|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
28.10.2009 10:58:29   
bayb77
Čao punce zlate! Hvala za navijanje, je očitno pomagalo!! Danes sem imela 2. UZ in so folikli že dovolj veliki, tako da danes ob 20h pade STOPKA! Tolk gre hitro, da kar ne dojamem, v petek 30.11 punkcija Se mi že zdaj hlače tresejouser posted image . Sem Reša uprašala, če mi bo dal kakšno inekcijo proti bolečinam pa je rekel da ja. Dejte mi punce prosim povedat, a inekcija prime takoj ali naj jst prej že kakšen tablet vzamem? Me je strah, ker je rekel da je desni jajčnik postavljen nekako višje kot bi moral bit in bo težji dostop s iglouser posted image A je katera imela kaj takega? Pa sorči ker vas gnjavim, ampak dan D se približuje.....

Mismis lepo ti seznamček rihtašuser posted image
Miklarom mogoče sta pa kaj "ušpičila" a?a? nikoli se ne ve!
Pikovit tudi tebi eno velko pusooo pauser posted image
Tiki55 srečno v postopku!!
Vse ostale preveč vas je, navijam za čisto vsako posebaj, čimprej postaniteuser posted image , lepo se imejte pa veliko se smejte!!

Uživaj življenje...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
28.10.2009 11:29:04   
diana79
BAYB77!nočem te strašit,ampak jaz imam tudi en jajčnik višji!v prvem postopku ni bilo problem vse je šlo normalno!zdaj v drugem postopku pa je bilo drugače!ni mogla priti do jajčnika zato je prebodla maternico kaj pa zelo boli!no upam da pri tebi to ne bo potreben!držim pesti

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
28.10.2009 11:29:48   
bozza
Barby77, bravo!!! Želim ti čimbolj nebolečo punkcijo in čimveč pridelka.

Ostalim pa pošiljam pozdravčke.

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
28.10.2009 11:31:54   
miklarom
ma hudiča smo kaj ušpičili, pri meni ni te srečeuser posted image
super za STOPKOuser posted image user posted image , še malo pa bo konecuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
28.10.2009 11:31:58   
kejt2
IZVIRNO SPOROČILO: IVYY

kejt2, hvala za informacijo...nisem vedelauser posted image ... no, vsak dan nekaj novega zvem

saj jaz tudi! in, ko ravno že mislim, da nekaj vem, se izkaže, da ni nujno res... user posted image
skratka, čist sem zmedena... user posted image
ukvarjam se z zadevami, za katere nikoli nisem mislila, da mi bo treba.

vsem na forumu pa najlepša hvala za pomoč in podporo! user posted image

(odgovor članu IVYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
28.10.2009 12:30:17   
HANYBANY
Zdravo dekleta! Sem cisto iz sebe, ker bi mogla imet 1. IVF v juniju 09 pa ga se zdaj nisem imela (so zalozili karton in tako naprej) in ko spet klicem na prvi dan M, to je danes, mi povejo da morem sele januarja poklicat, ker grejo 18. decembra na dopust in ne bo nikogar tam.
Vsega imam dovolj, ze leta se trudim za user posted image in ti trije mesci me bodo ubili.
Zanima me ce kaj veste a grejo cist vsi na dopust al se mogoce da pridt not samoplacnisko?
Hvala!

(odgovor članu kejt2)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
28.10.2009 12:30:29   
cukica
pozdravljene bom kar tuki povedla,danes bla na uz kjer se plodka še ni videlo noseča naj bi bila 6t4d,gestacijska vrečka pa je velika 35mm in poslali so me na abrezijo.Sicer bom počakala na še eno mnenje moje osebne g in se kasneje odločila.
Sesul se mi je svet,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
28.10.2009 12:37:32   
pilotina
cukica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
28.10.2009 12:39:26   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

pozdravljene bom kar tuki povedla,danes bla na uz kjer se plodka še ni videlo noseča naj bi bila 6t4d,gestacijska vrečka pa je velika 35mm in poslali so me na abrezijo.Sicer bom počakala na še eno mnenje moje osebne g in se kasneje odločila.
Sesul se mi je svet,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cukica, user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da drugo mnenje spremeni situacijo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
28.10.2009 12:40:44   
bayb77
Joooj Cukica zelo mi je žal, da se je tako žalostno izšlo, drži se punca in bodi pogumnauser posted image user posted image . Sem brala na Pušenjakovem forumu, če je GV večja od 22mm se mora kao že videt plod in utrip ploda, ampak punce na forumu pa pišejo tudi o drugačnih izkušnjah, tako, da predno se odločiš za abrazijo še malo počakaj, mogoče pa ni vse izgubljeno...upam....

