvi. No, samo vprašam, ker se bova drugače tudi vam prilagodila. Pa Spps, sem tudi povabila, ker je tak blizu, da bi bilo škoda, da je ne bi bilo. Lahko tudi čet. nama je vseeno kater dan..sem na porodniški Lija pa ima počitnice Moje slike dobiš v čet. na ključku in si jih boš dol potegnila. Oky? Saj veš zakaj..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:19:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Evo še ena skupinska: iiiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:20:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 iiiiiiiiiii kaki lepi otročički se vidi da so marčevski ( no vsaj blizu marca) trinity mesec gor al pa dol
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:20:27
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m trezika in kokica hvala ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. Kaj je blo? eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!? Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ brez komentarja
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:21:09
|
|
|
|
mama_milchy
|
hvala za za Leo; jutri zjutraj pa držite pesti, gremo namreč dat še enkrat vodo in če se ponovno kljub AB pojavi uroinfekt, gremo nazaj v bolnico leo**tia; no, fajn da jo pelješ pokazat in da naredijo kako preiskavico; nikoli ne škodi; glede bolnci in tega, se opravičujem samo ker nikoli ne pišeš kako kaj tvoj starejši (razen da te ne uboga) sem pač sklepala da so zdravi; no, če veš kako je blo z Leotom po bolnicah, bi pri Tii pač bolj pazla in tudi pravilna prehrana igra pomembno vlogo; bučke, jaz jih mal pokuham in zmešam v juhico; al pa jih pokuham in dodam korenček, krompirček - tak zelenjavni miks in pretlačim z vilico tasa_m; MBjevke; super ste; prave čveke na kupu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:24:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, Tasa, res je bilo...sem vam že poslala slikice na mail, tak da pričakujem nazaj! Pa, še enkrat HVALA za pogostitev! Drug teden pa pri meni! Kaj, če bi raje rekle ČETRTEK med 9.30-10h, ker v sredo imava midva FT, pa bova bolj v gužvi. No, samo vprašam, ker se bova drugače tudi vam prilagodila. Pa Spps, sem tudi povabila, ker je tak blizu, da bi bilo škoda, da je ne bi bilo. Lahko tudi čet. nama je vseeno kater dan..sem na porodniški Lija pa ima počitnice Moje slike dobiš v čet. na ključku in si jih boš dol potegnila. Oky? Saj veš zakaj.. oki doki!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:26:06
|
|
|
|
KOKICA32
|
Za Leo:
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:27:21
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata... povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali grist aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pa pred grozljivko ker pravi da ge po tem mine Jaz dajem hrano v koščkih v velikosti riža. Če dam piškotek pa fuuul gledam. Enkrat se mu je zaletelo, samo je sam vn plunil. Je pa res, da je piškotek dobil samo ene 4 krat. Aja sem nova v debati, pa stara v branju zvončkov in trobentic. sem jaz tudi celo nosečnost samo brala pa grize hrano al samo pogoltne?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:30:13
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata... povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali grist aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pa pred grozljivko ker pravi da ge po tem mine Jaz dajem hrano v koščkih v velikosti riža. Če dam piškotek pa fuuul gledam. Enkrat se mu je zaletelo, samo je sam vn plunil. Je pa res, da je piškotek dobil samo ene 4 krat. Aja sem nova v debati, pa stara v branju zvončkov in trobentic. sem jaz tudi celo nosečnost samo brala pa grize hrano al samo pogoltne? Dva zobka ima spodaj, tko da bi lahko z zobki grizel, ne vem. Hrano pa kar nekaj časa prežvekuje po ustih je ne pogoltne takoj. Tko da jo pomojem z dlesnimi prežvekuje...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:35:08
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Dva zobka ima spodaj, tko da bi lahko z zobki grizel, ne vem. Hrano pa kar nekaj časa prežvekuje po ustih je ne pogoltne takoj. Tko da jo pomojem z dlesnimi prežvekuje... Lija si tak dolgo po ustih vlači da si ga čist zmehča pol pa poje.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:38:43
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia čer.mi smo danes klicale p in je rekla naj pridemo jutri se pokazat za vsak slučaj če bi res bila slabokrvna...povejte.kako naj naredim bučke?sem kupila danes 4majhne,tiste zelene jaz bučke samo operem, narežem na kolobarje in skuham ( nekje 10 minut) v vodi, še boljše je če jih kuhaš na pari, če pa dodaš zraven malo piščančjega ali puranjega mesa potem pa kuhaj dlje ene 30 minut
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del 28.10.2009 20:45:49
|
|
|
|
ema tiara
|
mi ne gre slikic kopirat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?