Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 16:24:40
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Se moram pa mal pohvalit Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkami Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičke
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 21:44:30
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Se moram pa mal pohvalit Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkami Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičke sem te že pred par dnevi zasledila med nagrajenkami
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:02:30
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Se moram pa mal pohvalit Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkami Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičke sem te že pred par dnevi zasledila med nagrajenkami a bi čukasto gledala, če bi mi čestitala jaz pa nebi pojma mela zakaj... Zakaj pa mi nisi nič omenla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:04:15
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na Se moram pa mal pohvalit Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkami Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičke sem te že pred par dnevi zasledila med nagrajenkami a bi čukasto gledala, če bi mi čestitala jaz pa nebi pojma mela zakaj... Zakaj pa mi nisi nič omenla ma se mi je zdelo da si itak obveščena.... jah no, če bi pisalo da si kak mio€ zadela bi ti čestitala, za enga medvedka pa ni se mi ni zdelo vredno
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:10:02
|
|
|
|
n€na
|
mio €...ja to bi bilo fajn... Ker sem mela tako srečo z niveo.....sem se pa še kar pri tefal nagradni igri ustavila...mogoče dobim še posodo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:16:36
|
|
|
|
thaiss
|
kake mega lonce zadeni, pa nas povabi na domačo večerjo....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:19:20
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kake mega lonce zadeni, pa nas povabi na domačo večerjo.... ma lahko gor k meni pridete tudi brez loncev...lahko bi pršle gor bi pekle kostanje pa vinčeka pile.....že dolgo ga nismo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:29:23
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kake mega lonce zadeni, pa nas povabi na domačo večerjo.... ma lahko gor k meni pridete tudi brez loncev...lahko bi pršle gor bi pekle kostanje pa vinčeka pile.....že dolgo ga nismo še malo pa bo cajt za kuhano vino :)
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 23.10.2009 22:33:19
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: n€na IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kake mega lonce zadeni, pa nas povabi na domačo večerjo.... ma lahko gor k meni pridete tudi brez loncev...lahko bi pršle gor bi pekle kostanje pa vinčeka pile.....že dolgo ga nismo še malo pa bo cajt za kuhano vino :) jupiiiiiii kuhano vino nič grem mal na kavč odeje gret Lahko noč
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.10.2009 12:27:07
|
|
|
|
n€na
|
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 24.10.2009 14:42:43
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 6:17:44
|
|
|
|
NAVT
|
Jaz sem pa imela krasen vikend!!! Začel se je v petek - to je bila itak špica! Imeli smo namreč 20. obletnico osnovne šole in bilo je dobesedno bajno! Cedila sem šele ob petih. Vstala pa ob pol osmih , pol sem še cel vikend prinašala noter, a mi še manjka. Edina škoda, da ni bilo učiteljev oz. prišel je samo (za tiste, ki ste hodile na Vojko Šmuc) Kaligarič. Ful se dobro drži in plesal je in mi smo mu kar ploskali. Sobota je bila pol bolj na izi, v bistvu zelo na izi. Mali so bili sicer naspidirani, a mi ni prišlo do živega (nisem bila sposobna). Včeraj sem pa spet neki naredila za svojo dušo. Po petih letih sem se usedla za lončarsko vreteno in zvrtela nekaj lončkov. Cenzuro so prestali itak samo trije. Zdej bom še ene par dni malo vrtela, dokler je vreteno doma. Moj mož ga bo namreč odnesel jutri v Aljoševo skupino, da otroci malo vidijo in potipajo, pol bo pa z njimi imel še delavnico z glino. V glavnem imam kljub neprespanosti plne batarije! Zdej pa v službo! Spet LJ.
< Sporočilo je popravil NAVT -- 26.10.2009 6:18:09 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 7:23:46
|
|
|
|
zrak
|
oo nena čestitam.. Navt super je to.. kje pa ste imeli?? A ste bili vsi ki ste tisto leto končali OŠ?kaligarič?? Saj je bil že takrtat star, faca da je prišu. navt - kje pa imate to čudo od vretena?? jaz sem hodla na tečaj gline , ampak smo izdelovali samo iz tistih kock, nič varianta GHOST.... enkrat bi pa tudi to probala----lepo lepo.. verjetno zelo sproščujoče..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 7:23:52
|
|
|
|
n€na
|
jutro!! Navt-prava žurerka jaz sem pa imela zelo zelo slab vikend.....je bil spet tast neki pameten in sem odločila, da jaz takšnega življenja ne rabim in se bom umaknila z njegovega vidnega polja Da ima nekdo (pijan) v eni minuti in pol toliko čez tebe oz. tvojega otroka za povedati je bila kaplja čez rob...sem samo pograbila tamalo, sem rekla, da imam vsega dovolj in da me ne vidijo več v spodnjem štuku in tega se bom tudi držala...To kreganje se vrti vedno in zgolj samo zaradi zale, ker po tastovem mišljenju jaz nisem sposobna mamica in nikoli in nikdar zanj nisem naredila nič lepega in dobrega za Zalo In rek Kar pijan govori, trezen misli drži kot pribito....Vse sem lepo razložila mojemu , povedala kako je na stvari in se je strinjal, da pač ne bom hodila dol...stikov z njim in z Zalo pa ne bom ovirala....ali pač videli jo bodo samo takrat ko bo B doma... Jaz sem z njimi zaključila... Sem se morala malo potožit.....
