|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
26.10.2009 20:10:52   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Naš mišek me vedno znova preseneti - včeraj je cel dan spal skupaj 35 min, bil posledično tečkan 100/uro user posted image user posted image user posted image user posted image , danes pa je prvo rundo spanja potegnil, tako da sedaj že spi 2,5 h in še vedno ne kaže, da bi se kaj kmalu zbudil.

Joj, kako te razumem. Meni vsak dan spi 2-3x po pol ure. Danes je 2x po pol ure. pol je pa sitkana ful. Se trudim, da bi mi čez dan zaspala, ampak ne more, je utrujena ful, ampak spat pa ne. Pol pa jočemo in sitkamo. Kakšen recept?

Ne vem, pri nas je ta vikend bil res grozen, pol je pa očitno danes mogel nadoknaditi. Dopoldan mi je spal 3h v kosu, kar se ni zgodilo že zelo dolgo, popoldan smo meli kontrolo pri P, pa sva k user posted image v službo skočila kar z vozičkom, pa mi je zopet spal 1h (od 13:30 - 14:30), pol pa do večera nič in mi je sedaj že ob 19:40 spal kot polhek. user posted image user posted image user posted image No vsaj ni bilo večernega boja z uspavanjem.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
26.10.2009 21:47:44   
frutolina

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Aja, vprašanje: kakšne skutice pa dajete svojim malčkom? Od Ljubljanskih mlekarn, Danone, ..?

Jaz še nobenih, bom počakala tam do 8 m.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
26.10.2009 21:58:24   
frutolina
Malapikica vse najboljše!!

klavdyk mali je pa tako luštkan!!

sonček bravo za Aleksa in pitje! Mi pa mamo tisti magični lonček z tistim mehkim ustnikom.

Bilo je vse super, višina 70 cm, teža 4470g, obseg glavice 42 cm.

no, danes pa je rekla, da še ne bojo kar takoj, da je dlesen razširjena, ampak to še ni to, da mora biti bolj otečeno...nas pa tako muči

Tu si se pa malo zmotla a? user posted image

ja pri nas tudi že 2 m govorijo da bodo počasi zobki prišli ven...ma jaz to nič nisem verjela. M+SE mi pa zdi da bi v roku dni res lahko prišli...pač tak filing user posted image saj sem mami, jaz bom že vedla user posted image Drugače pa sma nabavla calgel pa ko se fejst gloda in jezi (drgne eno dlesen ob drugo) mu malo namažem. Pa vse mogoče zadeve za grizt mamo user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
26.10.2009 22:10:37   
frutolina

Joj, kako te razumem. Meni vsak dan spi 2-3x po pol ure. Danes je 2x po pol ure. pol je pa sitkana ful. Se trudim, da bi mi čez dan zaspala, ampak ne more, je utrujena ful, ampak spat pa ne. Pol pa jočemo in sitkamo. Kakšen recept?

Hm, pri nas je blo tako nekaj časa...zdaj pa spi dopoldne od kakih 9-11 , potem od 13-15 in potem še ko greva na sprehod popoldne okoli 16 ure za kako urco.
Do tega pa sem prišla tako, da ko se je npr. dopoldan zbudil po 20 min spanja sem ga vzela iz postelje in mu dala še malo za jest in je zaspal nazaj-in je bil kasneje boljše volje ker je dlje spal. Potem pa sem začela delat tako, da sem takoj ko se je oglasil šla do njegove postelje, navila fantka (taka igrača z vrvico ko ima nežno glasbo) in ga dala nazaj na bok, čez okice sem mu dala krpico in ga narahlo trepljala po ritki.Kombinacija glasbe in trepljanja ga je uspavala nazaj. Zdaj pa to več ni potrebno user posted image no, se zgodi enkrat na dva tedna user posted image . Ah ja, pa ko je čez dan zaspan (in vem da je sit) ga samo dam v njegovo posteljo. Tako veliko lažje zaspi! Pa zraven ima obvezno krpico ki se je drži in včasih prav daje čez glavo ( po mojem ga moti svetloba) - potem pa fantek in na bok in ko se namesti kot mu odgovarja..zaspi. Ker če ga nosim al karkoli je še veliko bolj tečkan. Ko je zaspan hoče mir in noče sploh ničesar videt user posted image .

Malcekvita probaj mu dat zraven njega krpico ki se je drži - pa naj diši po tebi (al tvojem mleku al pa jo imej pri sebi na koži nekaj časa). Včasih deluje in se počutijo boljše.