Uživaj življenje...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
28.10.2009 12:43:18   
mismis
Cukica user posted image user posted image , mi je kar težko tole prebrati, še težje bo pa tole napisati. Na abrazijo so te poslali, ker je GV večja od 22 mm, nekako velja pravilo (to je meni Pušenjak napisal na MON-u), da se počaka z abrazijo do velikosti vrečke 22mm, če je le ta večja od tega in še ni plodu, zna bit, da se nosečnost ne razvija pravilno. Žal, tudi v mojem primeru je bilo tako. Da pa boš pomirjena in boš vedela, da si storila vse kar je v tvoji moči, počakaj še na pregled pri svoji G. Če pa boš morala iti na abrazijo, si zrihtaj napotnico na dnevni kliniki (stara porodnišnica), ker je zelo pomembno, da je le ta dobro narejena.

Miklarom, meni je po abraziji full zamujala (sicer tvoj primer ni identičen), prišla je po 40. dnevu, ostali cikli naprej so bili v redu, razen tega pred začetkom postopka, mi je zopet zamujala 4. dni, ker jaz pripisujem živcem.

bayb77, super za stopko, predvidevam, da ti bo Reš dal inekcijo proti bolečinam ravno zaradi visoko ležečega jajcevoda, ker Reš običajno ne daje nobenih inekcij. Lahko pa tudi sama vzameš kakšen ketonal, samo nikar ne pretiravaj z tabletami. Pa super za stopko.

HanyBany, zelo težko da boš prišla tudi samoplačniško decembra skozi, mislim da gre decembra tudi Reš na dopust, lahko pa ga pokličeš, če te stisne še v november. Tukaj imaš podatke
CENTER ZA OPLODITEV Z BIOMEDICINSKO POMOCJO POSTOJNA 
ZDRAVSTVENI ZAVOD DRAVLJE
Ambulanta v Ljubljani, Ulica bratov Babnik 10
Telefon: (01) 510 68 00
Faks: (01) 510 68 04
http://www.neplodnost.com/

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
28.10.2009 12:44:16   
Fargesia
cukica....brez besed sem....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
28.10.2009 12:46:37   
cukica
Mismis bi mogla jit že v petek sam moja g dela šele v ponedeljek in če bom šla bom šla na čiščenje oziroma na abrezijo v Postojno,...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
28.10.2009 12:50:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Mismis bi mogla jit že v petek sam moja g dela šele v ponedeljek in če bom šla bom šla na čiščenje oziroma na abrezijo v Postojno,...

v redu, samo da ne greš na urgenco. Ti pa moram povedati, kako mi je hudo, se mi zdi, da kar podoživljam mojo zgodbo.
Drži se, mi bomo pa pestke držale v ponedeljek, da bo vse ok, mogoče se lahko zmeniš z G, da počaka do 8. tedna, do takrat bi se moral že videti plod.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
28.10.2009 12:58:19   
cukica
Mismis verjamem.Men je tud full grozen ker je bla tko nesramna da nemorem rečt,...bil je not še dr.D.,ki sem mela občutek da bi še kaj rekel pa je bil čist tiho.Najprej me je vprašala če sem sploh noseča,potem sem morala dat roke pod rit da je sploh našla vrečko in merila dvakrat.Nevem kaj naj rečem ampak boli,sama veš.Me pa zanima ali si ti kaj krvavela?Pa ko sem šla na dnevno kliniko naročit sem se gor počutila k v mesnici,punce vse v eni sobi,nekaj še na hodniku,katastrofa.Zato sem se odločila da če bo potrebno grem v po,ker si v sobi,maš mir,pa še ležiš cel dan tam.Nevem kako je tuki ampak vse me mineva,...

