Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 14:54:57
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz bom tudi zdaj še dva dni počakala, potem pa še enkrat naredila test, če še ne bo . Zaenkrat še nič ne kaže na to.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 15:15:59
|
|
|
|
lidik
|
ja pilotina sej tudi to bom komaj čakala da naredim, sam se odločila da pred petkom ne naredim nič....oz. v četrtek zvečer pa v lekarno in v petek zjutraj čakam na rezultat....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 15:25:11
|
|
|
|
pilotina
|
lidik ...ok, pol bova skupaj delali test TeniRR ševedno stiksam vse štiri pestke kaj pa ostale punce..kje ste, da obarvate seznamčka v roza
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 15:47:21
|
|
|
|
dini
|
Moje tudi še ni in se tudi ne obremenjujem več s tem. Že ena 2 mesca nimam opravka s testi in me tudi ne ganejo.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 15:53:47
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Moje tudi še ni in se tudi ne obremenjujem več s tem. Že ena 2 mesca nimam opravka s testi in me tudi ne ganejo. kdaj pa je ne pričakuješ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:24:48
|
|
|
|
dini
|
Če bi blo po pravilih te dni enkrat(24.10), pa prsi me na otip nek bolijo pa zmer bi nek jedla, ampak kot sm že dostkrat rekla nobenim znakom ne verjamem. FLEGMATIK!!
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:34:50
|
|
|
|
lidik
|
ja pilotina, samo jaz upam da me ne bo prej presenetila..... držim pesti, da bova obe zagledali
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:34:52
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala pilotina. Lidik, za tebe tudi držim pesti. Kje so pa ostale današnje. Anonimna , je kazal tisti test pravilno?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:36:23
|
|
|
|
lidik
|
o Teni RR hvala,...tudi jaz držim pesti za tebe, da bi tudi tebi se čez kakšne dva dni pokazale
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:36:24
|
|
|
|
kago
|
dnini: a tvoje spet ni? Kest sem na 54 dnevu cikulasa, a veš kolk je zabavn :) Sicer pa pozitvna stvar teh mojih ciklusov... skoz lahk slončkam in če je tko bo enkrat tud tale + zame... kakšbih znakov o menstruaciji še ni, samo hrbet me boli zadnje dni kar me prej nikol ni pred menstruacijo, tako da sem najverjetneje pretiravala s telovadbo... pa če je dini že srečala štorkljo... uf koliko naročil bo mel šele božiček
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 16:54:14
|
|
|
|
mala biba
|
Drage moje....še vedno sem z vami...še vedno navijam za vas.... kako bi vam lahko pomagala???...vse bi naredila...če bi bilo to mogoče....tut ve ste mene poslušale ko sem jamrala in ste me bodrile, ko sem bila na tleh.... Verjemite, da bi rada, da bi nas bilo čim več, da uresničimo svoje želje.... Dajmo punce, ne se dat....jaz verjamem da ve to zmorete.......tečke tukaj vas ne rabimo.....čutim da je še več na pohodu........ Jaz sem pa kot prej....nč posebnega.....balončki rastejo, vsaj občutek je tak....pa od zdej naprej bomo porabili malo več wc papirja.... ......Punce navijam za vas lep pozdrav.....mala biba
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 17:11:10
|
|
|
|
dini
|
Ja moje še ni, prsi bolijo, sam jedla bi, pa vsake tolk zaboli spodi,....Kr neki.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 17:21:18
|
|
|
|
doloress
|
Mani je pa tako slabo ... zamuja dva dni, prsa me sicer bolijo bolj kot ponavadi pred M, in popoldne oz. proti veceru mi je full slabo. Test sem delala na dan, ko bi mogla prit M, pa je bil negativen... Sej kr ne vem kaj naj si mislim. Bom pa se pocakala malo, in naredila potem se en test. Upam pa seveda na najboljse
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 17:48:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Pr men je za enkrat še vse tiho
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 18:53:37
|
|
|
|
tejči28
|
Držim pesti za vas,da vam je uspelo in vas čimveč ugleda +.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 19:02:24
|
|
|
|
hrchy
|
na zalost se tudi jaz selim med novembrke... Danes me je v sluzbi tako zvilo, da sem morala prekiniti sestanek, saj nisem vedela, ali bom kar tam skupaj padla ali kaj... Me je presenetila nekaj dni prezgodaj, tako da nisem imela s sabo tablet. Saj na zacetku sem se upala, da bom zdrzala do konca, pa ni slo... No, sem se nekako uspela privlect do avtobusa, vlaka in potem metroja, potem pa me je ze moj cakal, da me je pospremil domov. ma nic, komaj cakam kaksnih devet mesecev miru se grem zdaj prijavit na novembrke se nekaj vas je, ki cakate - drzim pesti!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 19:06:04
|
|
|
|
DIANE
|
Čer, pr men še kr čudn zle sem spet delala test pa spet nč. Zamuja pa že 4 dni. Do sedaj mi ni ne pomnem, da bi kedi tut po abraziji je bla točna. A mogoče stres? Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 19:08:05
|
|
|
|
DIANE
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Ja moje še ni, prsi bolijo, sam jedla bi, pa vsake tolk zaboli spodi,....Kr neki. Pr men enako!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 26.10.2009 20:10:12
|
|
|
|
Martinčka
|
punce držim pestke za vse vas ki še čakate na plusek ... ... ne se preveč menitza vse čudne znake in naj vas ne zavede da ne boste razočarane. srčno si želim da ne bi bile, ampak vem da je mene tut kr nekej vse špikalo pa vse mi je smrdelo in več sem jedla pa celo malo sem krvavela po ovulaciji... kot da bi naštela vse znake nosečnic.. na koncu pa porazna ... jaz vam samo želim da se ne obremenjujete preveč in na koncu veselo ugotovite da ste srečke !!! držim pesti
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 27.10.2009 0:25:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene na raport.... Hmmmmm......hmmmmmmm..... Uspelo nama je!!!!!!!!!!!! JUUUUUUUUHHHHHHHHUUUUUUU!!!!!!!! Punce,jaz sem pa tko srečna. Hvala Vam zlate navijačice za vaše tople vzpodbudne besede in za vaše pesti . No,naj še povem svoje znake: 1.Prehlad 2.Že nekaj dni sem omotična,pozabljiva,skratka čudna 3.Prsi,nič posebnega. 4.Apetit,enkrat bi požrla slona,drugič pa nimam apetita... 5.Prebava je SUPER!!!!! Teni,jaz pa še vedno drzim pesti za tvoj plusek.....mislim da je danes bila kriva kava. Kateri test pa si delala? Punce moje zlate,držim pesti za vsako posebej,naj vam RATA!!!!!!!!! L.P.Anonimna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 27.10.2009 7:03:23
|
|
|
|
Teni_
|
Jeeeeee, super, anonimna . Čestitke in lepo nosečnost. Delala sem check it. To je ta: Moje še vedno ni. Bomo videli, kaj bo prinesel dan. Če je do jutri zjutraj ni, delam jutri test z jutranjim urinom. Upam, da bo jutri lepši rezultat.
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 27.10.2009 7:04:19 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 27.10.2009 8:08:20
|
|
|
|
lidik
|
hej punce dobro jutro.... kako ste kaj? je kaj novega pri kateri od vas? moje še vedno ni zdaj pa naj vem ali se veselim da je ni, ali bo imela samo zamudo
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2009 27.10.2009 9:57:48
|
|
|
|
lidik
|
no pa je prišla tak da zdaj pa naj hitro gre, da potem lahko gremo v 2.krog
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?