< Sporočilo je popravil frutolina -- 26.10.2009 22:11:56 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
27.10.2009 5:34:42   
tinaaja

Naš mišek me vedno znova preseneti - včeraj je cel dan spal skupaj 35 min, bil posledično tečkan 100/uro user posted image user posted image user posted image user posted image , danes pa je prvo rundo spanja potegnil, tako da sedaj že spi 2,5 h in še vedno ne kaže, da bi se kaj kmalu zbudil.

preberi si knjigo: otrosko spanje brez joka v sanje. Noti je razlozen cikel spanja otrok. ne spomnim se vec natancno, ampak po pol ure ima otrok ful rahel spanec in veliko se jih zato zbudi. Treba jih je navaditi, da zaspijo nazaj, torej jih nekako uspavat nazaj, da se naucijo podaljsat tudi sami od sebe. Jaz sem velikokrat lezala ob puncah in ko so se azcele prebujat -. hop ziza v usta in sta vecinokrat spali se naprej.  Ali sem ju pa uspavala anprej na rokah. In res vidis, kok rabijo spati, samo enostavno se ne znajo it cez tisto magicno mejo pol ure user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 27.10.2009 5:46:02 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
27.10.2009 7:03:19   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

preberi si knjigo: otrosko spanje brez joka v sanje. Noti je razlozen cikel spanja otrok. ne spomnim se vec natancno, ampak po pol ure ima otrok ful rahel spanec in veliko se jih zato zbudi. Treba jih je navaditi, da zaspijo nazaj, torej jih nekako uspavat nazaj, da se naucijo podaljsat tudi sami od sebe. Jaz sem velikokrat lezala ob puncah in ko so se azcele prebujat -. hop ziza v usta in sta vecinokrat spali se naprej.  Ali sem ju pa uspavala anprej na rokah. In res vidis, kok rabijo spati, samo enostavno se ne znajo it cez tisto magicno mejo pol ure user posted image

Nekaj podobnega prakticiramo tudi mi. Ko se mi prvič oglasi, se vležem k njemu in ga podojim in ponavadi zaspi nazaj, včeraj pa to ni bilo potrebno - je spal v kosu 3h.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
27.10.2009 7:05:48   
veronikab
user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
27.10.2009 7:20:22   
veronikab
Zajtrk....

user posted image

user posted image

user posted image user posted image

user posted image

user posted image [img]

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2508
27.10.2009 7:22:00   
veronikab
Moj sonček Jakob je pa danes star pol leta. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.10.2009 7:36:39   
Pat74
Jakob vse najboljše za 1/2 svečke.

Veronika hvala za zajtrk.

Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.10.2009 8:02:19   
Nalini

Moj sonček Jakob je pa danes star pol leta. user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke ....
aleksej pa že 7. mesecev ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.10.2009 9:06:47   
veronikab
Tudi tebi Aleksej iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.10.2009 10:26:00   
rea27
čestitke vsem praznovalčkom :)

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.10.2009 10:35:18   
klavdyk
hvala vsem za pohvale za našga Gašperja

morning

Gašper spi, js mam pa 5 min cajta preden grem na kafe v spodnji štukuser posted image user posted image user posted image

Gašper še kašlja, hrope mu-se pa fajn izkašljujeuser posted image user posted image user posted image pa tudi zizat je začel na polno. tk da se splača vztrajatuser posted image user posted image user posted image user posted image

štrokljica-upam, da je tavečja ok, in da Sofija ni kaj pokasirala. pa user posted image user posted image za zobek- naš ma že 4 pa ne grize zize-no razen če mu zizo hočem uturit pa je on noče-taj pa stisne z dlesnmi skupaj

nmagk- super za stolček- ga ma moja sestra. zdaj sn gledla majo ga v JYSK-podobnega

malapikica- vse najboljše-malo z zamudouser posted image user posted image

sonček85-iiii kk lepo pije iz flaškeuser posted image user posted image user posted image js mu morem tudi dati za piti. je groza ker noče nič drugega kot zizouser posted image user posted image sn mu včeraj naredila banano, je tk tiščal ustnice skup... groza.. ma bo že

Junona- super za mere. tut js mislim, da je tam pri gramih napaka. zobeki-joj upam, da čimprej pridejo vn

malcekvita-vi mate že tut 4 zobke. superuser posted image user posted image

Pat74-super za športni del in za obračanjeuser posted image user posted image -naš se obrne iz hrbta na trebuh-obratno še ne-mu ne rata pol se pa jeziuser posted image user posted image user posted image

Rea27- vi pa že mandarine-kk vam je fajnuser posted image user posted image js tut dam fruhzwerge-pa še noče mogoče sam eno žličko.