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
28.10.2009 13:01:20   
diana79
cukicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
28.10.2009 13:04:06   
kimsy
cukica - user posted image  user posted image  user posted image , sm ostala brez besed... Ti kar počakaj na mnenje svoje G. tako kot ti je že mismis rekla, da boš vedela, da si naredila vse, kar je bilo v tvoji moči.
Če ni skrivnost, me pa res zanima katera je bila ta famozna G. na uz-ju?

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
28.10.2009 13:04:40   
mismis
Katera pa je bila danes na UZ-ju??? mislim, da te take neumnosti sprašuje, če si sploh noseča, saj so ti ja kri vzeli na SIII in potrdili nosečnost. Nesramnost pa taka. Valjda si ne zmišljuješ user posted image user posted image user posted image

Jaz po UZ nisem krvavela čisto nič, res pa je, da mi je prvega delala dr. Pintar, drugega pa dr. D.
Na dnevni kliniki pa je res gužva, ampak ni bilo tako slabo, pomembno mi je bilo, da so ločili tisti, ki so morale iti na abrazijo (naši primeri), me smo ležale na oddelku SII, tiste ki so šle na abrazijo po lastni volji pa na oddelku dnevne klinike.

Tam prav tako ležiš dokler te ne pokličejo, da si na vrsti, potem pa še ležiš nekje do 18. ure zvečer. V bistvu si cel dan notri. Moraš pa priti tešča, pa s seboj moraš imeti vse izvide tudi izvide krvi (še sploh, če si RH negativna), po abraziji pa dobiš malico.

aha, že imam dr. Bokalova je ta teden dežurna, jaz sicer nimam slabih izkušenj z njo (je bila vedno prijazna), ampak glede na to, da je ona predstojnica oddelka, se sploh nič ne čudim, da je bil dr. D kar tihouser posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.10.2009 13:06:41 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
28.10.2009 13:06:54   
vrtnica.m
cukica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
28.10.2009 13:07:45   
cukica
Dr.Bokalova nimam besed res ne

(odgovor članu bayb77)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
28.10.2009 13:09:05   
lučka 25
cukica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
28.10.2009 13:10:43   
zarja1
Cukica hudo mi je zate. user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
28.10.2009 13:11:50   
kimsy
Za dr. Bokalovo sm tud jst slišala full pritožb, predvsem kar se punkcije tiče. (da je groba, neprijazna...) Je pa ne morem/nesmem šimfat, ker nisem nikol naletela na njo.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
28.10.2009 13:13:35   
rojena77
Cukica

Sploh še ni dolgo odkar sem to sama doživela - in to na moj rojstni dan!

In verjameš ali ne, v bolnici me ni nihče več pregledal, prišla sem tja z napotnico, čakala, narkoza, sem se zbudila in šla domov - brez mu brez u. Nihče me ni pogledal nihče nič vprašal, kot da sem šla na tržnico krompir prodajat. Pa tako dolgo je trajalo da je ratalo - ampak kogha bi to zanimalo!

Me tukaj ti stojimo ob strani - ne glede na razplet!

Moj nasvet, naredi vse kar se da, preden prideš v bolnišnico, torej obvezno do svoje G.

Pa srečno!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
28.10.2009 13:15:26   
Špelka
Ojooooj, Cukica, tudi z moje strani user posted image user posted image user posted image user posted image .... Nimam besed in vem, da boli, boli... Sem se pa spomnila na mojo spoimenjakinjo Špelko12. Se mi zdi, da so tudi njo že poslali na abrazijo in se je potem izkazalo, da bi bla to katastrofa in ma zdej svojga OSkarja. user posted image  TKo da - maš čisto prav, da ne hitiš ter počakaš na drugo mnenje. Če bo pa slučajno res treba it na abrazijo pa saj veš - če je kaj narobe, bolje prej kot kasneje....user posted image  Drži se! MOje misli so s tabo.

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?