lili82
|
Pozdravljene punce! Koliko novega, pa tako malo časa! Najprej - čestitke za vse rojstne mesece malčkov in malčic, rojstne dneve mamic, uspešno opravljene izpite, nove zobke, uspešno sedenje, kobacanje, kotaljenje, uvajanje goste hrane... Naslednje - Miška, se opravičujem zaradi pleničk - preprosto nisem utegnila - zdaj pa ste jih verjetno že prerasli.. No, mi uporabljamo avstrijske Pamperske in če želiš, ti pošljem kakšno za poskušnjo - tokrat me ne bo čas povozil, obljubim... Pri nas smo imeli nori mesec... Mali je bil dvakrat bolan - obakrat neka čudna viroza, 4 dni blazne vročine tudi do 40 stopinj (samo naj še kdo reče, da otroci, če so dojeni, ne zbolijo - bom ), joka, slabega počutja - sem mislila, da bo kak novi zob, pa ga ni... No že pred časom je dobil zgoraj desno 2, enkic pa še ni - je prav smešen za pogledat. Babica mi je umrla in ker sva ostali po njej sami z mojo sestrico, sem morala še sama celoten pogreb organizirat, ker sestra živi 100 km stran in se ni mogla kar naprej sem pa tja vozit... Pa krst smo imeli - če rabi katera še slučajno svečke - meni so jo po pošti poslali, po naročilu narejeno in mi je bila fenomenalna! In naš status - sedimo še vedno ne sami (ker moramo ves čas nujno nogice v usta tlačit in ne moremo ravnotežja držat), kotalimo in sučemo se, da ga sploh ne uspemo več dohajat. Bli smo še 3. cepljeni, težki smo 9.000 g in merimo 72 cm, naslednji pregled imamo 21.12.. Bli smo na kontroli krvi in urina, vse ok. Jemo že vse po malem, od mesa, kruha, sladkarij , skut, jogurtov - prepovedano imamo samo še jajčka in kravje mleko v čisti obliki. Radi pa imamo tako sadje kot zelenjavo, najraje pa špagete bologneze In še ena nova slikica: Lp vsem
|