Veronikab-hvala za zajtrk-je prav pasaluser posted image user posted image user posted image pa čestitke slavljencu

user posted image user posted image user posted image user posted image vse mate luštne aprilčke in aprilčiceuser posted image user posted image user posted image user posted image bravo za nsa mamice in ateke

m..tina-kje si????

lp

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.10.2009 10:47:02   
Miška2006
Kdo je ZA, da ostane družina kot družina (mama, tata, otroci)?

Naj se podpiše peticija!!!

http://www.ipetitions.com/petition/druzina/index.html

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.10.2009 11:54:12   
m..tina
Klavdyk...tu sem. Vsak dan lepo pridno berem, pisat pa se mi ne da! Lenoba lena! user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.10.2009 12:00:41   
m..tina
No, če sem pa že lih v elementu, bom pa nadaljevala.
Mi smo pridni. Že trkam, da se mali ne "pokvari"!user posted image
Po novem jemo samo enkrat na noč in močno upam, da se to ne spremeni.
Drugače pa Jure že pridno papa vso zelenjavo, ki mu jo nakuham, samo špinača mu nekak še ne gre po grlu.
Sadje tud jemo vse, kar mu dam. Pijemo sokce takšne in drugačne.
Drugač mu pa v usta utaknem še druge stvari, tok da proba.
Aja, pa zdej mu že dober teden kuham malo piščančjega mesa zraven zelenjave, pa mu je tud ful dobro!

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki ste dajale oz. dajte AM: A ste že preklopili na nadaljevalno 2-jko? Nam je P rekla, da lahko.

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.10.2009 12:01:23   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Kdo je ZA, da ostane družina kot družina (mama, tata, otroci)?

Naj se podpiše peticija!!!

http://www.ipetitions.com/petition/druzina/index.html

Sej zanimiva zadeva, sam se ne strinjam z vsemi točkami!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.10.2009 12:40:44   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki ste dajale oz. dajte AM: A ste že preklopili na nadaljevalno 2-jko? Nam je P rekla, da lahko.

ja, mi dajemo že nekaj časa novalac 2...nam je p svetovala, da naj damo en dan npr. 1x na dan 2, potem čez čas 2x itd...pač odvisno kolko mleka na dan poje...sicer pa imam občutek, da maji ta 2 glih ne odgovarja...dostikrat mi po mleku bruha...po jogurtih itd...pa ne...pa nekam ful mastno se mi zdi....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.10.2009 13:26:50   
lili82
Pozdravljene punce!

Koliko novega, pa tako malo časa!

Najprej - čestitke za vse rojstne mesece malčkov in malčic, rojstne dneve mamic, uspešno opravljene izpite, nove zobke, uspešno sedenje, kobacanje, kotaljenje, uvajanje goste hrane...

Naslednje - Miška, se opravičujem zaradi pleničk user posted image - preprosto nisem utegnila - zdaj pa ste jih verjetno že prerasli.. No, mi uporabljamo avstrijske Pamperske in če želiš, ti pošljem kakšno za poskušnjo - tokrat me ne bo čas povozil, obljubim...user posted image

Pri nas smo imeli nori mesec...

Mali je bil dvakrat bolan - obakrat neka čudna viroza, 4 dni blazne vročine tudi do 40 stopinj (samo naj še kdo reče, da otroci, če so dojeni, ne zbolijo - bom user posted image ), joka, slabega počutja - sem mislila, da bo kak novi zob, pa ga ni... No že pred časom je dobil zgoraj desno 2, enkic pa še ni - je prav smešen za pogledat.

Babica mi je umrla in ker sva ostali po njej sami z mojo sestrico, sem morala še sama celoten pogreb organizirat, ker sestra živi 100 km stran in se ni mogla kar naprej sem pa tja vozit...

Pa krst smo imeli - če rabi katera še slučajno svečke - meni so jo po pošti poslali, po naročilu narejeno in mi je bila fenomenalna!

user posted image

In naš status - sedimo še vedno ne sami (ker moramo ves čas nujno nogice v usta tlačit in ne moremo ravnotežja držat), kotalimo in sučemo se, da ga sploh ne uspemo več dohajat. Bli smo še 3. cepljeni, težki smo 9.000 g in merimo 72 cm, naslednji pregled imamo 21.12.. Bli smo na kontroli krvi in urina, vse ok. Jemo že vse po malem, od mesa, kruha, sladkarij user posted image , skut, jogurtov - prepovedano imamo samo še jajčka in kravje mleko v čisti obliki. Radi pa imamo tako sadje kot zelenjavo, najraje pa špagete bologneze user posted image

In še ena nova slikica:

user posted image

Lp vsem

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.10.2009 14:20:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: lili82