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 8:20:10
|
|
|
|
nektarina
|
Nena.... jaz bi naredila čisto isto... ne vem, mogoče še kaj več. Meni lahko pove vsak kar želi,ampak ,da ti žali otroke to je pa preveč in nobeden ne more reč,da si slaba mamica. Too je pa že too much. Samo mame vemo kaj vse prestajemo ( službe, delo doma in okoli hiše ter oskrba in učenje otrok) Jaz vidim,da sem doma najbolj obremenjena in še si najdem čas za delo na vrtu, čiščenje in še marsikaj. Najtežja pa je vzgoja otrok sploh pri teh letih, ko razumejo po njihovo . Mi smo pa ta viken bili na Kmetijskem sejmu in to 2 dni kar sta otroka bila tako navdušena,da še danes zjutraj ko smo se vozili proti KOpru je hotel tja, in ker seveda nismo šli proti tržnici je začel jokat. So bili tajko srečni na tistih traktorjih... kdo ve če čez 15 let bo kakšen se hotel usest na traktor?????? Pa z vlakcom smo se vozili in oni bi tam ostani cez dan. Sem pa mislila,da danes zjutraj ne bo rabilo bujenje. Kje pa... sem jih morala na silo zbudit.. NAVT: ,da si se lepo imela.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 9:10:00
|
|
|
|
n€na
|
Hvala nektarina za tolažbo Jaz sem tudi ražmišljala še v eni opciji, da gremo mi trije za nekaj časa stran, ker tole ne pelje nikamor.... Je verjetno tast mislu, da me bo mel kot marioneto in bom plesala kot bi on hotu (kot njegova hčerka, ki ma dva otroka in ni sposobna sama niti dihat)...sem mu že na začetku dala jasno vedeti, da me doma niso imeli tako pod komando in me tudi on ne bo imel in da če mu kaj ne paše me lahko mirne duše na CSD prijavi...pa se bomo dalje pogovarjali...je samo čukasto pogledal...Stvar je samo v tem, ker se jaz ne pustim komandirat....in odkar sem jaz pri njih se ne pusti niti moj in v tem tiči prvi razlog, da so stvari take kot so....Je pa moj že itak dobu porcijo od očeta, da ga jaz pumpam z raznoraznimi stvarmi... In dokler ne bo spoštovanje obojestransko mnimamo kaj iskat skupaj.
< Sporočilo je popravil n€na -- 26.10.2009 9:11:50 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 9:39:47
|
|
|
|
melaverde
|
jutrooo IZVIRNO SPOROČILO: n€na Hvala nektarina za tolažbo Jaz sem tudi ražmišljala še v eni opciji, da gremo mi trije za nekaj časa stran, ker tole ne pelje nikamor.... Je verjetno tast mislu, da me bo mel kot marioneto in bom plesala kot bi on hotu (kot njegova hčerka, ki ma dva otroka in ni sposobna sama niti dihat)...sem mu že na začetku dala jasno vedeti, da me doma niso imeli tako pod komando in me tudi on ne bo imel in da če mu kaj ne paše me lahko mirne duše na CSD prijavi...pa se bomo dalje pogovarjali...je samo čukasto pogledal...Stvar je samo v tem, ker se jaz ne pustim komandirat....in odkar sem jaz pri njih se ne pusti niti moj in v tem tiči prvi razlog, da so stvari take kot so....Je pa moj že itak dobu porcijo od očeta, da ga jaz pumpam z raznoraznimi stvarmi... In dokler ne bo spoštovanje obojestransko mnimamo kaj iskat skupaj. bravo nena !!! ne se jim pustit....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 9:45:07
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: n€na Hvala nektarina za tolažbo Jaz sem tudi ražmišljala še v eni opciji, da gremo mi trije za nekaj časa stran, ker tole ne pelje nikamor.... Je verjetno tast mislu, da me bo mel kot marioneto in bom plesala kot bi on hotu (kot njegova hčerka, ki ma dva otroka in ni sposobna sama niti dihat)...sem mu že na začetku dala jasno vedeti, da me doma niso imeli tako pod komando in me tudi on ne bo imel in da če mu kaj ne paše me lahko mirne duše na CSD prijavi...pa se bomo dalje pogovarjali...je samo čukasto pogledal...Stvar je samo v tem, ker se jaz ne pustim komandirat....in odkar sem jaz pri njih se ne pusti niti moj in v tem tiči prvi razlog, da so stvari take kot so....Je pa moj že itak dobu porcijo od očeta, da ga jaz pumpam z raznoraznimi stvarmi... In dokler ne bo spoštovanje obojestransko mnimamo kaj iskat skupaj. jOJ FUL grave, ko moraš živet pod isto streho in da se ne razumeš.. Bistvo je, da se vi tri razumete in da držite skupaj karkoli je...Starši pa itak vedno mislijo, da ko se jim otrok upre, je kriv partner -parterka.. je pa grozno , da ti nekdo očita, da nisi dobra mama, ko se pa vsi trudimo na 10000 možnih načinov.... ti stojimo ob strani..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 10:01:12
|
|
|
|
austen
|
ajej N€na....to pa res ni bil lep vikend ...držim pesti, da bo kmalu boljše! NAVT....ma dobra si, da si zdržala, jaz ne bi. Moja žur kondicija je na nuli .........
