|
RE: Julijke 2008, 2. del 28.10.2009 8:48:50
|
|
|
|
3jeMi
|
neboglasnica... čestitke za god in hvala za papico, je bilo to na vašem jedilniku včeraj?... glede mamine oz. tvoje prijateljice baby vac... jah, pri nas je tudi že en mesece sila zabavna stvar... najprej ga sam sestavi, potem ga sam vtakne v sesalec, pa najprej v usta (takrat mu povem, da nekaj podobnega uporabljajo tudi pri zobarju, da sesajo slino) in kasneje v nos... fiziološka je pa druga pesem... glede na to, da jo pretakam iz pollitrške stekleničke v manjšo, jo mulc mali veselo pije... odšraufa pokrovček in nagne... vmes me pa lumpasto gleda in se smeji... tako, da pri nas gre fiziološka zelo v promet metuljcek... Anja, saj bo šla tale hrana dol... naš pa poje, ampak si vzame čas... umivanje, tuširanje... Lovro pa kar opletat začne, ko ga nesem v kopalnico... enkrat mi bo samo skočil v banjo... v banji pa že vleče tuš dol, kot češ dejmo dejmo se špricat... včeraj zvečer sem ga komaj spravila ven, ko sem zaprla vodo, je počepnil in se čisto zvil, kot češ, saj me ne boš mogla v brisačo zavit in ven dat... almera... voda pa to, a misliš, da je Boru in Lovru plavanje kaj "škodilo", da takole uživat že v banji, kaj šele v bazenu... računalnik... ja, sem že videla, da so starši delali referat na računalnik za otroka , mali se je pa zunaj igral... ej, kje je tu kakšna ustvarjalnost... mi smo plakate na roke pisali, iskali slikce po revijah, jih lepili... ne vem... bom videla kako bo pri nas... mogoče bodo otroci čez pet let v šolo že laptope nosili... FB... nič ne najdem... če mi kaj mimogrede rata mogoče grem na kofetka... be back... krompirjeve počitnice so zakon... imam malo miru, čeprav me ob 12h čaka en sestanek (posledica popi******* od prejšnjega tedna )...
|
|
|