Mali je bil dvakrat bolan - obakrat neka čudna viroza, 4 dni blazne vročine tudi do 40 stopinj (samo naj še kdo reče, da otroci, če so dojeni, ne zbolijo - bom user posted image ), joka, slabega počutja - sem mislila, da bo kak novi zob, pa ga ni... No že pred časom je dobil zgoraj desno 2, enkic pa še ni - je prav smešen za pogledat.

to sem jaz še zdavnja rekla, ampak moja tašča je bila najprej istega mnenja, kao da dojeni niso nikoli bolani...maja se je dojila slaba 2 tedna pa moram potrkat po lesu, do zdaj še ni zboella, saj kaj kašlja itd...ampk to je tudi vse...sam če kaj rečem tašči takoj reče, da to več ne drži...majke mi pa pol neki zagovarjaj ne da obračaš besede v smer kot piha veter....

Babica mi je umrla in ker sva ostali po njej sami z mojo sestrico, sem morala še sama celoten pogreb organizirat, ker sestra živi 100 km stran in se ni mogla kar naprej sem pa tja vozit...

iskreno sožalje...to pa je hudo, ko je otrok pa še vse zrihtat...pa kup papirjev rabiš....polno posla...

Pa krst smo imeli - če rabi katera še slučajno svečke - meni so jo po pošti poslali, po naročilu narejeno in mi je bila fenomenalna!

user posted image

lepo lepo...

In naš status - sedimo še vedno ne sami (ker moramo ves čas nujno nogice v usta tlačit in ne moremo ravnotežja držat), kotalimo in sučemo se, da ga sploh ne uspemo več dohajat. Bli smo še 3. cepljeni, težki smo 9.000 g in merimo 72 cm, naslednji pregled imamo 21.12.. Bli smo na kontroli krvi in urina, vse ok. Jemo že vse po malem, od mesa, kruha, sladkarij user posted image , skut, jogurtov - prepovedano imamo samo še jajčka in kravje mleko v čisti obliki. Radi pa imamo tako sadje kot zelenjavo, najraje pa špagete bologneze user posted image

uuuu ste pa tudi fajn veliki in težki.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še ena nova slikica:

user posted image

iiiiiiiiiiiii smo sladki....user posted image user posted image

Lp vsem

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.10.2009 14:23:47   
detelja
no, zdaj pa bom jaz mal pojamrala, ker se mi neki ne dopadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem prišla na rr stran sem zagledala link o izboru miss buši in grem pogledat, kako izgleda aktualna miss buši in kaj vidim...miss ohne bušiuser posted image user posted image user posted image to mi glih ni všeč...se mi zdi, da se povsod sam zbirajo neke suhcene pupe in je kao taka ženske brez trebuha miss buši????? no ne vem...a ni lepše, če je miss buši res ena z velikim trebuščkom, z debelimi lički, nasmejana, okrogla...saj veste kake smo bile - sam krofi pa jagode so nam po glavi rojile......user posted image user posted image user posted image user posted image no, ne vem mal sem nad tem izborom razočarana....kaj pa ve pravite??? meni bi te izbranke bile bolj všeč pri izboru "miss nosečnosti z najmanjšim trebuščkom"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.10.2009 14:54:37   
nmagk
lili82 user posted image user posted image user posted image boga vse si imela na kupu,sožalje za tvojo babico.

user posted image user posted image user posted image  za vse obmesečnice,čestitam,kako so ljubki tile naši bebiji.

Tako jaz sem bolje,pomagale so kremce in zopet sem polna energije,pa še 2 kilce sem snela.Sta bla pa ta dva dneva kar huda vse me je bolelo.

Bodite pridkane,jaz grem pa po nov tepih za v jedilnico.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.10.2009 21:21:29   
m..tina
No, neko grozno zatišje je tu! Ziher bo nevihta čez čas! user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.10.2009 21:32:04   
sonček85
lily:moje sožalje
super za podatke in lepe slikce,pa krst
m....tina,ja mi smo že na 2kici
klavdyk:to pije iz pokrovčka ja in res je lepo pil.Mu bom daal večkratuser posted image
Kar probaj boš videla kako bo užival,naš pa full rad pije sam ,kr prime za ročaj in pijeuser posted image
Super za zizanje ,pa da je že bolje
nalini-Aleksej in Veronika-Jakob Bela :čestikte za obmesečnice
vsem hvala za pohvalno pitj iz pokrovčka-ja imamo pa tudi mi ta magično lončk že z mehkim cuclom user posted image user posted image
tinaja.jaz pa nisem dobila tega kupona,saj to je bil v tej knjigici mali a ne user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?