|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 5. del
28.10.2009 19:57:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

sem vedla,da bo sledilo zgornje vprašanje.
Ne vem zakaj sm se zdej pridružla, se nisem imela namena, pa ste pomojem premal čvekale, al je pa samo men mal dolgčas, pa sm se prklopla. user posted image

v vsakem primeru pametna odločitev user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
28.10.2009 19:57:40   
leo**tia
PROSIM če lahko zamenjate slikico na seznamu???user posted image
pa danes smo šli v park.najbližji je tam kje je moja mama,polek doma za starejše..kakih 10km od nasuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
28.10.2009 19:59:49   
tasa_m
leo**tia a Tia se ti postavlja že na nogice?? 

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
28.10.2009 20:03:17   
leo**tia
ja se postavlja,,odpuza kjer folga in je v sekundi na nogah..pa v vozek mi odide..se plazi kot po lestviciuser posted image ...zdaj že redno na noge..jaz jo položim sedet pa brez uspeha..dvignila se je že 2krat samo s sedečega v stoječi..nikjer se ni prijela..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
28.10.2009 20:04:16   
KOKICA32

sem vedla,da bo sledilo zgornje vprašanje.
Ne vem zakaj sm se zdej pridružla, se nisem imela namena, pa ste pomojem premal čvekale, al je pa samo men mal dolgčas, pa sm se prklopla. user posted image

Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
28.10.2009 20:06:34   
tasa_m
No, pa da pokažem kako smo se mi danes imeli fino user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
28.10.2009 20:07:58   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Samo, da si se! Sedaj pa le čvekaj in nabiraj zvezdice, ker marčevke smo same ČVEKE!
se ti zdi? user posted image
Jaz že ne.. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
28.10.2009 20:11:06   
KOKICA32
Ja, Tasa, res je bilo...sem vam že poslala slikice na mail, tak da pričakujem nazaj! user posted image

Pa, še enkrat HVALA za pogostitev!

Drug teden pa pri meni!user posted image   Kaj, če bi raje rekle ČETRTEK med 9.30-10h, ker v sredo imava midva FT, pa bova bolj v gužvi. user posted image user posted image user posted image No, samo vprašam, ker se bova drugače tudi vam prilagodila. Pa Spps, sem tudi povabila, ker je tak blizu, da bi bilo škoda, da je ne bi bilo. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
28.10.2009 20:11:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Eh, ne ti ne! Eh! user posted image Vse ostale sem mislila! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
28.10.2009 20:13:27   
KOKICA32
Evo še ena skupinska: user posted image

user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
28.10.2009 20:13:47   
mmmc

No jaz sem tud ena veeeeeelika čveka, včasih se kdo pritoži, da ne pride do besede ( to se res lahko zgodi, ko se kakšen deci rujnega po mojih žilah preveč pretaka.....). user posted image
Tko da ne se bat, ne bom vam povprečja kvarla.
No sej sm že dons to dokazala, hihihihi.

Lušni so tamalčki...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
28.10.2009 20:13:49   
trinity22

trezika in kokica hvala user posted image ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. 

Kaj je blo? user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala user posted image user posted image in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala user posted image user posted image In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!?

Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image pa saj ni tako hudo, pomiri se, jeza škodi lepoti

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
28.10.2009 20:15:53   
trinity22

No, pa da pokažem kako smo se mi danes imeli fino user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiii kaki lepi otročičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da so marčevski(novsaj blizu marca)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
28.10.2009 20:18:00   
tasa_m

Ja, Tasa, res je bilo...sem vam že poslala slikice na mail, tak da pričakujem nazaj! user posted image

Drug teden pa pri meni!user posted image   Kaj, če bi raje rekle ČETRTEK med 9.30-10h, ker v sredo imava midva FT, pa bova bolj v gužvi. user posted image user posted image user posted image No, samo vprašam, ker se bova drugače tudi vam prilagodila. Pa Spps, sem tudi povabila, ker je tak blizu, da bi bilo škoda, da je ne bi bilo. user posted image

Lahko tudi čet. nama je vseeno kater dan..sem na porodniški user posted image Lija pa ima počitnice user posted image

Moje slike dobiš v čet. na ključku in si jih boš dol potegnila. Oky? Saj veš zakaj.. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
28.10.2009 20:19:11   
tasa_m

Evo še ena skupinska: user posted image

user posted image

iiiii

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
28.10.2009 20:20:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22
iiiiiiiiiii kaki lepi otročičkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da so marčevski ( no vsaj blizu marca)
trinity mesec gor al pa dol user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
28.10.2009 20:20:27   
trezika

trezika in kokica hvala user posted image ampak nebom delala, ker sva se zdaj skregala in si naj jutri kr sam kuha. Naju z Lijo zagotovo nebo doma. 

