*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zanchy dobro jutro.... mi smo se pa končno pozdravili že trkam, da ne bo takoj kaj druzga..., v ponedeljek sva bila na kontroli in so pljučka čista, kok sm bla vesela, ko je to reku, tud nosek je že skor dober, tko da bomo počas začel hodit ven...zdaj se nisem upala, da nebi blo še slabš... sem bla pa dans že jezna ko , zdej so počitnice in sta tavelkadva doma in zdaj ko se je prestavila ura, se vsi trije zbujajo pred šesto, dans pa je blo že ob petih tekanja pa vreščanja in vpitja po hiši , mi najprej ni blo nč jasn, ka se to dogaja....pol je bla pa mami huda in posledično sem dosegla da smo pol ure ležali v tišini, pol se je pa tko al tko treba vstat.... jah na moje otroke tale ura zdej kr vpliva, moram priznat, da na mene tud.. punce imam eno vprašanje jaz sem malemu čist pozabla devat tiste kapljice, ki smo jih dobil že pri 1. mesecu-D3, kako se mi je to zgodil mi ni čist jasn, ampak ko smo jih takrat prinesl domov, sem jih dala v omarico in...... pozabla nanje, zdej sm jih pa zagledala in se spomenla , ali jih lahko zdaj začnem dajat al je že prepozen in ka je lahk zdej narobe, me kr skrbi, da ga nisem kej orenk pobiksala.... klavdyk za zizanje in da se izkašljuje, pa kolk zobekov že mate , mi smo pa še kar brezzobi veronikab čestitke Jakobu za 6 mesecev nalini čestitke Alekseju za 7mesecev jah ni kaj rastejo naši malčki in kmalu ne bojo več dojenčki, se mi zdi, da včasih čas kar prehitro beži.... sonček bravo za pitje, mi tud že probavamo, kar iz kozarca, prav uživa, če mu dam par kapljic vode v kozarec in se pol mal zabavava , če pa mu dam več je pa hitr moker, ker bi rad vse naenkrat spil Zanchy, živemu človeku se marsikaj zgodi, zato se ne sekiraj preveč. Zdaj začni s kapljicami, postopoma, mislim pa, da jih boš zdaj morala devati 10. Men je rekla P v ponedeljek na posvetovalnici, da zdaj pa 10 do enega leta se mi zdi, prej smo imeli 7.