|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
27.10.2009 8:34:14   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine user posted image

jaz pa spet brez kruhauser posted image user posted image  bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček?user posted image user posted image

jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.10.2009 8:40:18   
leda_

user posted image ...naš Maj je star že pol leta user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.10.2009 8:41:05   
leda_

telovadba...telovadba...jaz pa z svežimi žemljicami iz trgovine user posted image

jaz pa spet brez kruhauser posted image user posted image  bo res treba tale kruhomat kupiti,... Božiček?user posted image user posted image

jaz tud že nekaj časa premišljujem o njem...mogoče tudi za praznike...sej ni tko drag

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.10.2009 8:42:54   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: leda_

user posted image

user posted image user posted image user posted image ...ja bo treba kateremu dobremu možu pisati pismo!
Pri  nas se že otroci med sabo pogovarjajo kaj jim bo prinesel miklavž,božiček..user posted image

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.10.2009 8:46:54   
Anonimen

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.10.2009 8:49:04   
Dudica1
Hvala za čestitke user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.10.2009 8:53:21   
christiana21

user posted image ...naš Maj je star že pol leta user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu leda_)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.10.2009 8:57:09   
Dudica1
ne odpre mi kmetije user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.10.2009 9:01:15   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.10.2009 9:04:12   
Dudica1

user posted image

ja dinarčki bojo šli če mi kmal ne odpre ker se mi bo vse posušil!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.10.2009 9:09:56   
Anonimen
meni jo je normalno odprlo,... BtW: hvala za kravicouser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.10.2009 9:11:24   
Anonimen
jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.10.2009 9:17:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

jutrouser posted image

se ti še spi?user posted image

psst,.. saj vem, da se bo potem zbudil, ampak: Urban spi že več kot eno uro!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.10.2009 9:18:37   
Dudica1

meni jo je normalno odprlo,... BtW: hvala za kravicouser posted image

for nothing user posted image

majch dooolga nočuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.10.2009 9:20:31   
BBAJA
Jutro!
Pr nas je pa megleno-vzunaj in v glavi.Nujno rabm eno močno user posted image ,pa upam,da se pol kej razjasni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.10.2009 9:23:10   
Leela
čestitke Maju user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa že 2x ta teden vstala ob 5h. Je L. ura zmešala in se takrat zbudi. Danes sem celo nazaj zaspala za urco. popoldne ima L. zobarja in je rekel, da komaj čaka, ker bo dobil prstanček user posted image . Dobra motivacija ni kaj.
Drugače se mi pa nič ne da.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.10.2009 9:23:21   
lake
Dobro jutro!

Jst sm s pregleda, in sm zdej vsa v žicah, če bo kakšna strela me lahko še zadane user posted image . O postavi raj nebi, sm bla nazadnje tam na pregledu sm mela 53kg, in me ženska vpraša če jih mam še vedno tok. Hm, a me je splih pogledala user posted image user posted image . Na pa še reče mi da nej zdej kej fizičnega dela delam, da bo mašinca kej pokazala. Zdej pa MORM stanovanje pospravt. user posted image

Zuni je sonček! Bo treba na en sprehod.

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.10.2009 9:25:52   
Dudica1
lake pejz k MAJANI ta nov sesalc sprobatuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.10.2009 9:27:23   
Tanja_
Jutro!

Hana ima pa danes 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Sicer pa smo spali kar okej. Danes je hotela jesti že ob pol enih, pol pa ob pol šestih, pol pa seveda ni nazaj zaspala.Ampak sem jo kar pustila v postli, se je čez kako uro naveličala sama s sabo govort pa je zaspala do pol osmih. Zdej se pa v igralnem centru krega. Ful se je začela nazaj zvijat neki. Ne vem zakaj. To bo še fino na kontroli v RA, k ne bo nič bolš.

lake ne pospravljat. Kake žrebce bo katmat gor prilepla, pa ti bo glih tko utrip narastu.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.10.2009 9:28:21   
majuška10
dobro jutro!
spali smo celoooo noooč.........NOTuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.10.2009 9:30:52   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dobro jutro...

Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve...user posted image user posted image user posted image Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi...

pri nas isto.... to je zdaj že tretji teden! močno upam da so zobje, ker če se te nočne aktivnosti ne bodo kmalu končale je najboljš da zamenjam noč za dan!user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.10.2009 9:32:52   
FLASK_A
jutro.
grem spat.

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.10.2009 9:36:15   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

jutro.
grem spat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.10.2009 9:39:32   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

Dobro jutro...

Še malo pa se mi bo zrolalo... Sedaj traja že 1 teden, ko se naš malček zbuja celo noč, na urco ali v najboljšem primeru na dve...user posted image user posted image user posted image Zdej pa če ti zobje ne pridejo kmalu ven.... No, zdaj spi...

pri nas isto.... to je zdaj že tretji teden! močno upam da so zobje, ker če se te nočne aktivnosti ne bodo kmalu končale je najboljš da zamenjam noč za dan!user posted image

O kriza... a tako dolgo že... Jaz sem kot mesečnik in brez vsake volje čez dan... Samo kaj , ko moj tudi podnevi ne bi spal ne vem kako dolgo... Klinc bo že... Grem počasi ven...

K,tja, Tubby
... bosta kje okoli?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.10.2009 9:39:37   
maja1488
Pokica, lake, dobro zrihtajta!!

Christiana, super za take fanj novičke, upam da se še kdaj srečamo in bom lahko zraven.

user posted image ...naš Maj je star že pol leta user posted image user posted image user posted image

OMG a že!?!?!?!?!?!?

ČESTITKE Maj. Zapijemo pa jutri ane?

dobro jutro!
spali smo celoooo noooč.........NOTuser posted image

O vi tudi? Zarja je spala od osmih do dveh, pol se je pa na 10 minut zbujala in telovadla. Včasih je v spanju tko nemirna. Pa jo obrnem, ker imam občutek, da je mogoče zaležana, pa ji ni OK pa jo odkrijem, ker mislim, da ji je vroče... GROZAAAAA! Podočnjake imam pa do tal. Pa še moj je bil danes vs nemiren, ker je mogu zgodej vstat...peljal mamo na kemo in je ona vsa živčna, če ne pride 5 minut prej po njo kot sta dogovorjena. Celo noč je bil nervozen.

Pol pa še Maša zjutrej....bo oblekla modro krilce in žabice s srčki. Pa jo oblečem in se začne tulit, da bo raje rjavo krilce. Jo preoblečem, se madam odloči, da bo dva repka. Razvozlam, razčesem, nardim repke, začne tult, da bo en repek in špango. Pa pejte k hudiču že na vse zgodej....

Zdej Zarja spi. Morm it pospravit in sesat.ž

Komej čakam jutri, da se mal družim, ker ima teh otroških glasov 24/7 že dovolj.

Dobro jutro...

Jst upam, da niso zobje. A veš kolko je zob?? Pa da bo za vsakega tako?! Nej me kr pobere.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?