|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska 2.del
23.10.2009 16:24:40   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: n€na

Se moram pa mal pohvalituser posted image user posted image user posted image

Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkamiuser posted image user posted image user posted image

Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičkeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.10.2009 21:44:30   
thaiss

Sem zasledila temo, na kateri je ena uporabnica spraševala, če so že nagrajenke nagradne igre spomin,dobile obljubljene nagrade...Grem za foro pogledat, če sem slučajno med njimi...sem kar z debelimi okicami pogledala, ko sem se videla med nagrajenkamiuser posted image user posted image user posted image

Mailov nisem gledala že 100let in zato tudi nisem vilda maila od RR, da sem bla med izžrebanimi...Dobila bom pa medvedka, nalepko za avto in nogavičkeuser posted image user posted image

sem te že pred par dnevi zasledila med nagrajenkamiuser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.10.2009 22:02:30   
n€na
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

sem te že pred par dnevi zasledila med nagrajenkamiuser posted image user posted image

a bi čukasto gledala, če bi mi čestitalauser posted image user posted image user posted image jaz pa nebi pojma mela zakaj...

Zakaj pa mi nisi nič omenlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.10.2009 22:04:15   
thaiss

a bi čukasto gledala, če bi mi čestitalauser posted image user posted image user posted image jaz pa nebi pojma mela zakaj...

Zakaj pa mi nisi nič omenlauser posted image user posted image user posted image

ma se mi je zdelo da si itak obveščena....
jah no, če bi pisalo da si kak mio€ zadela bi ti čestitala, za enga medvedka pa ni se mi ni zdelo vrednouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.10.2009 22:10:02   
n€na
mio €...ja to bi bilo fajn...

Ker sem mela tako srečo z niveo.....sem se pa še kar pri tefal nagradni igri ustavila...mogoče dobim še posodouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.10.2009 22:16:36   
thaiss
kake mega lonce zadeni, pa nas povabi na domačo večerjo....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.10.2009 22:19:20   
n€na

ma lahko gor k meni pridete tudi brez loncev...lahko bi pršle gor bi pekle kostanjeuser posted image user posted image pa vinčeka pile.....že dolgo ga nismouser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.10.2009 22:29:23   
thaiss

ma lahko gor k meni pridete tudi brez loncev...lahko bi pršle gor bi pekle kostanjeuser posted image user posted image pa vinčeka pile.....že dolgo ga nismouser posted image

še malo pa bo cajt za kuhano vino :)

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.10.2009 22:33:19   
n€na

še malo pa bo cajt za kuhano vino :)

jupiiiiiii kuhano vinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič grem mal na kavč odeje gretuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.10.2009 12:27:07   
n€na
user posted image user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
24.10.2009 14:42:43   
thaiss

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.10.2009 6:17:44   
NAVT
Jaz sem pa imela krasen vikend!!!
Začel se je v petek - to je bila itak špica! Imeli smo namreč 20. obletnico osnovne šole in bilo je dobesedno bajno! Cedila sem šele ob petih. Vstala pa ob pol osmih user posted image , pol sem še cel vikend prinašala noter, a mi še manjka. Edina škoda, da ni bilo učiteljev oz. prišel je samo (za tiste, ki ste hodile na Vojko Šmuc) Kaligarič. Ful se dobro drži in plesal je in mi smo mu kar ploskali.
Sobota je bila pol bolj na izi, v bistvu zelo na izi. Mali so bili sicer naspidirani, a mi ni prišlo do živega (nisem bila sposobna). Včeraj sem pa spet neki naredila za svojo dušo. Po petih letih sem se usedla za lončarsko vreteno in zvrtela nekaj lončkov. Cenzuro so prestali itak samo trije. Zdej bom še ene par dni malo vrtela, dokler je vreteno doma. Moj mož ga bo namreč odnesel jutri v Aljoševo skupino, da otroci malo vidijo in potipajo, pol bo pa z njimi imel še delavnico z glino.
V glavnem imam kljub neprespanosti plne batarije!

Zdej pa v službo! Spet LJ.

< Sporočilo je popravil NAVT -- 26.10.2009 6:18:09 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.10.2009 7:23:46   
zrak
oo nena čestitam..

Navt super je to.. kje pa ste imeli?? A ste bili vsi ki ste tisto leto končali  OŠ?kaligarič?? Saj je bil že takrtat star, faca da je prišu.

navt - kje pa imate to čudo od vretena??  jaz sem hodla na tečaj gline , ampak smo izdelovali samo iz tistih kock, nič varianta GHOST.... enkrat bi pa tudi to probala----lepo lepo.. verjetno zelo sproščujoče..

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.10.2009 7:23:52   
n€na
jutro!!