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 15:10:04
|
|
|
|
dskubin
|
nena - samo čestitam ti lahko, da si se tako postavila zase in še večje čestitke tvojemu, da je potegnil s tabo, ker navadno potegnejo s starši in pol je šele kažin. Vem, da se da marsikaj potrpet ampak kar je preveč je preveč. Upam, da bo tudi tast malo preštudiral in uvidel, da je v zmoti, ker cel dan biti zaprt v hiši ali pa cel dan od lastnega doma, samo, da se izogneš nekomu pa tudi ni fajn. navt - se mi zdi, da več otrok, kot imaš, bolj se uspeš organizirat in si izborit čas zase
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 26.10.2009 22:14:28
|
|
|
|
NAVT
|
N€na, bravo, da si jasno postavila svojo mejo. Ta zamisel, da bi za nekaj časa šli tudi ni slaba, verjetno pa je tako potezo pametno potegniti v trenutku, ko niste na bojni nogi. Če ne zaradi drugega, pa zato, da ne bi bilo prekinitve stikov in brezveznih zamer, sploh zaradi Zale. Zrak, vreteno je na balkonu. Vse se da, če se hoče ... vsak kotiček izkoristiti. Glina je pa itak zakon kar se tiče sproščanja. Vsaj meni. Aljošo ful matra, pa tudi ves čas drži kakšno kepico gline v roki in jo gnete. Fešto smo imeli pa v Bio motelu v Šalari. Povabljeni pa so bili vsi, ki so bili kdaj sošolci, ne samo tisti, ki smo skupaj prilezli do 8. razreda. Če bi se šli tako, bi nas bilo pol manj iz našega razreda. Austen, to je bila motivacija, ne pa kondicija. Mojemu možu sem itak napovedala, da imamo na petek fešto in da verjetno pridem domov šele v nedeljo , pa sem prišla že v soboto. Dskubin, če bi bilo tako, pol bi imela porihtano frizuro, kakšne hlače več v omari, predvsem pa napolnjene batarije malo bolj pogosto. Tako pa uspem zase poskrbet samo takrat, ko grem po nujno špežo al pa ko si med službo v času malice privoščim en sprehod al pa kavico. Definitivno mi tega ful manjka.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.10.2009 7:18:11
|
|
|
|
n€na
|
Jutro!! Danes sem pa tako dobre volje.....vsa naspana, naspidirana in prvič od kar delam po poprodniški sem se zbudila brez ure Ker tok promovirajo to cepljenej a se boste cepile in ali boste cepila svoje sončke..... Jaz ko sem brala te stranske učinke cepiva...me je minilo in jaz se ne bom cepila, niti ne bom cepila Zale...čeprav je bil včeraj spet nekdo pameten (ne v moji bližini), da jo moramo cepiti, ker je toliko bolana.....Ne vem pa kaj bi cepivo za gripo pomagalo, če zala zboleva za angino Jaz pa itak vse zvem, saj veste kakšen je moj poklic
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.10.2009 8:01:40
|
|
|
|
soncek78
|
Dobro jutro vsem! Kakšen lep sonček zunaj jaz pa v pisarni.... uffffa! N€na - tudi jaz se ne bom cepila proti gripi, saj do zdaj se še nisem nikoli - pa tudi Nike ne mislim cepit, ker so stranski učinki prav hudi!!! Pa še bravo za odločnost, jaz na tvojem mestu bi storila enako s tastom. Zrak - ja moja miška se boji hišnika... pa ne vem zakaj... bogi se prav boji hoditi v njeno bližino! Upam, da je to samo obdobje... Navt - bravo za prežuarn večer! Lep pozdravček vsem!
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 27.10.2009 10:04:20
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo mene, danes z glavobolom... ne vem ali me je mama zastrupila z gobami ali je kakšna trebušna viroza. Namreč včeraj sem bruhala, danes pa se počutim kot da me je kamion povozil... bo, bomo vidli kako bo. Zdej si grem po en panin, potem pa eno tableto za glavo... Glede cepljenja za gripo... do sedaj se nisem in se niti letos ne bom. Itak nisem "rizična" tako, da tudi če en teden preležim z gripo v pojstli me ne bo pobralo - upam
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 28.10.2009 7:54:28
|
|
|
|
austen
|
jutro
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?