|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 28.10.2009 12:43:18
|
|
|
|
mismis
|
Cukica , mi je kar težko tole prebrati, še težje bo pa tole napisati. Na abrazijo so te poslali, ker je GV večja od 22 mm, nekako velja pravilo (to je meni Pušenjak napisal na MON-u), da se počaka z abrazijo do velikosti vrečke 22mm, če je le ta večja od tega in še ni plodu, zna bit, da se nosečnost ne razvija pravilno. Žal, tudi v mojem primeru je bilo tako. Da pa boš pomirjena in boš vedela, da si storila vse kar je v tvoji moči, počakaj še na pregled pri svoji G. Če pa boš morala iti na abrazijo, si zrihtaj napotnico na dnevni kliniki (stara porodnišnica), ker je zelo pomembno, da je le ta dobro narejena. Miklarom, meni je po abraziji full zamujala (sicer tvoj primer ni identičen), prišla je po 40. dnevu, ostali cikli naprej so bili v redu, razen tega pred začetkom postopka, mi je zopet zamujala 4. dni, ker jaz pripisujem živcem. bayb77, super za stopko, predvidevam, da ti bo Reš dal inekcijo proti bolečinam ravno zaradi visoko ležečega jajcevoda, ker Reš običajno ne daje nobenih inekcij. Lahko pa tudi sama vzameš kakšen ketonal, samo nikar ne pretiravaj z tabletami. Pa super za stopko. HanyBany, zelo težko da boš prišla tudi samoplačniško decembra skozi, mislim da gre decembra tudi Reš na dopust, lahko pa ga pokličeš, če te stisne še v november. Tukaj imaš podatke CENTER ZA OPLODITEV Z BIOMEDICINSKO POMOCJO POSTOJNA ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE Ambulanta v Ljubljani, Ulica bratov Babnik 10 Telefon: (01) 510 68 00 Faks: (01) 510 68 04 http://www.neplodnost.com/
|