Navt-prava žurerkauser posted image user posted image

jaz sem pa imela zelo zelo slab vikend.....je bil spet tast neki pameten in sem odločila, da jaz takšnega življenja ne rabim in se bom umaknila z njegovega vidnega poljauser posted image user posted image  Da ima nekdo (pijan) v eni minuti in pol toliko čez tebe oz. tvojega otroka za povedati je bila kaplja čez rob...sem samo pograbila tamalo, sem rekla, da imam vsega dovolj in da me ne vidijo več v spodnjem štuku in tega se bom tudi držala...To kreganje se vrti vedno in zgolj samo zaradi zale, ker po tastovem mišljenju jaz nisem sposobna mamica in nikoli in nikdar zanj nisem naredila nič lepega in dobrega za Zalouser posted image user posted image  In rek Kar pijan govori, trezen misli drži kot pribito....Vse sem lepo razložila mojemuuser posted image , povedala kako je na stvari in se je strinjal, da pač ne bom hodila dol...stikov z njim in z Zalo pa ne bom ovirala....ali pač videli jo bodo samo takrat ko bo B doma...
Jaz sem z njimi zaključila...

Sem se morala malo potožit.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.10.2009 8:20:10   
nektarina
Nena....user posted image
jaz bi naredila čisto isto... ne vem, mogoče še kaj več.  Meni lahko pove vsak kar želi,ampak ,da ti žali otroke  to je pa preveč in nobeden  ne more reč,da si slaba mamica. Too je pa že too much.    Samo mame vemo  kaj vse prestajemo ( službe,  delo doma in okoli hiše ter oskrba in učenje otrok)
Jaz vidim,da sem doma najbolj obremenjena in še si  najdem čas za  delo na  vrtu, čiščenje in še marsikaj. Najtežja pa je vzgoja  otrok  sploh pri teh letih, ko  razumejo po njihovo .

Mi smo pa ta viken bili na Kmetijskem sejmu in to  2 dni kar sta  otroka  bila tako navdušena,da še danes zjutraj ko smo se vozili proti KOpru  je hotel  tja, in ker seveda nismo šli proti  tržnici  je začel jokat.   So bili tajko srečni  na tistih traktorjih... kdo ve če čez 15 let  bo kakšen se hotel usest na traktor??????   Pa  z vlakcom  smo se vozili in oni bi tam ostani cez dan.
Sem pa mislila,da danes zjutraj ne bo rabilo bujenje. Kje pa...    sem jih morala na silo zbudit..

NAVT: user posted image ,da si se lepo imela.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.10.2009 9:10:00   
n€na
Hvala nektarina za tolažbouser posted image

Jaz sem tudi ražmišljala še v eni opciji, da gremo mi trije za nekaj časa stran, ker tole ne pelje nikamor....
Je verjetno tast mislu, da me bo mel kot marioneto in bom plesala kot bi on hotu (kot njegova hčerka, ki ma dva otroka in ni sposobna sama niti dihat)...sem mu že na začetku dala jasno vedeti, da me doma niso imeli tako pod komando in me tudi on ne bo imel in da če mu kaj ne paše me lahko mirne duše na CSD prijavi...pa se bomo dalje pogovarjali...je samo čukasto pogledal...Stvar je samo v tem, ker se jaz ne pustim komandirat....in odkar sem jaz pri njih se ne pusti niti moj user posted image  in v tem tiči prvi razlog, da so stvari take kot so....Je pa moj že itak dobu porcijo od očeta, da ga jaz pumpam z raznoraznimi stvarmi...

In dokler ne bo spoštovanje obojestransko mnimamo kaj iskat skupaj.

< Sporočilo je popravil n€na -- 26.10.2009 9:11:50 >

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.10.2009 9:39:47   
melaverde
jutrooo

Jaz sem tudi ražmišljala še v eni opciji, da gremo mi trije za nekaj časa stran, ker tole ne pelje nikamor....
Je verjetno tast mislu, da me bo mel kot marioneto in bom plesala kot bi on hotu (kot njegova hčerka, ki ma dva otroka in ni sposobna sama niti dihat)...sem mu že na začetku dala jasno vedeti, da me doma niso imeli tako pod komando in me tudi on ne bo imel in da če mu kaj ne paše me lahko mirne duše na CSD prijavi...pa se bomo dalje pogovarjali...je samo čukasto pogledal...Stvar je samo v tem, ker se jaz ne pustim komandirat....in odkar sem jaz pri njih se ne pusti niti moj user posted image  in v tem tiči prvi razlog, da so stvari take kot so....Je pa moj že itak dobu porcijo od očeta, da ga jaz pumpam z raznoraznimi stvarmi...

bravo nena !!!
ne se jim pustit....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.10.2009 9:45:07   
zrak

jOJ FUL grave, ko moraš živet pod isto streho in da se ne razumeš.. Bistvo je, da se vi tri razumete in da držite skupaj karkoli je...Starši pa itak vedno mislijo, da ko se jim otrok upre, je kriv partneruser posted image -parterka..

je pa grozno , da ti nekdo očita, da nisi dobra mama, ko se pa vsi trudimo na 10000 možnih načinov....
ti stojimo ob strani..