Kaj je blo? user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, če je kreten je kreten. Stalno njegov sodelavec najbolj brihten in ga stalno nekaj pumpa gor, pol pa mi doma pamet soli ipd. 3 dni mi že gnjavi da njegov sodelavec sprašuje zakaj ne uporabljamo Aptamila, Hippa ipd., zakaj Novalac. Bolj mu pravim da samo Novalac prenese, bolj on mene sprašuje kak vem, saj pa nisem probala. Mislim zraven je bil ko sem vsa mleka sprobavala, zdaj pa mi reče : saj pa nisi sprobala user posted image user posted image in da on nič ne ve o tem,da bi kaj sprobavala user posted image user posted image In seveda, nisem bila več tiho in sem mu nazaj zabrusla svoje, te pa mi reče,da imam grozno obnašanje in da ni čudno da je Lija taka.. WTF ?!?!?

Zdaj pa se ne menim z njim, pa se mi nekaj prilizuje.. MARŠ user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   brez komentarja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
28.10.2009 20:21:09   
mama_milchy
hvala za user posted image za Leo; jutri zjutraj pa držite pesti, gremo namreč dat še enkrat vodo in če se ponovno kljub AB pojavi uroinfekt, gremo nazaj v bolnico user posted image

leo**tia; no, fajn da jo pelješ pokazat in da naredijo kako preiskavico; nikoli ne škodi; glede bolnci in tega, se opravičujem samo ker nikoli ne pišeš kako kaj tvoj starejši (razen da te ne uboga) sem pač sklepala da so zdravi; no, če veš kako je blo z Leotom po bolnicah, bi pri Tii pač bolj pazla in tudi pravilna prehrana igra pomembno vlogo;
bučke, jaz jih mal pokuham in zmešam v juhico; al pa jih pokuham in dodam korenček, krompirček - tak zelenjavni miks in pretlačim z vilico

tasa_m; user posted image user posted image user posted image

MBjevke; super ste; prave čveke na kupu user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
28.10.2009 20:24:41   
KOKICA32

Lahko tudi čet. nama je vseeno kater dan..sem na porodniški user posted image Lija pa ima počitnice user posted image

Moje slike dobiš v čet. na ključku in si jih boš dol potegnila. Oky? Saj veš zakaj.. user posted image

user posted image user posted image user posted image

oki doki! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.10.2009 20:26:06   
KOKICA32
Za Leo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
28.10.2009 20:27:21   
ema tiara

IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara

dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata...user posted image user posted image user posted image povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali gristuser posted image aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pauser posted image user posted image user posted image pred grozljivko ker pravi da ge po tem mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz dajem hrano v koščkih v velikosti riža. Če dam piškotek pa fuuul gledam. Enkrat se mu je zaletelo, samo je sam vn plunil. Je pa res, da je piškotek dobil samo ene 4 krat.
Aja sem nova v debati, pa stara v branju zvončkov in trobentic. user posted image

sem jaz tudi celo nosečnost samo bralauser posted image user posted image user posted image pa grize hrano al samo pogoltne?

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
28.10.2009 20:30:13   
mmmc

dober večer...sem morala za nazaj prebrat,je bila preveč zanimiva debata...user posted image user posted image user posted image povejte mi nekaj-sem našemu škratu dala keks,pa se mu je zaletelo da je bruhal...nima še zobov...a jim davate koščke hrane?vem,neumno vprašanje pri četrtem otroku a vsi so znali gristuser posted image aja,pa grozljivka je bila -odvisno od okusa,je bil dojenček not pa je bla izven okusa,a jaz pač se ne vživim v take scene-je pauser posted image user posted image user posted image pred grozljivko ker pravi da ge po tem mineuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz dajem hrano v koščkih v velikosti riža. Če dam piškotek pa fuuul gledam. Enkrat se mu je zaletelo, samo je sam vn plunil. Je pa res, da je piškotek dobil samo ene 4 krat.
Aja sem nova v debati, pa stara v branju zvončkov in trobentic. user posted image

sem jaz tudi celo nosečnost samo bralauser posted image user posted image user posted image pa grize hrano al samo pogoltne?

Dva zobka ima spodaj, tko da bi lahko z zobki grizel, ne vem. user posted image
Hrano pa kar nekaj časa prežvekuje po ustih je ne pogoltne takoj.
Tko da jo pomojem z dlesnimi prežvekuje...

(odgovor članu ema tiara)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
28.10.2009 20:35:08   
tasa_m
Dva zobka ima spodaj, tko da bi lahko z zobki grizel, ne vem. user posted image
Hrano pa kar nekaj časa prežvekuje po ustih je ne pogoltne takoj.
Tko da jo pomojem z dlesnimi prežvekuje...

Lija si tak dolgo po ustih vlači da si ga čist zmehča pol pa poje.

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
28.10.2009 20:38:43   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: leo**tia

čer.mi smo danes klicale p in je rekla naj pridemo jutri se pokazat za vsak slučaj če bi res bila slabokrvna...povejte.kako naj naredim bučke?sem kupila danes 4majhne,tiste zeleneuser posted image

jaz bučke samo operem, narežem na kolobarje in skuham ( nekje 10 minut) v vodi, še boljše je če jih kuhaš na pari, če pa dodaš zraven malo piščančjega ali puranjega mesa potem pa kuhaj dlje ene 30 minut

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
28.10.2009 20:45:49   
ema tiara
mi ne gre slikic kopiratuser posted image

...točka moči je v sedanjem trenutku...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?