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.10.2009 10:01:12   
austen
ajej N€na....to pa res ni bil lep vikenduser posted image ...držim pesti, da bo kmalu boljše!
NAVT....ma dobra si, da si zdržala, jaz ne bi. Moja žur kondicija je na nuliuser posted image .........

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.10.2009 15:10:04   
dskubin
nena - samo čestitam ti lahko, da si se tako postavila zase in še večje čestitke tvojemu, da je potegnil s tabo, ker navadno potegnejo s starši in pol je šele kažin. Vem, da se da marsikaj potrpet ampak kar je preveč je preveč. Upam, da bo tudi tast malo preštudiral in uvidel, da je v zmoti, ker cel dan biti zaprt v hiši ali pa cel dan od lastnega doma, samo, da se izogneš nekomu pa tudi ni fajn.

navt - se mi zdi, da več otrok, kot imaš, bolj se uspeš organizirat in si izborit čas zase user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu austen)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.10.2009 22:14:28   
NAVT
N€na, bravo, da si jasno postavila svojo mejo. Ta zamisel, da bi za nekaj časa šli tudi ni slaba, verjetno pa je tako potezo pametno potegniti v trenutku, ko niste na bojni nogi. Če ne zaradi drugega, pa zato, da ne bi bilo prekinitve stikov in brezveznih zamer, sploh zaradi Zale. 

Zrak, vreteno je na balkonu. Vse se da, če se hoče ... vsak kotiček izkoristiti. Glina je pa itak zakon kar se tiče sproščanja. Vsaj meni. Aljošo ful matra, pa tudi ves čas drži kakšno kepico gline v roki in jo gnete.
Fešto smo imeli pa v Bio motelu v Šalari. Povabljeni pa so bili vsi, ki so bili kdaj sošolci, ne samo tisti, ki smo skupaj prilezli do 8. razreda. Če bi se šli tako, bi nas bilo pol manj iz našega razreda.

Austen, to je bila motivacija, ne pa kondicija. Mojemu možu sem itak napovedala, da imamo na petek fešto in da verjetno pridem domov šele v nedeljo user posted image , pa sem prišla že v soboto.

Dskubin, če bi bilo tako, pol bi imela porihtano frizuro, kakšne hlače več v omari, predvsem pa napolnjene batarije malo bolj pogosto. Tako pa uspem zase poskrbet samo takrat, ko grem po nujno špežo al pa ko si med službo v času malice privoščim en sprehod al pa kavico. Definitivno mi tega ful manjka.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
27.10.2009 7:18:11   
n€na
Jutro!!

Danes sem pa tako dobre volje.....vsa naspana, naspidirana in prvič od kar delam po poprodniški sem se zbudila brez ureuser posted image

Ker tok promovirajo to cepljenej a se boste cepile in ali boste cepila svoje sončke.....

Jaz ko sem brala te stranske učinke cepiva...me je minilo in jaz se ne bom cepila, niti ne bom cepila Zale...čeprav je bil včeraj spet nekdo pameten (ne v moji bližini), da jo moramo cepiti, ker je toliko bolana.....Ne vem pa kaj bi cepivo za gripo pomagalo, če zala zboleva za anginouser posted image Jaz pa itak vse zvem, saj veste kakšen je moj poklicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
27.10.2009 8:01:40   
soncek78
Dobro jutro vsem!

Kakšen lep sonček zunaj jaz pa v pisarni.... uffffa!

N€na - tudi jaz se ne bom cepila proti gripi, saj do zdaj se še nisem nikoli - pa tudi Nike ne mislim cepit, ker so stranski učinki prav hudi!!! user posted image user posted image user posted image  Pa še bravo za odločnost, jaz na tvojem mestu bi storila enako s tastom.user posted image

Zrak - ja moja miška se boji hišnika... pa ne vem zakaj... bogi se prav boji hoditi v njeno bližino! Upam, da je to samo obdobje...user posted image user posted image

Navt - user posted image user posted image user posted image bravo za prežuarn večer!

Lep pozdravček vsem!

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
27.10.2009 10:04:20   
asso
Jutro,

evo mene, danes z glavobolom... ne vem ali me je mama zastrupila z gobami user posted image user posted image user posted image ali je kakšna trebušna viroza. Namreč včeraj sem bruhala, danes pa se počutim kot da me je kamion povozil... bo, bomo vidli kako bo. Zdej si grem po en panin, potem pa eno tableto za glavo...

Glede cepljenja za gripo... do sedaj se nisem in se niti letos ne bom. Itak nisem "rizična" tako, da tudi če en teden preležim z gripo v pojstli me ne bo pobralo - upam user posted image

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.10.2009 7:54:28   
austen
jutrouser posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?